عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
جواب ندادن استادان

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
جواب ندادن استادان
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-09-2013, 09:49 PM
من هم با دوست خوبم Blur موافقم. من از 7 دانشگاهی که اپلای کردم، 4 دانشگاه رو ریجکت شدم (حداقل ها رو داشتم)، از این 4 دانشگاه، 2 دانشگاه صراحتا در Rejection Letter فرستاده شده، ذکر کردند که "استادی قبول نکرده که پرونده شما رو ساپورت کنه" و 2 دانشگاه دیگه هم گفتند که در گرایشی که شما اپلای کردید، امسال دانشجو نمیگیریم، یعنی عملا استادی در اون بخش فعلا کار نمیکنه (علیرغم چیزی که در وبسایت شون ذکر کرده بودند). از 3 دانشگاهی که پذیرفته شدم، متاسفانه 2 استاد برای ترم پائیز فاند نداشتند.
استادی رو هم که الان RA هستم، نه کسی معرفی کرد و نه به تعبیر دوستمون، کسی سفارش من رو کرد! ایمیل زدم بهش، رزومه رو فرستادم و بعد هم یک مصاحبه با skype داشتیم و گفت اپلای کن (فقط در مراحل پذیرش فرمی بود که باید حتما اسم استادی رو که قراره باهاش کار کنی، مشخص میکردم). مدارک مربوط به رزومه ام هم موجوده! و کاملا در نتایج پذیرش مشخص و واضح هست...Lab Rotation تا جایی که من اطلاع دارم بیشتر مربوط به دوستانی است که در رشته های زیر شاخه پزشکی، علوم پایه (جز ریاضی البته!) و رشته های مرتبط با زیست شناسی مشغول میشوند، و گرنه در سایر رشته ها، مثل رشته های فنی، تغییر استاد معنی نمیده (مگر اینکه فاند شما کلا TA باشه).

کاش فقط همیشه، سریع قضاوت نکرده و بلافاصله قانون صادر نکنیم!!

در مورد جواب ندادن استاد به این دوستمون هم، پیشنهاد میکنم به استادی که شما رو به این استاد معرفی کرده، ایمیل زده و موضوع رو با ایشون در میان بگذارید و علت رو جویا بشید، یا حتی میتونید ایمیلی که به شما داده (و در اون گفته با فلان استاد تماس بگیرید) رو برای استادی که جواب نمیده، به همراه متن ایمیل خودتون فوروارد کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-09-2013, 10:10 PM
(12-09-2013, 09:49 PM)'MaMi' نوشته:
من هم با دوست خوبم Blur موافقم. من از 7 دانشگاهی که اپلای کردم، 4 دانشگاه رو ریجکت شدم (حداقل ها رو داشتم)، از این 4 دانشگاه، 2 دانشگاه صراحتا در Rejection Letter فرستاده شده، ذکر کردند که "استادی قبول نکرده که پرونده شما رو ساپورت کنه" و 2 دانشگاه دیگه هم گفتند که در گرایشی که شما اپلای کردید، امسال دانشجو نمیگیریم، یعنی عملا استادی در اون بخش فعلا کار نمیکنه (علیرغم چیزی که در وبسایت شون ذکر کرده بودند). از 3 دانشگاهی که پذیرفته شدم، متاسفانه 2 استاد برای ترم پائیز فاند نداشتند.
استادی رو هم که الان RA هستم، نه کسی معرفی کرد و نه به تعبیر دوستمون، کسی سفارش من رو کرد! ایمیل زدم بهش، رزومه رو فرستادم و بعد هم یک مصاحبه با skype داشتیم و گفت اپلای کن (فقط در مراحل پذیرش فرمی بود که باید حتما اسم استادی رو که قراره باهاش کار کنی، مشخص میکردم). مدارک مربوط به رزومه ام هم موجوده! و کاملا در نتایج پذیرش مشخص و واضح هست...Lab Rotation تا جایی که من اطلاع دارم بیشتر مربوط به دوستانی است که در رشته های زیر شاخه پزشکی، علوم پایه (جز ریاضی البته!) و رشته های مرتبط با زیست شناسی مشغول میشوند، و گرنه در سایر رشته ها، مثل رشته های فنی، تغییر استاد معنی نمیده (مگر اینکه فاند شما کلا TA باشه).
در مورد جواب ندادن استاد به این دوستمون هم، پیشنهاد میکنم به استادی که شما رو به این استاد معرفی کرده، ایمیل زده و موضوع رو با ایشون در میان بگذارید و علت رو جویا بشید، یا حتی میتونید ایمیلی که به شما داده (و در اون گفته با فلان استاد تماس بگیرید) رو برای استادی که جواب نمیده، به همراه متن ایمیل خودتون فوروارد کنید.

محمد عزیز
مرسی از پاسخت
من بیش از 50 تا جواب مشابه همونی که گذاشتم ور دارم همش توی جی میلم الان موجوده. در رشته های پزشکی ، زیست  به این صورت هست در امریکا که دانشجو یکی -دو سال اول در آزمایشگاههای یک استاد هر استاد فک کنم 2-3 ماه باشه آموزش می بینه با روش های عملی آشنا میشه و با لاین کاری استاد .
بعد از آزمون جامع  یکی از این آزمایشگاهها و اساتید رو انتخاب میکنه و تزش رو می گذراند! حالا چطور یک استاد بیا از الان به یک دانشجوی خارجی بگه من تو رو برمیدارم در صورتی هنوز نه پذیرش داره و نه lab rotation  رفته؟ اصلا هدف لب روتیشن اینه که دانشجو با موضوعات مختلف آشنا بشه و بادید باز انتخاب کنه.  دانشجو از سال سوم استاد راهنما انتخاب میکنه نه قبل از پذیرش!
یک دانشجوی ایرانی پرینستون به من گفت اگه میخای اساتید جواب بدن مقاله نویسنده اول ایمپکت بالای 8 بده که تقریبا در ایران نمی خام بگم غیر ممکنه ولی بسیااااااااار سخته
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین mali1367
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-09-2013, 10:36 PM
(12-09-2013, 03:57 PM)'yousi' نوشته:
 ببین در ایمیل هایی که به این استاد میزنی گفتی که اون استاد معرفیت کرده یا نه؟
حالا میتونی یک کار بکنی. به اون استاد اول ایمیل بزن بگو که آیا ایشون تعطیلات تشریف دارن؟ چون از اون زمانی که شما گفتین من ایمیل زدم و متاسفانه جوابی از ایشون دریافت نکردم. این استاده یک جوابی یک راهنمایی چیزی میکندت ختما

ممنون از همکاریت دوست عزیز
آره، من تو ایمیل اینجوری نوشتم که:
Having talked to Dr. Zhang he recommended me to contact you for inquiring regarding to your available open PhD positions.[font][size=15px]    Also he informed me that he is enthusiastic about collaboration as my co-advisor.[/size][/font] [font][size=15px]البته این موضوع رو که فلانی معرفی کرده رو تو عنوان ایمیل نیاورده بودم.[/size][/font]
(12-09-2013, 06:01 PM)'ice' نوشته:
درود دوست عزیز به آکادمیا خوش آمدید. عنوان ایمیلتون چی بود؟ در این ارسال مورد مشابهی که برای من پیش اومده بود و راهنمایی دوستان گذاشته شده. نتیجه هم گرفتم.

ممنون از راهنماییت دوست عزیز
خب من تو عنوان ایمیل چیزی راجع به معرفی از طرف یه استاد دیگه نیاورده بودم
این بود:

• Interested in doing research as a PHD student in Power & Energy Systems Lab‏
ولی تو متن ایمیل گفتم که فلانی معرفی کرده
Having talked to Dr. Zhang he recommended me to contact you for inquiring regarding to your available open PhD positions.    Also he informed me that he is enthusiastic about collaboration as my co-advisor.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

Smile  12-09-2013, 10:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-09-2013, 10:59 PM توسط Torkan.)

ممنون دوست من بابت توضیحات
ولی:
شما فرمودی 2 دانشگاه دیگه هم گفتند که در گرایشی که شما اپلای کردید، امسال دانشجو نمیگیریم!مگر شما قبلا این رو نمیدونستید و اپلای کردید؟ از کجا حدس میزنید استاد نبوده؟ خوب دلیل نمیشه که چون حتما استاد نبوده پس پذیرش کلا واسه اون ترم ندادن ممکنه دلایل دیگه ای باشن
بنده با رشته شما اشنا نیستم زیاد (مهندسی چوب و الوار؟) درسته جسارتا؟
من رشتم فنی هستش و واسه دوستانی که زیاد مته روی خشخاش واسه پیدا کردن استاد تو امریکا میذارن میگم:
دوستانی که معدلشون خوب و جزو 5 یا 10 درصد کلاسشون هستن و جی ار ای بالا و تافل و ایلتس بالا و sop منسجم و قانع کننده دارن (حالا رکام چه بهتر ولی به نظر من فرمالیتس) نگران نباشن:
ببینید بازم نمیگم استاد پیدا نکنین ها چرا بنده خودم به 157 تا استاد ایمیل زدم ولی این رو میگم زیاد ناراحتی به خودتون راه ندید به خصوص رشته های فنی رو میگم
در ضمن صحبت من با ایندگانی هست که اینارو خواهند خوند
استاد وقتی عاشق شما میشه که مقاله ای اس ای زیاد داشته باشین(وگرنه به استاد چه شما 340 با رایتینگ 6 اوردین تو جی ار ای)!!!!
در تایید صحبت جناب کریم هم بگم مقالات داخلی اصلا به درد نمیخورن (رزومه پر کردنه) مقاله فقط ای اس ای و کنفرانس معتبر
در نهایت این رو بگم که خود امریکایی ها بیشتر از مقاله های ای اس ای به کنفرانس های خودشون اعتماد دارن چون شنیدم پروسه داوریش مثل قضاوت دادگاهی هستش![img]images/smilies/wink.gif[/img]
همه اینها نظر من هست ها نگین قطعی باز حرف میزنه هر چند احساس بنده اینه که حقیقته!
بااحترام[img]images/smilies/shy.gif[/img]

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

12-09-2013, 11:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-09-2013, 11:20 PM توسط Karim.)
(12-09-2013, 10:59 PM)'Charming' نوشته:
ممنون دوست من بابت توضیحات
ولی:
شما فرمودی 2 دانشگاه دیگه هم گفتند که در گرایشی که شما اپلای کردید، امسال دانشجو نمیگیریم!مگر شما قبلا این رو نمیدونستید و اپلای کردید؟ از کجا حدس میزنید استاد نبوده؟ خوب دلیل نمیشه که چون حتما استاد نبوده پس پذیرش کلا واسه اون ترم ندادن ممکنه دلایل دیگه ای باشن
بنده با رشته شما اشنا نیستم زیاد (مهندسی چوب و الوار؟) درسته جسارتا؟
من رشتم فنی هستش و واسه دوستانی که زیاد مته روی خشخاش واسه پیدا کردن استاد تو امریکا میذارن میگم:
دوستانی که معدلشون خوب و جزو 5 یا 10 درصد کلاسشون هستن و جی ار ای بالا و تافل و ایلتس بالا و sop منسجم و قانع کننده دارن (حالا رکام چه بهتر ولی به نظر من فرمالیتس) نگران نباشن:
ببینید بازم نمیگم استاد پیدا نکنین ها چرا بنده خودم به 157 تا استاد ایمیل زدم ولی این رو میگم زیاد ناراحتی به خودتون راه ندید به خصوص رشته های فنی رو میگم
در ضمن صحبت من با ایندگانی هست که اینارو خواهند خوند
استاد وقتی عاشق شما میشه که مقاله ای اس ای زیاد داشته باشین(وگرنه به استاد چه شما 340 با رایتینگ 6 اوردین تو جی ار ای)!!!!
در تایید صحبت جناب کریم هم بگم مقالات داخلی اصلا به درد نمیخورن (رزومه پر کردنه) مقاله فقط ای اس ای و کنفرانس معتبر
در نهایت این رو بگم که خود امریکایی ها بیشتر از مقاله های ای اس ای به کنفرانس های خودشون اعتماد دارن چون شنیدم پروسه داوریش مثل قضاوت دادگاهی هستش![img]images/smilies/wink.gif[/img]
همه اینها نظر من هست ها نگین قطعی باز حرف میزنه هر چند احساس بنده اینه که حقیقته!
بااحترام[img]images/smilies/shy.gif[/img]

مرسی
واقعا زمانی که به اینهمه استاد ایمیل میزنی وجواب نمیدن بسیار از نظر روانی انسان سرخورده میشه هرچقدر هم که روحیه قوی داشته باشی بالاخره اثرات منفی خودش رو میذاره.
من واقعا در یک سایت یا دپارتمان از دانشکاههای امریکا ندیدم که نوشته باشن  ایمیل زدن به استادن جزو پروسه پذیرش باشه در صورتی که واقعا موارد زیادی دیدم که گفتن اصلا ایمیل به استاد لازم نیست علاوه بر اینکه توی ایمیل ها هم خیلی از اساتید اینو گفتند.
اگه واقعا ایمیل زدن  جزو پروسه پذیرش باشه مثل استرالیا و کانادا و حتی مواردی اروپا واضح توی سایت توضیح میدن که تا استاد پیدا نکنید اپلای نکنید.
اگر واقعا دوستان یک لینکی بدهند که در امریکا گفته  استاد پیدا کردن مفیده نشون ما هم بدن  شاید ما اشتباه می کنیم.
خلاصه اینکه دوستان ای آیندگان: کنکور تحصیلات تکمیلی در امریکا  جی اری جنرال هست و تافل و معدل ولا غیر

بازم میگم ایمیل زدن بهتر از نزدنش هست همین. و اگه جواب ندادن ناراحت نشوید.
مقاله های من همش خارجی هستند ولی اصلا یکی به ما نمیگه مقاله ات کیلویی چند؟!! همین الان هم که دارم تایپ میکنم در حال ساب میت کردن یک مقاله در ژورنال هلندی هستم!!
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-09-2013, 12:00 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-09-2013, 12:08 AM توسط MaMi.)
دقت نکردی باز! Wink
نقل قول:2 دانشگاه دیگه هم گفتند که در گرایشی که شما اپلای کردید، امسال دانشجو نمیگیریم، یعنی عملا استادی در اون بخش فعلا کار نمیکنه (علیرغم چیزی که در وبسایت شون ذکر کرده بودند)
...
...و گرنه در سایر رشته ها، مثل رشته های فنی، تغییر استاد معنی نمیده (مگر اینکه فاند شما کلا TA باشه).
یعنی در سایت دانشگاه ذکر شده بود که در گرایش A دانشجو میپذیریم ولی در نامه ریجکت من نوشته شد که در گرایش A امسال کلا دانشجو نپذیرفتیم، حالا دلیلش هر چیز دیگه ای هم بود، اصلا برای من اهمیتی نداره چون این تاپیک محل بررسی دلایل ریجکت شدن نیست، از طرفی تا جایی که من اطلاع دارم، استادی باید باشه که در تحقیقاتش شما رو دستیار خودش کنه تا شما RA محسوب بشی، حالا نمیدونم چجوری ممکنه کسی RA بشه (جدا از رشته هایی که Lab Rotation دارند) ولی استادی هم نباشه یا اصلا با استادی صحبت نکرده باشه Smile
اصول پذیرش در تمامی رشته ها یکسان است، یعنی متقاضی رشته های زیر شاخه مدیریت میدونه که مثلا برای امریکا باید GMAT بده، متقاضی رشته های علوم انسانی مثلا روانشناسی میدونه که باید نمره Verbal بالایی داشته باشه و ... بنابراین با احترام و جسارتا من از مریخ نیومدم و یا اینکه اولین بار نیست کسی از دوستان در این رشته یا رشته های مشابه، پذیرش میگیره! Wink مسلما من هم به اساتید زیادی ایمیل زدم و جواب های template گرفتم یا اصلا جوابی نگرفتم ولی همچنان معتقدم که ایمیل زدن به استاد در امریکا هم میتونه موثر باشه (حتی اگر در سایت دانشگاه ذکر نشده باشه). موضوع جالب اینکه، در 5 دانشگاه از 7 دانشگاهی که اپلای کردم، یا به صورت مستقیم در فرم Graduate School و یا به صورت فرمی جداگانه در مورد "استادی که زمینه کاریش به شما نزدیک هست" سوال شده بود و این بنظر من یعنی اینکه حمایت استاد از پرونده شما هم میتونه تاثیر داشته باشه، توجه کنید گفتم میتونه تاثیر داشته باشه نه اینکه کلا شانس شما رو زیر و رو کنه.
در مورد اهمیت مقالات در اخذ پذیرش هم به این تاپیک میتونید مراجعه کنید. اگر چه من اصلا در مورد قانون (!) اعتبار بیشتر مقالات کنفرانسی از مقالات ژورنالی و ISI، از دید امریکایی ها، با شما اصلا موافق نیستم، حداقل در مورد اساتید امریکایی و غیر امریکایی که من باهاشون برخورد کردم، اینجوری نبوده!
موید و پیروز باشید Smile

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-09-2013, 12:09 AM
Dear Zaynab,
Thank you for your email.  In order for the Department of Horticulture to be able to recommend you for admission we must have an advisor who has a suitable project and availability of funding.  Unfortunately, at this time we have not been able to identify an advisor. 

Your application continues to be available for Horticulture faculty review.  Should there be interest in your application you can expect to be contacted by faculty directly for preliminary discussion.

Thank you for your interest in graduate studies at Washington State University. 
من که نظر رئیس دپارتمان رو پرسیده بودم که اپلای کنم یا نه....گفته بود اپلای کن!
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

13-09-2013, 12:21 AM
البته این رو هم بگم که وقتی اپلای میکنی از دانشگاه میپرسی چیکارا لازمه بکنم اصلا نمیگن برو دنبال استاد به نفع خودته بعد پذیرش میپرسی فاند چطور شد میگن برو دنبال استاد
 نکته ی مهمی هستش ها نه؟!
بااحترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mali1367
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-09-2013, 12:21 AM

ممنون از راهنماییت دوست عزیز، من تو ایمیلی که به استاد دومی فرستادم، ایمیل استاد اولی رو آوردم، ولی فکر میکنم باید تو عنوان ایمیل هم میگفتم که فلانی شما رو معرفی کرده، شاید اینجوری بهتر بود
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

Smile  13-09-2013, 12:28 AM
(13-09-2013, 12:00 AM)'MaMi' نوشته: دقت نکردی باز! Wink
یعنی در سایت دانشگاه ذکر شده بود که در گرایش A دانشجو میپذیریم ولی در نامه ریجکت من نوشته شد که در گرایش A امسال کلا دانشجو نپذیرفتیم، حالا دلیلش هر چیز دیگه ای هم بود، اصلا برای من اهمیتی نداره چون این تاپیک محل بررسی دلایل ریجکت شدن نیست، از طرفی تا جایی که من اطلاع دارم، استادی باید باشه که در تحقیقاتش شما رو دستیار خودش کنه تا شما RA محسوب بشی، حالا نمیدونم چجوری ممکنه کسی RA بشه (جدا از رشته هایی که Lab Rotation دارند) ولی استادی هم نباشه یا اصلا با استادی صحبت نکرده باشه Smile
اصول پذیرش در تمامی رشته ها یکسان است، یعنی متقاضی رشته های زیر شاخه مدیریت میدونه که مثلا برای امریکا باید GMAT بده، متقاضی رشته های علوم انسانی مثلا روانشناسی میدونه که باید نمره Verbal بالایی داشته باشه و ... بنابراین با احترام و جسارتا من از مریخ نیومدم و یا اینکه اولین بار نیست کسی از دوستان در این رشته یا رشته های مشابه، پذیرش میگیره! Wink مسلما من هم به اساتید زیادی ایمیل زدم و جواب های template گرفتم یا اصلا جوابی نگرفتم ولی همچنان معتقدم که ایمیل زدن به استاد در امریکا هم میتونه موثر باشه (حتی اگر در سایت دانشگاه ذکر نشده باشه). موضوع جالب اینکه، در 5 دانشگاه از 7 دانشگاهی که اپلای کردم، یا به صورت مستقیم در فرم Graduate School و یا به صورت فرمی جداگانه در مورد "استادی که زمینه کاریش به شما نزدیک هست" سوال شده بود و این بنظر من یعنی اینکه حمایت استاد از پرونده شما هم میتونه تاثیر داشته باشه، توجه کنید گفتم میتونه تاثیر داشته باشه نه اینکه کلا شانس شما رو زیر و رو کنه.
در مورد اهمیت مقالات در اخذ پذیرش هم به این تاپیک میتونید مراجعه کنید. اگر چه من اصلا در مورد قانون (!) اعتبار بیشتر مقالات کنفرانسی از مقالات ژورنالی و ISI، از دید امریکایی ها، با شما اصلا موافق نیستم، حداقل در مورد اساتید امریکایی و غیر امریکایی که من باهاشون برخورد کردم، اینجوری نبوده!
موید و پیروز باشید Smile

بنده هم گفتم دوست من قبل از اپلای میپرسیدی از خود دانشگاه تا مطمین میشدین؟
هنوز هم که هنوزه بعضی سایت های و لینکهای دانشگاه متاسفانه اپدیت نیستن...بنده یه سوالی از گرد افیس کردم گفت کی این رو گفته واسه بعد لینک دادم و تعجب کرد ...تا4 روز تقریبا صفحه رو عوض کردنwest virginia بود فک کنم
دوست من باید قبول کرد که واسه دو نفر متفاوت ممکنه حادثه های متفاوتی پیش بیاد و قطعا شمایی که امریکا هستی شاید بهتر جس کنی ولی دلیل نمیشه که گفته های شما درست باشه(جسارتا منظورم اینه دلیل نمیشه گفته های شما مبتنی بر حقیقت باشه)
در هر حال دوست گل من بزرگوار این بحث ها همش از قوانین نانوشته نشات میگیره و نمیشه قطعی نظر داد ولی من نتیجه خودم رو دوباره تکرار میکنم:
نگران نباشن دوستانی که نتونستن استاد پیدا کنن
استادای امریکا مادامی که مقاله نداشته باشین (معتبر) به خاطر چیی به شما RA بدن؟
حداقل واسه رشته من
در ضمن باز هم میگم واسه رشته مهندسی مکانیک من تا الان 223 تا تو زمینه FEM مقاله خوندن واقعا عجیبه فقط 5 تاش از امریکا بود ولی تعداد 9 تا کنفرانس تو امریکا 8 تاش از خود امریکا بود[img]images/smilies/smile.gif[/img]
بااحترام
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 17 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 10-06-2025، 12:37 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی