عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
فرم DS-160

صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 32 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
فرم DS-160
آفلاین k120
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-02-2014, 11:41 PM
یعنی میگین کلا ببندمش؟ من فیسبوکم رو بسته بودم، باز کردم امروز که فک نکنن مشکلی داشتم که بستم Big Grin
یه سوال دیگه: هزینه سفر (بلیط و هلث اینشورنس ) من رو وزارت علوم میده حالا  person/entity paying for your trip رو بزنم other organization  بعد اسم اون ارگانیزیشن رو میخاد،" ministry of science research and technology" جا نمیشه که بنویسم!!! چیکار کنم؟ مخفف بزنم MSRT؟ بعدش میپرسه relationship to you اینو چی بنویسم؟ گزینه نداره از خودم بنویسم official school؟
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-02-2014, 12:02 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-02-2014, 12:17 AM توسط Leopold.)
تصمیم با خودتون. بذارید باشه تا خیالتون راحت باشه (انگار منتظر این هستی که یکی بگه بذار باشه Smile)
شما الان آیا بورس وزارت علوم هستید (هزینه تحصیل و زندگی شما را میده) و در فرم I20 شما نوشته که دولت این هزینه ها را میده؟ یا اینکه خودتون با وزارت علوم توافق کردید و به دانشگاه مربوطه گفتید که self-funded میاید؟ اگه مورد اولیه که خب مخففش بنویسید (ببینین اگه به جای technology بنویسید tech. جا میشه یا نه). اگر هم مورد دوم درسته که خب بنویسید خودتون پول سفر را میدید. 
پاسخ این سوال نمیدونم Sad
(23-02-2014, 11:41 PM)'k120' نوشته: یعنی میگین کلا ببندمش؟ من فیسبوکم رو بسته بودم، باز کردم امروز که فک نکنن مشکلی داشتم که بستم Big Grin
یه سوال دیگه: هزینه سفر (بلیط و هلث اینشورنس ) من رو وزارت علوم میده حالا  person/entity paying for your trip رو بزنم other organization  بعد اسم اون ارگانیزیشن رو میخاد،" ministry of science research and technology" جا نمیشه که بنویسم!!! چیکار کنم؟ مخفف بزنم MSRT؟ بعدش میپرسه relationship to you اینو چی بنویسم؟ گزینه نداره از خودم بنویسم official school؟

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین k120
**
نقل قول

24-02-2014, 01:10 AM
ممنون بابت جوابتون. بله تو فینانشیال لترم نوشته که وزارت علوم بلیط رفت و برگشتم رو میده. پس همونو باید بزنم دیگه.

ببخشید انقد میپرسما! تازه هنوز به صفحه های بعدی نرسیدم Big Grin

اسم پدر و مادرم رو طبق اسپلشون تو پاسپورت خودشون بنویسم یا طبق اسپلشون تو پاسپورت خودم؟ آخه یکمی فرق داره
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-02-2014, 01:30 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-02-2014, 01:37 AM توسط M1KE.)
مشخصات و املای اسامی رو همیشه بر اساس مدارک معتبر خودتون بنویسید.

عنوان رو همونطور که Leopold گرامی هم اشاره کردند می تونید یا به صورت واژه های خلاصه شده بنویسید یا هم که بخشی از اون رو:
Ministry of Science & Research of Iran
Ministry of Sci., Research & Tech of Iran
وقتی عنوان وزارتخونه رو ببینند متوجه می شوند. بعد هم چون می بایست مدرک مربوط به اون رو بهشون بدهید در اونجا به طور کامل اشاره شده. رابطه رو می تونید Sponsor بنویسید چون اونها حامی مالی شما هستند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-02-2014, 01:31 AM
پیشنهاد میکنم این تاپیک کامل بخونید.
اسم پدر و مادر در ویزا نمیاد و فقط اسم پدر در پاسپورت شما وجود داره. بهتره اسم پدرتون طبق پاسپورت خودتون بنویسید.
(24-02-2014, 01:10 AM)'k120' نوشته: ممنون بابت جوابتون. بله تو فینانشیال لترم نوشته که وزارت علوم بلیط رفت و برگشتم رو میده. پس همونو باید بزنم دیگه.
ببخشید انقد میپرسما! تازه هنوز به صفحه های بعدی نرسیدم Big Grin
اسم پدر و مادرم رو طبق اسپلشون تو پاسپورت خودشون بنویسم یا طبق اسپلشون تو پاسپورت خودم؟ آخه یکمی فرق داره

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین k120
**
نقل قول

24-02-2014, 01:32 PM
ممنونم دوست عزیز.

من الان متوجه شدم تو اکانتی که ساختم واسه وقت گرفتن شماره پاسپورتم حرف اولش رو وارد نکردم. نمیشه تغییرش هم داد Sad چیکار کنم؟؟ فک کنم همون اولم گفته بود دقت کنید نمیشه تغییر داد اگه بخاین باید ایمیل بدین. من وقت گرفتنم اورژانسیه نمیتونم بیشتر ازین تلف کنم وقتمو. پیشنهادتون چیه؟ (ببخشید اکه کمی از تاپیک سوالم فاصله گرفت!)
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-02-2014, 02:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-02-2014, 03:01 PM توسط M1KE.)
در مورد فرم DS-160 شما اون رو هر چند بار که بخواهید می تونید دوباره از نو پر کنید. فقط صفحه آخر که همون صفحه تایید (Confirmation Page) هست رو پرینت بگیرید و ببرید. اونها هم بر اساس همون اطلاعات شما رو می بینند و کاری به قبلی ها ندارند. فقط خواستون باشه چند بار پر می کنید یک وقت اشتباهی اونی که مربوط به قبلی ها هست رو نبرید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین k120
**
نقل قول

24-02-2014, 02:51 PM
مایک عزیز  تو فرم دی اس درست وارد کردم این شماره رو اما تو خود اکانتی که ساختم واسه وقت گرفتن که همون اول شماره پاسپورت رو میخاد اونجا اشتباه شده.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-02-2014, 02:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-02-2014, 03:00 PM توسط M1KE.)
در مورد خود فرآیند گرفتن وقت بهتره تاپیک های گرفتن وقت سفارت رو نگاه کنید. حقیقتش زمانی که من اقدام کردم هنوز سیستم وقت گیری به این شکل نبود و به همین دلیل از جزئیات اون خیلی اطلاعی ندارم و دوستانی که اخیرا اقدام کردن اطلاعتشون به روز تر هست. ولی بعید می دونم این نوع اشتباهات رو خیلی جدی بگیرند و به هر حال همیشه ممکنه یک اشتباهات املایی در این حد وجود داشته باشه و شما خودتون هم اطلاع نداشته باشین. به نظرم اگر امکان داشت و سیستم اجازه می داد وقت رو بگیرید و بعد که وقت گرفتین ایمیل بزنین و بگین که متوجه شدین شماره پاسپورت اشتباهه و می خواهین تصحیحش کنید. الان اگر بزنید قاعدتا تا زمان تصحیح باید صبر کنید.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین k120
**
نقل قول

24-02-2014, 03:42 PM
سلام دوستان Briefly describe your duties رو تو فرم دی اس 160 چی بنویسم من که دانشجوام. بگم واحد دارم پاس میکنم و پایان نامه و اینا؟؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 32 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 22-06-2025، 11:28 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی