عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟

صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... 188 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 19 رای - 4.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
آفلاین soroush4885
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-01-2014, 09:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-01-2014, 11:35 PM توسط m.ost.)
سلام 
لطفا راهنماییم کنید با شرایطم کجا رو پیشنهاد میکنید. 
معدل لیسانس: 13.66
معدل ارشد (هنوز دفاع نکردم): 18
2 تا علمی پژوهشی
4 ISI listed
1 Springer
ISI با ایمپکت فکتور 1.5
رشته: مدیریت ساخت
کتاب تخصصی هم زیر چاپ
زبان: آیلتس 6
ممنون میشم کمک کنید
البته با فاند منظورمه
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
03-01-2014, 03:22 AM
اگر برای آمریکا بخواهید که می بایست امتحان GRE هم بدهید و برای اینکه شانس داشته باشید حدود 310 به بالا بیاورید. برای کانادا خیلی تاکیدی روی GRE ندارند ولی به هر حال می بایست سایت شان را نگاه کنید شاید الزامی باشد. اروپا با همین ها هم می توانید اقدام کنید. در مجموع با توجه به اینکه معدل کارشناسی شما پایین هست باید بیشتر روی رتبه های 300 تا 700 متمرکز بشین و برای رتبه های کمتر فقط یک نیم نگاهی داشته باشید و برای رتبه های بالاتر هم که طبیعی است شانس گرفتن پذیرش شما بیشتر خواهد شد. با توجه به اینکه معدل ارشد شما جهش خوبی داشته تا حدی ضعف کارشناسی رو پوشش داده و از این نقطه نظر اگر نمره زبانتون رو بهبود بدین احتمال اینکه بتونید در همون اطراف رتبه 300 هم پذیرش بگیرید زیاد میشه.

به عبارتی همه اینهایی که گفتم با این فرض بود که شما در آیلتس دست کم 6.5 (یا در تافل دست کم 90) آورده باشید. در حال حاضر آیلتس شما کم هست و این انتخاب های شما رو خیلی محدود خواهد کرد و به سختی میشه در 500 دانشگاه اول دانشگاه هایی رو پیدا کرد که آیلتس 6 رو قبول کنند. گاهی حتی وقتی یک حداقلی برای آیلتس (یا تافل) گذاشته می شود گفته می شود که در هر مهارت هم به صورت جداگانه از یک نمره خاص کمتر نباشد (معمولا نیم نمره کمتر از نمره کل). بنابراین پیشنهاد من این هست که شما روی زبان خودتون وقت بیشتری بگذارید و اگر بتونید در نمره کل 7 (و در مهارت هم دست کم 6.5) بیاورید، یا هم که دست کم در نمره کل 6.5 (و در هر مهارت دست کم 6 بیاورید) با توجه به سابقه مقاله هایی که دارید شانس تون برای رتبه هایی که در پاراگراف اول گفتم زیاد خواهد شد.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-01-2014, 02:01 AM
(31-12-2013, 02:44 PM)'armini' نوشته: سلام دوستان
من 24سالمه دیپلمم ریاضیه ولی پیش دانشگاهی نگرفتم بعد کنکور فنی دادم و رشته کامپیوتر خوندم کاردانیم دولتی بودم،ولی کارشناسی غیر انتفاعی هستم،آیا میتونم واسه ارشد توی دانشگاههای خارج از کشور پذیرش بگیرم و ادامه تحصیل بدم؟؟؟؟اگه آره لطفا راهنماییم کنید چه دانشگاههایی میتونم برم و اگرم نه بگین چه راهی برای ادامه تحصیل در خارج دارم؟؟؟؟/

اگر مدرک کارشناسی شما از نظر وزارت علوم ایران معتبره، شما می‌تونید با اون مدرک تحصیلات خودتون رو در خارج از کشور ادامه بدید. حدس من اینه که شانس دریافت پذیرش شما از دانشگاه‌های اروپایی بیشتر باشه. برای آشنایی بیشتر با مراحل شروع کار و برنامه‌ریزی برای پذیرش، لطفا جزوه پذیرش رو ببینید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین mvr
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-01-2014, 05:25 AM
سلام دوستان با توجه به شرايطم لطفا راهنمايي كنيد
معدل ليسانس: 14.5
معدل فوق ليسانس: 17.5
رشته: مهندسي شيمي
دانشگاه تهران هر دو مقطع
مفاله داخلي خارجي : -
زبان: آيلتس جنرال 6.5
9 سال سابقه كار در فيلد نفت و گاز
با توجه به اين شرايط براي كجا مي شه اپلاي كرد يا اصلا شانسي براي گرفتن پذيرش هست؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین xiberno
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-01-2014, 05:39 AM
سلام
ارشد برق قدرت(سیستم) از دانشگاه فردوسی
معدل لیسانس 15.5 و ارشد بالای 17
یک مقاله کنفرانس بین المللی دارم و چندتا هم برای فرستادن در دست اقدام دارم.
زبانم خوبه و برای تافل دارم اقدام میکنم و احتمالا تا یک ماه دیگه تافل رو هم میگیرم.
سوالم اینه که برای پذیرش با فاند خوب ( چون شرایط مالیم مستقله از خانواده )  از چه کشوری و چگونه شروع کنم؟ 
واقعا ممنونم .
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
05-01-2014, 07:26 AM
(05-01-2014, 05:39 AM)'xiberno' نوشته: سلام
ارشد برق قدرت(سیستم) از دانشگاه فردوسی
معدل لیسانس 15.5 و ارشد بالای 17
یک مقاله کنفرانس بین المللی دارم و چندتا هم برای فرستادن در دست اقدام دارم.
زبانم خوبه و برای تافل دارم اقدام میکنم و احتمالا تا یک ماه دیگه تافل رو هم میگیرم.
سوالم اینه که برای پذیرش با فاند خوب ( چون شرایط مالیم مستقله از خانواده )  از چه کشوری و چگونه شروع کنم؟ 
واقعا ممنونم .

اگر معدل لیسانستون کمی بالاتر بود پیشنهاد اول من کانادا بود، که با همین وضعیت و بدون GRE هم می‌تونین اپلای کنید، ولی الان فکر می‌کنم بهتره GRE بدین و آمریکا رو به عنوان گزینه اولتون درنظر بگیرین که تاکیدشون روی معدل کمتره. با این حال بعد از آمریکا و کانادا، اروپا هم شانس دارین. و البته تو انتخاب بین این سه تا نظر شخصی خودتون هم خیلی مهمه..
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

05-01-2014, 09:29 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-01-2014, 09:35 AM توسط M1KE.)
mvr و xiberno گرامی

رشته مهندسی شیمی و برق را تقریبا اغلب دانشگاه های دنیا که دپارتمان فنی داشته باشند دارند و از این نظر مشکل چندانی در پیدا کردن رشته خودتون نخواهید داشت. منتهی mvr عزیز شما چون معدل کارشناسی تون پایین هست می بایستی که تمرکز خودتون رو روی دانشگاه هایی که رتبه حدود 300 به بالا دارند بگذارید که سریع تر به نتیجه برسید. دوست دیگر چون معدل کارشناسی شون قدری بالاتره می تونند روی رتبه های 100 تا 300 هم امیدوار باشند. همونطور که دوست مون reza_1st هم گفتند برای دانشگاه های کانادا زیاد به GRE نیاز نخواهید داشت. با این حال باز هم سایت دانشگاه های موردنظرتون رو حتما کنترل کنید.

دوستی که مهندسی شیمی خوندند با توجه به زمینه کاری شون نفت و گاز هست بهتر هست به سمت ایالت ها و کشورهایی بروند که در این زمینه ها فعالتر هستند. برای نمونه در آمریکا به سمت تگزاس، در کانادا به سمت آلبرتا و در اروپا به سمت نروژ بروید که احتمالا موقعیت های کاری و تحصیلی بیشتری در زمینه های نفت و گاز در اونها فراهم هست. برای پذیرش تحصیلی این آیلتس جنرال شما به احتمال خیلی زیاد پذیرفته نمیشه و بهتر هست که آیلتس آکادمیک داشته باشید (ترجیحا 7 به بالا ولی با 6.5 هم اگر برای رتبه های متوسط تر اقدام کنید به هر حال شانس خواهید داشت).

موفق باشید
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

05-01-2014, 09:46 AM
(05-01-2014, 05:25 AM)'mvr' نوشته: سلام دوستان با توجه به شرايطم لطفا راهنمايي كنيد
معدل ليسانس: 14.5
معدل فوق ليسانس: 17.5
رشته: مهندسي شيمي
دانشگاه تهران هر دو مقطع
مفاله داخلي خارجي : -
زبان: آيلتس جنرال 6.5
9 سال سابقه كار در فيلد نفت و گاز
با توجه به اين شرايط براي كجا مي شه اپلاي كرد يا اصلا شانسي براي گرفتن پذيرش هست؟
ممنون

اینم در نظر بگیرید که در مورد امریکا برای ویزا دچار مشکل خواهید بود و کانادا هم رقابت شدید شده چون تعداد ایرانیهایی که تو این فیلد می خواهند اپلای کنند زیاد شده
نقل قول  

آفلاین giga
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

06-01-2014, 01:24 PM
سلام من رشته ام برق است و در 99%  دانشکده های برق دانشگاههای کانادا  GRE رو جز الزاماتشون نگفتند. حالا با توجه به این که GRE تا آبان سال دیگه تو ایران برگزار نمیشه و من میخوام برای ژانویه سال دیگه اپلای کنم آیا فقط با تافل و رزومه می تونم فول فاند بگیرم؟ آیا  نداشتن GRE  مشکلی رو ایجاد نمی کنه ؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-01-2014, 01:47 PM
(06-01-2014, 01:24 PM)'giga' نوشته: سلام من رشته ام برق است و در 99%  دانشکده های برق دانشگاههای کانادا  GRE رو جز الزاماتشون نگفتند. حالا با توجه به این که GRE تا آبان سال دیگه تو ایران برگزار نمیشه و من میخوام برای ژانویه سال دیگه اپلای کنم آیا فقط با تافل و رزومه می تونم فول فاند بگیرم؟ آیا  نداشتن GRE  مشکلی رو ایجاد نمی کنه ؟

سلام
دوست عزیز خودتون گفتین جزو ملزومات نیست پس چه مشکلی؟
دقت کنید فول فاند گرفتن مستلزم معدل بالا به خصوص در کانادا و تافل بالا و اگه دانشگاه متوسط به بالا بخواین مقاله هستش...
حتی ارتباط با اساتید شدیدا توصیه میشه واسه کانادا...پذیرش احتمالش زیاده ولی فاند اونم از نوع شیرین فولش یکم سخته...
البته داتشن جی ار ای خوب میتونه تاثیر داشته باشه ...در ضمن دقت کنید اگه منظورتون برای ژانویه اقدام کردن اینه که اگه واسه ترم بهار میخوای اپلای کنی(یعنی ترم ژانویه) معمولا دانشگاهها position هاشون خیلی کمه و به این مساله دقت کنید...
ولی اگه منظورتون ژانویه سال بعد اپلای کنین تا واسه fall 2015 پذیرش بگیرین که خوب position ها برا پاییز زیاده.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... 188 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 07-06-2025، 01:30 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی