عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا

صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 25 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا
آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-01-2014, 04:11 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-01-2014, 04:12 AM توسط Leopold.)
نقل قول نکردم تا دوستان دیگه هم نظرشون بدن.
1- BS به مدت 6 ماه اعتبار داره.
2- شعبه مرکزی بانک تجارت که امور ارزی داره باید انجام بده. واسه من که بانک ملی بود انجام داد.
3- اگه حساب به اسم پدرتون باشه نیازی به ضمانت محضری نیست. واسه اطمینان بهتره بعد از اسم پدرتون داخل پرانتز نوشته بشه Father of xxx که xxx اسم خودتون هست. اگه موافقت نکردند مشکلی نیست چون اسم پدرتون در پاسپورت شما هست.
4- من واسه بانک ملی صبح ریختم تو حساب BS نیم ساعت گرفتم و بعدش حساب خالی کردم. شما چون پول همون روز میخواید به حسابتون واریز کنید بهتره فقط صورت حساب بگیرید چون شما گردش خوبی ندارید. 
قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
30-01-2014, 07:30 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-01-2014, 07:31 AM توسط Torkan.)
(30-01-2014, 03:59 AM)'johnny_depp' نوشته: سلام
من چن تا سوال ((ریز)) (!) دارم و خیلی سپاسگزار می شم اگر کسی به همین ((ریزی)) (!) کمکم کنه و پاسخ بده:
1. فرض کنید من الان نامه بانک رو بگیرم. تا به همراه بقیه مدارک (مثل واکسن) ایمیل کنم برای دانشگاه و I-20‌ مثلا از دبی به دست من برسه و تا وقت بگیرم و برم توی دفتر سفارت برای مصاحبه، فکر کنم بیش از 45 روز بشه. اون وقت افسر بهم نمی گه که این نامه که برای دو ماه پیشه و فایده نداره؟
2. من ساکن قم هستم. امروز رفتم بانک تجارت که در این باره سوال بپرسم خیلی نمی دونستن. انگار تا الان اصلا انجام نداده بودن! معاون شعبه مرکزی گفت باید حتما بری تهران. می خواستم ببینم همه دوستان که انجام دادن تهران رفتن؟ همه باید برن تهران؟ آخه فک می کنم امور بین الملل همه بانکها تهران باشه.
3. برای این که ضمانت محضری پدرم رو نبرم و دردرسر محضر و این چیزا رو نکشم میخام پول توی حساب خودم باشه. اگر افسر به من بگه که تو دانشجوی 22 ساله این همه پول از کجا داری؟ همین دلیل راست رو بگم، دیگه چیزی هست که گیر بده؟
4. شنیدم بانک به بانک فرق می کنه. بانکی میشناسید که اگر امروز توش حساب باز کنم و دو سه روز بعد، 30 هزار دلار بریزم توش و یک روز بعد از گرفتن نامه پول رو بردارم؟ انگار این بانک خصوصیا مثل پاسارگاد و سامان بهترن! {آخه تجارت گفت اگر فقط چند روز از بازشدن حساب گذشته باشه امور بین المللمون خیال می کنه این کار صوری است و تایید نمی کنه. باید گردش شش ماه داشته باشه}
خیلی سپاس

چند مورد رو اضافه کنم.
خود دانشگاه هم گفته که نامه باید از 6 ماه اعتبارش نگذشته باشه پس از اون نظر مشکلی نیست. واسه سفارت هم بهتره این مورد رعایت بشه . (حتی در صورت امکان بهتره حساب کوتاه مدت باز بشه و پول تو حساب ریخته بشه مثلا واسه یه ماه)...البته نشد هم مشکلی نیست و همون چند روز کفایت میکنه.
متاسفانه شهرستانی ها چاه مشکلات هستن تو همه زمینه ها.کلا دانشجوهای شهرستانی چند برابر دانشجویانی که تهران هستن مشکل دارن تو قضیه اپلای. مطمین باشید لازم نیست تهران برید.واحد بین الملل!! دوست عزیز برید شعبه مرکزی یا اصلی بانک تجارت که حساب ارزی ریالی هستش همون جا بگید براتون مینویسن. من خودم که تو شهر خودم رفته بودم بانک اصلا نمیدونست... صادرات بود. ولی در نهایت یه بانک پیدا شد گفت بیار بنویسیم. میخوام بگم بگردین پیدا میکنین.
اصلا تو حساب خودتون نباشه که مشکل پیدا میکنه.به هیچ وجه...
حساب پدر و مادر بهترین حساب هستش.Smile
معمولا بانکها میگن دو سه روزی باشه که حداقل ما هم نون بخوریم!!امور بین الملل هم نمیدونم کی باب کرده.اصلا چنین چیزی نداریم.شعبه ارزی همون امور بین الملل هست...شما که نمیخوای تجارت کنی!
کلا بانک های خصوصی راحت تر راه میان با ادم.فقط دقت کنید بانک معتبر باشه[img]images/smilies/wink.gif[/img]
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین johnny_depp
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-01-2014, 08:12 PM
ممنون از Leopold و  Charming

برای راحتی سوالام رو زیر مورد مربوطه نوشتم.
(30-01-2014, 07:30 AM)'Charming' نوشته:
چند مورد رو اضافه کنم.
خود دانشگاه هم گفته که نامه باید از 6 ماه اعتبارش نگذشته باشه پس از اون نظر مشکلی نیست. واسه سفارت هم بهتره این مورد رعایت بشه . (حتی در صورت امکان بهتره حساب کوتاه مدت باز بشه و پول تو حساب ریخته بشه مثلا واسه یه ماه)...البته نشد هم مشکلی نیست و همون چند روز کفایت میکنه.
متاسفانه شهرستانی ها چاه مشکلات هستن تو همه زمینه ها.کلا دانشجوهای شهرستانی چند برابر دانشجویانی که تهران هستن مشکل دارن تو قضیه اپلای. مطمین باشید لازم نیست تهران برید.واحد بین الملل!! دوست عزیز برید شعبه مرکزی یا اصلی بانک تجارت که حساب ارزی ریالی هستش همون جا بگید براتون مینویسن. من خودم که تو شهر خودم رفته بودم بانک اصلا نمیدونست... صادرات بود. ولی در نهایت یه بانک پیدا شد گفت بیار بنویسیم. میخوام بگم بگردین پیدا میکنین.

جالب اینجاست که من هم شعبه ارزی تجارت قم رفتم هم شعبه مرکزی. ارزی گفت از تهران برات پست می کنن. مرکزی گفت خودت حتما باید بری.

اصلا تو حساب خودتون نباشه که مشکل پیدا میکنه.به هیچ وجه...
حساب پدر و مادر بهترین حساب هستش.
میشه لطفا بیشتر توضوح بدید که چرا حساب خودم نباشه؟

معمولا بانکها میگن دو سه روزی باشه که حداقل ما هم نون بخوریم!!امور بین الملل هم نمیدونم کی باب کرده.اصلا چنین چیزی نداریم.شعبه ارزی همون امور بین الملل هست...شما که نمیخوای تجارت کنی!
کلا بانک های خصوصی راحت تر راه میان با ادم.فقط دقت کنید بانک معتبر باشه
[img]images/smilies/wink.gif[/img]

یه سوال دیگه هم دارم.
این نامه bank statement اینجوریه که ما هر چی بهشون بگیم توش قید می کنن اضافه تر؟ مثلا بگیم بنویس این حساب پدر منه؟
دیگه چه چیزهایی رو باید بهشون مثلا یادآوری کنم؟ یکی می گفت مثلا ممکنه مهر شعبه یا همچین چیزی رو فراموش کنن و اعتبار ِ نامه کم بشه!
نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-01-2014, 09:29 PM
خیر، فقط به اسم دارنده حساب میزنن. 
لطفا نگاهی به پست های 48 تا 50 بیندازید. مهر هم باید بزنه.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-01-2014, 09:39 PM
(30-01-2014, 08:12 PM)'johnny_depp' نوشته: ممنون از Leopold و  Charming
برای راحتی سوالام رو زیر مورد مربوطه نوشتم.
یه سوال دیگه هم دارم.
این نامه bank statement اینجوریه که ما هر چی بهشون بگیم توش قید می کنن اضافه تر؟ مثلا بگیم بنویس این حساب پدر منه؟
دیگه چه چیزهایی رو باید بهشون مثلا یادآوری کنم؟ یکی می گفت مثلا ممکنه مهر شعبه یا همچین چیزی رو فراموش کنن و اعتبار ِ نامه کم بشه!

دوست عزیز
1- معمولا هر بانکی یه فرمتی داره واسه خودش که اون رو بکار میبره. یه صفحه هست که مینویسه فلانی از فلان تاریخ تا فلان تاریخ حساب باز کرده و فلان قدر پول داشته معادل فلان مقدار دلار. اینجا بعضی هاش هست.
2- امضا و مهر رو خودشون میزنن نگرانش نباشین.یعنی باشین و بهشون بگین بزنن!
پ.ن: اگر دانشجویی میرید این قضیه BS واسه خودش داستانه و اینجا نمیشه کامل توضیح داد.
فقط این رو بگم که تو حساب خودتون نباشه که بدجوری تو سفارت بهتون گیر میدن (اگر دانشجویی میرید)...به دلایل گوناگون که اگر کنجکاو بودید میتونید تو تاپیک مربوطه بخونید و یا بپرسید و جواب بگیرید.
بهترین اسپانسر همون خانواده ( پدر یا مادر هستش).
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین johnny_depp
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-02-2014, 02:48 PM
(30-01-2014, 09:39 PM)'Charming' نوشته:
دوست عزیز
1- معمولا هر بانکی یه فرمتی داره واسه خودش که اون رو بکار میبره. یه صفحه هست که مینویسه فلانی از فلان تاریخ تا فلان تاریخ حساب باز کرده و فلان قدر پول داشته معادل فلان مقدار دلار. اینجا بعضی هاش هست.
2- امضا و مهر رو خودشون میزنن نگرانش نباشین.یعنی باشین و بهشون بگین بزنن!
پ.ن: اگر دانشجویی میرید این قضیه BS واسه خودش داستانه و اینجا نمیشه کامل توضیح داد.
فقط این رو بگم که تو حساب خودتون نباشه که بدجوری تو سفارت بهتون گیر میدن (اگر دانشجویی میرید)...به دلایل گوناگون که اگر کنجکاو بودید میتونید تو تاپیک مربوطه بخونید و یا بپرسید و جواب بگیرید.
بهترین اسپانسر همون خانواده ( پدر یا مادر هستش).

من می خوام دانشجویی برم. و می خواستم بدونم چرا تاکید می کنید که به حساب خودم نباشه؟ اگر پول توی حساب خودم باشه خب حقیقت رو بهشون می گم که مثلا حساب پدر یا مادرم طول می کشید که نامه رو بگیرم ازشون و اونها این پول رو از حساب خودشون به حساب من ریختن وگرنه من از خودم پولی ندارم!
لطفا تاپیکی که منظورتون هست رو ذکر کنید.
با سپاس

نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

14-02-2014, 03:44 PM
(14-02-2014, 02:48 PM)'johnny_depp' نوشته:
من می خوام دانشجویی برم. و می خواستم بدونم چرا تاکید می کنید که به حساب خودم نباشه؟ اگر پول توی حساب خودم باشه خب حقیقت رو بهشون می گم که مثلا حساب پدر یا مادرم طول می کشید که نامه رو بگیرم ازشون و اونها این پول رو از حساب خودشون به حساب من ریختن وگرنه من از خودم پولی ندارم!
با سپاس

سلام

مبلغ BS در حساب شما يا افراد درجه يك خانواده موردي نداره. اينكه گاهي گفته ميشه در حساب شما نباشه به علت رعايت حاشيه امنه كه آفيسر راهي براي بهانه جويي نداشته باشه. شما اگر كار كنيد و به حساب خودتون باشه موردي نداره و توجيه داره اگر هم بعد از فراغت از تحصيل داريد عمل ميكنيد و اين پول رو برا مثال پدر دادن ميتونيد اين رو به همين صورت بگيد به آفيسر. اما ديگه از اينجا به بعد به سليقه ي آفيسر مربوط ميشه و شانس شما كه مثلا بخواد راهي پيدا كنه كه بهانه جويي كنه. 
خيلي از دوستان به حساب خودشون بوده و گفتند كه اين پول رو پدرم دادن درس بخونم و ويزا هم گرفتند. موارد نادري هم بوده كه آفيسر دنبال بهانه بوده و به اين  مورد گير داده. حالا ديگه تصميم با شماست كه چطوري راحت تر هستيد. 
فرمت اين نامه هاي بانكي يك فرمت تعريف شده و اداريه و من بشخصه نديدم زياد توش دست ببرند. فقط مطمئن شيد كه تاريخ افتتاح حسابتون جديد نباشه. مبلغ معادل ارز مرجع تو نامه جا نيوفتاده باشه و اگر فكر ميكنيد نسخ اضافه نياز داريد همونجا درخواست بديد چون هزينه اش مثلا 20 درصد نسخه ي اولي ممكنه باشه. شعبه ي مراجعه حتما ارزي باشه. از اصطلاح نامه ي تمكن مالي استفاده كنيد براشون آشنا تره معمولا. موفق باشيد.
شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

14-02-2014, 04:24 PM
(14-02-2014, 02:48 PM)'johnny_depp' نوشته:
با سپاس

من زیاد اهل توصیه اکید کردن نیستم ولی این مورد رو به یقین میتونم بگم داشتن حساب به اسم خودی اونم دانشجویی که سابقه کار زیاد نداره (که خودش البته مشکل ایجاد میکنه این سابقه کار) ممکنه هر آن افسر رو مجاب بکنه که با بند 214 ردتون بکنه و بگه به مملکتتون بر نمیگردین.
توصیه دارم و نظرم رو میگم که پول رو به حساب پدر یا مادر بگذارین و به عنوان اسپانسر ازشون یاد کنین...یعنی 90 درصد دانشجوها این کار رو میکنن.
در ضمن دقت کنید که پول خیلی خیلی زیاد نباشه.مثلا وقتی 30000تا میخوان نهایت 40000 تا بذارین.
در هر حال تصمیم با شماست.
اینم تاپیک مروبطه:
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...5#pid43715
نقل قول  

آفلاین Mehrdoost
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-02-2014, 12:29 PM
با سلام . دوستان عزیز گرفتن نامه Bank Statement  از هر بانکی تفاوت نمی کنه؟ مثلا بانک ملی یا بانک خصوصی مثل سامان؟ من 11 مارس وقت سفارت دارم . فکر میکنید زمان مناسب برای گرفتن نامه کی هست؟
نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

امتیاز این پست: 6
23-02-2014, 12:35 PM
فرقی نمیکنه بانک خصوصی باشه یا دولتی. میتونید از هر کدوم از این دو بانک هم BS بگیرید. ترجیحا از بانک های حساس مثل انصار و یا موسسات (که بانک نیستن) استفاده نکنید. شما از امروز تا 11 مارس وقت دارید که این BS آماده کنید معمولا هم پروسش حداکثر 2 یا 3 روز طول میکشه ولی بهتر سریعتر اقدام کنید.
(23-02-2014, 12:29 PM)'Mehrdoost' نوشته: با سلام . دوستان عزیز گرفتن نامه Bank Statement  از هر بانکی تفاوت نمی کنه؟ مثلا بانک ملی یا بانک خصوصی مثل سامان؟ من 11 مارس وقت سفارت دارم . فکر میکنید زمان مناسب برای گرفتن نامه کی هست؟

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 25 بعدی »