عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه
آفلاین QUPHAS
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-09-2013, 05:47 PM
(17-09-2013, 04:08 PM)'butterfly' نوشته:
فایل ضمیمه این پست رو من از سایت دانشگاه خودم برداشتم و اینجا میزارم. فقط کافیه به تبصره 2 توجه کنید. طبق این تبصره ایشون نمی تونند سابق کارشون برای ارشد استفاده کنن.
عجبا!!!!
ببینم اگر سابقه کار یک نفر بعد از تموم کردن ارشدش باشه چطور؟ تبصره این رو هم شامل میشه؟
اگر از دوستان کسی ابلاغیه رسمی از این تبصره داره اینجا بذاره بد نیست! که مطمئن باشیم این سلیقه ای گفته نشده!
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
17-09-2013, 06:55 PM
دوستان عزیز فایل حاوی تمام مواد قانونی برای خرید مدرک رو از این لینک که مال خود سایت وزارت علومه دانلود کنید. ( شرمنده حجمش 7mg بود اپلودش نکردم). دقیقا خط اول از صفحه 5 این فایل می گه که " دانش آموختگان نمی توانند مدرک تحصیلی مقطع اول را بازخرید و گواهی انجام کار خود را برای مقطع بعدی ارائه دهند." 

کل بخشنامه های وزارت علوم برای آزاد کردن دانشنامه و گرفتن ریزنمرات از تمام طرق ممکن هم از این لینک قابل دانلود می باشد.

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین lidoma
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-09-2013, 10:37 PM
خوب حالا یه نفر اومده مدرک لیسانس قبل از رفتن سر کار آزاد کرده و هزینشو داده اما بعدش رفته سر کار پس این خدمتی که الان انجام داده چی میشه نباید لحاظ شه؟من میگم که اصلا تا قبل از گرفتن مدرک لیسانس سر کار نرفتم بعدش رفتم
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-09-2013, 10:54 PM
(17-09-2013, 10:37 PM)'lidoma' نوشته: خوب حالا یه نفر اومده مدرک لیسانس قبل از رفتن سر کار آزاد کرده و هزینشو داده اما بعدش رفته سر کار پس این خدمتی که الان انجام داده چی میشه نباید لحاظ شه؟من میگم که اصلا تا قبل از گرفتن مدرک لیسانس سر کار نرفتم بعدش رفتم

ببین اگه عاقلانه فکر کنیم شما باید بتونی از سابقه کاری که بعد از آزاد سازی لیسانس به دست آوردی مدرک فوقت را آزاد کنی اما اون مقدار سابقه کاری که قبل از آزادسازی لیسانس داری دیگه به درد نمیخوره. از طرفی اگه سابقه کاری شما به قدری بوده که با اون میتونستی مدرک لیسانست را آزاد کنی و حتی مقداری هم واسه آزادسازی مدرک ارشدت باقی می موند به نظرم بتونی از اون مقدار باقی مونده واسه ارشدت استفاده کنی. بهترین کار این هست که بری پیش خانم محمدی ازش سوال کنی و شماره آیین نامه ای که شرایط تو رو داشته باشه را یادداشت کنی و به مسئولین دانشگاه نشون بدی. تمامی آیین نامه ها به دانشگاه ها هم ابلاغ شده ولی متاسفانه مسئولین دانشگاه ها اطلاعاتشون کافی نیست (نمونش آزادسازی هر دو مدرک لیسانس و فوق تنها با یک نامه اداره کار از طریق عدم کاریابی بود که مسئولین دانشگاه اطلاع نداشتن و 3 ماهی من الاف کردن).
قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین lidoma
**
نقل قول

17-09-2013, 10:58 PM
این آئین نامه ای که میگی و شرایط منو داره را از کجا پیدا کنم ؟
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-09-2013, 11:00 PM
(17-09-2013, 10:37 PM)'lidoma' نوشته: خوب حالا یه نفر اومده مدرک لیسانس قبل از رفتن سر کار آزاد کرده و هزینشو داده اما بعدش رفته سر کار پس این خدمتی که الان انجام داده چی میشه نباید لحاظ شه؟من میگم که اصلا تا قبل از گرفتن مدرک لیسانس سر کار نرفتم بعدش رفتم

به نظرم بستگی داره مدرک لیسانستون کی خریده باشین؟ میشه بگین که قبل از دوره ارشدتون بود یا بعدش یا در حین تحصیل؟ من  وقت نکردم همه اون فایل رو  بخونم. شما کامل اون 34 صفحه رو بخون شاید برای وضعیت شما هم ماده ای تبصره ای باشه بعید می دونم برای این حالت راه حلی نباشه. اگه هم تو فایل  چیزی پیدا نکردین از خود وزارت علوم پیگیر باشین.
نقل قول  

آفلاین lidoma
**
نقل قول

17-09-2013, 11:02 PM
من بعد از دوره ارشدم بود
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-09-2013, 11:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-09-2013, 11:09 PM توسط Torkan.)
دوست من کمی بدوی فکر کنم کارت راه میفته
اخه چطور ممکنه کسی که پول نداده و کار کرده مثلا 6 سال بتونه هر دو مقطع رو ازاد کنه ولی کسی که پول لیسانس رو داده ولی واسه ارشد کار کرده مدرکش رو ندن و بگن پول بده!مساله پوله نه چیز دیگه
شما باید همون کاری رو که دوست عزیزمون گفتن انجام بدی
من هم یادمه یه نفر دانشگاه ما سابقه کارش بعد ارشد بود و تونست ازاد کنه مدرکش رو ...لیسانس رو هم تا جایی که یادمه پول داده بود ازاد کنه...البته سنش زیاد بود ولی خوب معلوم بود که بعد ارشد کار کرده دیگه
باز شما پیگیر باش
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-09-2013, 11:11 PM
(17-09-2013, 11:02 PM)'lidoma' نوشته: من بعد از دوره ارشدم بود

پس با توجه به اون ماده قانونی که بهش اشاره کردم منطقا تنها در صورتی می تونید از سابقه کارتون برای مدرک ارشد استفاده کنید که سابقه کارتون بیشتر از 4 سال باشه. یعنی می تونستید هم لیسانس رو با تعهد خدمت بگیرید و بعد از بقیش برای ارشد استفاده کنید.  بهترین راه حل به نظر من همون تماس با خانم محمدی که دوست خوبمون بهش اشاره کرد. 
نقل قول  

آفلاین lidoma
**
نقل قول

17-09-2013, 11:12 PM
من آئین نامه رو خوندم گفته دانش آموختگان نمی توانند مدرک تحصیلی مقطع پائینتر را بازخرید و گواهی انجام کار خود را برای مقطع بالاتر ارائه دهند.با این تبصره میشه کاری کرد؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 49 بعدی »