عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟
آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-01-2014, 03:40 AM
به غیر از مواردی که بابک گرامی اشاره کردند این رو هم در نظر بگیرید در مورد ویزاهای دانشجویی معمولا داشتن آشنای نزدیک در همون ایالتی که شما برای اون پذیرفته شدین بیشتر به عنوان یک نقطه منفی تلقی میشه تا مثبت، چون تلقی سفارت این هست که این افراد می تونند به ماندن شما در آمریکا کمک کنند و در واقع مشمول بند نداشتن وابستگی اجتماعی (Social Tie) به کشور خودتون شوید. به همین دلیل اگر یک زمانی هم می خواستید دنبال گرفتن پذیرش از آمریکا باشید به نظرم برای اینکه شانس گرفتن ویزاتون افرایش پیدا کنه سعی کنید از دانشگاه هایی پذیرش بگیرید که ترجیحا در ایالت های اقوام نزدیک شما قرار نداشته باشند.

شاید بد نباشه این تاپیک رو هم مطالعه کنید:

تاثیر شرایط مختلف بر شانس گرفتن ویزا

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mehdi adeli
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-01-2014, 10:39 PM
ممنون از بابک و مایک عزیز که همیشه پاسخ های بسیار مثبتی میدهید.
البته فامیل درجه یک من نیستند فامیل هایی از طرف مادرم هستند مثل عمو مادرم , ...
پس با حضور خودم در ایالت مورد نظر جهت تحصیل در دانشگاه ، جهت ماندن در آمریکا سعی کنم روی خودم برنامه ریزی کنم دیگه؟
با سپاس فراوان از دوستان خوبم .
Albert Einstein(1879_1955) : Imagination is more important than knowledge
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-01-2014, 11:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-01-2014, 11:06 PM توسط Torkan.)
(19-01-2014, 11:10 PM)'mehdi adeli' نوشته: سلام دوستان عزیز
ما یه چند تا فامیل تو آمریکا داریم که همشون  سالیان ساله که تو آمریکا هستند و گرین کارت دارند ، حالا منم هم خودم میخوام واسه تحصیل واسه اونجا اقدام کنم .
یک سوال از خدمتتون داشتم که نمیدونستم کجا میتونم مطرح کنم :
من دقیقاً چه کمکی میتونم ازشون بگیرم میتونم بهشون واسه دعوت نامه رو بندازم ، من تا حالا چیزی ازشون نخواستم البته اصولاً روم نشده !
ولی میتونم چطوری از امتیازشون واسه تحصیل یا مهاجرت استفاده کنم ؟؟؟ آیا اصلاً امتیاز واسه منی که تو ایرانم محصوب میشن ؟ میشه یکی راهنمایی کنه ، چون میخواستم ببینم خودم اقدام کنم یا بهشون رو بندازمم چطوره ، اصلا ازشون چی بخوام بهتره ؟؟؟
بچه های با تجربه راهنمایی کنن .
مرسی از همتون .

دوستان با تجربه BABAK و MIKE همه چی رو توضیح دادن.
فقط من یه نکته بگم که دقت کنید اگر پذیرش گرفتید بعد از پرس و جوهای فراوان درباره سفارت های مختلف اون 4 کشور معروف یکی رو انتخاب کنید که به نسبت حسایت کمتری روی این گونه مسایل داشته باشند.
بسیاری از دوستان میگن بابام سفارت چه ربطی به این مسایل داره و چه فرقی میکنه آخه ولی من دو مورد رو میشناسم که مثلا از عشق آباد در جا SOCIAL TIE ریجکت خوردن بعد یه ماه رفتن آنکارا و دو ماه کلیرنس و ویزای MULTIPLE
شما به فکر پذیرش باشید اگه میخواید از طریق تحصیلی اقدام کنید بعدا شرایط ویزا رو دنبال میکنید.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین elec59
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-01-2014, 01:18 PM
سلام دوستان من دو تا سوال داشتم نمی دونم کدوم قسمت فروم باید مطرح کنم [img]images/smilies/undecided.gif[/img]

1- در رشته ی برق کدوم ایالت ها تو آمریکا از نظر بازار کار بهتره
2- کدوم ایالت های آمریکا دارای تعداد بیشتری دانشگاه های قویتر در رشته ی برق هستند

میدونم سوالام خیلی کلی ولی میخوام به طور کلی آشناییتی پیدا کنم آخه دیدم که اکثرا بچه های برق ایالتهای خاصی رو میزنن برام سوال شده
ممنون بابت پاسختون پیشاپیش
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
28-01-2014, 01:40 PM
پرسش هایی که به وضعیت کار در آمریکا مربوط می شوند رو قاعدتا می بایست در یکی از تاپیک های زیر انجمن زندگی و کار در آمریکا مطرح کرد، برای نمونه در تاپیک اوضاغ واقعی کار در بازار آمریکا. پرسش دوم رو هم به نظر من میشه در تاپبک های انجمن مهندسی برق مطرح کرد، برای نمونه در تاپیک وضعیت دانشگاه ها و پذیرش در گرایش های مختلف رشته مهندسی برق. هر چند در این انجمن اخیر هم که نگاه کردم تاپیک های کلی در مورد وضغیت بازار کار رشته برق (فازغ از کشور خاص) وجود داره ولی چون پرسش اول شما مربوط به آمریکا بود گفتم شاید حود زیر انجمن کار انجمن آمریکا براش مناسب تر باشه. 
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین kosar13
**
نقل قول

19-02-2014, 01:17 PM
سلام.من هرچقد میگردم یه رتبه بندی برای دانشگاهای ایران توی رشته مهندسی شیمی نمیبینم.میشه بگید به چه ترتیبن وبجز دانشگاهای تهران چه دانشگاهای برای اقدام پذیرش در آمریکا و کانادا و روسیه شناخته شدن؟ممنوووون 
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-02-2014, 02:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-02-2014, 03:01 PM توسط Torkan.)
(19-02-2014, 01:17 PM)'kosar13' نوشته: سلام.من هرچقد میگردم یه رتبه بندی برای دانشگاهای ایران توی رشته مهندسی شیمی نمیبینم.میشه بگید به چه ترتیبن وبجز دانشگاهای تهران چه دانشگاهای برای اقدام پذیرش در آمریکا و کانادا و روسیه شناخته شدن؟ممنوووون 

دوست عزیز کلا آمار اینطوری توی هر سایتی هم باشه به خصوص سایت ایرانی و حتی خارجی زیاد قابل استناد نیست. تو این مورد خاص بهتره تو GOOGLE سرچ کنید و از طریق چندین سایت ببینید وضعیت رشته مهندسی شیمی دانشگاههای ایران چطوریاس؟
اینجا رو ببینید.در ضمن سری به سایت QS هم بزنین بد نیست.
کلا دانشگاههای ایران حالا به جز چند تاش زیاد به گوش دانشگاههای خارج از کشور نخورده( هر چند تو این سالهای اخیر به علت اینکه دانشجوها از دانشگاههای مختلف رفتن مثلا آمریکا کم کم شناختی نسبی پیدا کردن)
ولی نکته مهمی که من میتونم بهتون بگم اینه که مهمتر از دانشگاه رزومه درسی و حتی کاری شما هستش که تا چه حد میتونید خودتون رو نشون بدید. در تایید این صحبت همین رو بگم که دانشجوهایی داشتیم از دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی و پیام نور و سراسری و ... رفتن دانشگاههای خارج از کشور و جزو خوبها هم هستن اونجا.
بااحترام

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-02-2014, 04:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-02-2014, 04:56 PM توسط فرید.)
(19-02-2014, 01:17 PM)'kosar13' نوشته: سلام.من هرچقد میگردم یه رتبه بندی برای دانشگاهای ایران توی رشته مهندسی شیمی نمیبینم.میشه بگید به چه ترتیبن وبجز دانشگاهای تهران چه دانشگاهای برای اقدام پذیرش در آمریکا و کانادا و روسیه شناخته شدن؟ممنوووون 

مهندسی شیمی امیر کبیر بخاطر استادهای خیلی قوی که داشت یک زمانی بهترین بود در ایران. ولی در مورد شناخته شدن در کانادا امیر کبیر خیلی شرایط خوبی داره و شریف توی آمریکا. اینم اضافه کنم که بخاطر تعداد بالای ایرانیان که در این رشته اپلای می کنند (تو ایران همه دانشگاه ها یک دانشکده مهندسی شیمی دارند و در کنارش یک دانشکده دیگه مثل نفت یا پلیمر که در واقع همون مهندسی شیمی است) دانشگاه امریکا و کانادا اکثرا دانشگاه های مطرح ایران مثل علم و صنعت و اصفهان خیلی خوب می شناسند تو این رشته.
نقل قول  

آفلاین kosar13
**
نقل قول

19-02-2014, 04:51 PM
(19-02-2014, 04:40 PM)'فرید' نوشته:
 مهندسی شیمی امیر کبیر بخاطر استادهای خیلی قوی که داشت یک زمانی بهترین بود در ایران. ولی در مورد شناخته شدن در کانادا امیر کبیر خیلی شرایط خوبی داره و شریف توی آمریکا

سپاس از پاسختون.دانشگاهای بقیه شهرستانها چطور؟مثلا شیراز یا صنعتی اصفهان یا رازی کرمانشاه؟این ها شناخته شده هستن؟
نقل قول  

آفلاین kosar13
**
نقل قول

19-02-2014, 05:01 PM
یه سوال دیگه Smile اینکه دو رشته لیسانس داشته باشی و یه ارشد  تاثیری روی پذیرش داره؟(من لیسانس مهندسی شیمی دارم والانم منتظر نتیجه ارشد رشته خودم میخوام اگه تاثیری داره روی پذیرش لیسانس ریاضی و یا فیزیک دوباره امتحان بدم وبخونم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 49 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
4 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 09-05-2025، 02:25 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی