عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
قدردانی از کاربران مفید

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
قدردانی از کاربران مفید
آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 15
28-09-2013, 08:03 PM
من اینجا میخام از چند تا کاربر خوب تشکر کنم:
- Eliroz که واقعا عالی هست پست هات و خیلی خوشحالم که همچین آدم آگاهی اینجا کمک میکنه به هم وطن هاش   Smile این بهترین حالت ممکنه که یکی مثل شما اینقدر کم و گزیده پست بزاره و با اینکه به نظر میاد هیچ نیازی نداره به اطلاعات اینجا سر بزنه و کمک کنه...  تعداد کم پست ها و امتیاز خیلی بالات کاملا همه چیز رو نشون میده،  واقعا ممنونم ازت و امیدوارم که هر جا هستی موفق باشی..   Smile

- Mahnaz103 که از دوستای جدیدمون اینجا هست، و با اینکه خودش تازه وارد این راه شده هر جایی که بدونه که میتونه کمک کنه اطلاعاتش رو به اشتراک میزاره..  به خاطر روحیه ی خوبت ازت تشکر میکنم که هم سوال هات کاملا درست و خوب و به جا هست و هم کمک هات   Smile   امیدوارم که به همه ی مراحل پیشرفت و طرقی برسی و همیشه اینطوری اینجا فعال بمونی   Smile

- ARNAVAZ که شما هم خیلی اطلاعاتت خوبه و همه از پست هات استفاده میکنیم   Smile   مرسی بابت فعالیتت و مرسی بابت کمک هات

- Mike واقعا عالی هست پست هات  Smile  من خودم رو در جایی نمیبینم که بهت آفرین بگم!!  کارت از ما ها خیلی درست تره و خوشحالم که اینجا فعال هستی

- Simon from AA شما هم همینطور...  من خودم رو در جایی نمیبینم...   Big Grin   واقعا من از طرز پست دادنت لذت میبرم و از نوع نگارشت...  خیلی خوب و جزئی مینویسی و لذت بخش   Smile

در آخر و به ویژه:
- Pama مرسی از حوصله ات! اون همه مقاله و اون همه در خواست رو واقعا یک تنه مدیریت میکنی  Smile   امیدوارم به همه ی آرزو هات برسی و همه ی مراحل طرقی رو طی کنی    Smile

از همه تون ممنونم ، واقعا از پست های همتون استفاده میکنیم و بهتون افتخار میکنیم، من و همه ی کاربرای دیگه ی اینجا..  ایکاش همه مثل شما مینوشتن و پست میزاشتن، خیلی خوب میشد!!  Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
29-09-2013, 12:03 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-09-2013, 12:22 AM توسط ForeverBlue.)
(28-09-2013, 08:03 PM)'spt' نوشته: من اینجا میخام از چند تا کاربر خوب تشکر کنم:
- Eliroz که واقعا عالی هست پست هات و خیلی خوشحالم که همچین آدم آگاهی اینجا کمک میکنه به هم وطن هاش   Smile این بهترین حالت ممکنه که یکی مثل شما اینقدر کم و گزیده پست بزاره و با اینکه به نظر میاد هیچ نیازی نداره به اطلاعات اینجا سر بزنه و کمک کنه...  تعداد کم پست ها و امتیاز خیلی بالات کاملا همه چیز رو نشون میده،  واقعا ممنونم ازت و امیدوارم که هر جا هستی موفق باشی..   Smile
- Mahnaz103 که از دوستای جدیدمون اینجا هست، و با اینکه خودش تازه وارد این راه شده هر جایی که بدونه که میتونه کمک کنه اطلاعاتش رو به اشتراک میزاره..  به خاطر روحیه ی خوبت ازت تشکر میکنم که هم سوال هات کاملا درست و خوب و به جا هست و هم کمک هات   Smile   امیدوارم که به همه ی مراحل پیشرفت و طرقی برسی و همیشه اینطوری اینجا فعال بمونی   Smile
- ARNAVAZ که شما هم خیلی اطلاعاتت خوبه و همه از پست هات استفاده میکنیم   Smile   مرسی بابت فعالیتت و مرسی بابت کمک هات
- Mike واقعا عالی هست پست هات  Smile  من خودم رو در جایی نمیبینم که بهت آفرین بگم!!  کارت از ما ها خیلی درست تره و خوشحالم که اینجا فعال هستی
- Simon from AA شما هم همینطور...  من خودم رو در جایی نمیبینم...   Big Grin   واقعا من از طرز پست دادنت لذت میبرم و از نوع نگارشت...  خیلی خوب و جزئی مینویسی و لذت بخش   Smile
در آخر و به ویژه:
- Pama مرسی از حوصله ات! اون همه مقاله و اون همه در خواست رو واقعا یک تنه مدیریت میکنی  Smile   امیدوارم به همه ی آرزو هات برسی و همه ی مراحل طرقی رو طی کنی    Smile
 از همه تون ممنونم ، واقعا از پست های همتون استفاده میکنیم و بهتون افتخار میکنیم، من و همه ی کاربرای دیگه ی اینجا..  ایکاش همه مثل شما مینوشتن و پست میزاشتن، خیلی خوب میشد!!  Smile

با تشکر از شاهین عزیز
من هم علاوه  از تک تک دوستان عزیزی که شاهین نام بردند ممنونم.
هرکدام از این دوستان فعالیتهای بسیار خوب و ثمربخشی دارند که واقعا جای تقدیر و تشکر دارد.
از دوست گرامی ella  هم که در مدت اخیر در فروم زبان انگلیسی فعالیت خوبی داشتند متشکرم.

تولید اطلاعات و کمک به دیگران (بر اساس اطلاعات دقیق و درست) واقعا کار ارزشمندی است. چه بسیار افرادی که در همین فروم گره از مشکلشان باز شده و توانسته اند راهنمایی دلخواه خود را بگیرند. چه بسیار افرادی که نتیجه تلاشها و تجربیات خود را در اختیار سایر هموطنانشان قرار میدهند. چه تعداد افرادی که امیدی به پذیرش گرفتن نداشته اند و در این فروم با دیدن نتایج فعالیت دیگران امیدوار شدند و به نتیجه رسیدند. چه بسیارند آنها که بر اساس راهنمایی های دیگران شاید مسیر زندگی شان تغییر کرده است.

برای همین است که تاکید فراوان بر صحیح بودن اطلاتی داریم که در فروم ارائه میشود و تشکر میکنیم از همه دوستانی که در این راه یاری میکنند.

هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
08-10-2013, 07:24 AM (آخرین تغییر در ارسال: 08-10-2013, 07:26 AM توسط Torkan.)
من از دوستان خوبم که تو قسمت مقاله از هیچ کمکی دریغ نمیکنن بسیار ممنون هستم و امیدوارم به حق واقعیشون تو زندگی برسن:
amin_mb
pama
roshanak25
MaMi
, ....
لیست دوستان زیاد بود از همشون تشکر میکنم
پایدار باشید

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-10-2013, 05:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-10-2013, 05:44 PM توسط Andre.)
از دوستان عزیز M1KE و Charming تشکر می کنم. در مدت کوتاهی که در مباحث این فروم شرکت کرده ام، زحمات اینشان رو شایسته قدرانی دیده ام. با نقل قولی از دوست عزیزمون Charming که بیشتر از این نمی تونم با آن موافق باشم.
نقل قول:
دوستان خوبم تحت هر شرایطی و در هر مکانی و در هر زمانی هر کمکی از هر نوعی واسه پیشرفت انسانها از هر جنسی از دستتون بر بیاد انجام بدین ...تو این راه خیلیا چشم دیدن شما رو ندارن و حسادت رو پیشه کارشون میکنن و سعی در چوب لای چرخ گذاشتن دارن ولی از یاد نبرید که من و تو هستیم که ما را میسازیم...
بیاییم با برقراری جوی دوستانه در تمامی فضاها(چه واقعی و چه مجازی) همدیگر رو در راستای رسیدن به اهداف کمک کنیم...
تفکر تراژدی زندگیست...
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-11-2013, 09:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-11-2013, 09:52 PM توسط Torkan.)
جا داره از همینجا از mohammadreza88 بابت تمام زحماتی که در قسمت دانلود مقاله میکشن تشکر کنم...
این کار از طاقت فرساترین کار ها در فروم میباشد و بنده به شخصه از این دوستمون تشکر میکنم که چند بار هم مقالات خودم رو دانلود کرد.
بااحترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
01-11-2013, 09:58 PM
من خیلی وقت پیش  از مدیران محترم تشکر کردم 
جا داره اینجا هم از کاربرای خوبمون تشکر کنم که واقعا زحمت میکشن .دستشون درد نکنه 

MIKE
PAMA
MOHAMMADREZA88
ROSHANAK
CHARMING
ELIROZ

Smile
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-11-2013, 01:04 AM
یکبار دیگه جا داره از یکی از دوستان که برای هر نوشتشون یه مرجع ذکر میکنن و من به عمرم فردی با این صبر و حوصله ندیده بودم تشکر و قدردانی کنم.
فردی که علاوه بر فروم واسه پیام های خصوصی و پروفایلی هم اگه کسی سوال داشت جواب میده.
و در نهایت فردی که افراد زیادی رو از مخمصه و دردسر سربازی رهوند.
M1KE عزیز از تمامی زحماتی که میکشی واسه بچه ها تشکر میکنم.
بااحترام
CHARMING
نقل قول  

آفلاین farhang1372
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-12-2013, 08:35 AM
من هم میخواستم از زحماتی که  runlay جان میکشن تشکر کنم و از اینکه وقته با ارزششو برای جواب به سوالهای ما میذاره دوباره تشکر کنم واقعا جوابهاشون صریح و کامله.واقعا دمت گرم.[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]

[font]تو ارباب سخناني هستي که نگفته‌اي،ولي حرفهايي که زده‌اي ارباب تو هستند.[/font]
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-12-2013, 10:52 AM
از این عزیزانی که در بخش مقاله فعالیت میکنند تشکر میکنم

pama
roshanak25
MaMi

پایا و مانا باشید
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 17
13-02-2014, 10:33 AM
من کمتر در این موضوع پست می‌ذارم، چون واقعا تعداد کاربران مفیدی که باید ازشون تشکر بشه در سایت خیلی زیاده و از مدیران گرفته تا کاربران فعال رو شامل می‌شه و همیشه نگرانی من این بوده که اگر در این موضوع پست بذارم، شاید بعضی از کاربرانی که باید ازشون تشکر بشه رو از قلم بیندازم و در حق‌شون کوتاهی کنم. به همین خاطر همیشه ترجیح دادم که از زحمات کاربران در انجمن با دادن امتیاز به پست‌هاشون تشکر کنم، اما این بار بر خودم لازم می‌دونم که از زحمت‌های M1KE گرامی در تکمیل جزوه سایت سپاسگزاری کنم. ایشون یک تنه زحمت ایجاد همه صفحات کشورها رو در جزوه کشیده‌اند ضمن این که همیشه حضور بسیار فعال و مفیدی در انجمن هم داشته‌اند. همچنین از زحمت‌های ForeverBlue گرامی در تکمیل صفحات ویزا و قوانین تابعیت و گذرنامه سپاسگزارم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »