عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌

صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... 366 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 17 رای - 4.24 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌
آفلاین payam rock
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-02-2014, 07:27 PM
با سلام
من پیام هستم 24 سالمه برای معافیت پزشکی(تشنج-اعصاب روان) اقدام کردم ولی معاف از رزم شدم 19 همین ماه اعزامم کرمان چنتا سوال داشتم
1.چه موقه تو خدمت دوباره برای معافی اقدام کنم؟یگان یا اموزشی؟ من شنیدم اگر تو اموزشی اقدام کنم و معاف کامل نشم اموزشیم تجدید دوره میشه
2. من شنیدم باید برای اقدام تو خدمت دوباره باید برای مریزیم پرونده سازی کنم ؟ چجوری؟
3. خواهشا اگر کسی میدونه چجوری ازمایشی که انجا برای معافی میدم یکم خراب شه که معافم کنن بگه اگه اینجام نتونست بگه اینم ایمیلم payam_rockstar@yahoo.com
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-02-2014, 12:12 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-02-2014, 01:56 AM توسط M1KE.)
برای مراحل کلی می تونید این نوشته رو بخونید. اگر اطلاعات ارائه شده در اون در حال حاضر عوض نشده باشند قاعدتا باید بتونید در دوران اموزشی هم از طریق بهداری پادگان و سپس بیمارستان نظام وظیفه اقدام کنید. من اطلاعات بیشتری در این زمینه ندارم. ولی در بند 11 از ماده 32 آیین نامه اشاره شده که اگر در زمان خدمت فرد دچار تشنج بشه و به اصطلاح محرز بشه حتما معاف خواهد شد.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین jamal007
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-02-2014, 06:22 PM
[attachment=6145]سلام دوستان گرامی،
آقا من بر طبق رسم فروم کل 28 صفحه رو خوندم متاسفانه مورد مشابهی پیدا نکردم. لطفا قبل از هرچی به عکس مچ دست چپم یه نگاهی بندازید بعد نظرتون رو لطف کنید.
2تا ارتپدی در خلال این چند روز رفتم هردو گفتن "بعلت shortening زیاد دچار dysfunction شده و احتمال معافیت دایم وجود داره". منم کارام یه جوری گره خورده که اصلا نمیارزه روش ریسک کنم.  کتاب قانونشون رو خوندم. میگه:
ماده 32 - بند6 - انواع صغر عضلانی عضلات بزرگ مشروط بر اینکه اختلال شدید و مشهود ایجادکرده باشد معاف دائم  {که واقعا نمیدونم شامل این میشم یا نه!}
ماده 36 - بند 11 - قسمت ج) شکستگیهایی که پس از یک سال جوش نخورده باشد و مفصل کاذب ایجاد کرده باشد و یا در وضع نامناسب جوش خورده و اشکال عملی ایجاد نموده باشد معاف دائم.
در ضمن فارغ التحصیل در مقطع ارشد هستم.
ممنون میشم نظرتون رو مرحمت بفرمایید دوستان
با سپاس بی پایان
جمال
[عکس: page28]
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

05-02-2014, 09:57 PM
در آیین نامه مچ دست رو جزو مفاصل بزرگ در نظر گرفته (بند 15 ماده 36) و بعد برای نمونه در بند 16 همون ماده اشاره شده که اگر نیمی از حرکت این مفصل بزرگ محدود شده باشه معاف دائم میشین. در کل نگاه می کنند اگر اختلال در عملکرد کم باشه معاف از رزم میشه و اگر زیاد باشه که در مورد مچ دست گفته نیمی از حرکات محدود شده باشه معاف دائم میشه. در مورد شما هم با توجه به اینکه اون دو تا ارتوپد اختلال عملکرد مچ دست رو تایید کردن احتمال معافی تون با همین بند 16 ماده 36 خیلی بالاست. بند 6 ماده 32 که اشاره کردین برای عضله ها هست و نه استخوان. مگر اینکه اختلال حرکتی یک مفصل یا استخوان به طور جانبی باعث کوچک شدن یک غضله اصلی هم شده باشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین amir_lotfi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-02-2014, 03:12 PM
با سلام . من چهار سال پیش دچار عارضه دیسک کمر و فتق دیسک شدم . تو این چهار سال با این درد مدارا کردم و همیشه درد سیاتیکی در پای چپ خودم رو حس می کنم . الان به موعد سربازیم نزدیک میشم . متن ام ار ایی که در تاریخ 88/09/20 گرفتم پیوست کردم . می خواستم خواهش کنم متن رو مطالعه و در این زمینه که مورد من هرنی دیسکال هستش و به بند 3 قانون 34 معافیت پزشکی دیسک کمر میخوره یا نه منو کمک کنید . تشکر

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-02-2014, 10:54 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-02-2014, 10:57 PM توسط M1KE.)
در متن ام آر آی شما اشاره شده که تعدادی از مهره های شما دارای اکستروژن فوکال سانترال هستند که این یک نوع هرنی دیسکال هست. اشاره شده که این اکستروژن روی ریشه عصبی هم اثر گذاشته که احتمالا درد پای چپ شما هم به همین علت هست. در یک سری از مهره ها هم اشاره که دهیدراتاسیون مشاهده شده که مجموعه این عوامل و با در نظر گرفتن اینکه مورد قبلی هرنی دیسکال هست شانس شما برای گرفتن معافی با بند موردنظر خیلی بالاست. البته این نتایج اینطور که خودتون گفتید مربوط به 5-4 سال پیش هست باید دید نتایجی که در بیمارستان مورد تایید نظام وظیفه هم می گیرید به چه شکل هست.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین hasan22
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-02-2014, 01:28 PM
سلام دوستان خوب
من شدیدا به راهنمایی نیاز دارم.
آیا تنیلی چشم همراه با انحراف محدود و همچنین بعضی اوقات دو بینی و اختلالات بینایی با نمرات چشم مجموع 6 آیا معاف میشوم؟
نقل قول  

آفلاین moein_new2010
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-02-2014, 02:34 PM
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم بنده بیماری کم کاری تیروئید دارم و برای معافیت می‌خوام اقدام کنم بنده در چند تاپیک خوندم کسایی‌ که قرص مصرف می‌کنن باید ۳۰ تا ۴۵ روز قرصشونو قبل اقدام قطع کنن تا در آزمایش نظام وظیفه بیماری نمایان بشه الان من ۱ ماهی‌ هست که مصرف نمیکنم سوال من اینه که کار درستی یا نه قرصامو دوباره مصرف کنم کلا گیج شدم اگه کسی‌ تجربه یا اطلاعات کلی‌ راجع به معافیت کم کاری تیروئید داره خواهش می‌کنم از کمک کردن به من دریغ نکنه.. ممنون و سپاسگزارم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-02-2014, 05:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-02-2014, 05:27 PM توسط M1KE.)
در مورد انحراف در دید در بند 30 از ماده 41 اشاره شده که:

بند 30ـ استرابيسم آمبليوپيك يك چشم و استرابيسم متناوب معاف دائم.

ولی قاعدتا اگر این انجراف خیلی محدود باشه شاید شامل حال شما نشه. نمرات چشم شما هم به نظر می رسه کافی نباشه چون یا باید یکی از چشم ها نمره اش بیشتر از 6 یا 7 (بسته به نوع ضعیفی، دوربینی، نزدیک بینی، آستیگمات) یا هم که مجموع بیشتر از حدود 10 باشه. می تونید برای اطمینان به صورت آزاد به یکی از بیمارستان های مورد تایید نظام وظیفه برین ببینید استرابیسم یا انجراف چشم تون در چه حد هست و شامل معافی میشه یا خیر.
(08-02-2014, 01:28 PM)'hasan22' نوشته: سلام دوستان خوب
من شدیدا به راهنمایی نیاز دارم.
آیا تنیلی چشم همراه با انحراف محدود و همچنین بعضی اوقات دو بینی و اختلالات بینایی با نمرات چشم مجموع 6 آیا معاف میشوم؟

در ماده 30 بند 2 قسمت ب اشاره شده که:

ب) هيپرتيروئيدي و هيپوتيروئيدي معاف دائم.

هیپرتیروئیدی همون کم کاری تیروئید هست و در نتیجه اگر به این بیماری مبتلا باشید قاعدتا شانس معافی رو دارید. من کلا مخالف استفاده از روش های معکوس هستم که برخی از دوستان انجام می دهند تا بیماری اونها بدتر شده و شانس معافی شون بیشتر بشه چون به هر حال این کار ممکنه در مواردی خطرناک و برگشت ناپذیر باشه به همین دلیل بهتر هست این موارد رو با یک متخصص در میون بگذارید که تا چه خد عملی هست. اگر این کم کاری تیروئید باعث بیماری جانبی دیگری در شما شده باشه مثلا روی وزن تون تاثیر گذاشته باشه ممکنه بندهای دیگه معافی هم شامل حال شما بشه.
(08-02-2014, 02:34 PM)'moein_new2010' نوشته:
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم بنده بیماری کم کاری تیروئید دارم و برای معافیت می‌خوام اقدام کنم بنده در چند تاپیک خوندم کسایی‌ که قرص مصرف می‌کنن باید ۳۰ تا ۴۵ روز قرصشونو قبل اقدام قطع کنن تا در آزمایش نظام وظیفه بیماری نمایان بشه الان من ۱ ماهی‌ هست که مصرف نمیکنم سوال من اینه که کار درستی یا نه قرصامو دوباره مصرف کنم کلا گیج شدم اگه کسی‌ تجربه یا اطلاعات کلی‌ راجع به معافیت کم کاری تیروئید داره خواهش می‌کنم از کمک کردن به من دریغ نکنه.. ممنون و سپاسگزارم

Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین moein_new2010
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-02-2014, 11:08 PM
(08-02-2014, 05:26 PM)'M1KE' نوشته: در مورد انحراف در دید در بند 30 از ماده 41 اشاره شده که:
بند 30ـ استرابيسم آمبليوپيك يك چشم و استرابيسم متناوب معاف دائم.
ولی قاعدتا اگر این انجراف خیلی محدود باشه شاید شامل حال شما نشه. نمرات چشم شما هم به نظر می رسه کافی نباشه چون یا باید یکی از چشم ها نمره اش بیشتر از 6 یا 7 (بسته به نوع ضعیفی، دوربینی، نزدیک بینی، آستیگمات) یا هم که مجموع بیشتر از حدود 10 باشه. می تونید برای اطمینان به صورت آزاد به یکی از بیمارستان های مورد تایید نظام وظیفه برین ببینید استرابیسم یا انجراف چشم تون در چه حد هست و شامل معافی میشه یا خیر.
در ماده 30 بند 2 قسمت ب اشاره شده که:
ب) هيپرتيروئيدي و هيپوتيروئيدي معاف دائم.
هیپرتیروئیدی همون کم کاری تیروئید هست و در نتیجه اگر به این بیماری مبتلا باشید قاعدتا شانس معافی رو دارید. من کلا مخالف استفاده از روش های معکوس هستم که برخی از دوستان انجام می دهند تا بیماری اونها بدتر شده و شانس معافی شون بیشتر بشه چون به هر حال این کار ممکنه در مواردی خطرناک و برگشت ناپذیر باشه به همین دلیل بهتر هست این موارد رو با یک متخصص در میون بگذارید که تا چه خد عملی هست. اگر این کم کاری تیروئید باعث بیماری جانبی دیگری در شما شده باشه مثلا روی وزن تون تاثیر گذاشته باشه ممکنه بندهای دیگه معافی هم شامل حال شما بشه.

پس شما میفرمائید دوباره روزانه قرصمو مصرف کنم و بعد اقدام کنم؟ ممنون میشم اگر جواب بدید
سوال حقیر به این خاطر بود چون با مصرف دارو بیماری به حالت نرمال بر میگرده چطور پزشک نظام قادر به تشخیص بیماری توسط آزمایش  TSH خواهد شد.. دگر بار سپاسگزارم...
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... 366 بعدی »