عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور
 
for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
« قبلی 1 2
تاثیر مقالات داخلی در پروسه پذیرش

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تاثیر مقالات داخلی در پروسه پذیرش
آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 510
امتیاز: 639
امتیاز این پست: 2
#1
10-03-2013, 10:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-03-2013, 10:59 PM توسط Karim.)
(10-03-2013, 03:11 PM)'Pejman' نوشته: کنفرانس داخلی از هیچی مسلماً بهتره، و نشون می ده یه کار تحقیقاتی منتشر کردید، اما معمولاً برای اپلای خیلی نمی تونه تاثیر زیادی بذاره. اگر بتونید تو ژورنال ها یا کنفرانس های معتبر خارجی بدید خیلی بهتره. برای اطلاع بیشتر به انجمن مقاله مراجعه کنید. موفق باشید. 

 
درود،
ضمن احترام به نظر پژمان و نظر زیر یک اظهار نظر کلی است در پاسخ به این جو موجود که بعضا گردهمایی های علمی در ایران رو فاقد ارزش می دونند و ارتباطی به این ارسال پژمان ندارد.
راستش من فکر می کنم که زیادی هم نباید کنگره ها ، مقالات و ژورنال های و... داخلی رو دست کم بگیریم و اون رو "از هیچی بهتر بدونیم"!
 من خودم کنگرها وهمایش های زیادی در داخل شرکت کردم از کنگره های دانشجویی گرفته تا بین المللی. و چیزهای زیادی یاد گرفتم با کمترین هزینه، شما بخوای یک کنگره در مثلا ترکیه یا اروپا شرکت کنی باید کلی هزینه کنی و عملا واسه اکثرا غیر ممکنه!
 در داخل دانشجویان ، اساتید و.. کارهای خودشون رو ارایه می دهند چه پوستر ، چه سخنرانی و..بچه های خیلی هاشون کار تز شون رو ارایه  می دهند، سخنران های خیلی خوبی از خارج بعنوان key notespeaker دعوت می شوندو تنوع مو ضوعات خیلی زیاد هست یعنی واقعا واسه کسی که علاقمند باشه چیزهای زیادی می تونه یاد بگیره با هم رشته ای هاش و همکارانش در دانشگاههای دیگه آشنا میشه و از نزدیک در جریان کارهاشون قرار می گیره و...من افراد زیادی رو می شناسم در صنف خودم بخصوص اساتیدفعال که معروفترین کنگره های آمریکایی که هر 5 سال یکبار برگزار میشه رو شرکت می کنند و کنگره های داخل رو هم از دست نمی دهند.
کنگره های خارجی هم همینه اونها هم در کنگره هاشون هم خیلی موضاعات فرا بشری ارایه نمی دهند خب درسته کیفیت کارشون در کنگره های خفن خیلی بالاهست .
در کل  بنظرمن ، کنگره ، کنفرانس ها و.. داخلی هم ارزش و جایگاه خودشو داره و اگه ما کنگره های داخلی  رو زیر سوال ببریم در واقع مدرک تحصیلی و درنتیجه موجودیت شخص خودمون رو زیر سوال بردیم. یعنی اگه مقاله های داخلی ازهیچی بهتر است در نتیجه مدرک تحصیلی و حتی دیپلم ما هم از هیچی بهتر است! بعبارتی این مثل این می مونه که ما به کسی که  می خواد در ایران درس بخونه بهش بگیم که خب شما اگه بتونی بری خارج درس بخونی خیلی خوبه وحالا اگه نشد باسواد بودن در ایران از بی سواد بودن بهتره همین!!یعنی مدرسه رفتن و دانشگاه رفتن در داخل رو از هیچی بهتر بدونیم!

کنفرانس ، کنگره داخلی بویژه واسه افرادی که تازه اول کار هستند خیلی مفید وکم هزینه است.

این نکته هم یادم رفت بگم که، شرکت در همایش ها و.. علمی از نظر اموزشی بسیار مفید هستند و اگر کسی بدون مقاله هم شرکت کنه مطالب خیلی خوبی رو یاد می گیرد. در واقع طیف وسیعی از موضاعات علمی یک رشته در عرض 2-3 روز بکجا ارایه می شوند واین خیلییی مفیده

اگر ارسال نامربوط هست دوستان مدیر به بخش مربوطه منتقل فرمایید مرسی


ممنونم
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول
 
ارسال‌ها: 6,212
امتیاز: 11,876
امتیاز این پست: 2
#2
11-03-2013, 10:47 AM
ممنون کریم عزیز. در مورد مفید بودن کنفرانس‌های داخلی از دو جهت می‌شه بحث کرد: ۱. آموزش ۲. پذیرش.
از نظر آموزش و یادگیری مطالب جدید و غیره، بحثی که شما کردید درسته و با نظر شما موافقم، اما در مورد پذیرش، همون طور که پژمان هم اشاره کرده بود تاثیر داشتن مقالات در کنفرانس‌های داخلی خیلی زیاد نیست. البته بی‌تاثیر هم نیست و به هر حال داشتن مقاله نکته مثبتی تلقی می‌شه ولی نمی‌شه گفت که شانس پذیرش رو خیلی بالاتر خواهد برد. در این مورد، بحث فقط در مورد داخلی یا خارجی بودن کنفرانس نیست، بلکه بیشتر بحث اعتبار و شهرت جهانی هست و از این جهت یک کنفرانس غیر مشهور که در امریکا برگزار می‌شه هم شاید تفاوت چندانی با کنفرانس داخل ایران نداشته باشه و داشتن مقاله در هر یک از این دو برای گرفتن پذیرش کم و بیش مشابه باشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 510
امتیاز: 639
امتیاز این پست: 0
#3
11-03-2013, 01:32 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-03-2013, 01:36 PM توسط Karim.)
(11-03-2013, 10:47 AM)'Babak' نوشته: ممنون کریم عزیز. در مورد مفید بودن کنفرانس‌های داخلی از دو جهت می‌شه بحث کرد: ۱. آموزش ۲. پذیرش.
از نظر آموزش و یادگیری مطالب جدید و غیره، بحثی که شما کردید درسته و با نظر شما موافقم، اما در مورد پذیرش، همون طور که پژمان هم اشاره کرده بود تاثیر داشتن مقالات در کنفرانس‌های داخلی خیلی زیاد نیست. البته بی‌تاثیر هم نیست و به هر حال داشتن مقاله نکته مثبتی تلقی می‌شه ولی نمی‌شه گفت که شانس پذیرش رو خیلی بالاتر خواهد برد. در این مورد، بحث فقط در مورد داخلی یا خارجی بودن کنفرانس نیست، بلکه بیشتر بحث اعتبار و شهرت جهانی هست و از این جهت یک کنفرانس غیر مشهور که در امریکا برگزار می‌شه هم شاید تفاوت چندانی با کنفرانس داخل ایران نداشته باشه و داشتن مقاله در هر یک از این دو برای گرفتن پذیرش کم و بیش مشابه باشه.


 
درود بابک عزیز،
ضمن تایید صحبت های شما،
چند نکته دیگر رو بیان می کنم:

شما خیلی خوب تقسیم بندی کردید1- آموزش 2-پذیرش  و تقسیم بندی سوم هم من بهش اضاف می کنم 3- توریسم

 البته چون هدف تاپیک در مورد نقشش در پذیرش هست و خوب طبیعتا بهتر است راجع به پذیرش بحث شود .ولی خوب بد نیست به دومورددیگر هم اشاراتی بشود.
 
1- آموزش: هر گرد همایی علمی(کنفرانس،کنگره،سمینار ،سمپوزیوم و..) که معمولا به طور منظم در همه کشور ها برگزار می شود چه بصورت ملی و بین المللی )  همانطور که در ارسال قبلم هم توضیح دادم بسیار از نظر آموزشی مفید هست. حتی من یادمه برای اولین بارکه شرکت کردم ومقالم در داخل پوستر شد من نمی دونستم که چجور باید پوستر واسه یک کنگره درست کرد این ساده ترین چیزی هست که من یاد گرفتم!  یا اینکه چطور با  دید نقادانه به یک نفر که داره پوسترش را  ارایه میده یا سخنرانی می کنه  نگاه کنم تا بعد از اتمام ارایه اشن راجع به کارش با هم بحث کنیم البته اینها همه حاشیه هستند و  مطالب اصلی اموزشی مهم دیگری در حیطه تخصصی خودمان خواهیم اموخت.

و.....برگزاری کار گاههای اموزشی تخصصی یا ارایه محصولات علمی توسط شرکت های مختلف داخلی و خارجی از حاشیه های همایش علمی هستند.

من به همه کسانی که در داخل هستند پیشنهاد می کنم(بخصوص بچه های لیسانس و افراد کم تجربه در ریسرچ) که  گرد همایی های علمی رشته خودشون رو در داخل از دست ندهند. همانطور که بابک عزیز هم اشاره کرده بین یک کنفرانس شناخته نشده آمریکا و داخلی تفاوت چندانی وجود نداره. و صرف اینکه مثلا یک کنفرانس در اروپا یا امریکا برگزار میشه دیگه آخرشه واقعا اینطوری نیست!

حتما هم لازم نیست یک مقاله اوریجینال ارایه بشه .حتی  یک مقاله مروری ابتدایی  در مورد موضاعات علمی داغ رشته خودتون تهیه شود  به فارسی یا انگلیسی به احتمال خیلی زیاد پذیرفته می شود. چون اهداف همایش های علمی فقط پژوهشی نیست. در همه دنیا هم همینطوره یکی از اهدافش ترویج علم هست. که افراد یک رشته در جریان موضوعات علمی داغ رشته خودشون قرار بگیرند. و بنظرم که در تقویت پایه های علمی یک فرد قطعا موثر هست.

2- تاثیر در گرفتن پذیرش:
برخی از همایش های علمی قطعا از اعتبار جهانی برخوردار هستند وبرخی هم فقط در یک کشور شناخته شده هستند.
ولی من خودم یک تجربه دارم که در معروفترین کنگره رشته خودم که توسط انجمن اعلمی مربوطه امریکا برگزار می شود و هر 5 سال یک بار در یک کشور ( حدوددو سال قبل در مونترال کانادا بود) تقریبا هر کس هر چیزی فرستاد پذیرفتند وسخنرانان معروف دعوت شده بودند از  جمله برخی برند ه گان جایزه نوبل
این که همه چیز رو قبول می کنن نشون نمیده که اون کنگره بی اعتباره. بلکه بنظرم بهتره با دید مثبت به قضیه نگاه کنیم که هییت علمی و داوران هدفشون اینه که همه متخصصین یک رشته رو  ازسراسر دنیا زیر یک سقف جمع کنن از یک دانشجوی فوق لیسانس از مثلا تانزانیا گرفته تا برنده نوبل از لندن تا همه بتونن خودشون رو رشد دهندو به سطح استاندارد های روز دنیا برسونند.

کمیته پذیرش یا هر استادی در هر دانشگاهی در هر کشوری اگر نگاهش مثبت باشد باید یک فرقی بگذارد بین کسی که در یک همایش علمی  رسمی شرکت کرده(ملی یا بین الملی ) با یک کسی که نکرده. یعنی در شرایط مساوی حق با فردی هست که شرکت کرده است. حتی شرکت در یک همایش علمی بدون مقاله و فقط یک شنوده بودن هم با ارزش و مفید است. و بنظرم اکثر اساتید این نکته رو بخوبی درک می کنند .
3- توریسم: در کنار سفر به یک شهر جهت ارایه مقاله   کلی تفریح و بازدید از اون شهر و خاطرات بیادماندنی شکل خواهد گرفت.



  دوستان دیگر هم اگر تجربه ای دارند بفرمایند
مرسی
 
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 2,627
امتیاز: 3,436
امتیاز این پست: 1
#4
11-03-2013, 02:01 PM
من بحثی روی جنبه علمی و میزان ارزشمند بودن کنفرانس ها و ژورنال های داخل ندارم، چون اولاً ربطی به گرفتن پذیرش نداره و ثانیاً بحثش خیلی مفصل تر از اون هست که بشه اینجا در موردش نظر داد.

در مورد تاثیر مقالات داخلی در فرآیند اپلای کردن و بخصوص تماس با استادا، از اونجایی که کنفرانس ها و ژورنال های داخلی عمدتاً شناخته شده در سطح بین المللی نیستند (تاکید می کنم عمدتاً، چون همه اینطور نیستند) و از طرف دیگه خیلی از این مقالات اصلاً به زبان انگلیسی نیستند، در نتیجه احتمال اینکه این مقالات تاثیر مثبت خیلی خاصی روی ذهنیت کمیته پذیرش یا استادی که با اون در تماس هستیم داشته باشه کمتره. مسلمه که اگر مقاله مربوطه در یک کنفرانس یا ژورنال ایرانی مطرح در سطح جهانی، و به زبان انگلیسی چاپ بشه، تاثیر خیلی خوبی می تونه بذاره. ولی منصفانه نگاه کنیم تعداد این جور کنفرانس ها یا ژورنال ها در ایران خیلی کمه.

همونطور که تو اولین پستم هم می شه دید، صفت معتبر رو برای کنفرانس ها و ژورنال های خارجی آوردم، که بگم لزوماً هر کنفرانس یا ژورنال خارجی خوب نیست و چه بسا امروزه تعداد این قبیل کنفرانس ها و ژورنال ها که سطح خیلی پایین دارند، رو به افزایش هست. نمونه هایی در این تاپیک اسم برده شده.
 
نقل قول  

آفلاین mahya
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول
 
ارسال‌ها: 12
امتیاز: 0
امتیاز این پست: 0
#5
24-12-2013, 02:55 PM
سلام چاپ مقاله در ایران به درد اپلای میخوره؟تو ژرنال sidممنون میشم سریع جواب بدید.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول
 
ارسال‌ها: 3,187
امتیاز: 12,758
امتیاز این پست: 7
#6
25-12-2013, 06:43 AM
طبیعی هست که داشتن مقاله در مجله های کمتر معتبر بهتر از نداشتن هیچگونه مقاله ای است. بنابراین اگر مجله موردنظر در مدت زمان معقولی -- که به شرایط خود شما از نظر زمان اپلای برمی گرده -- مقاله شما رو چاپ می کنه در اون صورت شاید ارزشش رو داشته باشه که برای اون وقت بگذارید ولی اگر داوری و چاپ مقاله خیلی زمان بر هست شاید بهتر باشه که قدری بیشتر روی مقاله موردنظر کار کنید و اون رو برای مجله های معتبرتر که ISI هستند بفرستید. بهتر هست از مسوولان مجله موردنظر بپرسید که چقدر زمان خواهد برد تا مقاله شما داوری و سپس چاپ بشه در اون صورت خودتون بهتر خواهید تونست در این زمینه تصمیم بگیرید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین volcano_67855
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول
 
ارسال‌ها: 8
امتیاز: 1
امتیاز این پست: 0
#7
25-02-2014, 12:31 AM
سلامو میشه در مورد مقالات چاپ شده در اسکوپوس هم توضیح بدین. چون من چند تا مقاله دارم که استادم میگه اسکوپوسه. آیا ارزش دارن واسه پذیرش از اروپا. در چه حدن؟ من رشتم زیست شناسی هس.میشه توضیح بدین. مرسی
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 889
امتیاز: 2,093
امتیاز این پست: 5
#8
25-02-2014, 12:40 AM
ببینید دوست عزیز اسکوپوس یه database هست که مقالات توش ایندکس میشه لزوما هر مقاله ای که اونجا ایندکس شده نشان دهنده این نیست که مقاله در مجله ی معتبری چاپ شده است
به نظرم بیشتر اعتبار خود مجله مهم هست و اینکه آیا cite شده یا خیر
(25-02-2014, 12:36 AM)'volcano_67855' نوشته: سلام میشه در مورد مقالات چاپ شده در اسکوپوس هم توضیح بدین. چون من چند تا مقاله دارم که استادم میگه اسکوپوسه. آیا ارزش دارن واسه پذیرش از اروپا. در چه حدن؟ من رشتم زیست شناسی هس.میشه توضیح بدین. مرسی

 
 
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 751
امتیاز: 1,791
امتیاز این پست: 6
#9
25-02-2014, 12:55 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-02-2014, 12:59 AM توسط Shahrouz.)
(25-02-2014, 12:31 AM)'volcano_67855' نوشته: سلامو میشه در مورد مقالات چاپ شده در اسکوپوس هم توضیح بدین. چون من چند تا مقاله دارم که استادم میگه اسکوپوسه. آیا ارزش دارن واسه پذیرش از اروپا. در چه حدن؟ من رشتم زیست شناسی هس.میشه توضیح بدین. مرسی

 
درود
اسکوپوس ، نه یک انتشارات که بزرگترین دیتابیس معرفی کننده و لیست کننده مقالات، نویسندگان  و ابسترکتهای ژورنالهای معتبر می باشد. اسکوپوس هرچند به الزویر تعلق دارد ولی به مانند پاب مد دیتا بیس است و یک انتشارات یا ژورنال نمی باشد و بنابراین چاپ مقاله در اسکوپوس یا ژورنال اسکوپوس، چندان با معنی نیست. اسکوپوس ، مقالات ژورنالها و پروسدینگهای برخی از کنفرانسهای بسیار معتبر را ایندکس می کند و از این نظر اگر مقاله معتبری در انتشارات خاصی مانند وایلی، الزویر، اشپرینگر و یا کنفرانسهای آی تریپل ای ( برخی از کنفرانسها) داشته باشید در اسکوپوس ایندکس می شود. از این نظر اگر مقاله شما در اسکوپوس ایندکس شود، به احتمال زیاد جز مقالات نسبتا معتبر رشته شما محسوب می شود. 
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

 
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول
 
ارسال‌ها: 3,187
امتیاز: 12,758
امتیاز این پست: 9
#10
25-02-2014, 09:56 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-02-2014, 09:59 AM توسط M1KE.)
روالی که در دانشگاه ما دانشجوها بر اساس اون مقاله هاشون رو چاپ می کردند اینطور بود که به فهرست مجله هایی که در سایت Science Direct که از سایت های زیر مجموعه Elsevier هست می رفتند و در اونجا بر اساس موضوع مقاله شون مجله های مرتبط رو پیدا می کردند. وقتی روی عنوان هر مجله کلیک میشه صفحه مربوط به اون مجله آورده میشه که در اون صفحه اگر روی About this journal کلیک کنید مشخصات اون مجله شامل Imapact Factor اون نمایش داده شده.

برای نمونه برای این مجله گفته 1.183 و برای این مجله 0.838 هست. هر چه Impact Factor اون مجله کمتر باشه تصور عمومی بر اینه که سخت گیری کمتری هم در داوری مقاله های اونها میشه. به همین دلیل افرادی که مقاله هاشون خیلی قوی نبود سراغ مجله هایی مرتبطی که ایمپکت کمتری داشت می روند و به عکس.

این صحبت دوستان که هر مجله ای که در Science Direct یا Scopus که هر دو از زیر مجموعه های Elsevier هستند آورده شده لزوما معتبر نیست حرف منطقی هست و به نظر من هم در حالت کلی بهتر هست که برای اطمینان به شکلی که در بالا اشاره شد، اطلاعات هر مجله مورد به مورد بررسی بشه و در صورتی که هم عنوان مجله مرتبط بود و هم Impact Factor اون متناسب با سطح مقاله تون بود همون رو انتخاب کنید. وقتی مجله رو انتخاب کردید در کنار همون گزینه About this Journal میشه گزینه Submit your article رو انتخاب کنید و بقیه مراحل ساخت اکانت و آپلود Manuscript مقاله رو ادامه بدین.

 
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  داوری مقالات Torkan 20 12,676 17-11-2017, 11:07 PM
آخرین ارسال: retro44
  جستجوی مقالات parsley 5 4,231 21-01-2015, 11:04 AM
آخرین ارسال: Glee

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

  • AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 20-05-2025، 01:25 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی