عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE Subject سوالات و آشنایی کلی مربوط به آزمون GRE Subject

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و آشنایی کلی مربوط به آزمون GRE Subject
آفلاین بهنوش
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-12-2013, 12:20 AM
ممنون از پاسختون.یعنی باید اول دانشگاه و کشور رو انتخاب کنم .من بیشتر واسم کانادا و امریکا مطرح است که البته شنیدم امریکا واجبه.بیشتر میخوام واسه کشوری اقدام کنم که بتونم در اینده بعدش اقامت بگیرم که این دوکشور شنیدم بهتر اقامت میدن.تفاوت بین جنرال و غیر جنرال رو ممنون میشم اگر بگید.و اینکه ایران این امتحان هست؟سوالاتش در چه ارتباطی هست هنوز نمیدونم اینو[img]images/smilies/confused.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین yousi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-12-2013, 12:47 AM
(23-12-2013, 12:20 AM)'بهنوش' نوشته: ممنون از پاسختون.یعنی باید اول دانشگاه و کشور رو انتخاب کنم .من بیشتر واسم کانادا و امریکا مطرح است که البته شنیدم امریکا واجبه.بیشتر میخوام واسه کشوری اقدام کنم که بتونم در اینده بعدش اقامت بگیرم که این دوکشور شنیدم بهتر اقامت میدن.تفاوت بین جنرال و غیر جنرال رو ممنون میشم اگر بگید.و اینکه ایران این امتحان هست؟سوالاتش در چه ارتباطی هست هنوز نمیدونم اینو[img]images/smilies/confused.gif[/img]

سلام دوست عزیز
GRE کلا مختص آمریکاست البته جدیدا بعضی از دانشگاه های کانادایی هم جز مدارکشون برای اپلای درخواست میکنند
General GRE امتحانی هست که تمام دانشجویان تحصیلات تکیملی در آمریکا ( چه آمریکایی چه بین المللی) از رشته های علوم انسانی گرفته تا پرشکی و مهندسی بایستی نمره مورد نظز رو در این امتحان کسب بکنند. امتحانشم 50 سوال ریاضی و 50 سوال زبان (فوق العاده سخت) و 2 نمونه رایتینگ تحلیلی است.
Subject GRE امتحانی است که یکسری رشته های پایه مثل فیزیک و شیمی علاوه بر امتحان General  این امتحان رو هم از افرادی که Apply میکنند میخوان که سوالاتشم، سوالات تخصصی رشته مورد نظره.
قیمت General 185  و Subject 180  دلار است
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-12-2013, 12:58 AM
(23-12-2013, 12:20 AM)'بهنوش' نوشته: ممنون از پاسختون.یعنی باید اول دانشگاه و کشور رو انتخاب کنم .من بیشتر واسم کانادا و امریکا مطرح است که البته شنیدم امریکا واجبه.بیشتر میخوام واسه کشوری اقدام کنم که بتونم در اینده بعدش اقامت بگیرم که این دوکشور شنیدم بهتر اقامت میدن.تفاوت بین جنرال و غیر جنرال رو ممنون میشم اگر بگید.و اینکه ایران این امتحان هست؟سوالاتش در چه ارتباطی هست هنوز نمیدونم اینو[img]images/smilies/confused.gif[/img]

دوست عزیز خیلی چیزا رو گفتن فقط یه نکته رو تاکید کنم که یه امتحان دیگه هستgmat که بعضی از رشته های اقتصاد و بیزنس باهاش سر و کار دارن و بعضی دانشگاهها میخوانش به جای جی ار ای البته.
 اگه برای اقتصاد میخوایید اپلای کنید GRE اما اگه واسه مدیریت و بیزینس و ... میخوایید اقدام کنید فک کنم gmat باید بدید.
به این مورد هم دقت کنید.
به نظرم سابجکت واسه شما لازم نیست با توجه به توضیحات یعنی سابجکت واس هرشته های پایه هست مثل فیزیک و شیمی
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین hamedjafari
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-12-2013, 03:50 PM
سلام لطفا کمکم کنید.
من دانشجوی روان شناسی هستم.برای کارشناس ارشد میخوام پذیرش بگیرم.
در این دوره هم من باید این مدرک زبان را بگیریم و یا فقط ایلتس برای من کافیه با توجه به اینکه نمیخوام دکترا برم بلکه ارشدا میخوام برم.
سوال بعدیم اگر نیازه این مدرک برای من که دانشجوی روان شناسیم این ازمون لغات تخصصی رشته خودما داره یا اینکه عمومیه ؟
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
30-12-2013, 06:37 PM
(30-12-2013, 03:50 PM)'hamedjafari' نوشته: سلام لطفا کمکم کنید.
من دانشجوی روان شناسی هستم.برای کارشناس ارشد میخوام پذیرش بگیرم.
در این دوره هم من باید این مدرک زبان را بگیریم و یا فقط ایلتس برای من کافیه با توجه به اینکه نمیخوام دکترا برم بلکه ارشدا میخوام برم.
سوال بعدیم اگر نیازه این مدرک برای من که دانشجوی روان شناسیم این ازمون لغات تخصصی رشته خودما داره یا اینکه عمومیه ؟

سلام
جی ار ای سابجکت امتحان زبان نیست بلکه امتحان تخصصی رشته شماست. من در رشته روانشناسی سابجکت ندادم ولی بصورت کلی حداقل باید به اصطلاحات رشته خود اشنا باشید و در کنارش در حد معقولی هم زبان انگلیسی بلد باشید(سرعت درک متن در امتحان مهم). با دیدن نمونه سوالهای امتحانی که در سایت هست با نحوه امتحان می تونید اشنا بشوید
نقل قول  

آفلاین Antigone
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-01-2014, 07:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-01-2014, 09:18 PM توسط blur.)
سلااااااااااااام؟  معمولاً چه نمره‌ایی واسه جی‌آرای سابجکت ادبیات انگلیسی‌ نمره خوبیه؟
من معادله لیسانسم پائینه:۱۵.۴۱. معادله فوقم ولی‌:۱۸.۷۷
چه نمره Subject باید بیارم که معادله لیسانسم جبران شه؟
راستی من GRE General هم باید داشته باشم؟TOEFL چطور؟
نقل قول  

آفلاین arefeh
**
نقل قول

05-02-2014, 01:10 PM
سلام..
من میخوام واسه بیوتکنولوژی پذیرش بگیرم..تو سایت دانشگاه زده 
MBiotech-GRE Subject Test in life sciences

..
این تستا که شما لیستشو دادید  
  • Biochemistry, Cell and Molecular Biology
  • Biology
کدوم یکی ازیناس؟ یا اصن یه تسته دیگس؟ 
مرسی.
نقل قول  

آفلاین mkan
**
نقل قول

09-02-2014, 12:25 AM
(05-02-2014, 01:10 PM)'arefeh' نوشته: سلام..
من میخوام واسه بیوتکنولوژی پذیرش بگیرم..تو سایت دانشگاه زده 
MBiotech-GRE Subject Test in life sciences

..
این تستا که شما لیستشو دادید  
  • Biochemistry, Cell and Molecular Biology
  • Biology
کدوم یکی ازیناس؟ یا اصن یه تسته دیگس؟ 
مرسی.

ببنید این بستگی کامل به دانشگاه شما داره البته معمولا" هر کدوم از این 2تا رو که بدید قبول می کنن اما چون می خواین بیوتک بخونین فکر کنم بهتر باشه gre sub biochem رو بدید
به هر حال مطمئنترین راه اینه که به دانشکده ای که می خواهین اپلای نین ایمیل کنین وازشون بپرسین

نقل قول  

آفلاین fatema
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-06-2014, 02:35 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-06-2014, 02:36 AM توسط fatema.)
با سلام
لطفا به من بگین سطح امتحان GRE SUBJECT  چه طوری است؟کسیکه آیتلس 7 داره می تونه این امتحانم خوب بده؟و چه نمره ای قبول است آیا؟

نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-06-2014, 11:57 AM
(30-06-2014, 02:35 AM)'fatema' نوشته: با سلام
لطفا به من بگین سطح امتحان GRE SUBJECT  چه طوری است؟کسیکه آیتلس 7 داره می تونه این امتحانم خوب بده؟و چه نمره ای قبول است آیا؟

سابجکت بیشتر  یه امتحان علمیه نه زبان انگلیسی. موادی که ازشون بفرض تو سابجکت فیزیک سوال میاد هم مشخصه سرچ می تونید بکنید. نمونه سوالات مربوط به رشته خودتون رو باید پیدا کنید و یه نگاهی بکنید تا دستتون بیاد سطح امتحان چطوره. اگر تو فروم نبود تو نت یه سرچی بزنید پیدا میشه معمولا. نمره مقبول رو هم باید برید و در سایت دانشگاه ها ببینید و همین طور چک کنید که سال های قبل چه نمراتی گرفتن و چه نمراتی اثر مثبت داشته رو رزومه هم رشته ای هاتون.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »