عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا گرفتن وقت سفارت امریکا v
1 2 بعدی »
گرفتن وقت از سفارت آمریکا در دوبی

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن وقت از سفارت آمریکا در دوبی
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-01-2014, 07:51 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-02-2016, 11:20 AM توسط Babak.)
وقتهای ژانویه و فوریه سفارت امریکا در دبی

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین noora
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-01-2014, 06:08 PM
سلام.من ۲تا سوال برام پیش اومده راجع به گرفتن وقت سفارت آمریکا در دوبی‌.
یکی‌ اینکی اگر بخوام برای چند نفر از افراد خانواده باهم وقت بگیرم چکار کنم؟
و اینکه من توی اون سایت که برای وارد کردن کد ۱۰ رقمی‌ ثبت نام میرم کشور امارات رو پیدا نمیکنم که بتونم کد ۱۰ رقمی‌ رو ثبت کنم و وقت مصاحبه بگیرم.لطفا راهنمایی کنید ممنون
نقل قول  

آفلاین Mehrdoost
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-01-2014, 02:10 PM
سلام دوستان عزیز. می خواستم بپرسم که وقتی به آژانس مراجعه می کنیم برای گرفتن وقت و واریز وقت سفارت چه اقداماتی باید انجام بدیم؟ و اگه کلیرنس بشیم و بعد از مدتی سایت جواب مثبت بده باسد چکار کنیم؟ آیاباید از طریق همون آژانس قبلی که وقت گرفته اقدام کنیم یا خیر؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-01-2014, 04:14 PM
وقتهای ازاد سفارت برای دبی واسه ماههای فوریه و مارچ

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
30-01-2014, 04:14 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-01-2014, 04:21 AM توسط Babak.)
(29-01-2014, 02:10 PM)'Mehrdoost' نوشته: سلام دوستان عزیز. می خواستم بپرسم که وقتی به آژانس مراجعه می کنیم برای گرفتن وقت و واریز وقت سفارت چه اقداماتی باید انجام بدیم؟ و اگه کلیرنس بشیم و بعد از مدتی سایت جواب مثبت بده باسد چکار کنیم؟ آیاباید از طریق همون آژانس قبلی که وقت گرفته اقدام کنیم یا خیر؟

برای گرفتن وقت سفارت پرداخت مبلغ مصاحبه ویزا و اطلاعات پاسپورت شما مورد نیاز هست. همچنین باید فرم DS-160 رو پر کنید و شماره بارکدش رو داشته باشید. اگر به کردیت کارت دسترسی دارید، گرفتن وقت سفارت کار مشکلی نیست و خودتون هم می‌تونید انجام بدید و آژانس‌ها کار خاصی برای شما نمی‌کنند. اگر آژانس برای شما وقت بگیره، در سیستم سفارت هیچ اطلاعاتی از آژانس ثبت نمی‌شه و بعد از کلیر شدن نیازی نیست که از طریق همون آژانسی که وقت گرفته اقدام کنید. بعد از کلیر شدن باید خودتون یا شخص دیگه‌ای پاسپورت شما رو به سفارت بده تا ویزا رو توش بچسبونند. بعد از صدور ویزا سفارت پاسپورت رو برای آدرسی که بهشون می‌دید پست می‌کنند. این آدرس باید در دبی باشه. این پروسه تحویل پاسپورت به سفارت و پست پاسپورت به همراه ویزا معمولا دو روز کاری طول میکشه.

«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Mehrdoost
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-02-2014, 05:09 PM
با سلام دوستان عزیز . من بالاخره تونستم بعد از پرس و جوهای فراوان وقت سفارت رو از طریق یکی از آژانس ها بگیریم . توصیه ای که برای شما عزیزان دارم اینه که به آژانس هایی که خودشون وقت رامستقیما از طریق سایت نمیگیرن اعتماد نکنید. چون بعد از چند روز معطلی تازه اگه هم بهتون جواب رد ندن ، اصلا نمیشه روی اطلاعاتی که از طریق واسطه به شما انتقال میدهند حساب کنید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2