عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری ژورنال‌ها معرفی ژورنال های مختلف ISI

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
معرفی ژورنال های مختلف ISI
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-10-2013, 07:54 PM
(11-10-2013, 05:17 PM)'saman1989' نوشته:
سلام. نشریات خارجی. البته بیشتر مد نظر من سایتهایی هست که بشه مقالات رو داونلود کرد حالا مستقیم از طریق آدرس خود نشریات یا سایتهای مرتبط.

دوست عزیز به اینجا باید برید
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...8%A7%D8%AA
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...1#pid33971
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین saman1989
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-10-2013, 08:32 PM
(11-10-2013, 07:54 PM)'Charming' نوشته:
دوست عزیز به اینجا باید برید
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...8%A7%D8%AA
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...1#pid33971

جناب Charming اون لینکهایی که دادید بیشتر برای فنی مهندسی بودن.
من چون زبانم خوب نیست می خوام بدونم همچی سایتهایی هست که خودم مراجعه کنم و به انتخاب خودم یه سری مقالات داونلود کنم که هم آَشنا بشم و هم زبان تخصصیم تقویت بشه.{علوم اجتماعی(علوم انسانی)}
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

11-10-2013, 09:36 PM
(11-10-2013, 08:32 PM)'saman1989' نوشته:
جناب Charming اون لینکهایی که دادید بیشتر برای فنی مهندسی بودن.
من چون زبانم خوب نیست می خوام بدونم همچی سایتهایی هست که خودم مراجعه کنم و به انتخاب خودم یه سری مقالات داونلود کنم که هم آَشنا بشم و هم زبان تخصصیم تقویت بشه.{علوم اجتماعی(علوم انسانی)}

دوست عزیز ایا با science direct اشنا هستین یا نه؟
شما میتونین اونجا برین و قسمت ژورنال هاش رو مثلا بزنین human science دنیایی از مقالات رو میاره براتون
در ضمن برای دانلود نیاز به اکانت دارین که خوب احتمالا ندارین و باید از همون لینک بالایی که دادیم و دوستان سایت ها رو معرفی کردن استفاده کنین و دانلود بکنین مقالات رو
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین saman1989
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

11-10-2013, 09:51 PM
(11-10-2013, 09:36 PM)'Charming' نوشته:
دوست عزیز ایا با science direct اشنا هستین یا نه؟
شما میتونین اونجا برین و قسمت ژورنال هاش رو مثلا بزنین human science دنیایی از مقالات رو میاره براتون
در ضمن برای دانلود نیاز به اکانت دارین که خوب احتمالا ندارین و باید از همون لینک بالایی که دادیم و دوستان سایت ها رو معرفی کردن استفاده کنین و دانلود بکنین مقالات رو

اکانت؟ اگه که فقط یه افتتاح حساب ساده ست که خوبه ولی اگه باید هزینه ایی پرداخت بشه چون Credit card(debit card) و اینا ندارم نمیشه؟ ایجاد اکانتش از چه نوعیه Science direct
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

11-10-2013, 10:12 PM
(11-10-2013, 09:51 PM)'saman1989' نوشته:
اکانت؟ اگه که فقط یه افتتاح حساب ساده ست که خوبه ولی اگه باید هزینه ایی پرداخت بشه چون Credit card(debit card) و اینا ندارم نمیشه؟ ایجاد اکانتش از چه نوعیه Science direct

به هیچ وجه دوست عزیز
بنده برای اینکه از تاپیک منحرف نشیم جوابتون رو دادم تو پروفایلتون ولی در حالت کلی این لینک که دادم اگه برین میتونین به راحتی سایت هایی رو که واسه دانلود مقالات هستش پیدا کنین
منظور اصلی بنده اینه که شما از SCIENCE DIRECT مقاله میخوای باید از این طریق اقدام کنید
موفق باشی
نقل قول  

آفلاین roshanak25
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
20-10-2013, 04:56 PM
فایل پیوست شامل لیست مجلات ISI تربیت بدنی سال 2012 و ایمپکت فکتورشو یه سری اطلاعات دیگه هست. (حالا هرچند اینجا تربیت بدنی فقط منم Sad ولی خب گفتم شاید بعدها یکی بیاد به دردش بخوره! )

فایل‌های پیوست
.pdf   sport sciences journals IF -2012- 2013_3.pdf (اندازه 1.94 MB / تعداد دانلود: 28)
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به
خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
نقل قول  

آفلاین shabnam111
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-10-2013, 02:05 PM
سلام. ژورنال اپن اکسس و isi که پول زیادی نگیره و سریع جواب بده کسی می شناسه ( برا برق و کامپیوتر) کمتر از  انتشارات hindawi  که حداقل 195 دلار می گیره (یا isi ای که سخت گیر نباشه /اصلا هست؟)
من فقط تا بهمن فرصت دارم برای نمره مقاله ، استادمم گیر داده باید isi بدی ولی کارم چیز تاپی نیس و بهش اطمینان ندارم. الان موندم چیکار کنم [img]images/smilies/sad.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-11-2013, 07:14 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-11-2013, 07:27 PM توسط Emir.)
با سلام
دوستان من یه مقاله در زمینه شبکه های عصبی و شاخص بورس , حوزه مالی و حسابداری کار کردم
حالا میخوام سابمیت کنم .
اگر لطف کنین و چندتا ژورنال واسم معرفی کنین خیلی ممنون میشم .
البته پابلیشرهای معروف مثله emerald , elsevier  ,taylor  , weily . از بین اینا باشه اگر هم ایمپکت خیلی پایین باشه یا اسکوپوس باشه  مشکلی نیست چون میخوام تا 6-7 ماه جواب بدن , حتما چاپ کنن   و publication fee کمی بخوان , چون توان مالی ضعیفه .
 در ضمن من خیلی به emerald علاقه دارم .

با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-12-2013, 03:17 AM
List of Journals indexed in Scopus
همراه با فایلهای مفید که دوستان میتونن بهره ببرن.

فایل‌های پیوست
.rar   List of Journals indexed in Scopus.rar (اندازه 8.63 MB / تعداد دانلود: 194)
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-02-2014, 12:40 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-02-2014, 12:41 AM توسط blur.)
جدیدا تو بخش author instruction  یه سری از ژورنال های مجموعه Taylor & Francis یه بخشی اضافه شده و در واقع open access شدن. من که چندتا از ژورنال هارو چک کردم که قبلا رایگان بودن الان نیستن (البته کاملا عمومی نیست، لااقل نه فعلا!)
Each article published in Journal of Plant Interactions is published Open Access , which means that, upon payment of an article publishing charge (APC) , the article is freely and permanently available on Taylor & Francis Group's online platform http://www.tandfonline.com/ .  There is no additional subscription fee, article pay-to-view fee or any other form of access fee; and no publication embargo is applied.
To cover the cost of Open Access publishing, Journal of ..... charges an article publishing charge (APC) for all accepted articles. There is no submission charge. The publication fee for Journal of ....is $1500 .
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »