عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین آرش69
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-02-2014, 10:01 PM
(25-02-2014, 08:46 PM)'Charming' نوشته:
دوست همرشته ای سلام
سوال شما بیشتر از اینکه شانس پذیرش باشه کلا مربوط به تصمیم به رفتن یا موندن هستش که بهتره قسمتهای زیر رو هم بخونید قبل بقیه قسمت ها:
اینجا و اینجا
ببینید کلا راجع به شانس بدون داشتن نمره زبان و بدون قطعی کردن تعداد مقالات و سایر موارد نمیشه نظر داد.
در شرایط فعلی میشه این رو گفت معدلتون آنچنان بالا نیست و قطعا اگه فاند هم بخواین که دیگه باید مقالات و نمره زبان زیاد بیارین که حداقل نه تنها شانس واسه پذیرش بلکه فاند هم زیاد بشه. کانادا هم معدل محوره که در مقایسه با ایالات متحده کوتاه نمیاد.
همونطور که میدونین آمریکا gre هم میخواد.
دقت کنید این تاپیک فقط کانادا هستش و نمیشه زیاد راجع به سایر کشورها نظر داد.
اما بله رشته و دانشگاه شما ممکنه دقت کنید ممکن (با احتمال زیاد) مشکل ایجاد بکنه نه واسه پذیرش بلکه ویزا.اونم در شرایط فعلی آینده مشخص نیست.
بازم میگم اول باید مقالات و زبان مشخص بشه بعد به این سوال زیر پاسخ داده بشه:
الان شرایط کاری داره برام فراهم میشه ک اگه قبولش کنم دیگه امکان رفتن ندارم میخاستم بدونم شرایطم اونقدری مناسب هست ک بیخیال کار بشم و بچسبم ب تز و اپلای.
همینجوری از الان نمیشه گفت که چیکار کنین بهتره.
به نظر من اگه یکسال بتونین واسه کارتون وقت بگیرین:
یک سال وقت بذارین واسه زبان و مقالات بعد ببینید برآیند چطور میشه اگه خوب بود که اپلای میکنید وگرنه که چیزی از دست ندادید و رزمتون رو قوی کردید شاید در آینده دوباره بتونید برید.
به نظر من این کار بهترین کار هستش و این رو هم در نظر بگیرید کلا هدفتون چی هستش؟ این خیللی مهمه.
بااحترام

از اینکه وقت گذاشتین و ب سوال من پاسخ دادید ممنون.
اتفاقا خودم همچین فکری داشتم(که یک سال وقت بگیرم)امیدوارم امکانش باشه.
درسته من یکی از دغدغه هام اینه که اصلن برم یا نرم ک اون لینکا کمک خوبی بهم کردن(بابت در اختیار دادن اونا متشکرم) اما بازم تصویر روشنی بهم ندادن. دغدغه اصلیم اینه که با وقتی ک (خودتونم بهتر میدونید) مقاله نوشتن و چاپ کردنش ب اضافه رسوندن زبان ب سطح مناسب میبره(با فرض این ک بتونم ب چیزایی ک قبلا گفتم مثل 3تا مقاله و نمره زبان خوب برسم) آیا آینده ای ک من منتظرشم میتونه برام رخ بده؟اصلا نگران زحمتش نیستم و فقط نگران از دست دادن وقتم.میبینید ک من در مدت کوتاهی در مورد خیلی چیزا باید تصمیم بگیرم.
میدونم ممکنه برای شما در مورد جدی بودن من برای رفتن سوئ برداشت پیش بیاد اما اینقدر دور و برم شلوغه و پارامترای زندگیم زیادن ک امکان سرمایه گذاری اشتباه ندارم و اگه از الان بدونم با تلاشی ک میکنم احتمال موفق شدنم وجود داره و تو دانشگاههای خوب(نه لزوما درجه1 بلکه دانشگاههایی ک ارزش رفتن تا اون کله دنیا رو داشته باشن)میتونم فاند بگیرم مطمئن باشین بجای 3تا 30تا مقاله چاپ میکنم!!!
لطفا راهنماییم کنین.
در ضمن از پرانتز بازیای زیادم عذر میخوام
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-02-2014, 10:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-02-2014, 10:54 PM توسط Torkan.)
امیدوارم تاپیک به بیراهه نره.(لطفا مدیرا اگه نامربوطه ببخشن)
نقل قول نمیکنم همه نظر بدن.
راستش من خودم عاشق پرانتز بازی هستم[عکس: smile.gif]
در جواب اینکه ارزش داره رفتن به دانشگاههای امریکایی و کانادایی و حتی اروپایی که قطعا اینطوریه.(هرچند خودم اروپا رو در نظر نمیگیرم).
ببینید یه مساله مهم این هست که شما واقعا قصدتون چیه؟ میخواین برین خارج دکترا بگیرین بعدا چی؟ این خیلی مهمه.
یکبار جمله خودتون رو بخونید:
میدونم ممکنه برای شما در مورد جدی بودن من برای رفتن سوئ برداشت پیش بیاد اما اینقدر دور و برم شلوغه و پارامترای زندگیم زیادن که امکان سرمایه گذاری اشتباه ندارم...
اگر قرار بود همه آینده خودشون رو میدونستن که دیگه زندگی مفهومی نداشت!
هیچ کسی نمیتونه به این سوال شما پاسخ بده و در واقع من هم نظر خودم رو میگم و راهنمایی میکنم وگرنه تصمیم با خود شماست.
خوب 30 تا مقاله که بدین میرین MIT دیگه جای بحث نداره.[عکس: biggrin.gif]
من یکبار دیگه اجازه بدین بهترین کار رو واسه شما بگم چیه:
یکسال اجازه گرفتن از کارفرما(یا هر کسی که کارتون دستش هستش) و تلاش برای حداقل 2 مقاله ISI و تافل و حتی اگه شد GRE نشد هم مهم نیست کانادا نمیخواد.
بعد یکسال اپلای و شروع کار:
1- پذیرش گرفتین که فبهالمراد!
2- نشد هم چیزی نشده (دقت کنید وقت تلف نشده بلکه رزومه قوی تر شده...از حالا نمیشه فردا رو دید چه برسه به 5 سال بعد شاید دوباره رفتن به سرتون زد و چیزی از دست نرفته...کلا افزودن علم و دانش چیزی نیست که نام تلف کردن رو گذاشت روش حتی تو این مملکت)
اینا همش نظر من هستش و بازم میگم یه مساله مهم ویزا هست که در شرایط فعلی سخت شده واسه عموم چه برسه به رشته های حساس و دانشگاههای حساس.
به نظر من بهترین کار همینه.

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین آرش69
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-02-2014, 01:43 AM
بازم تشكر از صعه صدر شما دوست من
انصافا خيلي از مسائلم حل شد.
سوال خيلي خوبي پرسيدين.آينده اي ك من از خارج رفتن خودم متصورم اينه ك اونجا بمونم و يه زندگي خوب داشته باشم اما همونطور ك الان مد شده و همه ميگن all options on the table‏!بهرحال نميشه 100%هم رو اين ك اونجا ميتونم بمونم حساب باز كنم و حتي 1%هم اگه احتمال بدم ك بايد برگردم بايد تو دانشگاهي درس بخونم ك با مدركش بتونم اينجا هيأت علمي دانشگاه بشم!مورد ديگه ك هست و بيشتر جنبه سوالي از شما داره اينه ك براي كار تو كانادا هم مثل ايران مهمه مدركت از كجا باشه؟مثلا بخواي تو فلان شركت هاي تك استخدام بشي ازت مدرك دانشگاهاي تاپ رو ميخوان؟يا بهتر منظورمو برسونم اصولا با شرايطي ك خدمتتون عرض كردم و دانشگاهايي ك شما حدس ميزنين موفق ب گرفتن پذيرش ازشون ميشم آينده شغلي مناسبي تو كانادا دارم؟ميدونم سوالم ي كم رو حدس و گمانه اما چون ديد درستي نسبت ب فضاي كار و زندگي تو كانادا ندارم برام مهمه قبل از رفتن بدونم تو چ اقليمي پا ميذارم
شرمنده ي سوال ديگه،مگه رشته من و شما حساسه؟
نقل قول  

آفلاین nt_sunshine
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-02-2014, 04:23 AM
(26-02-2014, 01:43 AM)'آرش69' نوشته: بازم تشكر از صعه صدر شما دوست من
سوال خيلي خوبي پرسيدين.آينده اي ك من از خارج رفتن خودم متصورم اينه ك اونجا بمونم و يه زندگي خوب داشته باشم اما همونطور ك الان مد شده و همه ميگن all options on the table‏!بهرحال نميشه 100%هم رو اين ك اونجا ميتونم بمونم حساب باز كنم و حتي 1%هم اگه احتمال بدم ك بايد برگردم بايد تو دانشگاهي درس بخونم ك با مدركش بتونم اينجا هيأت علمي دانشگاه بشم!مورد ديگه ك هست و بيشتر جنبه سوالي از شما داره اينه ك براي كار تو كانادا هم مثل ايران مهمه مدركت از كجا باشه؟مثلا بخواي تو فلان شركت هاي تك استخدام بشي ازت مدرك دانشگاهاي تاپ رو ميخوان؟يا بهتر منظورمو برسونم اصولا با شرايطي ك خدمتتون عرض كردم و دانشگاهايي ك شما حدس ميزنين موفق ب گرفتن پذيرش ازشون ميشم آينده شغلي مناسبي تو كانادا دارم؟ميدونم سوالم ي كم رو حدس و گمانه اما چون ديد درستي نسبت ب فضاي كار و زندگي تو كانادا ندارم برام مهمه قبل از رفتن بدونم تو چ اقليمي پا ميذارم

سلام دوست عزیز
من راجع به کانادا نظری ندارم اما اگر می خوای جواب سوال هاتو در مورد آمریکا بدم تو تاپیک درست بپرس. مفصل خواهم نوشت برات. اونوقت می تونی چیزهایی که می گم را حتی به کانادا تعمیم بدی. ولی اینجا بنویسم می گن تاپیک کانادا بود و از این حرف ها!
جواب بعدی! اوه کجاشو دیدی! منم که مکانیکی ام رشته ام حساسه! رشته همه مون جساسه دیگه

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
26-02-2014, 04:48 AM
کسی که مدرک یکی از دانشگاه های کانادا رو داشته باشه اگر خودش علاقه به موندن و کار کردن داشته باشه در نهایت می تونه از روش های مختلف مثل ویزای کار و اقامت بمونه. در مورد شما به عنوان یک مهندس مکانیک اون چیزی که برای شرکت ها مهمتر از مدرک تحصیلی هست، داشتن سابقه کار مرتبط و به ویژه سابقه کار کانادایی و همین طور مهندس حرفه ای (P.E) بودن هست (عضویت داشتن در نظام مهندسی کانادا). البته اگر عضو نظام نباشید هم می تونید به صورت مهندس غیر حرفه ای در کارهای سطح پایین تر یا نامرتبط فعالیت کنید.
(26-02-2014, 01:43 AM)'آرش69' نوشته: بازم تشكر از صعه صدر شما دوست من

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین آرش69
**
نقل قول

26-02-2014, 11:06 AM
باتشكر از nt‎_sunshine‏ و mike عزيز
جناب مايك يني شما ميفرمايين بهتره بجاي اتكا ب دانش بيشتر ب تجربه اندوزي فكر كنم؟
يك سوال ديگه هم اين كه امكانش هست ك تو اون 4-5 سال تحصيلم عضو سازمان نظام مهندسي كانادا بشم و ي سري كار مرتبط انجام بدم؟
باتشكر
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
26-02-2014, 02:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-02-2014, 02:35 PM توسط M1KE.)
شما چه مدرک تون رو از ایران گرفته باشید و چه از کانادا می تونید در صورتی که به شکلی در کانادا ماندگار بشین عضو نظام مهندسی بشین. منتهی مدارک خود کانادا نیازی به معادلسازی ندارند و زمان عضویت از این منظر کوتاهتر میشه. برای عضویت هم شما در ابتدا مدارک رو میدین و بعد از گذروندن یک سری امتحان های اولیه به عنوان Junior Engineer عضو انجمن مهندسان میشین ولی بعد که 4-3 سالی با این عنوان کار کردین می تونید در امتحان مربوط به Professional Engineer شرکت کنید و به صورت حرفه ای و با حق امضا فعالیت کنید. اگر از قبل سابقه کار داشته باشید این مرحله زودتر طی میشه و بعد از یک سال کار در کانادا می تونید برای P.E امتحان بدین ولی اگر از قبل سابقه کار نداشته باشین باید همه اش رو در خود کانادا کسب کنید.

در هر حال منظور این بود که کسانی که مدرک مهندسی خود کانادا رو داشته باشند در صورتی که قصد موندن و کار کردن داشته باشند بعد از گذروندن یک سری مراحلی بالاخره وارد بازار کار می شن و برای شرکت ها هم داشتن سابقه کار و به عبارتی فردی که بتونه کار اونها رو راه بیاندازه مهمتر از این هست که در کجا درس خونده باشه. وقتی شما پروانه فعالیت حرفه ای داشته باشین دیگه خیلی فرقی نداره که از کجا باشه. برای شما که سابقه کار در ایران ندارین این موضوع خیلی ساده تر هست چون از صفر شروع می کنید ولی برای خیلی ها که قبلا 5-4 سال در ایران کار کرده بودن و به درجه Senior رسیده بودن و در کانادا باید دوباره از صقر یک سری کارها رو شروع کنند شاید از یک جهاتی سخت تر باشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین payman748
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-02-2014, 11:37 PM
با سلام .
رشته مهندسی معماری
معدل لیسانس 16.97 دانشگاه غیر انتفاعی 
معدل فوق 18.30 در حال حاضر دانشجوی ترم 3 دانشگاه آزاد.
ielts 6
یک مقاله داخلی و مطمینا  تعداد مقالاتم بیشتر خواهد شد .
در یک دفتر مهندسی معتبر مشغول به کار هستم  بدون بیمه .
مقطع مورد نظرم دکتراست .
ممنون 

نقل قول  

آفلاین آرش69
**
نقل قول

01-03-2014, 01:16 AM
سلام مجدد ب دوستان
ميخاستم بدونم حالا شد و همه عوامل درست شد و رفتيم كانادا و دكترا رو ب سلامت اخذ كرديم،اونجا شرايط خاصي داره براي post doc؟ميشه ادامه داد اين دوره رو؟يا شرايطش زيادي بخصوصه؟تو اين دوره فاند هس؟(البته قاعدتا بايد باشه!)
احتمالا سوال من بي ربط ب موضوع مورد بحث اينجاس اما شرمنده جاي بهتري برا طرح سوالم نديدم
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
01-03-2014, 03:15 AM
(01-03-2014, 01:16 AM)'آرش69' نوشته: سلام مجدد ب دوستان
ميخاستم بدونم حالا شد و همه عوامل درست شد و رفتيم كانادا و دكترا رو ب سلامت اخذ كرديم،اونجا شرايط خاصي داره براي post doc؟ميشه ادامه داد اين دوره رو؟يا شرايطش زيادي بخصوصه؟تو اين دوره فاند هس؟(البته قاعدتا بايد باشه!)
احتمالا سوال من بي ربط ب موضوع مورد بحث اينجاس اما شرمنده جاي بهتري برا طرح سوالم نديدم

می‌شه برای پست داک رفت و خیلی شرایط خاصی نمی‌خواد، یکم کلیه سوال، ولی یه دکترای نسبتاً خوب گذرونده باشین، شانستون خوبه براش، خیلی بهش بعنوان یکی از مراحل تحصیل نگاه نکنین، بیشتر شبیه شغله، فاند یا حقوق پست داک هم حتماً هست، و اصلاً پست داک بدون حقوق نمی‌شه، مقدارش هم متفاوته، ولی نسبت به فاندهای تحصیلی بیشتره عموماً و پول نسبتاً خوبیه، البته معمولاً نه به اندازه دارمد کار بیرون از دانشگاه. عملاً یه موقعیت کار تحقیقی توی دانشگاهه که رزومه‌تون رو قوی تر کنید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... 109 بعدی »