عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز ترجمه مدارک سوالات مربوط به مهر دادگستری و وزارت خارجه

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات مربوط به مهر دادگستری و وزارت خارجه
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-09-2013, 08:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-09-2013, 08:42 PM توسط Torkan.)
دوست عزیز بنده از یکی از معتبر ترین دارالترجمه های شهر خودم پرسیدم و حتی از اموزش پرورش
مدارک اصل دیپلم و پیش دانشگاهی بنده که اصل بودن رو از مدرسه گرفتم بعد از کلی دردسر
بعدش رفتم دارالترجمه خودشون همه چی رو گفتن و گفتن صد در صد ما بدون مهر و تایید ترجمه رسمی نمیکنیم
راجع به کارنامه هم چون مال من از نوع مقوایی نبود خودش دو تا مهر اموزش پرورش( برجسته و معمولی) خورده بود و نیازی به تایید نداشت
دوست من بنده که از خودم نمیگم الان هم واسه اطمینان نگاه کردم همون طوری بود
justice هم که مهر نمیزنه بدون تایید مبدا
پس دقت کنید دوستان اگه تاییدیه داره مدارکتون دیگه وقتتون رو تلف نکنید به خصوص شهرستانی ها
اگر بخواهید برای اطمینان هم اسکنش رو اینجا میذارم که از قبل مهر تایید اموزش پرورش رو اصل مدارک هستش
بنده صحبتم فقط روی اصل مدرک دیپلم و پیش هست و لاغیر
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-09-2013, 06:29 AM
(25-09-2013, 06:59 PM)'جهان وحیدی' نوشته: من مسئول دارالترجمه خودمم.عزیز جان، عرض کردم برای هر  مدرکی (مهر برجسته و غیر برجسته ندارد)، باید تاییدیه گرفت. لااقل از اواسط سال 91 به این طرف که اینطوری شده
 آدرس آموزش پرورش:
 تهرانیها:افرادی که در تهران فارغ التحصیل شدن باید به آدرس آموزش و پرورش خودشون برن
 شهرستانیها: تقاطع خیابان طالقانی و ایرانشهر، جنب ساختمان شماره 3 شهید مدنی  88846781-2   

تهران : اداره ي كل آموزش پرورش تهران- خيابان طالقاني نرسيده به ميدان فلسطين .سمت چپ.
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

26-09-2013, 08:12 AM
در ضمن اضافه کنم که بنده اصل مدرک دیپلم و پیش رو تو ابان ماه 91 از مدرسمون گرفتم (سال 87 تابستونش پیش رو تموم کردم و 86 هم به تبع دیپلم)....
باز هم برای اطمینان نگاه کردم (تمام مهرها خورده بود)
1- مهر اموزش پرورش کل استان محلی که درس خوندم برجسته
2- مهر معمولی مسوول امتحانات ناحیه محل درس خوندن
3- مهر معمولی و امضای رییس ناحیه اموزش و پرورش
پس تایید شده هستش و بهمن سال پیش هم ترجمه کردم کاملا رسمی
بااحترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین جهان وحیدی
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

26-09-2013, 10:20 AM
دوستان شاید کمی مسخره بنظر برسه.. اما باور می کنید که اینم سلیقه ایه؟ ببینید ، هر مدرکی باید مهر تاییده رو پشتش بخوره. بدون استثنا.. حالا مهر برجسته داره یا مقوایی باشه .. هیچ فرقی نمی کنه.. اما یه چیز جالب هست.. من خودم یکبار یه ترجمه فرستادم دادگستری و امور خارجه برای تایید.. ترجمه گواهی اشتغال به کار بود. جفتشونم فاقد بیمه نامه بودن. یعنی اینکه مشتری، بیمه نامه نیاورده بود. وقتی که برگشت، یکیشون هم دادگستری و هم مهر امور خارجه رو خورده بود. یکیشون مهر دادگستری رو خورده بود اما امور خارجه تاییدش نکرده بود. از این موارد شاید دروغ نباشه اگهبگم تا حالا 50 بار برامون پیش اومده.. اون که مسلمه اینه که مدرک باید مهر بخوره.. نه به خاطر نوع مهر.. بلکه به خاطر بروز بودن مدرک. وگرنه، همونجا برای جعلی بودن یا نبودنش براحتی قابل پیگرد هستش و فرقی نداره مهر برجسته باشه یا جور دیگه. بنابراین، کار از محکم کاری عیب نمی کنه. اینکه مال یه نفر یا حتی 100 نفرم تایید شده، دلیل نمی شه که کار درسته. 
 ارادتمند شما... به امید روزی که اصلا نخواد برید دنبال مهر... آمین  
.......نه اینکه زانو زده باشم... نه!!!!   فقط تنهایی کمی سنگین است....    
نه اینکه زانو زده باشم... نه... فقط تنهایی کمی سنگین است....
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

26-09-2013, 01:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-09-2013, 01:29 PM توسط Torkan.)
دوست عزیز من ممنون از اینکه پیرو قانون هستین این خیلی خوبه
شما خودتون مترجم هستید و قطعا اشنایی دارین که مهر برجسته فرق داره با سایر مهرها؟برجسته غیر برجسته ندایم منظورتون اصلا واضح نیست(سلیقه ای وقتی میگن که نهادهای بالا تاییدش نکنن یا مثلا تو سفارت گیر بدن و یا دانشگاه مربوطه گیر بده مثلا) وگرنه دیگه حالت سلیقه ای پیش نمیاد
وزارت علوم اگه اون مهر برجسته رو نزینه به هیچ وجه ترجمه رسمی نمیکنن
بنده خودم به مهر و تایید بسیار حساس هستم
بسیار حساس تر از شما
ولی وقتی مدرسه میگه مهر لازم نیست و بنده میبرم اموزش پرورش کل استان میگن که دوست عزیز این کارنامه اصل هستش و سه تا مهر هم روشه به هیچ وجه مهری لازم نیست حالا من بیام اینجا یه مهر دیگه بگردم پیدا کنم مهر بزنم؟!
بردم داالترجمه رسمی که اونم مثل شما اولش گفت آقا همش تایید شده باید باشه ها ما ترجمه نمیکنیم بعد نگاه کرد و دید همه مدارکم تایید شدس و بعد justice هم مهر میزنه و وزارت هم تایید میکنه بازم ایا تایید لازمه؟
مدارک اصل دیپلم و پیش من 3 تا مهر خورده و بالا توضیح دادم همش رو و نیازی به تایید نداره
دوست عزیز بازم ممنون از اینکه پیرو قانون هستینSmile
بااحترام
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

07-10-2013, 12:54 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-10-2013, 12:56 AM توسط mhz_ir.)
(04-03-2013, 03:17 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
ترجمه رسمی چیست؟
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که به دارالترجمه مراجعه کرده و مسئول دفتر از شما پرسیده باشد که ترجمه رسمی می خواهید یا غیر رسمی.
یک ترجمه برای رسمی بودن به چند فاکتور نیاز دارد:
- سربرگ قوه قضاییه: کاغذهای مخصوصی که آرم قوه قضاییه و شماره سریال به رنگ قرمز دارند و در پس زمینه آنها نام قوه قضاییه به شکل کمرنگی چاپ شده است.
- سربرگ مترجم رسمی: نام، شماره پروانه و آدرس مترجم رسمی مسئول دارالترجمه که در بالای برگه سمت راست چاپ می شود.
- امضا و مهر مترجم رسمی مسئول در پایین تمام برگه های ترجمه.
- پلمب ترجمه به کپی سند
علاوه بر این شرایط که جز شرایط لازم برای رسمی بودن ترجمه است، یک ترجمه رسمی می تواند شامل مهر دادگستری و وزارت امور خارجه نیز باشد. داشتن این دو مهر بسته به خواست و نیاز مشتریان دارد و همیشه الزامی نمی باشد.
در صورتیکه مشتری درخواست اخذ مهر دادگستری و وزارت امورخارجه کند، بر روی ترجمه تمبری به مبلغ 50000 ریال باطل می شود و از طرف وزارت امور خارجه تمبری قرمز رنگ چاپ می شود که اغلب در پشت ترجمه یا کپی پلمب شده به آن قرار دارد.

ترجمه ای که همه موارد بالا رو داشته باشه ولی دو مهر دادگستری و وزارت امور خارجه(که گفتید بسته به خواست و نیاز مشتریان دارد و همیشه الزامی نمی باشد) رو نداشته باشه رسمی تلقی میشه؟
یا به نوع دیگه سایت دانشگاه میگه official transcripts و حرفی از این دو مهر نزده آیا ارسال مدارک بدون این دو مهر ولی از طریق خود مرکز(دانشگاه)  همان  official transcripts که مد نظر دانشگاه هست تلقی میشه؟کشور هم امریکا هست.دوستان میدونم کار از محکم کاری عیب نمیکنه ولی از اونجایی که من تازگی اینکار رو کردم میپرسم؟
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-10-2013, 12:40 AM
(07-10-2013, 12:54 AM)'mhz_ir' نوشته:
ترجمه ای که همه موارد بالا رو داشته باشه ولی دو مهر دادگستری و وزارت امور خارجه(که گفتید بسته به خواست و نیاز مشتریان دارد و همیشه الزامی نمی باشد) رو نداشته باشه رسمی تلقی میشه؟
یا به نوع دیگه سایت دانشگاه میگه official transcripts و حرفی از این دو مهر نزده آیا ارسال مدارک بدون این دو مهر ولی از طریق خود مرکز(دانشگاه)  همان  official transcripts که مد نظر دانشگاه هست تلقی میشه؟کشور هم امریکا هست.دوستان میدونم کار از محکم کاری عیب نمیکنه ولی از اونجایی که من تازگی اینکار رو کردم میپرسم؟

اگه دانشگاه خودش به صورتِ بسته بفرسته به زبان انگلیسی معمولا قبول میکنن...  فک کنم شریف اینطوریه مثلا سیستمش و ریز نمره رو خودش میفرسته...     ریز نمره  به زبون انگلیسی و با مهر های دانشگاه توی پاکت دانشگاه که شما اصلا نمیبینیدش و خود دانشگاه به جایی که مقصدتون هست میفرسته..
به هر حال به طور کلی تا اونجا که من خبر دارم آمریکا معمولا قبول میکنن این رو..   توی اروپا دیدم که قبول نکنن بعضی وقتا اما آمریکا نشنیدم قبول نکنن...
اگه کسی بیشتر میدونه لطفا بیاد اطلاع بده ما هم خبر دار بشیم ...
موفق باشید   Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

09-10-2013, 10:09 PM
(07-10-2013, 12:54 AM)'mhz_ir' نوشته:

بله همینطوری هستش که دوستمون گفتن
فقط تو خود امریکا هم بعضا لازمه که مهرjuctice باشه ولی در حالت کلی پس از پذیرش از شما اینارو میخوان و بهتره به قول خودتون ریسک نکنید
به خصوص کانادا تا جایی که میدونم و قوانینش عوض نشده باشه میخواد
من که خوذم ریسک نکردم و مهر رو زدم
نقل قول  

آفلاین جهان وحیدی
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-10-2013, 12:44 PM
اداره امور مترجمان رسمی قوه قضاییهتهران میدان حسن اباد  جنب آتش نشانی   کوچه شهید سید صدری  پ 48    66755951 

اداره سجلات و احوال شخصیه وزارت امور خارجهخ امام- خیابان  نرسیده به تقاطع سرهنگ سخایی- نبش کوچه انتخابیه- شرکت تعاونی کارکنان وزارت امور خارجه   30تیر-  

وزارت علوم، تحقیقات و فناوریتهران-شهرک غرب  میدان صنعت  بلوار شهید فرحزادی  بلوار ایوانک غربی  خ سیمای ایران   جنب دبیرستان ابوریحان     88363560-9 

سازمان سنجش
تهران   خ استاد نجات اللهی   چهاراه سپند   سازمان سنجش

دانشگاه ازاد اسلامی-اداره کل فارغ التحصیلان
 خ پاسداران  گلستان هشتم  نبش خ شهید ابراهیمی  پ 44  

سازمان نظام پزشکی
 تهران  کارگر شمالی  خ شانزدهم   پ 119         تلفن      84130  

دفتر امور مدارس عالی وزارت اموزش و پرورشتقاطع طالقانی و ایرانشهر، جنب ساختمان شماره 3  شهید مدنی    88846781-2
ببخشید تعداد پستام یکم رفت بالا. باهم می خواستم بفرستم نمیومد. دلیلش رو نمی دونم. به هر حال این آدرسها، ادرسهایین کهمعمولا برای تایید مدارک جهت ترجمه لازمن. اگه آدرس دیگه ای خواستید بگید تا تقدیم کنم.

راستی در صورتی که ترجمه تونو، در یکی از دارالترجمه های رسمی ترجمه کنید و مهر مترجم توی سربرگ پاش بخوره، برای اینکه هم هزینه و هم وقتتونو کمتر هدر بدید، می تونید کارو بگیرید و ببرید دادگستری و امور خارجه تاییدیه بگیرید
نه اینکه زانو زده باشم... نه... فقط تنهایی کمی سنگین است....
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

26-10-2013, 03:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-10-2013, 03:45 PM توسط Torkan.)
پیرو صحبت دوستمون این رو اضافه کنم که راجع به وقت حالا بعضی دارالترجمه ها راه میان ولی اگه میخواید هزینه کمتر بشه بهتره خودتون حتما ببرید وزارت خارجه
پ.ن: برای تمام شهرها شعبه وزارت امور خارجه هستش از اونجا میتونید مهرهای مربوطه رو بزنید و اصلا لازم نیس تهران برید..البته دقت کنید بعضی از کشور ها نمیخوان این مهر رو حتما پرس و جو کنید
بااحترام
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 21 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 02-07-2025، 08:07 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی