عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
11-07-2013, 09:46 PM
(11-07-2013, 09:40 PM)'sara-dz' نوشته: من نمیدونم این سوال رو کجا باید مطرح کنم ولی به هر حال شما لطف کنیدو  پاسخ بدید من برای وارد کردن کد دانشگاه هایی که میخوام ثبت نام کنم مشکل دارم، از خود سایت دانشگاه ها نتونستم کدشون رو گیر بیارم از طرفی هم از پروفایل ETS که سرچ میکنم باز  ممکن نیست چون فرضا من یه دانشگاه میخوام UC davic  در کالیفرنیا حالا از اونجا که هم هزار تا اسم برای UC davice هزار تا کد جورواجور میده که کد بخشی که من میخوام رو نمیدونم واقعا کدومه شما ها چیکار میکنید زمان ثبت نام

دوست من، کد دانشگاه های مورد نظرتون رو میتونید از اینجا پیدا کنید، همچنین کد department مربوطه هم (در صورت نیاز دانشگاه) میتونید از اینجا دریافت کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-07-2013, 07:51 PM
سلام دوستان

همونطور که می دونین تاریخ اعتبار آزمون GRE پنج سال هست. حالا اگر از آزمون من 2 سال گذشته باشه اعتبارش کم میشه واسه دانشگاه؟ تا اونی که همون سال امتحان داده؟

ممنون
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-07-2013, 08:56 PM
(23-07-2013, 07:51 PM)'Cortex' نوشته: سلام دوستان
همونطور که می دونین تاریخ اعتبار آزمون GRE پنج سال هست. حالا اگر از آزمون من 2 سال گذشته باشه اعتبارش کم میشه واسه دانشگاه؟ تا اونی که همون سال امتحان داده؟
ممنون

نتایج این آزمونها بیشتر برای graduate school مهمه و اونا هم قانونا باید نمرتونو قبول کنن. استاد هم که نمره این آزمونها معمولا براش مهم نیست. استاد براش تجربه ریسرچ مهمه.
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-07-2013, 11:17 PM
ممنون

خير كم نميشه. وقتي 5 ساله 5 ساله ديگه. ضمنا با نظر اين دوستمون موافق نيستم. اساتيدي ميشناسم كه صراحتا در سايتهاشون ميگن اگر GRE فلان مقدار كمتره اصلا به من رزومه نفرست. كلا GRE خيلي تعيين كننده است براي اساتيد آمريكايي. شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین salazar716
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

23-07-2013, 11:45 PM
ممنون

یه نکته ای رو من بگم، من یادمه یکی دو تا دانشگاه رو که ریکوایرمنت هاشون رو چک میکردم نوشته بودن که از زمان امتحان GRE بیشتر از 3 سال نگذشته باشه...یعنی همون سال امتحان دادن با سال قبل و دو سال قبل یک ارزش رو داره.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

08-09-2013, 01:18 PM
بنده بهمن امتحان دادم الان هم برم کارنامه اونجا هستش دیگه؟
چون بودن ظاهرا از دوستانی که بعد یکسال هم رفتن گرفتن کارنامه ها رو البته کمی هم هزینه داشته اندک البته
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-09-2013, 02:01 PM
(08-09-2013, 01:18 PM)'Charming' نوشته: بنده بهمن امتحان دادم الان هم برم کارنامه اونجا هستش دیگه؟
چون بودن ظاهرا از دوستانی که بعد یکسال هم رفتن گرفتن کارنامه ها رو البته کمی هم هزینه داشته اندک البته
با احترام

دوست من حالا هم برین کارنامه هست
اگر از طرف سنجش ثبت نام کرده باشین بدون دریافت هزینه ای به شما کارنامه میدن. اگر خودتون ثبت نام کردین مستقیم
2500 تومان میگیرن و کارنامه رو تحویل میدن.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

08-09-2013, 02:03 PM
(08-09-2013, 02:01 PM)'eliroz' نوشته:
 دوست من حالا هم برین کارنامه هست
اگر از طرف سنجش ثبت نام کرده باشین بدون دریافت هزینه ای به شما کارنامه میدن. اگر خودتون ثبت نام کردین مستقیم
2500 تومان میگیرن و کارنامه رو تحویل میدن.

ممنون
از طرف سنجش ثبت نام کرده بودم
ببخشید یه نفر دیگه بخواد واسم بگیره کپی کارتهای شناسایی و ملی کافیه یا باید اصلش باشن؟
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

08-09-2013, 02:21 PM
(08-09-2013, 02:03 PM)'Charming' نوشته:
ممنون
از طرف سنجش ثبت نام کرده بودم
ببخشید یه نفر دیگه بخواد واسم بگیره کپی کارتهای شناسایی و ملی کافیه یا باید اصلش باشن؟
با احترام

خواهش میکنم
این هم بگم هنوز کارنامه های سال 89-90 رو داشتن Smile
 تا اونجا که میدونم اصلش باید باشه.  اصل کارت رو به دوستون بدین، به ایشون کارنامه میدن. ولی با کپی شک دارم.
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

25-10-2013, 01:20 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-10-2013, 01:43 AM توسط eliroz.)
دوستان عزیزی که موقع ثبت نام  کد 4 دانشگاه رو واسه ریپورت رایگان وارد نکردن یا مشخصات شون رو اشتباه وارد کردن 
میتونن به قسمت Admission Ticket  پروفایل وارد بشن و در قسمت Correction stub اصلاحات رو انجام بدن یا کد دانشگاه ها رو وارد کنن و تصویر اون رو به ایمیل یا فاکس ETS  ارسال کنید و تا روز جمعه قبل از آزمون وقت دارید تا Correction Stub رو برای ETS بفرستین.
لازم هست بدونید به Correction stub هائی که بعد از تاریخ امتحان فرستاده میشه، ترتیب اثر داده نمیشه. 
کسانی که به موقع اصلاحات رو برای ای تی اس میفرستن، بعد از گذشت یک یا دو هفته بعد از آزمون ، پروفایلشون به روز میشه و میتونن تغییرات رو مشاهده کنند.
When you register, you will be asked to designate which score recipients you want to receive your General Test scores. If a score recipient is not listed, contact ETS before your test date. You can also designate score recipients on your admission ticket correction stub. In either case, you will have the option to select the  Score Select Most Recent option or Score Select All option for up to four institutions for free. You also can choose not to send any scores at that time.
ایمیل ای تی اس : gre-info@ets.org
 در ایمیل ارسالی، اطلاعات زیر مورد نیاز است.
Name 
Test date
Test name
Registration Number
Test Center Number
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 21 بعدی »