عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها IELTS مشاوره و رفع اشکال IELTS مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان

صفحه‌ها (24): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 24 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-10-2013, 10:45 PM
(07-10-2013, 10:35 PM)'saman1989' نوشته: من با دو تا از استادهایی که آیلتس رو تدریس می کنن حرف زدم و گفتن که فرق آنچنانی نخواهد کرد که کدوم رو امتحان بدی چون آکادمیک هست مگر یه خورده تو  Speaking و  Lestening. حالا دو سال زمان کافی ای هست به نظرتون؟

دوست من خیلی هم خوب هست اگه عجله ندارین واسه امتحان دادن
واسه خوندن عمیق زبان حتی 10 سال هم کافی نیست ولی واسه امتحان و گذر از اون 2 سال خوبه
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین saman1989
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-10-2013, 11:25 PM
(07-10-2013, 10:44 PM)'mahnaz103' نوشته:
سلام
من فقط تجربه ی لسینینگم رو میگم بهتون تا امیدوار بشید Big Grin
من دایره لغاتم خوب بود اما لسنینگ صفر بودم تقریبا چون اصلا نه کلاس رفته بودم نه خودم کار کرده بودم! اما با گوش دادن به فایل صوتی  ده پونزده تا کتاب داستان سطوح پائین و سپس سطوح بالاتر ، لسینینگم خیلی خیلی خوب شد! از صفر به سطح اینترمدیت رسیدم Smile
حالا هرچه بیشتر گوش میکنم به سطوح بالاتر بیشتر پیشرفت میکنم ....
به نظر من شما اگه دایره لغتتون رو خوب کنید خیلی راحت طی چند هفته یا یکی دوماه لسینینگتون خوب میشه و با تمرین بیشتر و استفاده از کتابهایی که فایل صوتی دارند و سوال و پاسخ،راحت میتونید خودتونو آماده کنید برای این مهارت Smile
حالا سایر مهارت ها هم همینطور!! در درجه ی اول لغت مهمه بنظر من ! دوسال هم زمان مناسبیه ....البته باید دید سطحتون الان چیه ! فکر میکنم که بستگی به علاقه و تلاش خودتون داره همه چی 
موفق باشید Smile

ممنون از دوستان. من سطحم Intermidiate هست همونطور که بالا اشاره کردم. یعنی تو سطح کتاب Touchstone2 ولی بحث این هست که من میخوام تافل شرکت کنم دو سال دیگه ولی شهر ما کلاس تافل نداره فقط آیلتس هست. حالا گرامر و دایره لغات و لیسنینگ به کنار که مشترکآ یا تقریبا مشترکآ اما سپیکینگ رو چی کار کنم چون آیلتس بریتیش هست و تافل...؟
نقل قول  

آفلاین roshanak25
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

08-10-2013, 12:29 AM (آخرین تغییر در ارسال: 08-10-2013, 12:31 AM توسط roshanak25.)
(07-10-2013, 11:25 PM)'saman1989' نوشته:
ممنون از دوستان. من سطحم Intermidiate هست همونطور که بالا اشاره کردم. یعنی تو سطح کتاب Touchstone2 ولی بحث این هست که من میخوام تافل شرکت کنم دو سال دیگه ولی شهر ما کلاس تافل نداره فقط آیلتس هست. حالا گرامر و دایره لغات و لیسنینگ به کنار که مشترکآ یا تقریبا مشترکآ اما سپیکینگ رو چی کار کنم چون آیلتس بریتیش هست و تافل...؟
یه مدت قبل این موضوع برای منم سوال بود که در اینجا دوستان به خوبی جواب دادن به سوالم. به خصوص آخرین پست اون صفحه رو اگه بخونید خیالتون راحت میشه Smile
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-10-2013, 12:44 AM
(07-10-2013, 11:25 PM)'saman1989' نوشته:

صحبت کردن با هر لهجه ای چه در آیلتس و چه در تافل مشکلی نداره...ولی لسینینگ ها خب لهجه هرکدومشون مشخصه... اونچه که مطرحه اینه که تکنیک ها، نوع سوالات و شیوه برخورد باهاشون فرق داره...
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین saman1989
**
نقل قول

08-10-2013, 12:50 AM
ممنون دوست گرامی roshanak25 پس اگه طبق اون آخرین پست باشه که دیگه با خیال راحت میرم سر کلاس(آیلتس) میشینم و علاوه بر Skill های دیگه برای سپیکینگ سعی می کنم تو حرف زدن فقط لهجه آمریکن رو کار کنم برای تافل .[img]images/smilies/smile.gif[/img]

(08-10-2013, 12:44 AM)'blur' نوشته:
صحبت کردن با هر لهجه ای چه در آیلتس و چه در تافل مشکلی نداره...ولی لسینینگ ها خب لهجه هرکدومشون مشخصه... اونچه که مطرحه اینه که تکنیک ها، نوع سوالات و شیوه برخورد باهاشون فرق داره...

معذرت میخوام دوستان چون ثبت نام کلاسا کلآ سه روز بیشتر وقتش باقی نمونده اینهمه پرس و جو می کنم. پس به نظر شما منی که میخوام تافل بدم ولی امکانات کلاسش مهیا نیست چیکار کنم. سوال اصلی من همینه : درسته که دو سال کلاسای آیلتس شرکت کنم ولی آخر سر تافل بدم.درست بودن رو به لحاظ لطمه نزدن به نمرم میگم.
نقل قول  

آفلاین roshanak25
نقل قول

08-10-2013, 01:38 AM
(08-10-2013, 01:01 AM)'saman1989' نوشته:
معذرت میخوام دوستان چون ثبت نام کلاسا کلآ سه روز بیشتر وقتش باقی نمونده اینهمه پرس و جو می کنم. پس به نظر شما منی که میخوام تافل بدم ولی امکانات کلاسش مهیا نیست چیکار کنم. سوال اصلی من همینه : درسته که دو سال کلاسای آیلتس شرکت کنم ولی آخر سر تافل بدم.درست بودن رو به لحاظ لطمه نزدن به نمرم میگم.
داشتن لهجه بریتیش در اسپیکینگ تافل لطمه ای به نمره نمیزنه. در مورد اسکیلهای دیگه باید بگم به نظر همچین کاری درست نیست. درسته که هر دو آزمون برای سنجش سطح زبان هستن ولی هرکدوم از آزمونها منابع و تکنیکهای خاص خودشون رو دارن.
به نظر من شما اگر میخواین حتما تافل بدین، بهتره بجای کلاس آیلتس رفتن به صورت خودخوان برای تافل آماده بشین. اما اگه فکر میکنید خودخوان نمیتونین و حتما نیاز دازید کلاس برین، بهتره کلاس آیلتس برین و در آزمون آیلتس شرکت کنید.
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

08-10-2013, 07:30 AM
(08-10-2013, 12:50 AM)'saman1989' نوشته: به نظر شما منی که میخوام تافل بدم ولی امکانات کلاسش مهیا نیست چیکار کنم. سوال اصلی من همینه : درسته که دو سال کلاسای آیلتس شرکت کنم ولی آخر سر تافل بدم.درست بودن رو به لحاظ لطمه نزدن به نمرم میگم.

نظر من هم اینه که بهتره خودتون تافل بخونین، 2 سال هم که وقت زیاد دارین، به نظر من شما الان شروع کنید یه زبان خوندن و کلاس زبان معمولی و جنرال رفتن، نه تافل، نه آیلتس، حتی اگر کلاس تافل هم در دسترستون بود، باز پیشنهاد من این بود که الان که 2 سال وقت دارین، کلاس تافل نرین، چون معمولاً  کلاسهای تافل تمرکزشون رو روشها و تکنیک هاست، نه بالا بردن سطح واقعی انگلیسی شما که بیش تر از هر چیزی برای نمره خوب تو iBT بهش نیاز دارین. سعی کنید سطح کلی زبانتون رو ببرید بالا، کلاس زبان هم اگه میرین، بهش اکتفا نکنید، فیلم ببینید و پادکست های انگلیسی گوش کنید و مجله و روزنامه بخونید و ... فعلاً یه سال سطح زبانتون رو بالا ببرید، شاید تا اون موقع کلاس تافل هم جور شد، نشد هم مطمئناً به جایی رسیدین که خودتون برای تافل بخونین.
موفق باشین
نقل قول  

آفلاین saman1989
**
نقل قول

08-10-2013, 07:49 PM
سلام. من امروز بالاخره بعد از کلی کش و قوس رفتم کلاس آیلتس رو ثبت نام کردم. گفتن یه تست ازتون میگیریم که تعیین سطح بشید برای دو مقطعTonguere IELTS و IELTS که اولی رو با کتابای Touchstone و دومی رو کتابی به اسم Achive IELTS کار می کنن. این کتاب دومی رو کسی دیده یا کار کرده؟ و یه سوالی هم که کردم ازشون در مورد آکادمیک یا جنرال بودنش بود که در کمال تعجب گفتن ما فقط این سری کتابها رو کار می کنیم و آکادمیک یا جنرالش رو کاری نداریم. هرچند که خودم کلی باهاشون بحث کردم که چجوریاس ولی حرف حرف خودشون بود....همه جا اینجوریه یا اینا دارن اشتباه می کنن آیا؟ لطفآ منو روشن کنید..      
نقل قول  

آفلاین roshanak25
نقل قول

08-10-2013, 09:38 PM
(08-10-2013, 07:49 PM)'saman1989' نوشته: سلام. من امروز بالاخره بعد از کلی کش و قوس رفتم کلاس آیلتس رو ثبت نام کردم. گفتن یه تست ازتون میگیریم که تعیین سطح بشید برای دو مقطعTonguere IELTS و IELTS که اولی رو با کتابای Touchstone و دومی رو کتابی به اسم Achive IELTS کار می کنن. این کتاب دومی رو کسی دیده یا کار کرده؟ و یه سوالی هم که کردم ازشون در مورد آکادمیک یا جنرال بودنش بود که در کمال تعجب گفتن ما فقط این سری کتابها رو کار می کنیم و آکادمیک یا جنرالش رو کاری نداریم. هرچند که خودم کلی باهاشون بحث کردم که چجوریاس ولی حرف حرف خودشون بود....همه جا اینجوریه یا اینا دارن اشتباه می کنن آیا؟ لطفآ منو روشن کنید..      

کتاب Achive IELTS اینجا موجوده. تا اونجایی که میدونم این منابع آکادمیک هستن. اونا میتونستن بگن منابعی که باهاتون کار میکنیم منابع آکادمیک هستن، حالا چرا گفتن ما کاری به آکادمیک جنرال بودنش نداریم نمیدونم!
نقل قول  

آفلاین saman1989
**
نقل قول

08-10-2013, 09:46 PM
اینم گفتن تو این دوره حدود یه سال و نصفی فقط همین کتاب کار میشه سطوح مختلفش. منم گفتم پس 504،601،1100،و این کتابا چی، تدریس میشه؟گفتن نه فقط همینه!!!تعجب کردم!!
حالا آموزشگاههای دیگه ای که دوستان بودن خودشون روز ثبت نام میگن آکادمیک یا جنرال بودنش رو که کدوم ثبت نام کنید؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (24): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 24 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 05-07-2025، 04:51 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی