عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Statement of Purpose - SoP چگونه SoP بنویسیم؟

صفحه‌ها (16): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چگونه SoP بنویسیم؟
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-09-2013, 02:08 PM
شاید واسه مقطع دکترا لازم باشه دیگه نمیدونم چی بگم واللا؟
ولی من اولین بار از شما شنیدم ظاهرا که نه شاید قطعا sop سلیقه ای هستش و من معمولا دوست دارم که زمینه تحقیقاتی رو بیشتر مدنظر قرار بدم نه استاد خاص
در هر حال سالار جان ممنون از توضیحاتت
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
26-09-2013, 05:42 PM
اتفاقا ذکر نام اساتیدی که اپلیکت قصد داره در مقطع دکترا (و حتی ارشد) باهاشون کار کنه خیلی مرسوم هست. اینطوری مدارک دانشجو مستقیم واسه اساتیدی که اسمشون برده شده فرستاده میشه و وقتی استاد می بینه که اسمش در SoP هست با دقت بیشتری SoP و سایر مدارک دانشجو رو بررسی میکنه. اتفاقا اکثر استادهایی که جواب تقریبا ok را به دانشجو میدن تاکید می کنن که اسم من در sop بنویس تا مدارکت مستقیم بیاد پیش خودم. 
(26-09-2013, 02:08 PM)'Charming' نوشته: شاید واسه مقطع دکترا لازم باشه دیگه نمیدونم چی بگم واللا؟
ولی من اولین بار از شما شنیدم ظاهرا که نه شاید قطعا sop سلیقه ای هستش و من معمولا دوست دارم که زمینه تحقیقاتی رو بیشتر مدنظر قرار بدم نه استاد خاص
در هر حال سالار جان ممنون از توضیحاتت
بااحترام

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

26-09-2013, 05:51 PM
(26-09-2013, 05:42 PM)'Leopold' نوشته: اتفاقا ذکر نام اساتیدی که اپلیکت قصد داره در مقطع دکترا (و حتی ارشد) باهاشون کار کنه خیلی مرسوم هست. اینطوری مدارک دانشجو مستقیم واسه اساتیدی که اسمشون برده شده فرستاده میشه و وقتی استاد می بینه که اسمش در SoP هست با دقت بیشتری SoP و سایر مدارک دانشجو رو بررسی میکنه. اتفاقا اکثر استادهایی که جواب تقریبا ok را به دانشجو میدن تاکید می کنن که اسم من در sop بنویس تا مدارکت مستقیم بیاد پیش خودم. 

دوست عزیز بنده این مورد رو نمیدونستم و اینکه به خاطر یه اسم مدارک بره پیش استاد رو هم نمیدونستم چون تا اونجا که میدونم مدارک توی ادمیشن کمیته بررسی میشه حالا شامل استاد باشه یا نه رو نمیدونم به خصوص تو امریکا
ولی اینکه استاد ok بده رو مدارک رو مستقیم بفرست پیش استاد رو مطمینی؟ پس چرا اخه میگن اپلای کن بعد بیا با من تماس بگیرBig Grin
بااحترام

دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-09-2013, 06:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-09-2013, 06:48 PM توسط Leopold.)
درسته واسه دانشگاه های خیلی تاپ (که بعید میدونم حتی ایمیل جواب بدن چه برسه که قرار مصاحبه بذارن!)، ادمیشن کمیته مدارک رو بررسی میکنه و نظر تمامی اعضای کمیته واسه پذیرش یک دانشجو مهم هست ولی این رو هم در نظر داشته باشید که وقتی اسم استادی در sop برده میشه و اگه استاد موردنظر جزء کمیته پذیرش باشه میتونه با برشی که داره سایر اعضا رو تا حدی قانع کنه چون میدونه که این دانشجو فقط قصد داره با این استاد کار کنه. وقتی اسم استادی برده نمیشه یعنی هدفتون پذیرش در دانشگاه بوده و مهم نیست حالا هر کی میخواد سوپروایزر باشه و یک جورایی تمامی اساتید با توجه به رزومه اپلیکت امتیاز یکسانی را میدن.
در دانشگاه های رنک معمولی اصلا کمیته محور نیست یعنی استاد همه کارست. وقتی مدارک میفرستی به دانشگاه و پس از بررسی مدارک و اینکه مینیمم های دانشگاه رو دانشجو داشته باشه، مدارک مستقیم میره به دفتر استادی که ازش نام برده شده. من خودم چندین بار تو این ایمیل ها دیدم که استاد تاکید کرده که اسم من در sop بنویس تا مدارکت برسه به دست خودم. ولی اگه نام استاد ذکر نشده باشه همینجور مدارکت بین استاتید می چرخه (مثل همون ایمیل تمپلیت میمونه که واسه چند نفر فرستاده میشه Big Grin)
اینکه استادی میگه اپلای کن اگه پذیرش گرفتی بعد با من تماس بگیر منافاتی با بردن اسم استاد در مدارک نداره و اون بحثش جداست که میتونه به خاطر تاپ بودن دانشگاه باشه و یا ممکنه سیاست دانشگاه این باشه که از این طریق کلی کسب درآمد کنه.
کسایی که میخوان واسه مستر اپلای کنن دستشون بازتره چون میتونن در اکثر گرایش های یک رشته ادامه تحصیل بدن و اگه علایق خودشون رو کلی بگن و اسمی از استاد نبردن شانس این رو دارن که دانشجوی هر استادی در دپارتمان مربوطه بشن ولی واسه مقطع دکترا اینطور نیست.
بااحترام Tongue
(26-09-2013, 05:51 PM)'Charming' نوشته:
دوست عزیز بنده این مورد رو نمیدونستم و اینکه به خاطر یه اسم مدارک بره پیش استاد رو هم نمیدونستم چون تا اونجا که میدونم مدارک توی ادمیشن کمیته بررسی میشه حالا شامل استاد باشه یا نه رو نمیدونم به خصوص تو امریکا
ولی اینکه استاد ok بده رو مدارک رو مستقیم بفرست پیش استاد رو مطمینی؟ پس چرا اخه میگن اپلای کن بعد بیا با من تماس بگیرBig Grin
بااحترام

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین y.azizi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

26-10-2013, 02:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-10-2013, 02:27 PM توسط y.azizi.)
سلام دوستان
نمیدونستم این دوتا سوال رو باید کجا بپرسم.
برای دانشگاه برکلی برای درخواست یک فلوشیپ خاص باید یک متن یک یا دو صفحه ای بنویسیم. FLAS Fellowship . توضیحات فلوشیپ مربوطه ایناس:
Foreign Language and Area Studies (FLAS) Fellowships provide funding to students to encourage the study of critical and less commonly taught foreign languages in combination with area studies, international studies or international aspects of professional studies. The purpose of the FLAS program is to promote the training of students who intend to make their careers in college or university teaching, government service, or other employment where knowledge of foreign languages and cultures is essential.

Eligible applicants must be students and citizens, nationals, or permanent residents of the United States. Students in programs that combine modern language training with 1) area or international studies, or 2) research and training in the international aspects of professional or other fields of study, including science, technology, engineering, and mathematics, are encouraged to apply.
------
بعدش گفته که یک متن بنویسید برامون. توضیحات مربوطش ایناس:Outline your academic plans, career goals and area of specialization. Indicate what relevance the study of the language of application has to the preparation for your chosen career.
------
میشه راهنمایی کنید که منظورشون چیه و چه جوری باید متن مربوطه رو بنویسم ممنون میشم.
 ++++++++++++++++++++++++++++++
سوال دوم:
دانشگاه بوستون گفته که تمای اپلیکنت های دکتری و فوق لیسانس برای فاند در نظر گرفته می شوند ولی اگر تجربه ای یا سابقه ای دارید که شما را شایسته دریافت فاند می کند در یک صفحه توضیح دهید. این متن انگلیسیشه:
Students applying to College of Engineering graduate programs are automatically considered for all forms of financial aid. If you feel that you have any special experience that might make you especially qualified to receive a graduate teaching, fellowship, research assistantship, or training fellowship, please elaborate. Attach additional sheets as necessary.
این یعنی چی؟ به نظرتون چیزی واسشون بنویسم؟
----------
مرسی
نقل قول  

آفلاین tannazjhn
**
نقل قول

05-12-2013, 01:01 PM
سلام
نمیدونستم این سوال رو دقیقا کجا می تونم بپرسم. ببخشید اگر در این انجمن مربوط نیست.لطفا من رو راهنمایی کنید. من در حال نوشتن sop هستم. ولی مشکلی که دارم این هست که non native mistakeدر انگلیسی زیاد دارم و چون رشته ام در شاخه علون انسانی هست این مساله خیلی تاثیر می زاره. کسی هست که  سطح انگلیسی اش بالا باشه که هم بتونه در رفع اشکال های گرامری و.... کمک کنه و هم سطح انگلیسی sop من رو بالا ببره؟ تا یکشنبه هفته دیگه نوشتنم تموم می شه و فقط چند روز بیشتر بعداز اون وقت ندارم. اگر امکان داره به من کمک کنید و یا یک راهی نشونم بدید تا sop رو از لحاظی که گفتم رفع اشکال کنم. خیلی نگرانم. ممنون می شم بهم کمک کنید. منتظر پیام یا پست هاتون هستم.
با تشکر
کاه بودن ننگ است/کاه بودن ننگ است ،‌کوه می باید بود ./هان ای کوه بلند ، ای سراپا همه بند/از تواین تجربه آموخته ام ،/که نلرزد دلم از غرش ارابه سنگین زمان/و/هراسی ندهم راه به دل از طوفان/کاه بودن ننگ است/کوه می باید بود/کوه .... می باید بود.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-12-2013, 09:08 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-12-2013, 09:08 PM توسط Torkan.)
(05-12-2013, 01:01 PM)'tannazjhn' نوشته: سلام
نمیدونستم این سوال رو دقیقا کجا می تونم بپرسم. ببخشید اگر در این انجمن مربوط نیست.لطفا من رو راهنمایی کنید. من در حال نوشتن sop هستم. ولی مشکلی که دارم این هست که non native mistakeدر انگلیسی زیاد دارم و چون رشته ام در شاخه علون انسانی هست این مساله خیلی تاثیر می زاره. کسی هست که  سطح انگلیسی اش بالا باشه که هم بتونه در رفع اشکال های گرامری و.... کمک کنه و هم سطح انگلیسی sop من رو بالا ببره؟ تا یکشنبه هفته دیگه نوشتنم تموم می شه و فقط چند روز بیشتر بعداز اون وقت ندارم. اگر امکان داره به من کمک کنید و یا یک راهی نشونم بدید تا sop رو از لحاظی که گفتم رفع اشکال کنم. خیلی نگرانم. ممنون می شم بهم کمک کنید. منتظر پیام یا پست هاتون هستم.
با تشکر

دوست عزیز جای نگرانی نیست
اگر مایلید همینجا به صورت فایل word بذارید تا دوستان نگاه کرده و نظر بدن
ولی من توصیه ام اینه حتما از یه استاد خوب و کامل کمک بگیرین تا با دقت sop رو تکمیل کنین
نقل قول  

آفلاین shnairi000
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-10-2014, 03:58 PM
سلام میشه یه نمونه کامل از sop مکانیک برام بذارید برا دانشگاه سیدنی می خوام ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین mahya.honey
**
نقل قول

05-12-2014, 03:53 PM
سلام دوست عزیز
SOP یک محتوای شخصی است و بهتره جدا از نمونه ها و قالب های موجود استفاده نکنید.
نقل قول  

آفلاین ALIREZA77
**
نقل قول

17-01-2015, 01:04 PM
سلام من برای یه دانشگاه اروپایی دارم اقدام می کنم استاد مربوطه از رزومم خوشش اومده گفته حتما sop برام میل کن . من هم چیزی نمیدونم این دوازده صفحه هم مطالعه کردم اما در صورت امکان میشه قسمت های یه sop رو از عنوان تا اخرش مشخص کنید . من میخوام اول به فارسی بنویسم بعد به انگلیسی ترجمش کنم واسه همین ممنون میشم که چاارچوب کلیشو به فارسی بگین و راهنماییم کنین.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (16): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 08-05-2025، 09:40 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی