عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک تورین ایتالیا تحصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در Polito

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در Polito
آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-01-2014, 11:03 PM
(11-01-2014, 12:43 AM)'pama' نوشته: بسیار ممنونم از پاسخ دوستان بزرگوارم.
و باز هم چند تا سوال!
دوستان به نظر شما امکان داره این دانشگاه بخواد به صورت اتومات اسامی کسانی که اپلای میکنند رو در لیست بررسی برای بورس قرار بده؟
و یه سوال دیگه اینکه هنوز هم ایتالیا در وضعیت اقتصادی مناسبی برای ارائه ی این نوع بورس ها نیست؟

خیر. دانشگاه به صورت خودکار این کار را نمیکند. بلکه پروژه ها و فرصت های تحقیقاتی و .. معرفی میشوند و از دانشجویان درخواست میشود در صورت تمایل مدارک را ارسال کنند.
ممکن است شخصی پذیرش بگیرد ولی صلاحیت گرفتن برخی پروژه ها را نداشته باشد (یا افرادی بهتراز او باشند که بتوانند آن پروژه ها را انجام دهند)
در مورد وضعیت اقتصادی؛ این موضوع برای شما جای نگرانی ندارد. به هر حال زمانی که دانشگاه پروژه ای را ارائه میکند برای بودجه آن هم فکری کرده است. ولی مسلم است که مبلغ این فاندها در مقایسه با برخی کشورهای دیگر ممکت کمتر باشد.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

11-01-2014, 11:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-01-2014, 11:22 PM توسط pama.)
(11-01-2014, 11:03 PM)'ForeverBlue' نوشته:
خیر. دانشگاه به صورت خودکار این کار را نمیکند. بلکه پروژه ها و فرصت های تحقیقاتی و .. معرفی میشوند و از دانشجویان درخواست میشود در صورت تمایل مدارک را ارسال کنند.
ممکن است شخصی پذیرش بگیرد ولی صلاحیت گرفتن برخی پروژه ها را نداشته باشد (یا افرادی بهتراز او باشند که بتوانند آن پروژه ها را انجام دهند)
بسیار ممنون جناب مدیر از پاسختون.
متاسفانه سایت این دانشگاه از بدقلق ترین! سایت هاست که نمیشه اطلاعات درستی ازش استخراج کرد...
آیا شما یا سایر دوستان در جریان هستید که برای این کار و اقدام برای پروژه ها باید قبل از ددلاین دانشگاه(20 مارس) اقدام کرد یا بعد از اون؟
پس ظاهرا اطلاعاتی که بنده بدست آوردم مبنی بر اینکه "نیازی به اقدام خاصی برای بورس نیست و خود دانشگاه تواما با بررسی رزومه و مدارک هر شخص برای پذیرش، اونا رو برای بورس هم بررسی میکنه و به قول فرمایش ARNAVAZ عزیز اگر رزومه ی ارائه شده به لحاظ علمی در سطح خوبی باشه، این بورس بهشون تعلق میگیره" اطلاعات درستی نیست...
                           Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین ARNAVAZ
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
11-01-2014, 11:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-01-2014, 11:43 PM توسط ARNAVAZ.)
درود 
شما ایمیل زدین ازشون پرسیدین دقیقا که چطوره زمان اقدام برای بورس و... ؟؟؟؟؟
هر وقت ایمیل زدین لطفا با جزئیات بزارین توی تاپیک که سایر دوستان هم استفاده کنند Smile

گه شما در دوران کارشناسی با استادتون پروژه همراه با مقاله کار کرده باشین که اونوقت همون چیزی باشه که چشم استاد و کمیته تصمصیم گیری رو بگیره... (وصف شرایط دوست من پارسال که با این کار بورس گلد میلان شد) >> مقاله و پروژه در کارشناسی شانس شما رو بالا میبره وقتی رقابت تنگاتنگ باشه
(قوی بودن رزومه و... که در پست قبلی گفتم) ولی مثل دکتری حیاتی نیست !!!!!!!!!!

اینم در نظر بگیرین که در بورس شانس دخیل هستش بعضی وقتا یه رزومه معمولی بورس میشه ولی یه رزومه دیگه که بهتره نمیشه ... (چشم گیر بودن رزومه برای استاد و کمیته)

(11-01-2014, 11:03 PM)'pama' نوشته:
پس ظاهرا اطلاعاتی که بنده بدست آوردم مبنی بر اینکه "نیازی به اقدام خاصی برای بورس نیست و خود دانشگاه تواما با بررسی رزومه و مدارک هر شخص برای پذیرش، اونا رو برای بورس هم بررسی میکنه و به قول فرمایش ARNAVAZ عزیز اگر رزومه ی ارائه شده به لحاظ علمی در سطح خوبی باشه، این بورس بهشون تعلق میگیره" اطلاعات درستی نیست...

اگر مرا به دوزخم بیفکنی، به اهل آتش خواهم گفت که من تو را دوست می دارم.   "مناجات شعبانیه"
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-01-2014, 11:45 PM
(11-01-2014, 11:27 PM)'ARNAVAZ' نوشته: درود 
شما ایمیل زدین ازشون پرسیدین دقیقا که چطوره زمان اقدام برای بورس و... ؟؟؟؟؟
هر وقت ایمیل زدین لطفا با جزئیات بزارین توی تاپیک که سایر دوستان هم استفاده کنند Smile
در کارشناسی و ارشد اونجور پروژه خاصی فکر نمیکنم مدنظر باشه چون معمولا برای دکترا این موارد بررسی میشه
مگه اینکه شما در دوران کارشناسی با استادتون پروژه همراه با مقاله کار کرده باشین که اونوقت همون چیزی باشه که چشم استاد و کمیته تصمصیم گیری رو بگیره... (وصف شرایط دوست من پارسال که با این کار بورس گلد میلان شد)

حتما ایمیل میزنم دوست من و جزئیاتش رو هم قرار میدم.
با احترام به نظر ForeverBlue عزیز، بنده هم فکر میکنم این موضوع بیشتر برای دکترا صدق کنه، یا اینکه بخوایم استادی رو پیدا کنیم که فیلد کاریش به علایق و رزوممون بخوره و بگیم قبلا کار کردیم و میخوایم تحت کنترل و راهنمایی شما ادامه بدیم، ممکن هم هست بنده کاملا اشتباه کنم که باز هم همون ایمیل میتونه چاره ساز باشه.
حتما خبرشو میذارم.
نقل قول  

آفلاین ali89
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-02-2014, 09:20 PM
سلام
ببخشید دانشگاه پولیتو گفته که میشه حداکثر تو دوتا رشته apply کرد، حالا من باید واسه هر کدوم از رشته ها یه profile بسازم و مدارک رو جداگانه بفرستم براشون؟
نقل قول  

آفلاین moslemashk
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-02-2014, 05:57 PM
باسلام وخسته نباشید
اگه میشه واسه ارشد توی رشته مهندسی ایمنی صنعتی از ابتدا راهنمایی فرمایید سپاس فراوان
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 12
11-02-2014, 06:08 PM
(11-02-2014, 05:57 PM)'moslemashk' نوشته: باسلام وخسته نباشید
اگه میشه واسه ارشد توی رشته مهندسی ایمنی صنعتی از ابتدا راهنمایی فرمایید سپاس فراوان

سلام دوست من.
شما ابتدا باید برین به لینک زیر و چک کنین که آیا این دانشگاه رشته ی شما رو به انگلیسی ارائه میده یا خیر؟
http://international.polito.it/courses/p...in_english

بعد از اون در لینک زیر Documents reqired for the online application form رو بررسی کنید و مدارکتون رو آماده کنید:
http://apply.polito.it/apply_information...ns_en.html
 علاوه بر اون اطلاعات این صفحه رو به طور کامل بخونید، بعد از اون که مدارکتون آماده شد آی دی ساخته و تا قبل از 20 مارچ که ددلاین دانشگاست اپلای میکنید به امید خدا.
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-02-2014, 11:46 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-02-2014, 11:46 PM توسط pama.)
سلام.
دوستان کسی در جریان نوع مدرک زبانی که باید برای مستر Electrical Engineering ارائه بدیم هست؟ (منظور انگلیسی یا ایتالیایی)
آخه 3 جور داستان وجود داره!!!!
الان تو جواب ایمیلشون به من گفتن:
We would like to inform you that the master of science in Electrical Engineering is held entirely in ITALIAN, so in this case the Italian language certificate is required.

بعد تو لیست رشته های ارائه شده به انگلیسی زده هست:

باز یه جای دیگه تو سایتشون زده:
Master of Science courses offered partially in English and partially in Italian
 (i.e. Ecodesign, Energy Engineering, Electronic Engineering): it is required to attach the language certificate as established by the Reference Programme Faculty.

[img]images/smilies/undecided.gif[/img]

نقل قول  

آفلاین ARNAVAZ
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
18-02-2014, 12:22 AM
درود مرضیه جان
همون نصف نصف درست هستش >> یعنی یه سری درسها رو به ایتالیایی و یه سری انگلیسی برگزار میکنن
منم پارسال اکودیزاین قبول شدم که اسمش تو لیستایی که گذاشتی هست...

شما اگه قصدت اینه که بری ایتالیا واسه مستر، خواه ناخواه باید تا قبل رفتن بیس زبان ایتالیایت رو آماده و خوب کنی
احتمالا ترم اول هم انگلیش برگزار کنن چون دانشجوی اینترنشتال میگیرن و از ترمهای بعد ...

(17-02-2014, 11:46 PM)'pama' نوشته: سلام.
دوستان کسی در جریان نوع مدرک زبانی که باید برای مستر Electrical Engineering ارائه بدیم هست؟ (منظور انگلیسی یا ایتالیایی)
آخه 3 جور داستان وجود داره!!!!
الان تو جواب ایمیلشون به من گفتن:
We would like to inform you that the master of science in Electrical Engineering is held entirely in ITALIAN, so in this case the Italian language certificate is required.
بعد تو لیست رشته های ارائه شده به انگلیسی زده هست:
باز یه جای دیگه تو سایتشون زده:
Master of Science courses offered partially in English and partially in Italian
 (i.e. Ecodesign, Energy Engineering, Electronic Engineering): it is required to attach the language certificate as established by the Reference Programme Faculty.
[img]images/smilies/undecided.gif[/img]

اگر مرا به دوزخم بیفکنی، به اهل آتش خواهم گفت که من تو را دوست می دارم.   "مناجات شعبانیه"
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

18-02-2014, 12:29 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-02-2014, 12:30 AM توسط pama.)
ممنونم دوست خوبم.
بله حق با شماست و اگه آدم پذیرش بگیره و بخواد بره باید ایتالیایی هم بدونه تا حدی، منتها مشکل الان اینجاست که اونا مدرک ایتالیایی هم میخوان الان ازمون واسه اپلای!

English/Italian Language Certificate as specified in the Language requirements section, with grades, date and place of obtaining to be attached within June 30[sup]th[/sup], 2014.

یا همین ایمیلی که زدن و بُلد کردن که the Italian language certificate is required.
اینجای ماجرا رو باید چی کار کرد؟؟!!
ینی اگه الان ایتالیایی رو هم مثل انگلیسی نداریم تا 30 جون که تافلو میرسونیم دانشگاه، مدرک ایتالیایی هم باید برسه؟؟!!

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 23-05-2025، 05:35 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی