عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟
آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-08-2013, 06:15 PM
دوست عزیز
بحث دیگه داره خارج میشه
اگر به دقت نگه کنید کشور و دانشگاه در هر پروفایل اشاره شده بهش
زبان رایج در دانشگاه های سوئد هم در مقطع دکترا سوئدی نیست و انگلیسی است
لطفا تاپیک های مرتبط را با دقت بیشتری مطالعه کنید
(30-08-2013, 06:20 AM)'mr.h.gm' نوشته: فکر می کردم دلار باشه.
به خاطر اون تعجب کردم.
به هر حال ممنون.
اما به نظر شخصی من ارزش یاد گرفتن زبان سوئدی رو نداره من خیلی با زبان مشکل دارم و زبان انگلیسی رو هم با کلی مصیبت دارم یاد میگیرم !
بازم تشکر

نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-09-2013, 12:26 AM
سلام
جای این سوال کجاست؟
"کار کردن در آزمایشگاه استادی که خودش فعال نیست و مقاله نمیده ارزش داره؟ ایشون در ریکام مینویسن که دستیار پژوهش بودم"

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

03-09-2013, 05:02 AM
(03-09-2013, 12:26 AM)'nasim1234' نوشته: سلام
جای این سوال کجاست؟
"کار کردن در آزمایشگاه استادی که خودش فعال نیست و مقاله نمیده ارزش داره؟ ایشون در ریکام مینویسن که دستیار پژوهش بودم"

این موضوع می‌تونه جای مناسبی برای سوال شما باشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

04-09-2013, 07:50 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-09-2013, 07:51 AM توسط Torkan.)
سلام
من سه تا سوال مطرح کردم میخوام ببینم جاش درسته
اگه بله میشه فرد مطلع جواب بده ضروری هستش
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...8%A7%D9%86
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...%84?page=6
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...%A7?page=3
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Azazi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-09-2013, 10:44 AM
سلام
من استراليا هستم و ميخواستم بدونم نمونه سئوالات امتحان ناتي را از كجا بايد تهيه كنم؟ و مورد بعدي اينكه سبك اين امتحان را لطفا براي من توضيح بدهيد.
مرسي
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

11-09-2013, 11:00 PM
برای پیدا کردن پاسخ لطفا به این موضوع در انجمن استرالیا و نیوزلند مراجعه کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

27-09-2013, 08:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-09-2013, 10:05 PM توسط Torkan.)
با سلام
دوستان ایا امکان پیدا کردن همسفر و یا پارتنر و یا درخواست roomate تو سایت خوب academiacafe برقرار هست؟
اگر هستش من واسه امریکا میخوام ببینم کجا مطرح کنم درخواستها رو؟ و ایاامکان ایجاد کردن چنین تاپیکی بر طبق قوانین وزین سایت هستش؟!
ممکنه سوال دیگر دوستان هم باشه
پی نوشت: هدف از ایجاد چنین تاپیکی اگه نباشه البته فقط و فقط کمک و شاید کمی کم کردن از مشکلات و استفاده از تجربه هم دیگه هستش و گرنه هیچ مسایل پشت پرده ای در کار نیست!Smile
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
28-09-2013, 10:28 AM
(27-09-2013, 08:30 PM)'Charming' نوشته: با سلام
دوستان ایا امکان پیدا کردن همسفر و یا پارتنر و یا درخواست roomate تو سایت خوب academiacafe برقرار هست؟
اگر هستش من واسه امریکا میخوام ببینم کجا مطرح کنم درخواستها رو؟ و ایاامکان ایجاد کردن چنین تاپیکی بر طبق قوانین وزین سایت هستش؟!
ممکنه سوال دیگر دوستان هم باشه
پی نوشت: هدف از ایجاد چنین تاپیکی اگه نباشه البته فقط و فقط کمک و شاید کمی کم کردن از مشکلات و استفاده از تجربه هم دیگه هستش و گرنه هیچ مسایل پشت پرده ای در کار نیست!Smile
بااحترام

پرسشتون به بخش زندگی و کار در امریکا مربوط می شه. به اینجا و اینجا مراجعه کنید.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین Pouyan.B
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-10-2013, 08:29 PM
سلام! من نمی دونستم این سوالو کجا مطرح کنم. آیا برای گرفتن پذیرش در "مستر" طراحی صنعتی در اروپا، می توان با مدرک کارشناسی "مهندسی مکانیک" وارد شد؟؟؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-10-2013, 02:43 AM
به نظرم روال منطقی اینطور هست که ابتدا در تاپیک چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ مطرح کنید تا مشخص شود کدام دانشگاه ها یا کشورهای اروپایی برای شما مناسب هستند و سپس در تاپیک شانس پذیرش مربوط به اون کشورهای خاص ببینید شانس پذیرفته شدن بر اساس معدل و دیگر جزئیات دارید یا خیر.

در مورد رشته ای که شما اشاره کرده اید اطلاعات دقیق ندارم ولی به عنوان یک قاعده کلی تحصیل در مستر دوم در رشته های نامرتبط در همه جای دنیا معمول هست و معمولا فقط در مواردی نمی شود در رشته موردنظر ادامه داد که نیازمندی های آن خاص یا زیاد باشد. مثلا از رشته های انسانی و غیر مهندسی ممکن است اجازه ندهند وارد یک رشته مهندسی که دروس ریاضی زیادی دارد شوید. در مواردی هم کاندید می بایست یک سری دروس پیشنیاز بگذراند تا بتواند دروس اصلی مستر دوم موردنظر را بگذارند. رشته ای که شما اشاره کرده اید از نظر موضوعی خیلی به شکلی نیست که یک مهندس مکانیک نتواند وارد آن شود.

به نظرم بهتر است ابتدا دانشگاه هایی که این رشته را دارند یا پیدا کنید و سپس از خودشان بپرسید که با شرایط شما امکان ادامه تحصیل در رشته موردنظر وجود دارد یا خیر. معمولا در نیازمندی های رشته موردنظر در بخش ثبت نام اشاره می شود که چه نوع لیسانس هایی را می پذیرند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 49 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 20-05-2025، 08:34 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی