عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان

صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... 100 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان
آفلاین alpachino10
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-09-2013, 10:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-09-2013, 10:31 PM توسط alpachino10.)
(17-09-2013, 09:43 PM)'Charming' نوشته: دوست من درسته ایمیل در همه جای جهان تفسیرش ثابته ولی بهتره کشورش رو هم بگین
بله به نظر من supervisor با adviser فرق داره و دومی فقط مشاوره میده به نظر من نه فاند و ...
بهتره دوستان دیگه هم نظر بدن
بااحترام

متشکرم. استاد از آمریکا هستش

گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با تو چه كس مي گويد ؟ آن زمان كه خبر مرگ مرا مي شنوي،روي خندان تو را كاشكي مي ديدم...
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-09-2013, 10:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-09-2013, 10:56 PM توسط Torkan.)
اخه خیلی بعیده یه استاد اینجوری قبول کنه منظورم با این لحن بنویسه واسه تون که فاند میدم یا supervisor میشم
شما بهتره ادامه بدی مکاتبت رو باهاش و رک و پوست کنده همه چی رو بپرسی
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین alpachino10
**
نقل قول

17-09-2013, 11:01 PM
(17-09-2013, 10:55 PM)'Charming' نوشته: اخه خیلی بعیده یه استاد اینجوری قبول کنه منظورم با این لحن بنویسه واسه تون که فاند میدم یا supervisor میشم
شما بهتره ادامه بدی مکاتبت رو باهاش و رک و پوست کنده همه چی رو بپرسی
بااحترام

بله اتفاقا واسه خودمم هم عجیب بود. فعلا بهش دوباره ایمیل زدم تا ببینم چی میگه.
سپاس فراوان دوست عزیز
گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با تو چه كس مي گويد ؟ آن زمان كه خبر مرگ مرا مي شنوي،روي خندان تو را كاشكي مي ديدم...
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."
نقل قول  

آفلاین alpachino10
**
نقل قول

19-09-2013, 12:50 PM
دوستان من به اون استادی که گفته بود می تونه استاد راهنمامم بشه دوباره ایمیل زدم و خیلی محترمانه در مورد ساپورت های مالی احتمالی  در حین تحصیل ازش سوال کردم. ظاهرا  چندان به مذاقش ایشون خوش نیومده و جواب بنده رو رو ندادن! [img]images/smilies/shy.gif[/img] به نظر شما اگه بخوام دوباره بهش میل بزنم تا نظرشو جلب کنم چکار باید بکنم؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

19-09-2013, 12:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-09-2013, 01:02 PM توسط Torkan.)
شما باید مشخص کنی که مساله فاند واست مهمه یا نه!!
قبلا هم گفتم بعید میدونم جوابشون زیاد مثبت بوده باشه ولی شما ولش نکن!!
بهتره بازم ایمیل بزنی
دلیل نیست جواب نداده پس به مذاقش خوش نیومده
بنده هم 3 ماه پیش استادی گفت رزومت فلانه و بهمانه اقا بیا و .. و...
بعد یه هفته ایمیل زدم هنوز هم که هنوزه جواب نداده
من که استاد باشم تو وب سایتم مینویسم اقا دانشجو واسه ترم جدید ورنمیدارم یا 2 تا ور میدارم یا ور میدارم پول نمیدم!!!
خوب بنویسین دیگه...امان از دست این استادا!!!!
بااحترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-09-2013, 01:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-09-2013, 01:54 PM توسط blur.)
(19-09-2013, 12:50 PM)'alpachino10' نوشته: دوستان من به اون استادی که گفته بود می تونه استاد راهنمامم بشه دوباره ایمیل زدم و خیلی محترمانه در مورد ساپورت های مالی احتمالی  در حین تحصیل ازش سوال کردم. ظاهرا  چندان به مذاقش ایشون خوش نیومده و جواب بنده رو رو ندادن! [img]images/smilies/shy.gif[/img] به نظر شما اگه بخوام دوباره بهش میل بزنم تا نظرشو جلب کنم چکار باید بکنم؟

بهتره باتجربه ترها راهنمایی کنن ولی از نظر من و اگه جای شما باشم یه میل میزنم اولشم حتما میگم که آرزومه که شما استاد من باشین و به فلان زمینه های تحقیقاتی شما خیلی علاقمندم و فلان مقاله تون این جنبه هاش جالب بود! بعدش بپرسین که الان و در این مرحله چی کار باید بکنید. فکر کنم خودشون در مورد فاندم بگن. نگفتن تو میل بعدی ازشون بپرسین....
از این اتفاق ها هم متاسفانه گاها میافته که استادی یه میل خیلی مثبت میده ولی بعدش جواب نمیده :|
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین alpachino10
**
نقل قول

19-09-2013, 02:05 PM
(19-09-2013, 12:57 PM)'Charming' نوشته: شما باید مشخص کنی که مساله فاند واست مهمه یا نه!!
قبلا هم گفتم بعید میدونم جوابشون زیاد مثبت بوده باشه ولی شما ولش نکن!!
بهتره بازم ایمیل بزنی
دلیل نیست جواب نداده پس به مذاقش خوش نیومده
بنده هم 3 ماه پیش استادی گفت رزومت فلانه و بهمانه اقا بیا و .. و...
بعد یه هفته ایمیل زدم هنوز هم که هنوزه جواب نداده
من که استاد باشم تو وب سایتم مینویسم اقا دانشجو واسه ترم جدید ورنمیدارم یا 2 تا ور میدارم یا ور میدارم پول نمیدم!!!
خوب بنویسین دیگه...امان از دست این استادا!!!!
بااحترام

گل گفتید. منم موندم چرا استادا اکثرا وضعیت پذیرش دادنشون رو مبهم میزان. بدتر از اون تعداد بسیار زیادی شون هم حتی وضعیت ریسرچ شون رو هم دقیقا مشخصا نمیکنن که بگن آقا ما در حال حاضر دقیقا داریم روی این زمینه به خصوص  ریسرچ میکینم و اگه می خوایید ریسرچر ما بشید باید توی فلان زمینه ها تبحر داشته باشد . آدم تکلیف خودشو نمیدونه. فقط چندتا Research Interest کلی می نویسن!
بله صد در صد فاند واسم مهمه. بدون فاند که اصلا نمیشه رفت. فقط می خوام طرف رو از دست ندم. من کسایی رو دیدم که استادشون اول فاند ندادن ولی با پیگیری هایی که کردن نهایت تونستن استاد رو به TA و RA راضی کنن. فقط دقیقا مطمئن نیستم از چه راهی پیش برم که مناسب باشه.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-09-2013, 02:08 PM
من خودم خجالتی هستم!ولی اگه مقدوره میتونین حتی یه زنگ بزنین و خلاص!
به ایمیل جواب میدن بعد آدم رو تو دردسر میندازن واقعا موندم!
چرا جدا چرا نمینویسن که اقا دانشجور ورنمیداریم؟یااگه به ایمیل ها جواب نمیدن خوب یه دفعه اسپم کنن...
من که پیشنهاد میکنم اگه واقعا فک میکنین که میتونین کار کنی باهاش یه زنگ بزن و معامله رو به نفع خودت تموم کن!!!
بااحترام
نقل قول  

آفلاین alpachino10
**
نقل قول

19-09-2013, 02:09 PM
(19-09-2013, 01:50 PM)'blur' نوشته:
بهتره باتجربه ترها راهنمایی کنن ولی از نظر من و اگه جای شما باشم یه میل میزنم اولشم حتما میگم که آرزومه که شما استاد من باشین و به فلان زمینه های تحقیقاتی شما خیلی علاقمندم و فلان مقاله تون این جنبه هاش جالب بود! بعدش بپرسین که الان و در این مرحله چی کار باید بکنید. فکر کنم خودشون در مورد فاندم بگن. نگفتن تو میل بعدی ازشون بپرسین....
از این اتفاق ها هم متاسفانه گاها میافته که استادی یه میل خیلی مثبت میده ولی بعدش جواب نمیده :|

بله اتفاقا، من توی دوتا میلی که به ایشون زدم این چیزا رو عنوان کردم. البته به توصیه یکی از دوستام من در ایمیل دومم در مورد فاند پرسیدم. گمون میکنم یه مقدار زود بود واسه این کار. باید میزاشتم یه کم بیشتر پیش میرفت بعد
سپاس فراوان
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

19-09-2013, 02:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-09-2013, 02:19 PM توسط Torkan.)
من یه چیز دیگه هم به ذهنم بیاد بگم با اجازه:
استاد اگه واقعا جواب بده باشه میده
بازم میگم به نظر من نحوه ایمیل نمیدونم subject  و ..و ... 1 درصد فقط تاثیر داره
استادی که دنبال دانشجو هست زودی به رزومه و cv نگاه میکنه و میبینه فاند دادنی هست یا نه
در هر حال دوست من امیدوارم خبرهای خوب رو بیای و همینجا اعلام کنی...
بااحترام
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... 100 بعدی »