عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General مشاوره و رفع اشکال GRE General مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal
آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
13-09-2013, 02:12 PM
(11-09-2013, 03:49 AM)'bluen' نوشته: سلام دوستان
من 18 آبان GRE دارم و 3-4 هفته بعدش هم آیلتس می دم( مشکلی با آیلتس ندارم)
وربال 400-350 کار منو راه مینداره شاید کمتر! اما خوب دنبال اینم این 2 ماهه 1200-1000 یا 800 تا لغت یادبگیرم با لایتنر!!!
خودم مد نظر دارم اون 300Hot words for gre را که فکر می کنم همون لغات آخر کاپلان هست را بخونم با 1100 تا هر جایی که رسیدم!
روزی 3-4 ساعت می تونم وربال کار کنم
دوستان چیو پیشنهاد می کنن؟؟
سپاس

دوست عزیز به نظر من این راهی که میخواید برید اشتباهه.... متون GRE اینطور نیستن که شما لغت بدونید دیگه در فهمشون دچار مشکل نباشید....اتفاقا برعکسه....شما باید درک متنتون بالا باشه تا اگر چندتا لغت رو ندونستید هم مشکلی براتون پیش نیاد. من پارسال که امتحان دادم فقط 1100 رو خوندم به اضافه لغاتی که تو official guide می دیدم وارد نرم افزار کردم و مشکل حادی با لغت نداشتم. بلکه مشکلم همون سریع خوانی و درک سریع مطلب بود. با این حال وربالم 480 شد....از نظر شخص من اتفاقا شما رو متن بیشتر متمرکز شید. برای وربال official guide واجبه و خوندن جلد 7 منهتن برا ردینگ و رایتینگ هم خیلی خوبه....منابع دیگه رو اگه وقت کردین می تونین کار کنید البته...قبل امتحان هم دو نمونه کامپلت تست practice book ها و دو تست official guide رو کار کنید و لغاتشون رو هم تا اونجا که ممکنه بخونید. اگه تونستید 1100 رو سریع تموم کنید خیلی خوبه ولی بعدش تنها رو منابع و لغات اونا بخصوص official guide تمرکز کنید. البته این نظر و تجربه منه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-09-2013, 03:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-09-2013, 03:40 PM توسط Torkan.)
دوست خوب من فراموش نکنید ایشون 3 تا 4 هفته وقت دارن
بهتره روی لغت تمرکز کنن بیشتر چون میگن با توجه به اینکه با متون مشکل ندارن (ایلتس مشکلی ندارن)با استناد به حرف خودشون به نظر من بهتره روی لغت همراه جمله بیشتر متمرکز بشن
البته دوستمون blur یه نگته رو اضافه کرد:complete test ها یادتون نره حتما
وگرنه خود بنده از حامیان سرسخت متن خواندن هستم
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-09-2013, 04:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-09-2013, 04:37 PM توسط blur.)
بهتره پست رو خوب بخونیم بعد bold کنیم....دو ماه وقت دارن تا GRE و سه چهار هفته بعدش آیلتس دارن!! من خودم هم حدود 2 ماه وقت داشتم....دوست من، من تنها نظرمو، چیزی که اعتقاد دارم درسته میگم.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

13-09-2013, 05:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-09-2013, 05:08 PM توسط Torkan.)
bluen عزیز ایکاش هر دو راه و روش که من و دوست خوبمون گفتن میرفتین و نتیجه رو میگفتین تا همه چی مشخص میشد
افسوس که چنین امکانی نیستش
من نظر خودم رو راجع به شما میگم:
چون شما گفتید ایلتس رو نسبتا مشکلی ندارید این یعنی متن رو هم میتونید نسبتا با سرعت قابل قبولی بخونید
چون وقت کم دارید من نمیتونم بگم برید بشینید تمام مجلات و کتابهای مختلف رو متن هاش رو بخونید که خودم بر این اعتقاد هستم ولی این طور چیزا زمان زیادی میطلبه...شما سعی کن لغات رو همراه جملات درک کنی و بری جلو ... بعد بشینید اون تستهای کتابهای مختلف رو هفته های اخر کار کنید
شما که میگید روزی سه ساعت وقت میتونید بذارید در واقع همون 3 یا 4 هفته روزی 8 ساعت میشد که به همون خاطر من هم گفتم 4 هفته وقت دارین (چون اکثر اونایی که نمره خوب میگیرن فول تایم میذارن هر روز)
جی ار ای امتحانی هستش که هرچقدر زیاد بخونی همون قدر هم نمره میاری...
بااحترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین zhhjll
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-09-2013, 01:31 AM
سلام دوستان
من متاسفانه وقت زیادی صرف انکی کردم با لغات 1100 الام یه مشکل بزرگم اینه که انگار 1100 های مختلفی هستش
یکی با داستان و غیره  Sad((((
سوال اول: اسم دقیق منبع 1100 برای gre چی هست؟؟ (من کتاب انتشارات جنگل دانشوری رو دارم میخونم همونه؟؟)
سوال دوم : لغات درس به درس 1100 برای انکی رو اگه دارید برام بذارید 

بیییییی نهایت ممنونم Smile
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

30-09-2013, 02:05 AM
(30-09-2013, 01:31 AM)'zhhjll' نوشته: سلام دوستان
من متاسفانه وقت زیادی صرف انکی کردم با لغات 1100 الام یه مشکل بزرگم اینه که انگار 1100 های مختلفی هستش
سوال اول: اسم دقیق منبع 1100 برای gre چی هست؟؟ (من کتاب انتشارات جنگل دانشوری رو دارم میخونم همونه؟؟)

همینیه که دارین می خونیدش.
مولانا
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

30-09-2013, 08:08 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-09-2013, 08:24 AM توسط Torkan.)
(30-09-2013, 01:31 AM)'zhhjll' نوشته: سلام دوستان

اسم دقیق کتاب دوست عزیز
1100words you need to know هستش واسه من انتشارات بارونز هست رنگ قرمز واسه شما هم انتشارات امازون رنگش رو نمیدونم روی جلد منظورمه و فرقی نداره لغت و داستان با هم اومده
در ضمن اون انکی رو هم تو اینترنت سرچ کن من فک کنم تو فروم های دیگه خارجی (هندی یا چینی) دیدم اون رو نمیدونم واسه 1100هست یا نه...باز دیدم میذارم اینجا هر چند خودم اعتقادی بهش ندارم!
بااحترام
نقل قول  

آفلاین nox
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

26-12-2013, 12:56 PM
(13-09-2013, 02:12 PM)'blur' نوشته:
دوست عزیز به نظر من این راهی که میخواید برید اشتباهه.... متون GRE اینطور نیستن که شما لغت بدونید دیگه در فهمشون دچار مشکل نباشید....اتفاقا برعکسه....شما باید درک متنتون بالا باشه تا اگر چندتا لغت رو ندونستید هم مشکلی براتون پیش نیاد. من پارسال که امتحان دادم فقط 1100 رو خوندم به اضافه لغاتی که تو official guide می دیدم وارد نرم افزار کردم و مشکل حادی با لغت نداشتم. بلکه مشکلم همون سریع خوانی و درک سریع مطلب بود. با این حال وربالم 480 شد....از نظر شخص من اتفاقا شما رو متن بیشتر متمرکز شید. برای وربال official guide واجبه و خوندن جلد 7 منهتن برا ردینگ و رایتینگ هم خیلی خوبه....منابع دیگه رو اگه وقت کردین می تونین کار کنید البته...قبل امتحان هم دو نمونه کامپلت تست practice book ها و دو تست official guide رو کار کنید و لغاتشون رو هم تا اونجا که ممکنه بخونید. اگه تونستید 1100 رو سریع تموم کنید خیلی خوبه ولی بعدش تنها رو منابع و لغات اونا بخصوص official guide تمرکز کنید. البته این نظر و تجربه منه.

اگه ممکنه لینک دانلود کامپلت تست practice book ها و جلد 7 منهتن رو واسم بذارید.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-12-2013, 01:46 PM
(26-12-2013, 12:56 PM)'nox' نوشته:
اگه ممکنه لینک دانلود کامپلت تست practice book ها و جلد 7 منهتن رو واسم بذارید.

بفرما
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...2#pid30372
اینم practicebook که پیدا نکردم اینجا میذارم:

فایل‌های پیوست
.pdf   Practice Book for the GRE revised General Test.pdf (اندازه 2.71 MB / تعداد دانلود: 462)
نقل قول  

آفلاین laleh.saif
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-02-2014, 01:48 AM
سلام
لطفا منو راهنمایی کنید
من تصمیم دارم مهر ماه امتحان بدم و باید نمره 1200 به بالا بگیرم میشه منو راهنمایی کنید که چی بخونم و روزی چند ساعت باید مطالعه داشته باشم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 17 بعدی »