عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز پست مدارک ارسال بسته پستی به خارج از طریق شرکت DHL

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 6 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ارسال بسته پستی به خارج از طریق شرکت DHL
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-09-2013, 05:16 PM
بنده دو ماه پیش مدارکم رو فرستادم امریکا با پست DHL که همشون صحیح و سالم رسید که خودشم میتونین به راحتی از سایت چک کنین...7 الی 9 روز طول میکشه
البته من تهران نیستم و قیمتش هم همون 74000بود که فک کنم تغییر نکرده...
البته تا اونجا که میدونم بعضی دانشگاهها تو تهران تخفیف هم میدن که دوستان اشاره کردن
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-12-2013, 07:04 PM
تجربیات من از DHL
  • بهترین مرکز برای دوستانی که در تهران هستند، همان دفتر مرکزی (خیابان وزرا) است. 
  • کار خوبی که dhl میکند گرفتن کپی از مدارک مهم شماست. مثلا قبل از ارسال شناسنامه و مدارک مهم از آنها کپی میگیرد تا در صورت بروز سانحه، مدرک قابل قبولی داشته باشید.
  • بر اساس قوانین ایران، dhl نمیتواند برخی مدارک (مانند گذرنامه) را ارسال کند.
  • از نظر زمان ارسال مدارک هم انصافا دقیق عمل میکند.

قیمتها و تعرفه ها رو هم میتونید اینجا ببینید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 9
02-12-2013, 10:51 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-12-2013, 03:38 AM توسط MaMi.)
امروز پاکت حاوی مدارک از ایران به دست من رسید، البته خانواده پاکت رو حدود 10 روز پیش از طریق اداره پست در شهرستان برای من ارسال کرده بودند ولی به دلیل تقارن با تعطیلات Thanksgiving، پاکت امروز به من تحویل شد. پاکت اصلی حاوی مدارک، توسط DHL باز شده بود و بعد از باز شدن در پاکت برچسب دار (Shipment Inspected by DHL) دیگه ای قرار داده شده بود، وقتی موضوع رو از طریق DHL پیگیری کردم، عنوان کردند که این موضوع مربوط به مرحله Clearance هست که در مورد تمامی پاکت ها/بسته های ارسالی به امریکا توسط شرکت های پستی (حداقل در مورد DHL و TNT) انجام میشه و چون این کار توسط DHL انجام میشه، دانشگاه ها نیز به همین صورت مدارک رو خواهند پذیرفت و از این بابت نگرانی وجود نخواهد داشت.
پ.ن: از طریق برچسب الصاق شده روی پاکت، مشخص شد که باز شدن پاکت در مرکز توزیع DHL در Connecticut انجام شده بود.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-02-2014, 05:54 PM
قیمت ها مثه اینکه خیلی رفته بالا
قیمتی که امروز دفتر وزورا داد مدارک تا نیم کیلو برای آمریکا 178 تومان...
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-02-2014, 06:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-02-2014, 06:29 PM توسط Torkan.)
(08-02-2014, 05:54 PM)'soilman' نوشته: قیمت ها مثه اینکه خیلی رفته بالا
قیمتی که امروز دفتر وزورا داد مدارک تا نیم کیلو برای آمریکا 178 تومان...

سلام
دوست عزیز مطمینی 178 تومن هستش؟ فک کنم 78 تومن گفته باشنا!
چون که من که چند ماه پیش با اون وضع بد دلار و ... 70 تومن بود فرستادم. از کدوم شهر احیانا پرسیدید و ایا مرکز dhl بود؟
این رو بگم که همانطور که بالا دوستان اشاره کردن واسه دانشجو هایی که تهران هستن بهتره برن باجه ی دانشگاه شریف و یا دانشگاههای دیگه هم گفتن که ارزونتر در میاد.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-02-2014, 06:42 PM
والا من خودمم شک کردم
تا اینکه گفت بسته زیر 250 گرمی 130 و خورده ای
از تهران زنگ زدم و نوشتم دفتر مرکزی(وزرا)
در ضمن فکر نکنم حول و حوش 70 تومان باشه...کمترین قیمتی که به جز پست ایران شنیدم دور و بر 86 تومان هست
پست های شریف و دانشگاه تهران هم خوب باید دانشجو و کارت دانشجویی بدید(مراکز خود پست ها هم تخفیفاتی دارند) ولی خوب در هر دو حالت باید کارت رو نشون بدید لااقل تجربه ی من این بوده.دانشگاه تهرانم هم تا اونجایی که من دیدم ریز نمره از خودش نفرستی بقیه مدارکو قبول نمی کنه بفرسته
(08-02-2014, 06:20 PM)'Charming' نوشته:
سلام
دوست عزیز مطمینی 178 تومن هستش؟ فک کنم 78 تومن گفته باشنا!
چون که من که چند ماه پیش با اون وضع بد دلار و ... 70 تومن بود فرستادم. از کدوم شهر احیانا پرسیدید و ایا مرکز dhl بود؟
این رو بگم که همانطور که بالا دوستان اشاره کردن واسه دانشجو هایی که تهران هستن بهتره برن باجه ی دانشگاه شریف و یا دانشگاههای دیگه هم گفتن که ارزونتر در میاد.

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
08-02-2014, 09:00 PM
(08-02-2014, 06:42 PM)'soilman' نوشته: والا من خودمم شک کردم
تا اینکه گفت بسته زیر 250 گرمی 130 و خورده ای
از تهران زنگ زدم و نوشتم دفتر مرکزی(وزرا)
در ضمن فکر نکنم حول و حوش 70 تومان باشه...کمترین قیمتی که به جز پست ایران شنیدم دور و بر 86 تومان هست
پست های شریف و دانشگاه تهران هم خوب باید دانشجو و کارت دانشجویی بدید(مراکز خود پست ها هم تخفیفاتی دارند) ولی خوب در هر دو حالت باید کارت رو نشون بدید لااقل تجربه ی من این بوده.دانشگاه تهرانم هم تا اونجایی که من دیدم ریز نمره از خودش نفرستی بقیه مدارکو قبول نمی کنه بفرسته

واللا من تو این پست خودم الان یادم اومد که نگاه کردم 7 ماه پیش 74000تومن بوده و فکر میکردم چون  قیمت دلار نسبت به اون زمان خیلی پایین اومده قاعدتا باید خیلی قیمت فرقی نمیکرد.
ولی خوب حالا خودم هم تعجب میکنم!
نقل قول  

آفلاین mohammad1983
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-08-2014, 03:49 PM
سلام
دوستان من يه خريد اينترنتي انجام دادم كتابي هست كه 1 كيلو وزن داره.شركتي كه خريد كردم نوشته free delivery هست به تمام نقاط جهان.ازشون سوال كردم گفتند يا با dhl ميفرستيم يا با fed ex
مبدا دبي هست و مقصد كرج
سوالم اين هست كه وقتي اون شركت گفته رايگان ارسال ميشه يعني خودش هزينه رو به شركت ميده و dhl ايران هيچ پولي موقع تحويل از من نميگيره؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

27-10-2014, 02:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-10-2014, 02:38 PM توسط Andre.)
برای نوشتن آدرس پستی بروی پاکت و هر کدام از پاکت‌های مدارک موجود در پاکت پستی، آدرس زیر از طرف دانشکده معرفی شده. قسمت ATTENTION: Graduate Associate Chair  هم باید ذکر بشه؟

لینک اصلی
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-10-2014, 06:37 PM
(27-10-2014, 02:36 PM)'Andre' نوشته: برای نوشتن آدرس پستی بروی پاکت و هر کدام از پاکت‌های مدارک موجود در پاکت پستی، آدرس زیر از طرف دانشکده معرفی شده. قسمت ATTENTION: Graduate Associate Chair  هم باید ذکر بشه؟
لینک اصلی

آدرس رو باید همون طوری که در سایت ذکر شده، بنویسید، یعنی؛
ATTENTION: Graduate Associate Chair 
Department of Mathematical and Statistical Sciences
632 Central Academic Building
University of Alberta
Edmonton AB T6G 2G1
Canada

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »