عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین آسمان
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-03-2014, 10:10 PM
با سلام
لیسانس مامایی از دانشگاه سراسری تبریز معدل 04/15
فوق لیسانس آموزش بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی تهران معدل 54/18
آیلتس : هنوز امتحان ندادم اما حداقل 6.5 حساب کنید
یک مقاله چاپ شده ISI  اما IF  پایین ./1
یک مقاله در مراحل پذیرش ISI اما این یکی هم IF بالایی نداره : ./3
شرکت در یک کنگره بین المللی که در ایران برگزار شد
کارم در رابطه با رشته ارشدم هست اما بدون بیمه و فقط با نامه مدیران میشه ثابت کرد که بنده تو این فیلد فعالیت داشته ام.
جای امیدواری در گرفتن بورسیه برای دکتری دارم یا نه؟
اگه داشته باشم از کجا شروع کنم و چطوری استاد پیدا کنم برای مکاتبه؟
آیا موسسه  اعزام  دانشجو مورد اعتمادی میشناسید برای انجام این پروسه؟
بسیار ممنونم  

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
07-03-2014, 04:42 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-03-2014, 04:43 AM توسط M1KE.)
معدل کارشناسی تون به نسبت خوبه و شرایط بیشتر دانشگاه ها رو به صورت لب مرزی برآورده می کنه. اینکه معدل ارشدتون خوب شده تا حدی شرایط پرونده تون رو بهتر می کنه. در مورد کار دانشگاه ها نیازی به بیمه ندارند. بیمه فقط در امور مهاجرتی به کار شما میاد. برای تحصیل همین که در رزومه تون اشاره کنید و نهایتش یک نامه سابقه کار یا توصیه نامه در سربرگ شرکت به شما بدهند کفایت می کنه. در مجموع به نظرم شانس گرفتن پذیرش و فاند رو دارید. البته شاید در دو سه دانشگاه ممتاز کانادا نتونید پذیرش بگیرید ولی احتمال اینکه از 10 تای بعدی بگیرید هست نمره آیلتس تون رو بهتره به 7 برسونید که شانس تون بیشتر بشه. برای شروع هم می تونید جزوه سایت رو بخونید.

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین ayene
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-03-2014, 11:59 AM
سلام به همه دوستان
من معدل لیسانسم 13.09 از دانشگاه باهنر کرمانه و ارشدم از صنعتی اصفهان با معدل 18.30 رشتم برقه
تو ارشد شاگرد اولم
جی ار ای و تافل هم تابستون امتحان می دم و وضعم بد نیس
یک ژورنال ieee معتبر هم دارم با IF 1.7 که اسم اول هستم و 2 تا هم داخلی کنفرانسی دارم
یک سوال دارم
معدل پایین کارشناسیم چقدر تو رزومم تاثیر منفی داره؟ آخه دانشگاه ما تو لیسانس واقعا وحشتناک بود و نمرات همه داغون بود. معدل رشته ما 12.89 بوده.  این بدلیل اساتید مزخرفمون بوده چون خود من الان تو صنعتی اصفهان شاگرد اولم. بقیه چه هامونم هر جا هستن معدلاشون خیلی بالاه. اینکه معدل ورودی ما خیلی پایینه میتونه یک فاکتور مثبت برای من باشه و روش مانور بدم؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-03-2014, 06:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-03-2014, 06:58 PM توسط M1KE.)
پذیرش بر اساس مجموعه شرایط فرد صورت می گیره از معدل دوره های مختلف گرفته تا نمره زبان و توصیه نامه ها و غیره. از این منظر داشتن معدل خوب در کارشناسی ارشد و نمره زبان خوب میتونه تا حدی ضعف معدل کارشناسی رو پوشش بده. با این حال هر دانشگاهی یک حداقل هایی رو در یک زمینه هایی تعیین کرده که می بایست برآورده بشن وگرنه این احتمال وجود داره که از همون ابتدا پرونده رد بشه. برای شما که معدل کارشناسی تون 13 بوده مثلا به نظرم نهایتش دانشگاه هایی رو مدنظر قرار بدین که کف معدل کارشناسی مورد انتظارشون 14 بوده. برای اطمینان می تونید به استادهای یک سری دانشگاه ها که حداقل معدل مورد انتظارشون 15 هست هم ایمیل بزنید اگر استادی از کار شما خوشش بیاد و یا این جهش علمی نظرش رو جلب کنه ممکنه شما رو مستثنی کنند. با این حال اینها صحبت احتمالات و شانس هست، رویکرد واقع گرایانه اینه که بیشتر انرژی رو روی همون دانشگاه هایی بگذارید که به حداقل معدل شما نزدیک هستند که مغمولا دارای رتبه حهانی 500 به بالا هستند. منتهی چون معدل ارشدتون خیلی خوب بوده می تونید یک نیم نگاهی به رتبه های 300 تا 500 هم داشته باشید شاید دانشگاه هایی پیدا بشه که معدلشون به شما نزدیک باشه. برای اینکه بتونید با نگاه واقع گرایانه ای به رتبه های بهتر امیدوار باشید می بایست در زبان هم دست کم آیلتس 7 و بلکه هم بهتر بگیرید که بیشتر متمایز بشین. دانشگاه های معتبر زیادی در اون محدوده نمره ها هستند که ارزش تحصیل در اونها وجود داره. شک نداشته باشین اگر دیگر قابلیت های شما خوب باشه در مقایسه با کسانی که به سادگی معدلشون رو بالا بردن در جاهای دیگه ای موفق تر ظاهر خواهید شد. موفق باشید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین zDiba
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-03-2014, 12:08 PM
سلام
من کارشناسی ژنتیک دانشگاه آزاد تهران پزشکی معدل 15
کارشناسی ارشد ژنتیک پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز معدل 18
1 مقاله ISI
نمره تافل 90
شانسم برای گرفتن fund برای PhD برای کانادا چقدره؟
ممنون میشم جواب بدید
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-03-2014, 05:49 AM
معدل ارشدتون خیلی خوب شده. معدل کارشناسی تون هم حداقل اغلب دانشگاه ها رو برآورده می کنه. نمره زبان تون یک مقدار لب مرزی شده و اگر می رسوندینش به 100 بهتر بود چون گاهی ممکنه حداقلشون 90 باشه ولی برای هر مهارت هم یک حداقلی (برای نمونه 22) گذاشته باشند که گاهی برای نمرات لب مرزی مثل نمره شما برآورده نمیشه. در هر حال باید سایت هر دانشگاه رو نگاه کنید ببینید نمره هاتون کافی هست یا خیر ولی به نظرم شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه هایی که رتبه های جهانی شون در حدود 100 تا 300 هست رو دارید. یعنی به غیر از 4-3 دانشگاه ممتاز کانادا به احتمال زیاد می تونید در بقیه پذیرش بگیرید.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Sissy
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-03-2014, 01:44 AM
سلام،مدرك كارسناسي از سراسري اروميه با معدل ١٥ ادبيات انكليسى و كارشناسى ارشد اقتصاد بين الملل از دانشكاه قاضى تركيه معدل ٢/٥ دارم.مقاله ندارم،GRE و ايلتس دارم اماده ميشم،شانس بذيرش كرفتن و فاند كرفتن دارم؟اروبارم اكه ممكنه راهنمايى كنين
نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-03-2014, 03:51 AM
(31-03-2014, 01:44 AM)'Sissy' نوشته: سلام،مدرك كارسناسي از سراسري اروميه با معدل ١٥ ادبيات انكليسى و كارشناسى ارشد اقتصاد بين الملل از دانشكاه قاضى تركيه معدل ٢/٥ دارم.مقاله ندارم،GRE و ايلتس دارم اماده ميشم،شانس بذيرش كرفتن و فاند كرفتن دارم؟اروبارم اكه ممكنه راهنمايى كنين

معدل زیر 16/5 و مرتبط نبودن مدرک لیسانس و ارشد و همچنین نداشتن مقاله ، کمی کار شما را غیر قابل پیش بینی می کند ، اما فکر کنم برای دانشگاه های درجه 3 اینا شانس پذیرش در آمریکا و کانادا را داشته باشید ، برای دانشگاه های مختلف با درجه های مختلف اپلای کنید ، برای مقطع دکتری راحت تر بورس تحصیلی می دهند .
نقل قول  

آفلاین mozhdeh121367
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

31-03-2014, 02:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-03-2014, 11:13 PM توسط MaMi.)
سلام من فارغ تحصیل کارشناسی ارشد کامپیوتر از دانشگاه علوم تحقیقات خوزستان هستم
آیلتس=۸
مقاله ISI=۳
معادله ارشد=۱۹
پایان نامه= ۲۰
می‌خواستم بدونم آیا با این رزومه شانسی برای پذیرش توی دانشگاهای با رنک خوب به بالا دارم و در صورت پذیرش آیا فاند یا فول فاند به من تعلق میگیره

ویرایش توسط MaMi به دلیل تبدیل فینگلیش به فارسی
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-03-2014, 02:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-03-2014, 02:37 PM توسط Torkan.)
(31-03-2014, 02:22 PM)'mozhdeh121367' نوشته: salam man faregho tahsile karshenasi arshade computer az unie oloom tahghighate khozestan hasta
ielts=8
maghale isi=3
moadele arshad=19
payan name= 20
mikhastam bedoonam aya ba in rezoome shansi baraye paziresh toye daneshgahai ba ranke khoob be bala daram va dar soorate paziresh aya fund ya full fund be man taalogh migire

سلام
شرایطتون خوبه: معدل خیلی خوب و زبان خوب ولی معدل لیسانس رو نگفتین اونم موثره...
الان با توجه به رقابت شدید نمیشه قطعا گفت مثلا شما حتما از اون 4 تا دانشگاه معروف کانادا پذیرش خواهید گرفت یا نه ولی شدیدا با توجه به مقالاتتون توصیه دارم به اساتید ایمیل بزنید  فک کنم بتونین نظرشون رو جلب کنید...کانادا استاد پیدا بشه کارتون راحت تر میره جلو...
در ضمن معدل محور هم هستن و زبانتون هم که بالاست...فاند هم به پارامتر های مختلف و بازم میگم به تعداد اپلیکنت ها و وضع اقتصادی دانشگاه تو اون سال بستگی داره.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... 109 بعدی »