عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک تورین ایتالیا تحصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در Polito

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در Polito
آفلاین ARNAVAZ
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
18-02-2014, 12:35 AM
ببین بعضی از سایتای دانشگاهها خیلی به روز نیست یه جا درست نوشته
یه جا دیگه که نوشتش قدیمی تر بوده به روز نشده واس همین اینطور میشه

مدرک ایتالیایی نمیخواد >> شما فقط تافل بفرست. من و دوستام اینکارو کردیم و قبول شدیم
احتمالا مدرک ایتالیایی یه مدرکیه واسه خود نیتیوشون ...

(18-02-2014, 12:29 AM)'pama' نوشته: ممنونم دوست خوبم.
بله حق با شماست و اگه آدم پذیرش بگیره و بخواد بره باید ایتالیایی هم بدونه تا حدی، منتها مشکل الان اینجاست که اونا مدرک ایتالیایی هم میخوان الان ازمون واسه اپلای!
 English/Italian Language Certificate as specified in the Language requirements section, with grades, date and place of obtaining to be attached within June 30[sup]th[/sup], 2014.
یا همین ایمیلی که زدن و بُلد کردن که the Italian language certificate is required.
اینجای ماجرا رو باید چی کار کرد؟؟!!
ینی اگه الان ایتالیایی رو هم مثل انگلیسی نداریم تا 30 جون که تافلو میرسونیم دانشگاه، مدرک ایتالیایی هم باید برسه؟؟!!

اگر مرا به دوزخم بیفکنی، به اهل آتش خواهم گفت که من تو را دوست می دارم.   "مناجات شعبانیه"
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

18-02-2014, 05:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-02-2014, 07:02 PM توسط pama.)
سلام.
دوستان حق با ARNAVAZ عزیز هست و ظاهرا یه سری از گرایشهای مربوط به برق تو این دانشگاه به ایتالیایی ارائه میشه و یه سریهاشونم به انگلیسی.
به طور مثال قدرت کاملا ایتالیایی هست در نتیجه مدرک ایتالیایی هم میخواد، اما اون طور که یکی از دوستان پاسخ منو دادن، ظاهرا این دانشگاه برای الکترونیک 7 تا زیر شاخه داره که 4 تاش کاملا به انگلیسی ارائه میشه.
به ARNAVAZ عزیز:
دوست من متاسفانه هر دو جایی که اطلاعات متناقض راجبه برق زدن، تاریخ یکسان دارن و مربوط به سال تحصیلی 2014/15 هست.
منتها خب دقیقا عین فرمایش شما، باید هر دو زبان رو در نظر گرفت و دقت و بررسی کامل کرد که اونی که انتخاب میکنیم به انگلیسی هست یا خیر.
پ.ن:سعی میکنم اطلاعات کاملتری بدست بیارم و در اختیار بگذارم.
                           Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 9
21-02-2014, 10:29 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-02-2014, 10:29 AM توسط pama.)
سلام.
دوستان متاسفانه بنده پاسخ درستی از دانشگاه تورین مبنی بر اینکه دقیقا برای چه رشته هایی مدرک ایتالیایی لازم هست دریافت نکردم، منتها یکی از دوستان لینک زیر رو در اختیار بنده قرار دادند که لیست گرایشهای مختلف الکترونیک و زبانهای ارائه ی اونها رو به تفکیک و کامل در خودش داره، منتها متاسفانه مربوط به سال تحصیلی 2013/14 هست و به دانشگاه هم گفتم که آیا این برای سال تحصیلی 2014/15 هم صادقه یا خیر؟ جواب داد که:
the trends you mention should be confirmed also for 2014/2015 academic year.
همینطور بارها صراحتا تو ایمیلاشون گفتن که:
 the MS in Electrical Engineering will be only in Italian language also in 2014/2015 a.y
 در نتیجه برای گرایشهای مختلف برق تورین میشه به این نتیجه رسید که قدرت کاملا به ایتالیایی ارائه میشه و الکترونیک هم تو لینک زیر مشخصه که کدوم شاخه ها به انگلیسی هست:
https://didattica.polito.it/pls/portal30...&p_lang=EN

همونطور که تو لینک فوق هم کاملا تفکیک شده، بعضی از زیر شاخه های الکترونیک نیمی ایتالیایی نیمی انگلیسی هستند، در مورد این رشته ها همونطور که دوستمون ARNAVAZ عزیز هم گفتن نیازی به ارائه ی مدرک ایتالیایی هنگام اپلای نیست و تنها با تافل یا آیلتس هم میشه اپلای کرد، منتها بحث سر تحصیل در ایتالیاست، طبق گفته ی دوستمون "rezasanaei" که در پستهای دیگه عرض کردم الان ایشون دانشجوی مستر مکانیک در تورین هستند، جدای از زبان رشتمون (منظور اینکه انگلیسی هست، ایتالیایی یا نیمی ایتالیایی نیمی انگلیسی) باید تا پایان فارغ التحصیلی امتحان زبان ایتالیایی رو در تورین حتما داد:
"راستش یکی از دوستانم که الان اکودیزاین میخونه و رشتش نیمی ایتالیایی نیمی انگلیسی هست ،فقط مدرک انگلیسی ارائه داده و پذیرش گرفته ولی از شانس سال اولش ایتالیایی هست و واقعا به مشکل خورده. در این حالت شما باید تا قبل فارغ التحصیلی در رشته ای که هستین امتحان زبان ایتالیایی بدین و مدرک A2 بگیرین. حتی برای ماهایی که کل کورس به انگلیسی هست هم نیاز به ارائه مدرک ایتالیایی تا قبل فارغ التحصیلی هست با این تفاوت که برای ما A1 لازمه و خیلی هم آسون بود"

در نتیجه تنها در مورد رشته هایی که صراحتا گفته شده ایتالیایی هست، باید هنگام اپلای مدرک ایتالیایی ارائه داد و در مورد بقیه اینطور نیست.
پ.ن: با تشکر فراوان از rezasanaei

Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-04-2014, 11:33 AM
(28-10-2012, 08:17 PM)'Mr-Voltage' نوشته: دوست عزیز.
من خیلی از رشته ها رو در ایتالیا در ذهن دارم اما تورین این رشته رو نداره منظورم به انگلیسیه. اینجا هم لیست رشته به انگلیسی هست که ملاحظه کنید:
لینک رشته ها
در خصوص پذیرش هم باید از ژانویه به سایت دانشگاه مراجعه نمایید و مدارک رو بصورت الکترونیکی (online) انجام داده که شامل: ریزنمرات، دانشنامه، نمره زبان، و سایر مدارک رو ارسال می نمایید.

دوست گرامی کالج کارل البرتو از زیر مجموعه های این دانشگاه امسال رشته های مدیریتی خصوصا مالی را به زبان انگلیسی ارایه کرده و من نیز اپلای کردم
http://carloalberto.org/

سلام
دوستان من کالج کارل البرتو یکی از زیر مجموعه های این دانشگاه اوایل ژانویه اپلای کردم و برام ایمیل زدن تا 16 مارچ توصیه نامه بفرستم که اینکار را هم کردم ولی چیزی در مورد مصاحبه و تاریخش به من نگفتن و ایمیل هم جواب نمی دهند کسی می دانه چه خبر هست یعنی ریجکت شدم یا موضوع دیگری هست؟
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
Lightbulb  15-04-2014, 12:20 PM
(15-04-2014, 11:34 AM)'saaaaam' نوشته: سلام
دوستان من کالج کارل البرتو یکی از زیر مجموعه های این دانشگاه اوایل ژانویه اپلای کردم و برام ایمیل زدن تا 16 مارچ توصیه نامه بفرستم که اینکار را هم کردم ولی چیزی در مورد مصاحبه و تاریخش به من نگفتن و ایمیل هم جواب نمی دهند کسی می دانه چه خبر هست یعنی ریجکت شدم یا موضوع دیگری هست؟

سلام. من این کالج رو نمیشناسم راستش ولی نتایج پذیرش ارشد کلی دانشگاه روز May, 20th در سایت دانشگاه اعلام میشه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین amerezoji
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-05-2014, 10:09 AM
سلام دوستان
من از پلی تکنیک تورین برای سال 2014 در رشته مهندسی مکانیک برای ارشد پذیرش دارم. بیشتریت تمرکزم روی فرانسه بود چون فرانسه بلدم و از فرانسه هم پذیرش دارم. اطلاعات زیادی راجع به ایتالیا ندارم. پروسه گرفتن ویزاش چه جوریه؟ هزینه دانشگاه هر ترم چقدر می شه؟ آیا اجازه کاردانشجویی و بردن همسر رو داریم یانه؟ ممنون می شم راهنمایی کنید.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

25-05-2014, 07:28 PM
(22-05-2014, 10:09 AM)'amerezoji' نوشته: سلام دوستان
من از پلی تکنیک تورین برای سال 2014 در رشته مهندسی مکانیک برای ارشد پذیرش دارم. بیشتریت تمرکزم روی فرانسه بود چون فرانسه بلدم و از فرانسه هم پذیرش دارم. اطلاعات زیادی راجع به ایتالیا ندارم. پروسه گرفتن ویزاش چه جوریه؟ هزینه دانشگاه هر ترم چقدر می شه؟ آیا اجازه کاردانشجویی و بردن همسر رو داریم یانه؟ ممنون می شم راهنمایی کنید.

دروود بر شما.
ملاحظه کنید  شما پس از گرفتن برگه ادمیشن میتونی با توجه به لیست مدارکی که کنسول ایتالیا در خیابان افریقا قرار داره ، بهش اشاره کرده روزهای یکشنبه و سه شنبه تحویل بدهید البته یه چند مرتبه باید بری ببینی دقیقاً از چه زمانی مدارک ویزا رو جمع اوری میکنند. فکر کنم الان دیگه زمانش باشه. شما ضمناً باید مدرک زبان بالای 6 ایلتس و بالای 80 تافل حتماً داشته باشی. 
هزینه دانشگاه زیاد بالا نیست در تورین بین 2200-2500 یورو در سال است. وقت و کار دانشجویی چون به زبان ایتالیایی مسلط نیستی سخت پیدا میشه. ضمناً قبلاً اشاره کردم ایتالیا به همسر دانشجو اجازه ویزا همراه نمیده!!
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین eli1365
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-07-2014, 07:33 PM
سلام دوستان. 
امیدوارم همه در این پروسه سخت اپلای موفق باشیم. 
من میخام برای دکتری در پلی تکنیک تورین اقدام کنم. رشته شهرسازی (Urban and Regional planning)
مدارکم ایناس: 
۱. لیسانس دانشگاه تهران - معدل ۱۶
۲. ارشد دانشگاه آزاد - معدل ۱۹- شاگرد اول
۳. ۲ مقاله داخلی 
۴. ۵ سرتیفیکیششن از دوره‌های آنلاین تخصصی از بهترین دانشگاه‌های اروپا. از سایت Coursera
۵. برگذاری نمایشگاه آبرنگ به عنوان هنرمند جدید
۶. ۷ سال سابقه کاری مرتبط 
۷. ۱ سال سابقه TA در دانشگاه تهران 
۸. IBT ۸۰
۹. ۱ مقاله در کتاب سالانه Habitat
با این اوصاف من یک ایمیل به یکی از اساتید ایمیل زدم و ایشون شخصا قراره با من اسکایپ کنن. دو روز دیگه!!!‌
من نمیدونم شانسی دارم انه و اینکه آیا ممکنه فاند بگیرم؟ 
ممنون میشم راهنماییم کنید. 
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-07-2014, 08:19 PM
(12-07-2014, 07:33 PM)'eli1365' نوشته: سلام دوستان. 
امیدوارم همه در این پروسه سخت اپلای موفق باشیم. 
من میخام برای دکتری در پلی تکنیک تورین اقدام کنم. رشته شهرسازی (Urban and Regional planning)
مدارکم ایناس: 
۱. لیسانس دانشگاه تهران - معدل ۱۶
۲. ارشد دانشگاه آزاد - معدل ۱۹- شاگرد اول
۳. ۲ مقاله داخلی 
۴. ۵ سرتیفیکیششن از دوره‌های آنلاین تخصصی از بهترین دانشگاه‌های اروپا. از سایت Coursera
۵. برگذاری نمایشگاه آبرنگ به عنوان هنرمند جدید
۶. ۷ سال سابقه کاری مرتبط 
۷. ۱ سال سابقه TA در دانشگاه تهران 
۸. IBT ۸۰
۹. ۱ مقاله در کتاب سالانه Habitat
با این اوصاف من یک ایمیل به یکی از اساتید ایمیل زدم و ایشون شخصا قراره با من اسکایپ کنن. دو روز دیگه!!!‌
من نمیدونم شانسی دارم انه و اینکه آیا ممکنه فاند بگیرم؟ 
ممنون میشم راهنماییم کنید. 

سلام دوست خوبم
والا نظر شخصی من با توجه به معدل خوبی که دارین و مقاله که دارین بسیار مثبت هست 
انشاله مصاحبه را هم مسلط و قوی انجام بدین اصلا حول نشید سوالات کلی می پرسند که چرا این دانشگاه چرا این کشور و چند سوال هم در مورد تز شما و برنامه های اتی شما می پرسند 
بنظرم در اینترنت در مورد تحقیقات جدید استاده تحقیق کنید و کمی اطلاعات بدست بیارید احتمال داره راجع به اونا با شما صحبت کنند و شما اگه در جریان باشید و چند مطلب خوب بیان کنید انشاله نظر + استاد را بگیرید
من در مورد پرونده شما نظر مثبتی دارم فقط کاش نمره زبانت بالای 90 بود ولی امید به خدا برو جلو شیر شیر[img]images/smilies/wink.gif[/img]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
چند نکته هم برای بقیه دوستان عرض کنم:

1-این دوره های انلاین کرسرا متاسفانه اصلا ارزش اکادمیک ندارد فقط برای رزومه پرکردن هست
2- فعالیتهای جانبی خارج از تخصص اصلی تاثیری بر بورس شدن ندارد مثل نمایشگاه متفرقه
3- متاسفانه مقالات فارسی نیز در هنگام ارزیابی رتبه ای نمی گیرند این را از من که 15 مقاله علمی پژوهشی و ... دارم بپرسید!
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین azinbihamta
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

10-12-2014, 11:11 AM
سلام
میخواستم بدونم که این دانشگاه تورین رشته های هنری رو هم داره برای ارشد یا فقط رشته های فنی و مهندسی رو داره؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 14-06-2025، 07:54 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی