عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General ثبت نام GRE General

صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 44 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ثبت نام GRE General
آفلاین flamenco
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-09-2013, 03:33 PM
(23-09-2013, 03:27 PM)'Leopold' نوشته: شما ابتدا یک پروفایل در سایت ای تی اس بسازید. بعدش اگه خودتون کارت اعتباری ندارید با یکی از این شرکت های پرداخت آنلاین تماس بگیرید و یوزر و پس، تاریخ، محل و نوع امتحان (جنرال یا سابجکت) و رسید پرداخت به ریال واسشون بفرستید خودشون واستون پرداخت میکنند. فکر نمی کنم فرقی داشته باشه هر کدومش که شما راحت تر هستید( شیراز به اصفهان نسبت به تهران نزدیک تره Big Grin ) اگه سنجش ثبت نام کردید بعدش باید در سایت سازمان سنجش هم فرمی را پر کنید. واسه سنتر اصفهان مطمئن نیستم که نیاز به تکمیل فرم هست یا نه.

خیلی متشکرم. میشود یک یا چند شرکت مربوط به پرداخت آنلاین رو که مطمئن هستند، معرفی کنید. من جایی رو نمی شناسم و از اینکه تو اینترنت بگردم، زیاد اطمینان به آنها ندارم.
باز هم ممنون.
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

23-09-2013, 03:35 PM
واسه اینکه تبلیغ نشه به صورت پیام خصوصی چند تا شرکت مطمئن را واستون میفرستم.
(23-09-2013, 03:33 PM)'flamenco' نوشته:
خیلی متشکرم. میشود یک یا چند شرکت مربوط به پرداخت آنلاین رو که مطمئن هستند، معرفی کنید. من جایی رو نمی شناسم و از اینکه تو اینترنت بگردم، زیاد اطمینان به آنها ندارم.
باز هم ممنون.

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-09-2013, 03:52 PM
(23-09-2013, 03:16 PM)'flamenco' نوشته: سلام دوستان،
من می خواهم برای GRE ثبت نام کنم ولی در سایت بایستی پول را توسط مستر کارت یا مشابه واریز کرد. لطفا راهنمایی کنید.
من در شیراز هستم.
یک سوال دیگر هم دارم، بهتر است اصفهان ثبت نام کنم یا تهران؟
خیلی متشکرم.

دوست من
امتحان جی ار ای زیاد فرقی نمیکنه که کجا ثبت نام کنی و امتحان بدی. امتحان کاغذی هست. سنتر سنجش تعداد شرکت کننده هاش زیاده و باید فرم سنجش رو هم برای امتحان پر کنی. سنتر اصفهان خلوت تره و نیاز به پر کردن فرم نداره و به شما نزدیک تره.
راجع به نحوه ثبت نام هم که دوست خوبمون Leopold توضیح دادن.
موفق باشی
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-09-2013, 07:12 PM
(23-09-2013, 02:24 PM)'Leopold' نوشته: ممنون. اگه بخوام تغییر بدم باید اول 50$ پرداخت کنم بعدش به ای تی اس زنگ بزنم یا وقتی که زنگ زدم مشخصات کارت میگیرن تا 50 دلار پرداخت کم کنند، سیستمش چطوریه؟ 
مرسی

وقتی تماس میگیرید، مثل پرداخت قبوض تلفن، آب و برق و... که با تلفن بانک انجام میشه، مرحله به مرحله جلو رفته و در مرحله آخر اطلاعات کارت (شماره کارت، شماره پین و ...) از شما میپرسه که در صورت تائید نهایی، از حساب شما کسر شده و تاریخی که انتخاب کردید، نهایی خواهد شد.

(23-09-2013, 03:33 PM)'flamenco' نوشته:
باز هم ممنون.

در مورد شرکت های ارائه دهنده خدمات پرداخت از طریق کارت اعتباری، میتونید به این تاپیک مراجعه کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین flamenco
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-09-2013, 11:18 AM
سلام،
هنگام ثبت نام اگر مقصد برای ارسال رایگان مشخص نباشد، میشود بعدا آن را وارد کرد؟ بعد از ثبت نام چقدر وقت داریم تا آنها رو وارد کنیم؟ 
اگر اصلا وارد نکنیم، بعد از آزمون چه میشود؟

ممنونم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

25-09-2013, 01:03 PM
(25-09-2013, 11:18 AM)'flamenco' نوشته: سلام،
هنگام ثبت نام اگر مقصد برای ارسال رایگان مشخص نباشد، میشود بعدا آن را وارد کرد؟ بعد از ثبت نام چقدر وقت داریم تا آنها رو وارد کنیم؟ 
اگر اصلا وارد نکنیم، بعد از آزمون چه میشود؟
ممنونم.

سلام
ببینید شما فرصت دارید تا ساعت 10 قبل ازمون 4 مرکز به طور رایگان انتخاب کنید تا نمره ها بره دقت کنید رایگان...
ولی بعد امتحان به ازای هر دانشگاه یا مرکز 25 دلار باید بدین
هیچ اتفاق خاصی نمی افته اگه الان نمیدونین اون قسمت رو پر نکنین
شما تا 5 سال نمرتون معتبر و قابل فرستادن هستش یعنی در پوشه ای تی اس هستش
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین josph92
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-10-2013, 04:04 PM
برای یدونه GRE باید پاشیم برم ارمنستان؟[img]images/smilies/angry.gif[/img]منی که مشکل سربازی دارم چیکار کنم؟حتما باید وثیقه بذارم.[img]images/smilies/huh.gif[/img]کی پوله وثیقه داره اخه.[img]images/smilies/sad.gif[/img]اصلا نخواستیم. اگه بخوایم اینجا هم بدیم که دو بار در سال میگیرن.تا امتحان بدیم تا نتیجش بیاد تا نتیجه رو  ارسالش کنیم ده تا ددلاین گذشته.
تا وقتی که تمام فکرو ذهنت درگیر هدفته اگه تو راه صد بارم زمین بخوری دوباره پا میشی بدون توجه به چیز دیگه ای و قوی تر از قبل به راهت ادامه میدی .ولی اگه بخوای تو هدفت تذلذل ایجاد کنی اون موقعست که کوچکترین موانع قد علم میکنن.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-10-2013, 07:03 PM
یکی از دوستان من چند سال پیش این کار را انجام داد. از دانشگاه نامه خطاب به نظام وظیفه می گیرید که می خواهید برای امتجان GRE به کشور ارمنستان بروید. نامه را به نظام وظیفه که ببرید به شما گفته می شود وثیقه را ببرید بگذارید بانکی که معرفی می کنند (آن زمان حدود 8 میلیون تومان بود الان هم فکر نکنم تغییر زیادی کرده باشد) و بعد به شما یک مجوز می دهند که ببرید اداره گذرنامه و حدود 20 روز اجازه خروج می دهند. حدود 2 هفته از روز درخواست در دانشگاه تا گرفتن مجوز در نظر بگیرید و به عبارتی زمان امتحان را برای حدود یک ماه بعد در نظر بگیرید که وقتی مجوز را می گیرید تاریخ امتحان نگذشته باشد. اگر نمی خواهید هزینه کنید زمینی هم می توانید بروید که با حدود 100 هزار تومان می شود رفت. مرکز امتحانی شان هم در مرکز شهر ایروان نزدیک میدان اپرا در خیابان Baghramyan هست و اگر همان نزدیکی ها یک جایی پیدا کنید می توانید پیاده هم تا مرکز موردنظر بروید. خود مرکز هم کوچک بوده و امکان آزمون دادن 3-2 نفر بیشتر به صورت همزمان نیست. در سایت ETS چک کنید که ببینید این مرکز برای چه تاریخ هایی جای خالی دارد. بعد از برگشت هم می آیید و وثیقه را که احتمالا از یک آشنا قرض گرفته بودید را پس می دهید.
(02-10-2013, 04:04 PM)'josph92' نوشته: برای یدونه GRE باید پاشیم برم ارمنستان؟[img]images/smilies/angry.gif[/img]منی که مشکل سربازی دارم چیکار کنم؟حتما باید وثیقه بذارم.[img]images/smilies/huh.gif[/img]کی پوله وثیقه داره اخه.[img]images/smilies/sad.gif[/img]اصلا نخواستیم. اگه بخوایم اینجا هم بدیم که دو بار در سال میگیرن.تا امتحان بدیم تا نتیجش بیاد تا نتیجه رو  ارسالش کنیم ده تا ددلاین گذشته.

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین salazar716
نقل قول

19-10-2013, 01:17 AM
سلام.
یه سوال فوری.
وقت برای ثبت نام 9 نوامبر تموم شده؟ تا چند روز پیش میشد انتخاب کرد ولی الان فقط 8 فوریه هست...جریان چیه؟ اصن ظرفیت داره GRE واس ثبت نام که بعد یه تعداد تموم بشه؟
نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-10-2013, 01:33 AM
سلام، آره ددلاین ثبت نام نوامبر گذشته به همین خاطر فقط فوریه رو نشون میده. پارسال سنجش به صورت استندبای ثبت نام میکرد ولی گویا ای تی اس امسال با درخواست سنجش واسه ثبت نام امتحان های اکتبر و نوامبر به صورت استندبای موافقت نکرده.
اینطوری نیست که پر شه بلکه بر اساس ددلاین هست. مخصوصا فوریه که شرکت کننده در مقایسه با اکتبر و نوامبر کمتره.
(19-10-2013, 01:17 AM)'salazar716' نوشته: سلام.
یه سوال فوری.
وقت برای ثبت نام 9 نوامبر تموم شده؟ تا چند روز پیش میشد انتخاب کرد ولی الان فقط 8 فوریه هست...جریان چیه؟ اصن ظرفیت داره GRE واس ثبت نام که بعد یه تعداد تموم بشه؟

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 44 بعدی »