عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین reza0069
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-11-2013, 08:30 PM
مرسی از راهنماییت. فکر میکنین از کدوم رنک دانشگاهها بتونم پذیرش بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-11-2013, 08:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-11-2013, 08:38 PM توسط Torkan.)
گفتن رنک کار حرفه ای نیست و هرکی به شما بگه قطعا فلان رنک شانس داری زیاد کارش درست نیست
شما سبد های مختلف رنکی رو اپلای کن به خصوص تو امریکا برت میدارن
فقط توصیه من که با استادا در تماس باش خیلی مهمه(این رو به خاطر مقاله هات میگم وگرنه امریکا استاد محور نیس ولی کانادا هم استاد و هم معدل محوره)
تو کانادا هم اگه مشکل هزینه نداری اپلای کن 2 یا 3 تا دانشگاه ولی گفتم که بهتره امریکا بری
ممکنه دانشگاهی با رنک خوب استاد پیدا کنی و برت دارن ولی دانشگاه مثلا رنک بدتر برت نداره
اگه معدلت خوب بود شاید میشد گفت top20 ولی بازم میگم اصلا اپلای بعضی چیزاش دیگه شانسی هستش
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

12-11-2013, 05:58 PM
با سلام
من کارشناسی فیزیک با معدل 14.69 دانشگاه تربیت معلم و ارشدم در رشته فوتونیک مالک اشتر با معدل 16.71 تمام کردم 5 مقاله داخلی 2کنفرانس بین المللی 1سال کار پژوهشی نمره زبانم هم دارم میرم کلاس آیلتس فعلا فکر کنم حدود 5 باشه الان نمره ام. تو کنفرانسی که رفته بودم رنیس هیئت مدیره کنفرانس یک پروفسور کانادایی بود که خیلی از کار من خوشش امده بود و به من گفت هر وسیله ای بخوای برات تهیه می کنم و میفرستم!!! من براشون ایمیل زدم که می خوام پذیرش بگیرم و ایشون گفتن شرایط دانشگاهشون چیه بعد از ان هم ایمیل زدم که استاد راهنمای من میشید و پاسخی ندادند. 2 ماه پیش  من برایشان ایمیل زدم که وسیله لازم دارم برای تستهام ایشان هم در پاسخ گفتن برات میفرستم مشخصات وسایلت را بگو وسایل را رایگان برام فرستادند. من به ایشان گفته بودم که برای پاییز 2014 می خوام پذیرش بگیرم و الان هم مدارکم متاسفانه آمده نیست:چند تا سوال داشتم
1-با رزومه من احتمال پذیرش برای دانشگاه های کانادا وجود داره یا نه؟
2- اگه وقتم را برای زبان بذارم برای ترم زمستان یا بهار امکانش هست پذیرش بگیرم ؟
3- یک گزینه دیگه هم وجود داره اینکه من وقتم را برای کار با وسیله هایی که استاد برام فرستادن بذارم و به رزومه ام مقاله اضافه کنم و برای ترم پاییز سال 2015 اقدام کنم و همان دانشگاهی که استاد هستن پذیرش بگیرم که خودم فکر می کنم خیلی دیر میشه
ببخشید طولانی شد شما جای من بودید چی کار می کردید؟
نقل قول  

آفلاین nena
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-11-2013, 08:34 PM
سلام
[align=right]من کارشناسی الکترونیک دارم با معدل 12.37 کارشناسی ارشدم مکاترونیکه بامعدل 18.93 جفتشم دانشگاه آزاد.دوتا مقاله کنفرانس دارم یه خارجی ieeeیه داخلی معتبر و یه علمی پژوهشی انگلیسی، آیلتس هنوز امتحان ندادم بنظر  شما با یه نمره آیلتس بالا و یه آی اس آی با ضریب تاثیر حدود 0.5 یا بیشتر اگه بتونم بدم شانس گرفتن فاند از دانشگاههای کانادا برای من چقدر هست؟ممنون
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
نقل قول

امتیاز این پست: 6
13-11-2013, 09:02 PM
(13-11-2013, 08:34 PM)'nena' نوشته:
سلام

من کارشناسی الکترونیک دارم با معدل 12.37 کارشناسی ارشدم مکاترونیکه بامعدل 18.93 جفتشم دانشگاه آزاد.دوتا مقاله کنفرانس دارم یه خارجی ieeeیه داخلی معتبر و یه علمی پژوهشی انگلیسی، آیلتس هنوز امتحان ندادم بنظر  شما با یه نمره آیلتس بالا و یه آی اس آی با ضریب تاثیر حدود 0.5 یا بیشتر اگه بتونم بدم شانس گرفتن فاند از دانشگاههای کانادا برای من چقدر هست؟ممنون

سلام 
نمیدونم پست های قبل رو خوندید یا نه! اما حتما تاپیک های مربوطه رو کامل بخونید چون خیلی زیاد راجع به مسائلی که الان براتون عنوان خواهم کرد صحبت شده !
چند مورد رو به صورت کلی خدمتتون عرض کنم :
1- کلا برای پذیرش معدل لیسانس فاکتور مهمی هستش! متاسفانه معدل شما خیلی کمه !!!! کانادا هم که رو معدل بیشتر از سایر کشورها اهمیت میده متاسفانه! شما باید مینیمم دانشگاه های کانادا رو که مدنظرتونه چک کنید! ببینید مینیمم معدل تو سایت زدن یا نه و چک کنید 
2- نمره زبان خیلی مهه ! هرچه بالاتر بهتر ، شما رو 7 سرمایه گذاری کنید 
3- مقاله خارجی مهمه ، شما هم که دارید این امتیاز خوبیه برای شما واگر بتونید بازم مقاله خارجی معتبر بدید که دیگه بهتر 
4-معدل ارشدتون که خب کلا خوبه اینم یه امتیاز دیگه 
5- این که دانشگاه آزاد هستید مشکلی ایجاد نمیکنه ، نگران نباشید 
6- ارتباط گرفتن با اساتید از همه چی مهمتره ، شما باید استادی پیدا کنید که زمینه ی کاریتون باهاش مرتبط باشه 

خلاصه اینکه ، کل رزومه مهمه نه فقط یک فاکتور مثلا معدل یا زبان یا هر چیز دیگه ای 

شما تا میتونید رزومه تون رو قوی کنید و با اساتید ارتباط برقرار کنید 

نقطه ضعف شما معدل لیسانس متاسفانه اما این به معنی غیر ممکن بودن پذیرش نیست ، به نظرم شما مینیمم دانشگاه هارو حتما اول چک کنید 

انشالله موفق باشید Smile
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
نقل قول

13-11-2013, 09:26 PM
دوستان خیلی ممنون میشم تو تصمیم گیری به من کمک کنید چون واقعا ماندم بین دو راهی[img]images/smilies/sad.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-11-2013, 10:30 PM
(12-11-2013, 05:58 PM)'atefeh_J' نوشته: با سلام
من کارشناسی فیزیک با معدل 14.69 دانشگاه تربیت معلم و ارشدم در رشته فوتونیک مالک اشتر با معدل 16.71 تمام کردم 5 مقاله داخلی 2کنفرانس بین المللی 1سال کار پژوهشی نمره زبانم هم دارم میرم کلاس آیلتس فعلا فکر کنم حدود 5 باشه الان نمره ام. تو کنفرانسی که رفته بودم رنیس هیئت مدیره کنفرانس یک پروفسور کانادایی بود که خیلی از کار من خوشش امده بود و به من گفت هر وسیله ای بخوای برات تهیه می کنم و میفرستم!!! من براشون ایمیل زدم که می خوام پذیرش بگیرم و ایشون گفتن شرایط دانشگاهشون چیه بعد از ان هم ایمیل زدم که استاد راهنمای من میشید و پاسخی ندادند. 2 ماه پیش  من برایشان ایمیل زدم که وسیله لازم دارم برای تستهام ایشان هم در پاسخ گفتن برات میفرستم مشخصات وسایلت را بگو وسایل را رایگان برام فرستادند. من به ایشان گفته بودم که برای پاییز 2014 می خوام پذیرش بگیرم و الان هم مدارکم متاسفانه آمده نیست:چند تا سوال داشتم
1-با رزومه من احتمال پذیرش برای دانشگاه های کانادا وجود داره یا نه؟
2- اگه وقتم را برای زبان بذارم برای ترم زمستان یا بهار امکانش هست پذیرش بگیرم ؟
3- یک گزینه دیگه هم وجود داره اینکه من وقتم را برای کار با وسیله هایی که استاد برام فرستادن بذارم و به رزومه ام مقاله اضافه کنم و برای ترم پاییز سال 2015 اقدام کنم و همان دانشگاهی که استاد هستن پذیرش بگیرم که خودم فکر می کنم خیلی دیر میشه
ببخشید طولانی شد شما جای من بودید چی کار می کردید؟

دوست عزیز اولا یک مورد عرض کنم: دانشگاههای کانادا استاد محور هستن ولی شدیدا روی مینیموم ها حساس هستن
دوستی داشتم با 2 نمره کم تافل نتونست پذیرش بگیره از ubc
 اولا متاسفانه معدل لیسانس شما کمه...مطمین باشین که دانشگاهی که میخواین برین معدلتون بالای مینیموم هاش هست
ثانیا نمره زبان 5 منظورتون 5 ایلتس هست؟ خیلی کمه دوست عزیز
شما قطعا حداقل دیگه 6 رو باید بیاری
اصلا 5 من ندیدم...مقاله داخلی به درد نمیخوره زیاد همون بین المللی ها خوبن
منظورتون از اینکه استاد وسیله فرستاده واسه تحقیقه؟ تا حالا چنین موردی ندیده بودم...
من به سوالات به طور کلی جواب میدم:
ببینید همه شانس دارند اما به چه قیمتی؟ ایا فاند میخواین؟
من ترم بهار رو توصیه نمیکنم زیاد چون هم فاندش کمه و هم استادا کمتر میتونن دانشجو بردارن..
شما از دیر شدن نترس...اگر واقعا استاد میتونه کاری بکنه خوب تا 3 ماه بعد زبان رو برسون براشون و همین پاییز 2014 برو...وگرنه بشین به مقاله هات و زبان برس تا بتونی پاییز 2015 بری (اگر واقعا فکر میکنی نمیتونی بمونی سعی کن زبانت رو برسونی براشون تا نهایت بهمن) با توجه به ددلاین البته
شما ایا معدلت بالای مینیموم دانشگاه هست؟
و در نهایت " رشته فوتونیک مالک اشتر" ایا مشکلی واسه ویزا نداره که واسه کانادا؟
من نظر شخصیم رو فارغ از بقیه دوستان میدم:
اگه استاد همه کاره هستش همین پاییز 2014 برو اگه بتونی زبان رو برسونی و گرنه واقع بین باش و از دیر شدن نترس.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
نقل قول

13-11-2013, 11:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-11-2013, 11:05 PM توسط atefeh_J.)
(13-11-2013, 10:30 PM)'Charming' نوشته:
دوست عزیز اولا یک مورد عرض کنم: دانشگاههای کانادا استاد محور هستن ولی شدیدا روی مینیموم ها حساس هستن
دوستی داشتم با 2 نمره کم تافل نتونست پذیرش بگیره از ubc
 اولا متاسفانه معدل لیسانس شما کمه...مطمین باشین که دانشگاهی که میخواین برین معدلتون بالای مینیموم هاش هست
ثانیا نمره زبان 5 منظورتون 5 ایلتس هست؟ خیلی کمه دوست عزیز
شما قطعا حداقل دیگه 6 رو باید بیاری
اصلا 5 من ندیدم...مقاله داخلی به درد نمیخوره زیاد همون بین المللی ها خوبن
منظورتون از اینکه استاد وسیله فرستاده واسه تحقیقه؟ تا حالا چنین موردی ندیده بودم...
من به سوالات به طور کلی جواب میدم:
ببینید همه شانس دارند اما به چه قیمتی؟ ایا فاند میخواین؟
من ترم بهار رو توصیه نمیکنم زیاد چون هم فاندش کمه و هم استادا کمتر میتونن دانشجو بردارن..
شما از دیر شدن نترس...اگر واقعا استاد میتونه کاری بکنه خوب تا 3 ماه بعد زبان رو برسون براشون و همین پاییز 2014 برو...وگرنه بشین به مقاله هات و زبان برس تا بتونی پاییز 2015 بری (اگر واقعا فکر میکنی نمیتونی بمونی سعی کن زبانت رو برسونی براشون تا نهایت بهمن) با توجه به ددلاین البته
شما ایا معدلت بالای مینیموم دانشگاه هست؟
و در نهایت " رشته فوتونیک مالک اشتر" ایا مشکلی واسه ویزا نداره که واسه کانادا؟
من نظر شخصیم رو فارغ از بقیه دوستان میدم:
اگه استاد همه کاره هستش همین پاییز 2014 برو اگه بتونی زبان رو برسونی و گرنه واقع بین باش و از دیر شدن نترس.

ممنون از پاسختان
بله منم همچین موردی را ندیده بودم و هنوز تو شوکم با توجه به اینکه  قیمت وسیله ها بالا است و خودشان برام هزینه کردن و من هیچ هزینه ای را ندادم!!  هیچی هم ازم نخواستن!! منظورم مقاله است. برای همین نمی خوام از دستشان بدم. ایشون داور مقالات من بودن تو همین کنفرانس های بین المللی.
نمره آیلتس 7 دانشگاه ایشون می خواد و منظورم این بود که قبل از شروع کلاس زبانم 5 بودم الان فکر کنم سطحم بالاتر باشه ولی قطعا 7 نیست. . در صمن 15 ژانویه آخرین مهلت ارسال مدارکم است که اگه بخوام واقع بینانه نگاه کنم نمیرسم متاسفانه. این طور نیست؟/
من فاند می خوام و بدون فاند نمی خوام پذیرش بگیرم. راجع به معدل هم B+ می خوان که معدل ارشدم میرسه ولی معدل لیسانس را نمیدانم با چه ضریبی محاسبه کنم. من از همکلاسیهایم آمریکا رفته اند و مشکلی برای ویزا نداشتند راستش کانادا را نمی دانم ولی خب این استاد می دانند که من از مالک اشتر هستم/ ولی برای ویزا نمیدانم مشکلی خواهم داشت یا نه؟ Sad
من تنها انگیزه ام برای پذیرش کمک  ایشون به من بود برای همین اصرارم روی دانشگاه های کانادا است. ولی نمیدانم اگه 1 سال دیگه صبر کنم باز ایشون منو پذیرش می کنن یانه با توجه به این که بد قولی هم کردم و بهشون گفتم برای فال 2014 می خوام بیام
اگه احتمال بدم که قبولم نمی کنن یا معدل یا رزومه ام به درد دانشگاه های کانادا نمی خوره خب روی کشور های دیگه هم می تونم فکر کنم تا بتونم برای فال 2014 برسم چون ددلاین های متفاوتی دارند. شما جای من بودین این راهو انتخاب می کردین و ایا رزومه من اگه نمره زبان را بیارم احتمال پذیرش با فاند وجود داره با همین مقالات یا نه؟.
از یک طرف دیگه واقعا عذاب ووجدان دارم که هنوز کاری با وسایلشان انجام مدادم و اگه بدونم واقعا واقعا به نفعمه صبر می کنم تا فال 2015  تست می گیرم و براشون میفرستم تا هم رزومه هم قوی بشه هم بتونم از شرمندگیشون واقعا در بیام.
ببخشید خیلی طولانی شد ولی واقعا نمی دانم تصمیم درست چیست.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-11-2013, 11:07 PM
(13-11-2013, 11:00 PM)'atefeh_J' نوشته:
 ممنون از پاسختان
بله منم همچین موردی را ندیده بودم و هنوز تو شوکم با توجه به اینکه  قیمت وسیله ها بالا است و خودشان برام هزینه کردن و من هیچ هزینه ای را ندادم!!  هیچی هم ازم نخواستن!! منظورم مقاله است. برای همین نمی خوام از دستشان بدم. ایشون داور مقالات من بودن تو همین کنفرانس های بین المللی.
نمره آیلتس 7 دانشگاه ایشون می خواد و منظورم این بود که قبل از شروع کلاس زبانم 5 بودم الان فکر کنم سطحم بالاتر باشه ولی قطعا 7 نیست. . در صمن 15 ژانویه آخرین مهلت ارسال مدارکم است که اگه بخوام واقع بینانه نگاه کنم نمیرسم متاسفانه. این طور نیست؟/
من فاند می خوام و بدون فاند نمی خوام پذیرش بگیرم. راجع به معدل هم B+ می خوان که معدل ارشدم میرسه ولی معدل لیسانس را نمیدانم با چه ضریبی محاسبه کنم. من از همکلاسیهایم آمریکا رفته اند و مشکلی برای ویزا نداشتند راستش کانادا را نمی دانم ولی خب این استاد می دانند که من از مالک اشتر هستم/ ولی برای ویزا نمیدانم مشکلی خواهم داشت یا نه؟ Sad
من تنها انگیزه ام برای پذیرش کمک  ایشون به من بود برای همین اصرارم روی دانشگاه های کانادا است. ولی نمیدانم اگه 1 سال دیگه صبر کنم باز ایشون منو پذیرش می کنن یانه با توجه به این که بد قولی هم کردم و بهشون گفتم برای فال 2014 می خوام بیام
اگه احتمال بدم که قبولم نمی کنن یا معدل یا رزومه ام به درد دانشگاه های کانادا نمی خوره خب روی کشور های دیگه هم می تونم فکر کنم تا بتونم برای فال 2014 برسم چون ددلاین های متفاوتی دارند. شما جای من بودین این راهو انتخاب می کردین و ایا رزومه من اگه نمره زبان را بیارم احتمال پذیرش با فاند وجود داره با همین مقالات یا نه؟.
از یک طرف دیگه واقعا عذاب ووجدان دارم که هنوز کاری با وسایلشان انجام مدادم و اگه بدونم واقعا واقعا به نفعمه صبر می کنم تا فال 2015  تست می گیرم و براشون میفرستم تا هم رزومه هم قوی بشه هم بتونم از شرمندگیشون واقعا در بیام.
ببخشید خیلی طولانی شد ولی واقعا نمی دانم تصمیم درست چیست.

تصمیم سختی هستش ولی من جای شما باشم زبان رو میخونم تا ژانویه نمره مربوطه رو بیارم
با ایشون تماس بگیرین راجع به فاند و مطمین بشین...و بگین اگه یکسال تاخیر بدم میتونین بازم منو برداین یا نه؟
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
نقل قول

13-11-2013, 11:33 PM
(13-11-2013, 11:07 PM)'Charming' نوشته:
تصمیم سختی هستش ولی من جای شما باشم زبان رو میخونم تا ژانویه نمره مربوطه رو بیارم
با ایشون تماس بگیرین راجع به فاند و مطمین بشین...و بگین اگه یکسال تاخیر بدم میتونین بازم منو برداین یا نه؟

بله واقعا تصمیم خیلی سختی است.برای همین خیلی دوست داشتم نظر دوستان را بپرسم که بهترین تصمیم را بگیرم
خیلی ممنون من تلاشم را می کنم برای زبانم امیدوارم بتونم برسم . راستش سوال دومتان را هم واقعا روم نمیشه ازش بپرسم چون قبلا چند بار برای فال 2014 تاکید کردم Sad
خیلی خیلی ممنون از پاسختان Smile
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 109 بعدی »