عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور
 
for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش تاثیر پذیرش و مهاجرت بر زندگی(سایر موارد) v
1 2 بعدی »
متوسط سن شروع دکترا در ایرانی ها

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
متوسط سن شروع دکترا در ایرانی ها
آفلاین Tornado
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول
 
ارسال‌ها: 54
امتیاز: 113
امتیاز این پست: 13
#11
23-07-2013, 06:45 PM
من شخصا متوجه نشدم این موضوع چه چیز به درد بخوری رو شروع می کنه!
من 22 سالگی لیسانسم رو تموم کردم و بعد وارد بازار کار شدم و بیست و نه سالگی برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد اومدم خارج و بهترین نمره ها رو در میان دانشجویان هم دوره ام داشتم. در سی و یک سالگی هم دکتری رو شروع کردم. من اینجا یک سوئدی می شناسم که در سن 49 سالگی دکتری اش رو شروع کرده. خیلی ها هم هستند خیلی سن پایین تری دارند.
شخصا از اینکه الان دارم دکتری می خونم خوشحالم چون هم بازار کار رو تجربه کردم و هم محیط آکادمیک رو و تصمیم گیری برام جهت ادامه مسیر در بازار کار یا محیط آکادمیک راحت تره؛ در صورتیکه خیلی از جوون تر ها رو دیدم که در این مساله دچار تردید هستند.
در ضمن از دید من تجربه کاری خیلی در برقراری ارتباط با محیط صنعتی به من کمک کرده.
لطفا از پیام خصوصی برای پرسش استفاده ننمایید. در صورت تمایل لینک سوال خود در فرم را بصورت پیام خصوصی برای من ارسال کنید.
نقل قول  

آفلاین mr.h.gm
AcademiaCafe Masters Student
***
نقل قول
 
ارسال‌ها: 121
امتیاز: 58
امتیاز این پست: 3
#12
31-08-2013, 02:47 AM
Foreverblue منو ببخش اما من با نظرت موافق نیستم که در کمترین حالت معطلی میشه در سن 28 سالگی رفت.
الان خود من هنوز 18 سالم نشده کنکورم رو با موفقیت پشت سر گذاشتم و چند روز دیگه دانشگاهم شروع میشه و 5 سال دیگه آمریکا هستم یعنی در سن 22 سالگی دوره دکترا رو شروع می کنم.
به نظر من مهم ترین دلیل سن بالای اکثر ایرانیها اطلاع نداشتن از پروسه اپلای و غیره هست به طوری که من به هرکس کمی از این موضوع می گم بهم می خنده.
و فکر می کنن که درست رو شروع می کنی معدل و زبان که تاثیری در درآمدت نداره پس بیخیالشون میشی دانشگاهت رو خیلی شل و ول می بری جلو و کنارش می ری سر کار برای گرفتن سابقه کار.
بعد هم که درست تموم شد سابقه کار داری مدرک لیسانس یا فوق هم که داری خوب حالا با حقوق ماهی 3 میلیون می تونی یه زندگی رویایی داشته باشی.
اما به نظرم چینی ها و هندی ها کاملا می دونن از اول چیکار کنن.
راستی اگه کسی فنی خونده باشه و شرایط منو داشته باشه می تونه 21 سالگی پی اچ دی رو شروع کنه پس حداقل خیلی پایین تر از 28 سالگیه ایه که شما فرمودید ؛)

موفق باشید 
SBA - UNIVERSITY OF TEHRAN
نقل قول  

آفلاین eden
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول
 
ارسال‌ها: 36
امتیاز: 25
امتیاز این پست: 0
#13
18-01-2014, 12:39 AM
شما پش شرایطشو دارین! مثل سربازی که نتونستم وصیقه بذارم و ارشدو موندم وگرنه منم میدونستم و میتونستم مستقیم واسه دکتری برم.
“Be yourself; everyone else is already taken.”
- Oscar Wilde -


پوزیشن خالی دکتری
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 656
امتیاز: 1,545
امتیاز این پست: 13
#14
18-01-2014, 01:18 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-01-2014, 02:22 AM توسط Simon2007.)
سلام
من پست دوستان رو نقل قول نميكنم كه يك نظر كلي بدم. 
خيلي از پيش بيني ها درست از آب در نمياد و خيلي ها بودن كه قرار بوده در فلان سن آمريكا باشن اصلا وضعيت زندگيشون طوري به هم پيچيده كه سر از يك كشور ديگه در آوردن. 
متاسفانه ورودي هاي سيستم در ايران از خيلي چيزها متاثر ميشه كه شايد در كشورهاي پيشرفته حل شده باشه. تقريبا ميتونم با اطمينان بگم كساني كه 30 به بالا حتي پاشون به آمريكا ميرسه چندين سال از برنامه ايي كه ريختن عقبن چرا كه مواردي پيش اومده كه قابل پيش بيني نبوده. 
چند سال پيش تافل جمع شد يك عده يكسال عقب موندن. IELTS‌ رفت . دلار گرون شد. ارز دولتي دانشجو قطع شد. و خيلي موارد ديگه. حداقل 5-6 نفر رو ميشناسم كه تمام اين اتفاقات در 2 سال گذشته تك تك براشون پيش اومد و همه در يك برهه ي زماني و كلا برخي رها كردن چون حتي هزينه ي سه برابريه آزمون ها مانع شد از اينكه براي نمره ي بالاتر مثل دانشجويان سالهاي قبل 2-3 بار آزمون بدن و TA‌شن. و خيلي موارد اينچنيني. مهمترينش وضعيت اقتصادي دنيا كه خيلي از منابع فاند رو كور كرد و در كنارش رقابت شديد در كل دنيا براي پوزيشن هاي فاند دار بخصوص براي تحصيلكرده هاي بيكار جهان سومي. 
كسي كه اينها رو تجربه ميكنه نبايد هرگز فكر كنه كه ديره يا دير به هدف رسيده يا حتي سرخورده باشه كه چرا سنش با دوستانش فاصله داره. شرايط زندگي هر كس بهش اجبارهايي رو ديكته خواهد كرد كه كل برنامه هاش ممكنه بهم هم بريزه. هيچ كسي زندگيش شبيه هيچ كسي نيست و نخواهد بود. لزوما متوسط سن يك ملاك نسبيه و براي هيچ كس نه اميدواركننده است نه نا اميد كننده. تنها در صورتي معنا پيدا ميكنه كه اون جامعه ي آماري كه ازشون متوسط گرفتيم همه در شرايط يكسان زندگي و درگير مشكلات مشابه ما بوده باشند. كه اين هم محاله. [img]images/smilies/smile.gif[/img] 
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

 
نقل قول  

آفلاین 2pac
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول
 
ارسال‌ها: 7
امتیاز: 2
امتیاز این پست: 0
#15
26-01-2015, 10:21 PM
Frankly, it feels awesome to kick out PhD with 23 yrs old. And if you're proactive, finsih it by 3 yrs. So by 26, you're graduated Big Grin
I aim for the impossibles 
نقل قول  

آفلاین Masoud2067
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول
 
ارسال‌ها: 5
امتیاز: 0
امتیاز این پست: 0
#16
27-02-2018, 07:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-02-2018, 07:11 PM توسط Masoud2067.)
این بحث بسیار جدی هست برای کسانی که مثلا میخوان از سن 30-31 سالگی دکترای خودشونو تازه شروع کنن! کسی که تو سن 35-36 فارق التحصیل میشه اگه نتونه کار پیدا کنه هیچ راه پس و پیشی براش نمیمونه!
بنظرتون برای یک فارق التحصیل دکترا تو این سن آینده کاری وجود داره؟ به طور متوسط توی آمریکا تو چه سنی از دوره دکترا فارق میشن؟
ای کاش میشد حداقل برای مستر مجدد پذیرش با فاند گرفت
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 2,101
امتیاز: 2,914
امتیاز این پست: 2
#17
28-02-2018, 10:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-02-2018, 11:15 PM توسط automotive.)
(27-02-2018, 07:11 PM)Masoud2067 نوشته: این بحث بسیار جدی هست برای کسانی که مثلا میخوان از سن 30-31 سالگی دکترای خودشونو تازه شروع کنن! کسی که تو سن 35-36 فارق التحصیل میشه اگه نتونه کار پیدا کنه هیچ راه پس و پیشی براش نمیمونه!
بنظرتون برای یک فارق التحصیل دکترا تو این سن آینده کاری وجود داره؟ به طور متوسط توی آمریکا تو چه سنی از دوره دکترا فارق میشن؟
ای کاش میشد حداقل برای مستر مجدد پذیرش با فاند گرفت

وضعیت فارغ‌التحصیلان دکتری داخل کشور نیز به همین گونه است.
در آمریکا تقریبا سن ملاک نیست و کار مهم است، اینطور نیست که محدودیت سنی قرار داشته باشد.
اما به هر حال باید زحمت بکشید و از اوایل دوران دانشجویی همانطور که علم و تجربه خود را زیاد میکنید به جست و جوی کار نیز باشید و نیازمندی های آن ها را پوشش دهید.
در نهایت اینکه مدرک دکتری کاملا ریسک است و ایران و آمریکا نیز تفاوتی ندارد.
مستر مجدد همراه با فاند در ترکیه، ایتالیا و حتی هلند در دسترس است اما متاسفانه در آمریکا نمیتوان فاند کامل برای ارشد پیدا کرد.

پی نوشت: سال 2017، سه خواننده بسیار مشهور (که یکی از آنها اسطوره زنده بود، خود کشی کردند و سن یکی کمتر از 30 سال و دونفر دیگر کمتر از 40 سال بود، خانواده، ثروت، شهرت، میلیون ها طرفدار و تقریبا هرچی که در زندگی جذاب به نظر می‌رسد برای این افراد فراهم بود اما تصمیم گرفتند که زندگی خود را خاتمه دهند.
از بالا رفتن سن خود نترسید، از روزی بترسید که اگر تمام دنیا و آنچه در آن هست را به شما بدهند اما حتی حاضر نباشید یک لحظه دیگر زنده باشید و زندگی کنید به این دلیل که زندگی معنای خود را برای شما از دست داده است.
خودکشی یکی از این خواننده‌ها به حدی جامعه را متاثر کرد که یکی از سازمان‌های رسمی آمریکا اعلام کرد: "اگر قهرمان شما دیگر در این دنیا نیست، بدانید که زندگی شما ارزشمند است"، تا شاید با این کار جلوی خودکشی‌های بیشتر (طرفدارها) را بگیرند.
از زندگی لذت ببرید و نگران سن نباشید، اگر راه را درست انتخاب کرده باشید، سن بی ارزش خواهد بود.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول
 
ارسال‌ها: 3,187
امتیاز: 12,758
امتیاز این پست: 4
#18
01-03-2018, 05:47 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-03-2018, 07:03 AM توسط M1KE.)
از اونجاییکه این یک وبسایت آموزشی و تحصیلی هست و عبارت "فارغ التحصیل شدن" زیاد درش به درست و غلط استفاده میشه شاید بد نباشه اشاره کنم که "فارغ" شدن به معنی رها شدن و آسوده خاطر شدن از چیزی به کار میره مثلا: فراغت از تحصیل، فارغ التحصیلی، فراغ بال و غیره. اصطلاح "فارق" بیشتر به معنی فرق گذاشتن، جدا کردن و زایمان و اینجور چیزها استفاده میشه مثلا: قیاس مع الفارق.

در مورد سوالتون هم همونطور که دوستمون هم اشاره کردن هیچوقت برای شروع هیچ کاری دیر نیست. به ویژه در مورد تحصیلات تکمیلی هر چه بالاتر میره گپ های سنی هم بیشتر میشه و حتی ۴۰ به بالا هم وجود داره. مهم اینه که وقفه موردنظر از نظر تحصیلی و کاری مرتبط بوده باشه و اینطور احساس نشه که فرد دیگه آشنایی با رشته موردنظر نداره که معمولا با نشون دادن یک مقاله یا پروژه ای که اخیرا در اون زمینه انجام دادن قابل اثباته. زیاد دیده میشه که فردی مثلا با مدرک ارشد ۱۵-۱۰ سال در صنعت کار میکنه و بعد برای گرفتن دکترا به دانشگاه برمی گرده. دلیلی که تعداد این نوع افراد در مقایسه با جوانترها کمتره مشغله کاری بیشتر اونهاست وگرنه مانعی از نظر تحصیلی پیش روی اونها وجود نداره و اتفاقا خیلی از استادها ترجیح میدن با کسی کار کنن که با نرم افزارها و زبان های برنامه نویسی مختلف آشنایی عملی دارن و گزارش رسمی برای سازمان های مختلف نوشتن چون هم کار خودشون رو راحت تر می کنه هم اینکه خیلی وقت ها فاند موردنظر بخشی از یک پروژه به سازمان های مختلف هست و نه یک کار پژوهشی مستقل. به عبارت دیگه کسی که ۱۰ سال سابقه کار در صنعت داره ممکنه حدود ۱۵۰-۱۰۰ هزار دلار در سال درآمد داشته باشه ولی استاد موردنظر بهش قراره سالی ۳۰-۲۰ هزار دلار بده که بخشیش هم هزینه تحصیل میشه پس براشون جذابیت مالی نداره ولی اگر علاقه به کار آکادمیک داشته باشن اغلب استادها استقبال می کنند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2


Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

  • AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 26-05-2025، 05:17 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی