عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Statement of Purpose - SoP نظرخواهی در مورد SoP نوشته شده

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد SoP نوشته شده
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-10-2013, 10:04 PM
پاراگراف اول رو خیلی خوب شروع کردی به نظرم و توضیحات اضافی رفته پی کارش!
من بازم کامل نخوندم ولی دو سه تا مورد رو میگم برات هر چند با ان استاد انگلیسی جسارتی نمیکنم:
اولا شروع پاراگراف دو نمیدونم مال من اونطوری نشون میده یا مال شما هم فاصله بین کلمات زیاد شده؟!!یه بار نگا کن بگو به من
دوما کلمه testbed جسارتا با هم نوشته میشه یا جدا جدا؟!
سوما من جای شما باشم اخرش بعد اسمتون زیرش میارم مثلا applicant for PhD program in......
ایا ابتدای هر پاراگراف باید tab رو بزنیم؟این رو هم چک کن؟یا فقط پاراگراف یک میزنن؟ این رو باز دوستان دیگه بگن
در ضمن نمیدونم محدودیتی تو تعداد کلمات هست یا نه ولی خوب یکم زیاده کلماتت ولی ایراد نداره خوب رزومتون احتمالا قویه دیگه خلاصه تر نمیشه
مهم نیست ها زیاد ولی خوب دیگه بازم دقت بشه خوبه
سایر موارد رو باز به نظرم رسید میگم
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین y.azizi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-10-2013, 10:34 PM
سلام. مرسی.
کلمه testbed سر هم هستش. اسم یه پروژه اس.
فکر کنم تو فارسی هم اول هم پاراگراف یه tab میزنیم. انگلیسی هم همین طور نیست مگه؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

05-10-2013, 11:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-10-2013, 11:28 PM توسط Torkan.)
بله درسته بستگی به سلیقه elegance اون فرد داره و از جمله شما
حتی مقالات هم بعضی هاش فقط پاراگراف اول تب میزنن بعضی ها همش
در هر حال بذار دوستان دیگه هم کلا نظر بدن
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

Star  25-10-2013, 01:01 PM
با سلام
من یه نسخه با توجه به شرایط خودم و توضیحات دوستان در قسمتهای دیگه نوشتم...
ممنون می شم از نظرات شما استفاده کنم...(تقریبا فوری)

.docx   SOP draft 1.docx (اندازه 35.2 KB / تعداد دانلود: 47)

توضیح: رشته ی کارشناسی و ارشدم متفاوت هست و می خوام برای گرایشی در زمینه ی رشته کارشناسی خودم اپلای کنم.[img]images/smilies/dodgy.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
28-10-2013, 07:34 PM
(25-10-2013, 01:01 PM)'ftn' نوشته: با سلام
من یه نسخه با توجه به شرایط خودم و توضیحات دوستان در قسمتهای دیگه نوشتم...
ممنون می شم از نظرات شما استفاده کنم...(تقریبا فوری)
توضیح: رشته ی کارشناسی و ارشدم متفاوت هست و می خوام برای گرایشی در زمینه ی رشته کارشناسی خودم اپلای کنم.[img]images/smilies/dodgy.gif[/img]

1. کلا مشکلات گرامری و زبانی زیاد ندارید اما استفاده ی زیاد از ----   خیلی برای ما خوندن متنتون رو سخت میکنه...
2. پاراگراف اول زوده روی دوران کودکی خودتون صحبت کنید...  پاراگراف اول رو بزارید برای معرفی و اینتروداکشن!!  
3. نه در مورد المپیاد و نه در مورد انتخاب رشته ی اشتباه اصلا مطرحشون نکنید به نظر من...   اگه شکست بزرگ دارید بنویسید!! (منظورم از بزرگ شدید نیست!)  اما مسایلی که ناشی از اتفاقا و اشتباهای ساده هستن و اصولا خیلی مهم نیستن نه تنها سود نداره، ضرر هم داره..
4. پاراگراف پنجمتون خیلی طولانیه...   تقسیمش کنید به نظر من ولی محتویاتش خوبه...   
5. توضیح خوبی نیست که به خاطر یه اشتباه به یه شاخه ای علاقمند شدید...   توضیحتون رو عوض کنید و مطرح کنید که چقدر از اول بهش علاقمند بودید و چقدر میخاید در آینده روش وقت بزارید و براتون مهمه اینکه توی این موضوع در آینده به یه چیزی برسید...   (اینکه واقعا سوال های ذهنیتون همش مربوط به همینه..)
6. خوب نیست که کل سال قبل فقط در حال زبان آموختن بوده باشید...   کلا یا اون پاراگراف رو حذف کنید و یا اینکه مطالب علمی (مثل کار کردن روی مقاله یا ازین جور کارا) رو بهش اضافه کنید...
7. آخرش که گفتید چرا دانشگاه مورد نظرتون بهترین انتخاب برای شماست خوبه اما حتما در ادامه ی همون پاراگراف توضیح بدید که چرا شما بهترین هستید برای اون پوزیشن در اون دانشگاه...   
8. زبان متنتون خوبه همون طور که گفتم...  اما یکم سعی کنید ساده ترش کنید...   من متنتون رو توی 2 دیقه خوندم و اینا اومد توی ذهنم...   مطمئنا استاد مورد نظرتون هم بیشتر از 2 دیقه برای این متن وقت نمیزاره...   طوری بنویسید که راحت و شیوا باشه...
9. اینا همش نظر شخصی من بود...
10. موفق باشید   Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین y.azizi
**
نقل قول

03-11-2013, 12:26 PM
سلام دوستان. خوبید انشالله؟راستش من یه متنی دارم آماده میکنم واسه درخواست یک Fellowship در دانشگاه برکلی. این فلوشیپ برای کسانی هست که در کنار رشته ی اصلی خودشون قصد دارن یک زبان خارجه رو هم یاد بگیرن. تمام فاند یک سال شما رو تامین میکنه این فلوشیپ. متن من تقریبا 3 صفحه میشه. میشه لطف کنید یک نگاهی بهش بندازید و از لحاظ گرامری و سطح زبان انگلیسی ویرایشش کنید. اگه بتونید کمکم کنید که سطح زبان انگلیسیش رو بالا ببرم خیلی لطف بزرگی میکنید.
ببخشید واقعا. میدونم که همتون سرتون شلوغه. بزرگواری میکنید.
بینهایت ممنونم ازتون.با تشکر [عکس: spacer.gif][عکس: spacer.gif]

فایل‌های پیوست
.docx   Statement for FLAS Fellowship.docx (اندازه 25.9 KB / تعداد دانلود: 14)
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-11-2013, 08:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-11-2013, 09:03 PM توسط Torkan.)
(03-11-2013, 12:26 PM)'y.azizi' نوشته: سلام دوستان. خوبید انشالله؟راستش من یه متنی دارم آماده میکنم واسه درخواست یک Fellowship در دانشگاه برکلی. این فلوشیپ برای کسانی هست که در کنار رشته ی اصلی خودشون قصد دارن یک زبان خارجه رو هم یاد بگیرن. تمام فاند یک سال شما رو تامین میکنه این فلوشیپ. متن من تقریبا 3 صفحه میشه. میشه لطف کنید یک نگاهی بهش بندازید و از لحاظ گرامری و سطح زبان انگلیسی ویرایشش کنید. اگه بتونید کمکم کنید که سطح زبان انگلیسیش رو بالا ببرم خیلی لطف بزرگی میکنید.
ببخشید واقعا. میدونم که همتون سرتون شلوغه. بزرگواری میکنید.
بینهایت ممنونم ازتون.با تشکر [عکس: spacer.gif][عکس: spacer.gif]

دوست عزیز خوشبختانه شما به طور علنی موارد رو میذارید بر خلاف بعضی ها... تا دوستان هم استفاده کنن و خودتون هم اشکالاتون بر طرف بشه
من نگا کردم و مواردی به ذهنم رسید ولی شما از مشاورین برتر کمک بگیرید....
ایا خودش گفته 3 صفحه باشه؟
جمله IT WAS A LIFE CHANGE رو به نظرم تغییر بدید مثلا ATMOSPHERE ALTERATION و یا.....
MOVING TO TABRIZ IS A TEST یعنی چه؟!...
بعد جمله As an undergraduate at Tabriz University بهتره کاما بیاد...
This way I could have been connected with different cultures احتمالا کمی از نظر گرامری مشکل داشته باشه مثلا BY بیاد اولش...
به جای I worked on my English language به نظرم IMPROVED بهتره به خوصو حالت passive
این 3 پاراگراف خوبه به خصوص از اینکه از فرهنگ هم حرف زدین و زبان ها و فرهنگ ها رو زنده کردین هم ممنونمSmile...منتهی مطمین بشید که در اینجور نامه ها این چیزا رو میارن...
بعد For example بهتره کاما بیاد...من جای شما باشم FOR INSTANCE مینویسم!
which is a humid city به نظرم حشو redundunt هستش اگه رشتتون meteorology نیست!
You don’t believe it جمله خوبی نیست به نظرم...IT IS INCREDIBLE یا IT IS STUNNING بهتره...
their representative in the government منظورتون چیه؟!
In graduate studyدر پارا گراف 5 بهتره اینجور بیاد: I pursue my master in tehran, the capital of iran...
I even deeply read the constitution of the United State and am able to explain in detail about the efforts on establishing the
constitution of the US and also how it was survived and modified through the time
جمله خوبیه ولی گرامرش کمی مشکل داره باز بپرس از باتجربه ها
بعد For example کاما بیاد
hard it was for the Indian American people to approve the new generation and modern living اگه منظورت اخت دادن هست بهتره adjusted with بیاد نه approve
effort زیاد به کار رفته attempt بیار
تا پارا گراف 5 نظرم رو گفتم بازم وقت بود ادامه میدم...
بااحترام

نقل قول  

آفلاین y.azizi
**
نقل قول

04-11-2013, 01:26 AM
سلام. مرسی بابت راهنمایی های کاملتون
منظورم از their representative in the government ، مثلا نماینده مجلس یا نماینده آن شهر در دولت است. عبارت درستش چیه؟
ممنون.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-11-2013, 09:05 AM
(04-11-2013, 01:26 AM)'y.azizi' نوشته: سلام. مرسی بابت راهنمایی های کاملتون
منظورم از their representative in the government ، مثلا نماینده مجلس یا نماینده آن شهر در دولت است. عبارت درستش چیه؟
ممنون.

Member of Parliament بهتره...چون مجلس شورا معنی میده parliament
نقل قول  

آفلاین y.azizi
**
نقل قول

12-11-2013, 02:54 PM
سلام دوستان
من یه متن واسه دانشگاه بوستون آماده کردم. در این متن باید ویژگی هایی که در خودم میبینم که منو شایسته دریافت scholarship میکنه، بیان کنم. میشه ایرادات متن بنده رو از لحاظ گرامر انگلیسی و جمله بندی بهم بگید. اگه لطف کنید ممنون میشم یه وقت کوچیک بزارید و تو ویرایش متن انگلیسیش کمکم کنید. با تشکر

فایل‌های پیوست
.docx   Eleigibility Statement.docx (اندازه 23.48 KB / تعداد دانلود: 21)
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 13 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 21-05-2025، 07:59 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی