عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مشاوره و رفع اشکال iBT رفع اشکال و سوالات مرتبط با Reading iBT

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
رفع اشکال و سوالات مرتبط با Reading iBT
آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
22-07-2013, 07:26 PM
(22-07-2013, 01:23 AM)'sara-dz' نوشته: سلام دوستان به راهنمایی فوری نیاز دارم، البته بدون تضعیف روحیه[img]images/smilies/smile.gif[/img] من دو تا تست کامل reading زدم و اصلا از نتیجه راضی نبودم نمره ام 20 شده به نمره این بخش شدیدا نیاز دارم و کمتر از 3 هفته به امتحانم مونده چه کاری برای تقویت reading  میتونم انجام بدم؟؟؟

راستش براي 3 هفته نميتونم بگم لغت تمرين كن چون زمانت كافي نيست اما تنها چيزي كه ميتونم بهت بگم اينه كه فقط ريدينگ كار كن. به نظر من تو اين سه هفته تا ميتوني ريدينگ بزن. كم كم نمره بالا مياد. هر چي منبع داري ريدينگهاشو بزن فقط در زدن تستها كمي هم دقت داشته باش. شايد بهتره زمان رو حذف كني همون دو سري رو دوباره بزني ببيني اوضاع چطوره. خيلي ها تحت فشار زماني بد ميشه نمره اشون. نمره ي شما خيلي كم نداره كمي دقت كني راحت تا 4-5 نمره ميايي بالا. بعد از هر ريدينگ هم جوابها و تجزيه تحليل ها رو خوب و كامل بخون تا ببيني كه ايراد كار كجا بوده. به نظر من تو 3 هفته با كمي پشتكار رسوندي به 24-25 شايدم بسته به شخصيتتون بالاتر. 
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
22-07-2013, 09:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-07-2013, 09:37 PM توسط فرید.)
(22-07-2013, 01:23 AM)'sara-dz' نوشته: سلام دوستان به راهنمایی فوری نیاز دارم، البته بدون تضعیف روحیه[img]images/smilies/smile.gif[/img] من دو تا تست کامل reading زدم و اصلا از نتیجه راضی نبودم نمره ام 20 شده به نمره این بخش شدیدا نیاز دارم و کمتر از 3 هفته به امتحانم مونده چه کاری برای تقویت reading  میتونم انجام بدم؟؟؟

سلام
نمی دونم شما به چه صورت نمرتون حساب کردید، حتی امیر بهادر هم که امتحان می دید تعداد جوابهای صحیح مشخص نیست و فقط نمره نهایی نرم افزار میده.
اول شما باید ببینید توی کدوم قسمت اشتباهات بیشتری دارید. مثلا اگه معنی لغات اشتباه می زنید روی اون بیشتر وقت بزارید. یا زمان کم می یارید و سوالهای آخر شانسی می زنید تمرین کنید که از سوالهای وقت گیر بگذرید. من جایی که کلاس می رفتم معلمش می گفت ریدینگ از قسمت هایی که با تمرین زیاد نمرتون تغییر چندانی نمیکنه برعکس اسپیکینگ و رایتینگ. منظورش این بود که اگر کسی کتاب های اصلی خونده باشه و تمام تکنیک ها بلد باشه و بعدش نمرش بشه 20 حداقل باید یک زمان خیلی طولانی کار کنه برای اینکه چند نمره بیشتر بشه. تجربه که خودم داشتم و تونستم در فاصله خیلی کم 6 نمره در قسمت ریدینگ نمرم افزایش بدهم این بود که فقط نقاط ضعفم برطرف کردم. برای من نقطه ضعف اصلیم لغات بود. کتاب 400 خوندم در کنارش سعی کردم که در متن معنی لغات حدس بزنم. اینکار باعث شد تقریبا تمام این مدل تست ها درست بزنم و علاوه بر اون سرعت عملم در این سوالها باعث شد که زمان کافی برای بقیه سوال ها داشته باشم. وگرنه با سه هفته نه می تونید سرعت خوندتون تغییر بدید نه دایره لغات افزایش بدید.
نقل قول  

آفلاین QUPHAS
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-08-2013, 09:46 AM
سلام دوستان
من یه ابهام تو سوالایی که میخواد سه جمله رو برای درست کردن یک خلاصه از متن انتخاب کنیم دارم!
خود سوال هم یک جمله در مورد متن میده! تا جایی که من فهمیدم این جمله هم صرفا یک نکته ی مهم از متن رو میگه و ما باید 3تای دیگه بهش اضافه کنیم! این درسته؟؟؟؟
احیانا نباید اون سه تا جمله به اون جمله ای که خود سوال داده ارتباط داشته باشن؟؟؟؟ اگر نه که اصلاً چرا اون جمله رو میدن؟؟؟ کناب لانگمن هم تاکید کرده که اون جمله رو با دقت بخونید!!!!!! اما سواال میگه سه نکته اصلی رو پیدا کنید!
من همیشه 1 امتیاز از 2 امتیاز ممکن رو از این سوال میگیرم!!!! یک جای کارم ایراد داره!
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-08-2013, 11:53 AM
(05-08-2013, 09:46 AM)'QUPHAS' نوشته: سلام دوستان
من یه ابهام تو سوالایی که میخواد سه جمله رو برای درست کردن یک خلاصه از متن انتخاب کنیم دارم!
خود سوال هم یک جمله در مورد متن میده! تا جایی که من فهمیدم این جمله هم صرفا یک نکته ی مهم از متن رو میگه و ما باید 3تای دیگه بهش اضافه کنیم! این درسته؟؟؟؟
احیانا نباید اون سه تا جمله به اون جمله ای که خود سوال داده ارتباط داشته باشن؟؟؟؟ اگر نه که اصلاً چرا اون جمله رو میدن؟؟؟ کناب لانگمن هم تاکید کرده که اون جمله رو با دقت بخونید!!!!!! اما سواال میگه سه نکته اصلی رو پیدا کنید!
من همیشه 1 امتیاز از 2 امتیاز ممکن رو از این سوال میگیرم!!!! یک جای کارم ایراد داره!

سلام
من اوایل با این سوال خیلی مشکل داشتم کاری که کردم و جواب گرفتم این بود که از همون شروع ریدینگ دنبال main idea بودم. یعنی از عنوان و پاراگراف اول و در حین جواب دادن سوالها مفهوم ریدینگ می فهمیدم و هم هر پاراگراف می دونستم کلیتش چی هست. اینکار باعث میشد هم تو جواب دادن اکثر سوالها راحت باشم و هم وقتی به سوال اخر می رسیدم دیگه مشکلی نداشتم. توی این سوال گزینه هایی که جواب نیست یا اشتباه یا یک نکته خیلی جزیی از یک پاراگراف اشاره کرده. برای حالت دوم با این روش خیلی سریع می فهمید که کدام گزینه غلط چون پایه بحث می دونید و براتون خیلی ساده است که تمایز بین جزئیات و مطالب اصلی بدید. برای حالت اول هم میدونید کجا در اون مورد صحبت شده و با یک مرور سریع جواب متوجه می شوید. و در کل هم تمام گزینه هایصحیح به این جمله مرتبط. این سوال توی تی پی او ها خیلی خوب میشه تمرین کرد و قلق کار دستتون می یاد.
البته توی ریدینگ هر کسی روش خودش داره و بخاطر همین شما ممکن با یک روش دیگه موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-10-2013, 01:06 AM
با سلام 
نمیدونم سوالم  رو درسته اینجا بپرسم یا نه ! اگه جای درستی نیست ببخشید 

میخواستم از دوستان بپرسم ، وقتی میگن برای تقویت ریدینگ و لغت ، روزنامه و مجله بخون ،آیا منظور همون مجلات و روزنامه های آنلاینند یا چاپ شده ی اینها هم هست و میشه تهیه ش کرد؟؟
آنلاین خیلی مجله و روزنامه هست اما خب من چشمم اذیت میشه موقع خوندنش! دوست دارم یه روزنامه و مجله ای چیزی باشه تا اوقات فراغت دستم بگیرم و هرجا که شد بخونم تا تقویت بشه مهارت هام

ممنون میشم راهنماییم کنید Smile
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

30-10-2013, 04:26 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-10-2013, 04:42 AM توسط MaMi.)
پیدا که می‌شه. اگه می‌خواین حتماً خود مجله باشه، اگه تهرانین، می‌تونین انقلاب خیلی از مجله ها رو پیدا کنید، هایپر استار هم یادمه یه چیزهایی داشت قبلاً ولی محدود بود تنوعش. ولی توصیه من اینه که پی دی اف‌ش رو پیدا کنید و پرینت بگیرین.
موفق باشین..

ویرایش توسط MaMi به دلیل حذف لینک تجاری
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

30-10-2013, 08:38 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-10-2013, 08:39 AM توسط Torkan.)
(30-10-2013, 01:06 AM)'mahnaz103' نوشته: با سلام 
نمیدونم سوالم  رو درسته اینجا بپرسم یا نه ! اگه جای درستی نیست ببخشید 
میخواستم از دوستان بپرسم ، وقتی میگن برای تقویت ریدینگ و لغت ، روزنامه و مجله بخون ،آیا منظور همون مجلات و روزنامه های آنلاینند یا چاپ شده ی اینها هم هست و میشه تهیه ش کرد؟؟
آنلاین خیلی مجله و روزنامه هست اما خب من چشمم اذیت میشه موقع خوندنش! دوست دارم یه روزنامه و مجله ای چیزی باشه تا اوقات فراغت دستم بگیرم و هرجا که شد بخونم تا تقویت بشه مهارت هام
ممنون میشم راهنماییم کنید Smile

دوست عزیز توصیه اکید من اینه قبل از اینکه منابع رو کامل نخوندین سمت مجلات و روزنامه ها نرین مگر اینکه واقعا خواسته باشین مواقع بیکاری وقتتون رو پر کنین
این کار به خصوص تو جی ار ای توصیه میشه نه تافل
با این حجم بالای منابع تافل به نظر من اصلا نیای به مجلات واسه تقویت ریدینگ نیست.
میتونین برین سایت های مختلف روزنامه های خارجی مثلا newyorktimes و اونجا میتونین به راحتی subscribe  کنین و اونا هر روز روزنامه میفرستن به ایمیلتون تا اونجا که یادمه یا اطلاعیه میدن
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-10-2013, 11:41 AM
(30-10-2013, 08:38 AM)'Charming' نوشته:
دوست عزیز توصیه اکید من اینه قبل از اینکه منابع رو کامل نخوندین سمت مجلات و روزنامه ها نرین مگر اینکه واقعا خواسته باشین مواقع بیکاری وقتتون رو پر کنین
این کار به خصوص تو جی ار ای توصیه میشه نه تافل
با این حجم بالای منابع تافل به نظر من اصلا نیای به مجلات واسه تقویت ریدینگ نیست.
میتونین برین سایت های مختلف روزنامه های خارجی مثلا newyorktimes و اونجا میتونین به راحتی subscribe  کنین و اونا هر روز روزنامه میفرستن به ایمیلتون تا اونجا که یادمه یا اطلاعیه میدن

ممنون بابت توضیحات 
من روزنامه و مجله رو صرفا برای مواقع بیکاری و برای تنوع میخواستم.همیشه که کتاب همراهم نیست! مثلا تو مترو نشستم بیکار، خب اگه یه روزنامه که حجم کمی میگیره و سبکه تو کیفم باشه ، برمیدارم یکم مطالعه اش میکنم Smile منظورم این بود نه اینکه به عنوان یه منبع ازش استفاده کنم !همونطور هم که گفتم ، چشمم اذیت میشه تو لپ تاپ چیزیو بخونم ! البته همه ی ما همینطوریم Big Grin حالا من جایی رو به توصیه ی یکی از دوستان پیدا کردم برای خریدن روزنامه Big Grin  اگه موفق شدم بخرم ، آدرسشو اینجا میزارم تا دوستانی که مایلند هم بتونن تهیه ش کنند 
بهرحال ممنون Wink
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

30-10-2013, 03:47 PM
(30-10-2013, 11:41 AM)'mahnaz103' نوشته:
ممنون بابت توضیحات 
من روزنامه و مجله رو صرفا برای مواقع بیکاری و برای تنوع میخواستم.همیشه که کتاب همراهم نیست! مثلا تو مترو نشستم بیکار، خب اگه یه روزنامه که حجم کمی میگیره و سبکه تو کیفم باشه ، برمیدارم یکم مطالعه اش میکنم Smile منظورم این بود نه اینکه به عنوان یه منبع ازش استفاده کنم !همونطور هم که گفتم ، چشمم اذیت میشه تو لپ تاپ چیزیو بخونم ! البته همه ی ما همینطوریم Big Grin حالا من جایی رو به توصیه ی یکی از دوستان پیدا کردم برای خریدن روزنامه Big Grin  اگه موفق شدم بخرم ، آدرسشو اینجا میزارم تا دوستانی که مایلند هم بتونن تهیه ش کنند 
بهرحال ممنون Wink

بسیار هم عالی دوست عزیز
فقط توصیه من به خاطر این بود که زده نشین یه موقع از زبان چون روزنامه ها اکثرا لغت های سنگین بکار میبرن به خصوص جی ار ای که مشکل میشه در واقع...شما با خوندن کتابهای لغت و مثال ها کم کم دایره لغات رو بالا ببرین حتی تو مترو و اتوبوس
ولی بعد یه مدت میبینین که عادت کردین به روزنامه ها و این موقع نه تنها تو مترو بلکه تو خونه هم میخونینSmile
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین elahe
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

28-04-2014, 12:54 AM (آخرین تغییر در ارسال: 28-04-2014, 12:55 AM توسط elahe.)
سلام
من ویدیوهای کنتون رو دیدم ، گفته بود که اول باید سوال رو خوند بعد در واقع رفت سراغ متن
من سه تا ریدینگ پشت هم زدم ، اولی و آخری رو با این روش زدم و وسطی رو اول پاراگراف خوندم بعد جواب دادم
دومی فقط یه غلط داشتم
اون دوتای دیگه افتضاح Sad
(complete test longman )
حالا به نظر شما ادامه بدم به این روش؟
در بهشت جای انسان های جالب خالی است!
"فردریش نیچه"
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »