عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟
آفلاین f.a
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-10-2013, 03:27 PM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
من تازه امسال وارد دانشگاه تو رشته مهندسی برق شدم گرایش کنترل
می خوام بدونم برای فاند گرفتن از دانشگا های امریکا یا روسیه باید از الان چه کارهایی رو انجام بدم تا بتونم
ندونستم که سوالمو کجا مطرح کنم ممنون اگه کمکم کنین
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-10-2013, 03:29 PM
(09-10-2013, 03:27 PM)'f.a' نوشته: بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
می خوام بدونم برای فاند گرفتن از دانشگا های امریکا یا روسیه باید از الان چه کارهایی رو انجام بدم تا بتونم

سلام 

کل این فروم راجع به جواب همین سواله
در واقع شما باید همه سایت رو مطالعه بفرماید و هر جا سوال داشتین همون جا بپرسین

موفق باشید
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-10-2013, 04:45 PM
همونطور که امیرحسین عزیز هم گفتند تقریبا همه انجمن های این سایت به فرآیند گرفتن پذیرش اختصاص دارند که می تونید به تدریج اونها رو مطالعه کنید. با توجه به اینکه در سال اول هستید پیشنهاد من این هست که روی "زبان" وقت بگذارید که زمان فارغ التحصیل شدن در سطح عالی قرار داشته باشید و همین طور سعی کنید "معدل" خودتان را بالا نگه دارید (ترجیحا بالای 16). اگر برای آمریکا بخواهید ثبت نام کنید می بایست برای آزمون GRE هم آماده شوید که پیشنهاد من این است که در سال آخر دنبال آن باشید چون اگر زبانتان قوی باشد در نیمی از آن مشکل زیادی نخواهید داشت و در نیمه دوم هم که ریاضی است معمولا بچه های مهندسی مشکل زیادی ندارند و با یک دوره کردن مسلط می شوند. موفق باشید.
(09-10-2013, 03:27 PM)'f.a' نوشته: بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

19-10-2013, 11:14 PM
سلام
سوال من در رابطه با اعتبار مدارک لیسانس و فوق لیسانس در ایران برای دانشگاه های خارج از کشور به خصوص انگلیس هست. ممکنه بفرمایید با چه موضوعی هماهنگ هست؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

19-10-2013, 11:25 PM
در انجمن تحصیل در آلمان موضوع مشابهی وجود داره، اما برای کشور انگلستان این موضوع رو نداریم. می‌تونید این موضوع رو خودتون در انجمن تحصیل در انگلستان ایجاد کنید و سوال‌تون رو درش مطرح کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-10-2013, 11:29 PM
(19-10-2013, 11:14 PM)'mgorji' نوشته: سلام
سوال من در رابطه با اعتبار مدارک لیسانس و فوق لیسانس در ایران برای دانشگاه های خارج از کشور به خصوص انگلیس هست. ممکنه بفرمایید با چه موضوعی هماهنگ هست؟

دوست عزیز بهتره سوالت رو اینجا بپرسی دوستان خوبی که انگلیس درس خوندن به خوبی برات توضیح میدن
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...8%A7%D9%86
پیروز باشی
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

31-10-2013, 08:35 AM (آخرین تغییر در ارسال: 31-10-2013, 08:36 AM توسط Torkan.)
دوستان من یه سوال دارم و یه جایی بود که فرق کار کردن با assistant professor و Professor و یا استادای پیر و جوون رو مقایسه کرده بودن تو فروم که نتونستم پیدا کنم
ممکنه لینکش رو بدین
سوال:
فاند بین اساتید چطور توزیع میشه (آیا درجه استاد تاثیری داره؟)
دوما دوستانی میگفتن ظاهرا کار با assistant professor سخت تره..دلیل اصلیش چی هستش؟
بعدش آیا واسه فردی که دوست داره زیاد کار کنه (به نوعی پول بگیرهSmile) assistant  بهتره یا associate و یا .... یا بستگی به فرد داره؟
خیلی ممنون
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

31-10-2013, 09:13 PM
فکر کنم شما دنبال این موضوع هستید. البته فکر نکنم جواب همه سوال‌هاتون رو در اونجا پیدا کنید، ولی جواب بعضی‌ها رو پیدا خواهید کرد. بقیه سوال‌ها رو در همون جا یا تاپیک‌های مرتبط دیگه می‌تونید مطرح کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Nil.E
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-11-2013, 12:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-11-2013, 12:24 PM توسط Nil.E.)
سلام من یه سوالی‌ داشتم که خیلی‌ وقت واسم پیش اومده ،همسر من می‌خواد واسه یکی‌ از دانشگاههای آمریکا اپلای‌ کنه ولی‌ ما شنیدیم شرکت تو لاتاری امتیاز منفی‌ محسوب می‌شه،می‌خواستم بدونم شرکت کردن منم تو لاتاری واسش مشکل ساز می‌شه؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

02-11-2013, 12:43 PM
(02-11-2013, 12:24 PM)'Nil.E' نوشته:
سلام من یه سوالی‌ داشتم که خیلی‌ وقت واسم پیش اومده ،همسر من می‌خواد واسه یکی‌ از دانشگاههای آمریکا اپلای‌ کنه ولی‌ ما شنیدیم شرکت تو لاتاری امتیاز منفی‌ محسوب می‌شه،می‌خواستم بدونم شرکت کردن منم تو لاتاری واسش مشکل ساز می‌شه؟؟؟

دوست عزیز Smile
بفرما
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...8%B2%D8%A7
بااحترام
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 49 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 25-06-2025، 04:22 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی