عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آموزشگاه های معتبر برای تافل

صفحه‌ها (16): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 16 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آموزشگاه های معتبر برای تافل
آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-11-2013, 12:32 PM
(05-11-2013, 11:55 AM)'فرید' نوشته:
البته من فکر کنم ایندفعه حق با آموزشگاه ها است چون فرقی نمی کرده که ایشون کلاس می رفته با اینکه الان نرفته از لحاظ هزینه. و اینم اضافه کنم اگر اینکار نکنند تعداد زیادی اسم می نویسند و کلاس هم نمی ایند و آخر کلاس می خواهند پولشون پس بگیرند. 

البته نظر شما محترمه، ولی حداقل می تونن به عنوان شرایط خاص امکان شرکت در دوره های بعد رو به ایشون بدن یا با کسر یک مقدار خسارت پولشون رو پس بدند. 
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
15-11-2013, 03:03 PM
دوستان عزیز، برای اطلاع از جدیدترین دوره های امادگی ازمون تافلِ آقای اعلایی از مدرسان برجسته تافل به وب سایت زیر مراجعه نمایید:
http://aalaee.com/

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

15-11-2013, 03:05 PM
با مراجعه به وب سایت زیر از اخرین دوره های امادگی کلاس های تافل آقای علیمحمدی از مدرسان با تجربه تافل اگاه شوید:
http://m-alimohammadi.com/index.php
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-11-2013, 08:00 PM
راستی آقایان علیمحمدی و اعلایی دیگه مرکز شماره 3 دانشگاه تهران درس نمیدن و با برز آبادی کار نمی کنن؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

15-11-2013, 09:15 PM
دوست عزیز من خودم تا اواسط شهریور کلاسم در همون ساختمان شماره 3 برگزار میشد و سایت ها به تازگی افتتاح شده و بر طبق اطلاعات خود سایت ها ظاهرا کلاس های جدید در مکان دیگری برگزار میشود. اطلاعات تماس هر دو استاد در وب سایت ها هست و دوستان در صورت تمایل می تونند کسب اطلاع کنند.
(15-11-2013, 08:00 PM)'ahmadpashaei' نوشته: راستی آقایان علیمحمدی و اعلایی دیگه مرکز شماره 3 دانشگاه تهران درس نمیدن و با برز آبادی کار نمی کنن؟

نقل قول  

آفلاین farhang1372
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

19-11-2013, 05:00 AM
اموزشگاهه معتبر توی مشهد کجا هستش؟لطفا راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-11-2013, 08:01 PM
(19-11-2013, 05:00 AM)'farhang1372' نوشته: اموزشگاهه معتبر توی مشهد کجا هستش؟لطفا راهنمایی کنید

سلام. یکبار یادم هست که یکی از کاربرا تجربه ای گذاشته بود که آموزشگاه مترجمی همزمان در مشهد بسیار مربی خوبی داشت و بسیار راضی بود.میتونید بگردین و حضوری برید اطلاعاتی کسب کنید.
موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین soniasa
**
نقل قول

05-12-2013, 12:00 PM
شما آموزشگاهی رو م شناسید که تافل ترمیک داشته باشه ؟ منظورم اینه که الان اکثرا تافل فشرده برگزار می کنن ولی من چون یه فرصت 6-7 ماهه دارم می خوام آهسته و پیوسته بخونم و برای همین دنبال دوره تافل ترمیک می گردم.

نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
05-12-2013, 12:15 PM
دوست عزیز من خودم کلاس های ترمیک امادگی تافل موسسه آزاد زبان های خارجی دانشگاه تهران رفتم. الان اونجا تبدیل شده به گروه زبان دانشگاه علم وفرهنگ. اما شما می تونید برای اطلاع از کلاس های جدید به وب سایت های اقایان اعلایی و علیمحمدی که تو همین تاپیک گذاشتم سر بزنید. همین طور کلاس های جدید از طریق سایت دکتر برزابادی به ادرس http://www.borzabadi.com/shownew.php?id=116 هم قابل مشاهده هست. می تونید با تلفن های موسسه و یا تلفن خود مدرسان هم تماس بگیرید.
(05-12-2013, 12:00 PM)'soniasa' نوشته: شما آموزشگاهی رو م شناسید که تافل ترمیک داشته باشه ؟ منظورم اینه که الان اکثرا تافل فشرده برگزار می کنن ولی من چون یه فرصت 6-7 ماهه دارم می خوام آهسته و پیوسته بخونم و برای همین دنبال دوره تافل ترمیک می گردم.

نقل قول  

آفلاین elec-star
**
نقل قول

09-12-2013, 12:42 AM
دوستان سلام
من برای تیر میخام مدرک زبانم رو داشته باشم، کلاس هم تا حالا نرفتم ولی سطح زبانم متوسط رو به خوبه برای تافل هم هنوز شروع نکردم به خوندن، به نظرتون بهترین راهکار برام چیه؟کلاس هایی که گفتین رو اگه ترمیک هارو هم شرکت کنم دیر میشه، فشرده هم که فعلا نمیشه چون سطحش بالاس، باید چکار کنم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (16): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 16 بعدی »