عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (70): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 70 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان
آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
25-02-2014, 02:05 AM
(24-02-2014, 08:58 PM)'Amir_IT' نوشته: دوستان
من یجورایی نمیدونم الان چیکار کنم.
من ترم مهر آینده آخرین ترم تحصیلیم هست.
آیلتس هم نگرفتم هنوز.
رزومم ولی قابل توجه.
رشته آی تی و میخوام  اقدام کنم ولی نمیدونم الان برم 110 واحدیو که پاس کردم و ترجمه کنم و کارو شروع کنم یا واستم این ترمم تموم شه بعدش استارت کنم.
حساب که کردم الان که اینا آغاز گرفتن دانشجوهاشونه وقتی کلاساشون شروع شه منم فارغ شدم...! 
نروژ هم که الان باز کرده سیستم و سالیم یه باره...
اساتید ممنون میشم نظر بدین!
مرسی

نروژ كه ددلاين اكثر دانشگاهاش گذشته و بقيه هم آخر همين ماه هست.البته دانشگاه هاي خوبش.اما براي آلمان وقت كافي براي ترجمه و آماده كردن مداركت رو داري.
بهتره الان شروع كني و براي ترم ينده اقدام كني.دليلي نداره وقت رو از دست بدي.جاي مدرك ليسانس هم كافيه از مديرگروه دانشگاتون در سربرگ دانشگاه و در پاكت مهر و موم شده نامه اي مبني بر اينكه شما تا مثلا جولاي 2014 درست تمام ميشه بگيري
نقل قول  

آفلاین Amir_IT
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-02-2014, 12:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-02-2014, 12:58 PM توسط Amir_IT.)
(25-02-2014, 02:05 AM)'rulany' نوشته:
نروژ كه ددلاين اكثر دانشگاهاش گذشته و بقيه هم آخر همين ماه هست.البته دانشگاه هاي خوبش.اما براي آلمان وقت كافي براي ترجمه و آماده كردن مداركت رو داري.
بهتره الان شروع كني و براي ترم ينده اقدام كني.دليلي نداره وقت رو از دست بدي.جاي مدرك ليسانس هم كافيه از مديرگروه دانشگاتون در سربرگ دانشگاه و در پاكت مهر و موم شده نامه اي مبني بر اينكه شما تا مثلا جولاي 2014 درست تمام ميشه بگيري
با سلام
ممنونم که پاسخ دادین Smile
پس استارت میکنم. واسه مدرک زبان هم بعشون ایمیل بزنم اوکیه که دیر تر بدم؟
مدرک ترجمه شده رو رسما با پست بفرستم و اپلیکیشن فی و پرداخت کنم یا آنلاین اسکن کنمش آپ کنم واسه رجیستر ؟!
ریگاردز

نقل قول  

آفلاین baranam_1365
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-02-2014, 01:05 PM
سلام و خسته نباشید .من لیسانس کامپیوتر از دانشگاه نجف آباد و فوق لیسانس برنامه ریزی شهری از دانشگاه تهران بین الملل با معدل تقریبا 17 دارم .یک مقاله isiهم دارم با دوتا همایش داخلی /سابقه کار و تدریس در دبستان و دبیرستان هم دارم .میخواستم ببینم میتونم برای دکتری پذیرش بگیرم ؟اگه جای دیگه غیر از آلمان میتونم بهم بگین
ممنونم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-02-2014, 06:14 PM
(25-02-2014, 01:05 PM)'baranam_1365' نوشته: سلام و خسته نباشید .من لیسانس کامپیوتر از دانشگاه نجف آباد و فوق لیسانس برنامه ریزی شهری از دانشگاه تهران بین الملل با معدل تقریبا 17 دارم .یک مقاله isiهم دارم با دوتا همایش داخلی /سابقه کار و تدریس در دبستان و دبیرستان هم دارم .میخواستم ببینم میتونم برای دکتری پذیرش بگیرم ؟اگه جای دیگه غیر از آلمان میتونم بهم بگین
ممنونم

سوالت خیلی کلی هست! اگر شرایط داشته باشی خب مطمئناً پذیرش میگیری!! در سایت www.daad.de/en دنبال رشته خودت در مقطع دکتری بگرد. ضمناً به دنبال ایمیل زدن به استادها باش.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-02-2014, 08:23 PM
(25-02-2014, 12:58 PM)'Amir_IT' نوشته: با سلام
ممنونم که پاسخ دادین Smile
پس استارت میکنم. واسه مدرک زبان هم بعشون ایمیل بزنم اوکیه که دیر تر بدم؟
مدرک ترجمه شده رو رسما با پست بفرستم و اپلیکیشن فی و پرداخت کنم یا آنلاین اسکن کنمش آپ کنم واسه رجیستر ؟!
ریگاردز

مدرك زبان رو بعضي از دانشگاه ها قبول ميكنند و بعضي نه.شما زياد وقت نداري.بهتره از همين امشب بري در سايت daad.de بگردي و دانشگاه هايي كه رشته ي شما رو  ارائه ميدن پيدا كني و بري در سايت مينيمم نمره ي زبان رو بخواني.همچنين چه مداركي رو ميخوان رو آماده كني.سريعا هم بايد به مسئول رشته ايميل بزني و ببيني اصلا قبول ميكنند كه مدرك زبان رو يكي دوماه بد از ددلاين بدي يا نه.

در مورد اپليكيشن في مثل اينكه خوشت مياد پول بدي ها؟ اكثر دانشگاه هاي آملان اپليكيشن في ندارند.فقط دانشگاه هايي كه با uni-assist كار ميكنند اپليكيشن في دارند.
در مورد طرز فرستادن مدارك هم بايد بگم كه بعضي از دانشگاه ها آنلاين قبول ميكنند و بعضي از دانشگاه ها بايد پست كني مدارك رو.همونطور كه گفتم بايد بري سايت دانشگاه ها رو بخواني.كاملا واضح برات توضيح دادن كه چطوري بفرستي مدارك رو؟
نقل قول  

آفلاین baranam_1365
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-02-2014, 09:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-02-2014, 09:47 PM توسط baranam_1365.)
ممنونم از جوابتون .خوب اصلا می خوام بدونم شرایطم برای پذیرش مناسب هست یا نه؟
موسسه معتبری را سراغ ندارین که کارای پذیرش انجام بده ؟
ممنونم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-02-2014, 06:38 AM
(25-02-2014, 09:39 PM)'baranam_1365' نوشته: ممنونم از جوابتون .خوب اصلا می خوام بدونم شرایطم برای پذیرش مناسب هست یا نه؟
موسسه معتبری را سراغ ندارین که کارای پذیرش انجام بده ؟
ممنونم

شما از معدل و مقالات و نمره زبانت صحبتی نکردی و نمیشه دقیق نظر داد. با داشتن موارد بیان شده و با فرض مثبت شانس داری. اما باید بدنبال دانشگاهها بگردی. لیست موسسات اعزام دانشجو در وب سایت وزارت علوم به نشانی www.msrt.ir موجوده. 
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین nixe2006
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-02-2014, 09:09 PM
آقای امیر معادلسازی واسه کساییه که مثلا نصف لیسانسو خوندن نصفشو میخوان اونور بخونن. در مورد ایلتس اطلاعاتی ندارم.اینجور سوالا فقط با مکاتبه با دانشگاه مربوطه معلوم میشه.
نقل قول  

آفلاین baranam_1365
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-03-2014, 12:41 PM
سلام و خسته نباشید
من هم معدلم رو گفته بودم هم تعداد مقالاتم رو اما متاسفانه شما جواب درستی ندادین .یک مقاله isi دارم با دو تا مقاله چاپ شده در همایش بین المللی داخلی معدلم هم نزدیک 17 هست دانشگاه تهران واحد بین الملل .زبان هم هنوز امتحان ندارو حالا میخوام بدونم اصلا شرایطم مناسب هست یا نه ؟
ممنون میشم جوابم بدین
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-03-2014, 07:46 PM
(13-03-2014, 12:41 PM)'baranam_1365' نوشته: سلام و خسته نباشید
من هم معدلم رو گفته بودم هم تعداد مقالاتم رو اما متاسفانه شما جواب درستی ندادین .یک مقاله isi دارم با دو تا مقاله چاپ شده در همایش بین المللی داخلی معدلم هم نزدیک 17 هست دانشگاه تهران واحد بین الملل .زبان هم هنوز امتحان ندارو حالا میخوام بدونم اصلا شرایطم مناسب هست یا نه ؟
ممنون میشم جوابم بدین

شما کجا به معدل لیسانس خودت اشاره کردی که بنده پاسخ ندادم!!!! وقتی میخوای برای المان اقدام کنی باید معدل لیسانس هم ارزیابی بشه. ضمناً شما باید بببینی واسه چه گرایشی میخوای اقدام کنی کلاً وضعیت دکتری کامپیوتر مناسبه. باید دنبال استاد یا موقعیت خالی بگردی.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (70): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 70 بعدی »