عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
06-03-2014, 04:29 PM
(06-03-2014, 01:37 PM)'arash.rafiei' نوشته: سلام
معدل کارشناسی 18.38
معدل ارشد 18.2
هم کارشناسی و هم ارشد در دانشگاه آزاد بودم
یکی از کشورهای آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، آلمان ، اتریش (به ترتیب اولویت)
آزمون زبان ندادم، ولی زبانم متوسطه
دوتا مقاله کنفرانس بین المللی در ایران
میخواستم ببینم برای مقطع دکترای برق قدرت میتونم بورسیه کامل بگیرم؟ اگه اینا کافی نیست، نمره زبان چند میتونه شانسم رو بالا ببره؟
ممنون از لطفتون
........................................................................................................................................................................
ببخشید دوباره مزاحم شدم، نظرتون درمورد کانادا چیه؟

سلام
فارغ از دانشگاه ازادی بودن معدلتون خیلی خوبه و این واسه به خصوص کانادا اهمیت ویژه ای داره. شما قطعا سعی کن تافل رو بالای 100 بیاری که به احتمال زیاد میتونی از دانشگاههای متوسط به بالا( حالا نه اون سه دانشگاه معروف - چون تعداد اپلیکنت ها زیاده و بعضی ها مقاله دارن در نتیجه مخ استاد رو میزنن!!)
اگه مقاله isi داشتین که خوب کمی قطعی تر میشد نظر داد. خودتون میدونید حتما که واسه دکترا زوم روی مقاله هستش بیشتر چون انتظار هم دارن.
چون به ترتیب اولویت گفتین :
من آمریکا رو توضیح بدم و اون سه کشور اخر تو قسمت های مربوطه تو هیمن فروم بپرسین پاسخ میدن. فقط این رو میدونم استرالیا بیشتر دنبال دانشجوهایی هست ک مقاله دارن(باز تحقیق کنید.)
شک نکن اگه تافل حتی بالای 90 و جی ار ای رو بالای 310 و 320 به بالا که چه بهتر بیاری با کمی شانس پذیرش با فاند میگیرین.
اگه امریکا هدف اولت هست روی GRE سرمایه گذاری کن شدید. انصافا خیلی مهمه. روی تافل هم همینطور ولی نه به شدت GRE.
واسه کانادا هم گفتم سعی کن زبان رو بالا بیاری.
در نهایت واسه چند کشور اقدام کنید.(کلا برق و مکانیک و کامپیوتر خواهان زیاد داره)
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین llvll.asoud
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-03-2014, 12:57 AM
(06-03-2014, 04:29 PM)Charming نوشته:
سلام
فارغ از دانشگاه ازادی بودن معدلتون خیلی خوبه و این واسه به خصوص کانادا اهمیت ویژه ای داره. شما قطعا سعی کن تافل رو بالای 100 بیاری که به احتمال زیاد میتونی از دانشگاههای متوسط به بالا( حالا نه اون سه دانشگاه معروف - چون تعداد اپلیکنت ها زیاده و بعضی ها مقاله دارن در نتیجه مخ استاد رو میزنن!!)
اگه مقاله isi داشتین که خوب کمی قطعی تر میشد نظر داد. خودتون میدونید حتما که واسه دکترا زوم روی مقاله هستش بیشتر چون انتظار هم دارن.
من آمریکا رو توضیح بدم و اون سه کشور اخر تو قسمت های مربوطه تو هیمن فروم بپرسین پاسخ میدن. فقط این رو میدونم استرالیا بیشتر دنبال دانشجوهایی هست ک مقاله دارن(باز تحقیق کنید.)
شک نکن اگه تافل حتی بالای 90 و جی ار ای رو بالای 310 و 320 به بالا که چه بهتر بیاری با کمی شانس پذیرش با فاند میگیرین.
اگه امریکا هدف اولت هست روی GRE سرمایه گذاری کن شدید. انصافا خیلی مهمه. روی تافل هم همینطور ولی نه به شدت GRE.
در نهایت واسه چند کشور اقدام کنید.(کلا برق و مکانیک و کامپیوتر خواهان زیاد داره)
بااحترام

سلام دوستان یه سوال داشتم.من الان کارشناسی رو توی یه دانشگاه متوسط شهرستانی خوندم یعنی ارومیه.معدل لیسانسم هم پایینه 14.5
بعد اینکه من ارشد دادم امسال نخونده بودم ولی دانشگاه خودمون قبول میشم به نظرتون برم یا بشینم یه سال پشت کنکور تا اینکه از دانشگاه شریف یا تهران قبول شم.میخوام بدونم تاثیر دانشگاه توی گرفتن پذیرش چقدر هستش و آیا ارزش داره یه سال از عمرم بره؟ یعنی میخوام بدونم این یه سال و خوندن در دانشگاه ممتاز تر میتونه توی گرفتن پذیرش از دانشگاه با رنک بهتر کمک کنه؟
میدونید سوال اینجاست که آیا خوندن توی یه دانشگاه شهرستانی با معدل بالا بهتره یا خوندن توی دانشگاه بهتر و ممتاز تر و سرشناستر و شاید با معدل کمتر
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
07-03-2014, 01:09 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-03-2014, 01:11 AM توسط Torkan.)
(07-03-2014, 12:57 AM)'llvll.asoud' نوشته:

سلام دوستان یه سوال داشتم.من الان کارشناسی رو توی یه دانشگاه متوسط شهرستانی خوندم یعنی ارومیه.معدل لیسانسم هم پایینه 14.5
بعد اینکه من ارشد دادم امسال نخونده بودم ولی دانشگاه خودمون قبول میشم به نظرتون برم یا بشینم یه سال پشت کنکور تا اینکه از دانشگاه شریف یا تهران قبول شم.میخوام بدونم تاثیر دانشگاه توی گرفتن پذیرش چقدر هستش و آیا ارزش داره یه سال از عمرم بره؟ یعنی میخوام بدونم این یه سال و خوندن در دانشگاه ممتاز تر میتونه توی گرفتن پذیرش از دانشگاه با رنک بهتر کمک کنه؟
میدونید سوال اینجاست که آیا خوندن توی یه دانشگاه شهرستانی با معدل بالا بهتره یا خوندن توی دانشگاه بهتر و ممتاز تر و سرشناستر و شاید با معدل کمتر

سلام
ببینید این سوال که""" آیا خوندن توی یه دانشگاه شهرستانی با معدل بالا بهتره یا خوندن توی دانشگاه بهتر و ممتاز تر و سرشناستر و شاید با معدل کمتر"""به پارامترهای زیادی بستگی داره واقعا...دوستانی که اینجا هستن تا جایی که میدونم واقعا جزو ادمیشن کمیته یه دانشگاه خاص نیستن که جواب این سوال رو دقیق بیان کنن!!
این سوال بارها مطرح شده و بحث هم روش خیلی شده و واقعا هم اینکه ارزش داره یک سال بشینم از دانشگاه خوب قبول بشم ارزش داره یا نه تازه اونم اگه قبول بشم مشخص نیست جوابش. ولی من این رو میتونم بهتون بگم که هرچقدر رزومتون قوی باشه همونقدر دستتون بازتره. کلا من تنها دلیلی که میتونم براتون بیان کنم واسه رفتن به دانشگاه مثلا شریف اینه که دستتون به نسبت باز تره واسه مقاله دادن و حتی توصیه نامه گرفتن نسبت به دانشگاههای شهرستانی و لاغیر. چرا این دانشگاهها شناخته شده ترن به اصطلاح؟
چون استاداش البته بعضی هاش تو دانشگاههای خوب مثلا کانادا یا امریکا فارغ التحصیل شدن(حداقل چند سال پیش اینطور بود حالا نمیدونم الان کیا رو دقیقا استخدام میکنن ولی به هر حال) و همچنین اکثر مقالات isi از این دانشگاهها بیرون میان. دلیل دیگری نداره که مثلا دانشگاههای خارجی عاشق مثلا شریف باشن و ...!
بحث زبان که کلا جداست (toefl , GRE) ربطی به دانشگاه نداره. SOP هم همینطور. سابقه کار هم به همچنین.
تنها مورد همون مقاله هستش و البته توصیه نامه. شما اگر احساس میکنید تو همین دانشگاه میتونید تحقیقات خوبی ارایه بدید خوب چرا وقتتون رو تلف میکنید؟! وگرنه خوب یه سال دندون رو جگر بذارید و بخونید و برید تهران.
و در نهایت معدل کم منظورتون چنده؟ کلا در شرایط برابر معلومه مثلا معدل 17 دانشگاه شهرستانی درجه یک ارجح هست بر مثلا معدل 13 شریف دیگه حالا هرچقدر شناخته شده باشه. دقت کنید در شرایط برابر گفتم (فک نکنین دانشگاههای خوب شهرستانی هم نمره میدن همونطور که احتمالا تو لیسانس دیدین اگه شهرستانی بودین[img]images/smilies/wink.gif[/img])
بازم تکرار میکنم: اگر فکر میکنید میتونید قبول بشید ارزش داره به نظر من. دستتون بازتره تو اون دانشگاهها.
با احترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین arash.rafiei
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-03-2014, 03:38 PM
(06-03-2014, 04:29 PM)'Charming' نوشته: سلام
معدل کارشناسی 18.38
معدل ارشد 18.2
هم کارشناسی و هم ارشد در دانشگاه آزاد بودم
یکی از کشورهای آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، آلمان ، اتریش (به ترتیب اولویت)
آزمون زبان ندادم، ولی زبانم متوسطه
دوتا مقاله کنفرانس بین المللی در ایران
میخواستم ببینم برای مقطع دکترای برق قدرت میتونم بورسیه کامل بگیرم؟ اگه اینا کافی نیست، نمره زبان چند میتونه شانسم رو بالا ببره؟
ممنون از لطفتون
ببخشید دوباره مزاحم شدم، نظرتون درمورد کانادا چیه؟
.........................................................................................................................................................
سلام
بااحترام

باسلام دوباره
من یک مقاله در دستم هست که اگر خدا بخواهد تا اواخر اردیبهشت در مجلات isi قابل چاپ خواهد بود (به گفته استاد راهنمام). با یک مقاله میتونم حتما از کانادا فاند بگیرم؟

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-03-2014, 04:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-03-2014, 06:18 PM توسط Torkan.)
(07-03-2014, 03:38 PM)'arash.rafiei' نوشته:
باسلام دوباره
من یک مقاله در دستم هست که اگر خدا بخواهد تا اواخر اردیبهشت در مجلات isi قابل چاپ خواهد بود (به گفته استاد راهنمام). با یک مقاله میتونم حتما از کانادا فاند بگیرم؟

درود
به نظر من تافل رو بالای 100 سعی کنی بیاری و اون مقاله isi خوب هم باشه میتونی پذیرش و فاند بگیری(حالا نمیشه گفت کدوم دانشگاه) ولی شما که قطعا چند تایی باید اپلای کنید....مقاله کلا دانه ای نیست که بشه گفت از 5 تا به بالا مثلا فاند میگیرین یا نداشته باشین نمیگیرین! اصلا تو ADMISSION REQUIREMENT های دانشگاهها هم نیست. ولی چون رقابت شدیده همیشه باید این موراد رو در نظر داشت.
فقط من نمیدونم کانادا چقدر روی دانشگاه آزادی بودن و یا سراسری بودن زوم میکنه که این مورد رو بهتره جناب MIKE توضیح بدن ولی کلا میتونم بگم با شرایط که گفتم میتونید فاند هم بگیرید.
بااحترام
نقل قول  

آفلاین ساغر قاسمی
**
نقل قول

09-03-2014, 12:05 AM
(11-02-2011, 01:02 PM)'m.ost' نوشته:
سلام. من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد  مهندسی مواد متالورژی  هستم. کارشناسی دانشگاه چمران بودم. ارشد هم دانشگاه صنعتی شیراز. یک مقاله ارسال کردم برای پذیرش isi.  معدل کارشناسیم 16 و رتبه 5. کعدل ارشدم 19.05 و رتبه 1. یک ثبت اختراع دارم. همچنین یک مقاله ژورنال از دوره کارشناسی. یک مقاله داخلی از دوره کارشناسی و یکی هم از دوره ارشد. ممنون میشم که بهم بگید چقدر شانی دارم. من نامزد دارم که با هم میخوایم اپلای کنیم ایشون به خاطر سربازی هنوز دفاع نکردن.

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-03-2014, 12:26 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-03-2014, 12:32 AM توسط Torkan.)
دوست عزیز معدلاتون خوبه به خصوص ارشد.
بارها گفته شده بدون نمره زبان اصلا نمیشه نظر داد ولی تقریبا میتونم بگم با نمره بالای تافل از کانادا پذیرش بگیرید. مقاله isi هم چاپ بشه که چه بهتر.
اگه جی ار ای بالای 320 بشه که قطعا میتونین از 100 دانشگاه برترusnews امریکا پذیرش بگیرین که در واقع به طور تقریبی میشه 200 یا 300 دانشگاه برتر جهان. فقط رشتتون متاسفانه واسه این کشورها حساسه و ممکنه ویزا مساله دار بشه به خاطر همون چند کشور رو در نظر بگیرین به ترتیب اولویت.
استرالیا مقاله محوره و بهتره تو تاپیک مربوطه جزیی تر بپرسین. اگر کشوری از اروپا مد نظره اینجا مطرح کنین تا دوستان با تجربه در اون زمینه نظر بدن.
دقت کنید که صرف پیشنهاد دادن یه کشور نمیتونه مفید باشه چون فرد به فرد فرق داره. یکی فاند میخواد یکی فرهنگ کشور براش مهمه. واسه یکی تحقیقات. یکی مساله بیمه براش مهمه و ..... (همه اینا در نظر باید گرفته بشه)
 همچنین کشورهاتون رو اولویت بندی کنین این خیلی مهمه.
وضعیت کلیتون خوبه اگر زبان رو هم بالا بیارین دستتون بازتره.

بااحترام
نقل قول  

آفلاین ساغر قاسمی
**
نقل قول

09-03-2014, 01:47 AM
نامزدم کارشناسی دانشگاه دولتی بابل بوده با معدل 14.65. ارشد هم با هم صنعتی شیراز بودیم. که اگر دفاع کنه معدلش تقریبا 16.70 میشه. ایشون شرایطش چطوره؟ ما هدفمون پاییز ۹۴ هست برای رفتن. از کی باید به استادا میل بزنیم؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
09-03-2014, 02:21 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-03-2014, 02:28 AM توسط Torkan.)
(09-03-2014, 01:47 AM)'ساغر قاسمی' نوشته: نامزدم کارشناسی دانشگاه دولتی بابل بوده با معدل 14.65. ارشد هم با هم صنعتی شیراز بودیم. که اگر دفاع کنه معدلش تقریبا 16.70 میشه. ایشون شرایطش چطوره؟ ما هدفمون پاییز ۹۴ هست برای رفتن. از کی باید به استادا میل بزنیم؟

دوست عزیز بهتره پست ها رو کامل بخونید. عرض کردم بدون داشتن نمره زبان و رزومه ناقص و فقط با معدل نمیشه نظر داد. همانطور که دوستمون اینجا گفتند بهتره قبل از هر اقدامی جزوه رو بخونید و همچنین سوالاتتون رو جزیی تر در تاپیک های مربوطه بپرسین تا دوستان راحتتر نظر بدن. (مثلا اینکه کی به استادا ایمیل بزنم واسه کشورهای مختلف متفاوته مثلا واسه امریکا 4 تا 6 ماه قبل ددلاین و  ...)
فقط میشه راجع به ایشون گفت معدل لیسانسشون کمه و ارشد هم به نسبت خوبه.
یکبار دیگه میگم جزوه رو کامل بخونین و پست های قبلی رو حداقل یک ماه وقت بذارید اشنا میشید با نحوه اپلای و کشورها و ...
بااحترام

نقل قول  

آفلاین Mojtaba-021
**
نقل قول

11-03-2014, 02:26 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-03-2014, 02:30 AM توسط Mojtaba-021.)
سلام دوستای عزیز ممنون میشم کمکم کنین
بنده کارشناسی نرم افزار کامپیوتر با معدل 14,50
( از دانشگاه علمی کاربردی داده پردازی IBM سابق)دارم
اول اردیبهشت سال بعد اعزام میشم به خدمت
زبان سطح Intermediate هستم
و
توی خدمت قصد گرفتن ILETS رو دارم
تخصصم شبکه هست تقریبا 1 سال سابقه کار و چندتا پروژه و امتحانهای بین المللی MCSE رو فروردین ماه پیش رو دارم
میخواستم بدونم با توجه
به شرایط سنی( متولد فروردین 67هستم)
و
زمانی که توی خدمت هست
برا ی کارشناسی ارشد گرایش کامپیوتر ترجیحا شبکه
شانس پذیرش(البته بدون فاند) هست??
چندتااز بستگانمون سالهای ساله که نروژ هستن و ترجیح خودم اونجاس
پیشنهادتون چی هست ?
ممنون میشم نظراتتون رو بشنوم
با انسان نادان بحث نکن و بگذار در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.
با وقیح جدل نکن چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحت را تباه میکند.
از حسود دوری کن چون حتی اگر دنیا را هم به او بدهی باز هم از تو بیزار خواهد بود.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 64 بعدی »