عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین mr.h.gm
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-09-2013, 09:10 AM
روی کاغد باشه ( مثل GRE ) باز یه چیزی اما تافل آدمو می ترسونه این لیسنینگ و اسپیکینگش ...
امیدوارم نمره غیر عالی تافل ( در حد 90 ) مشکلی ایجاد نکنه ...
SBA - UNIVERSITY OF TEHRAN
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-09-2013, 11:22 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-09-2013, 11:22 AM توسط Simon2007.)
(05-09-2013, 08:28 AM)'mr.h.gm' نوشته: سلام ؛
میخواستم بدونم با این شرایط اصلا امیدی به گرفتن فول فاند از آمریکا هست :
دانشگاه : دانشگاه تهران روزانه
رشته اقتصاد
معدل لیسانس 17
تافل 85
GRE کوانت 780 و وربال 350 ...
یعنی در واقع میخوام بدونم نمره تافل و وربال GRE خیلی وزن سنگینی دارن ؟
و اگه مثلا تافل 85 و وربال 350 باشه حتی با وجود تحصیل در دانشگاه رنک 1 ایران و معدل بالای لیسانس هم نمیشه فول فاند گرفت ؟

دانشگاه تهران منظورتونه؟ به نظرم نمرات زبانتون رقابتي نيست و چون ارشدم نداريد داريد دكتري مستقيم اقدام ميكنيد؟ بله اون نمرات وزنه ي سنگينيه. مكاتبه با اساتيد در رشته ي شما عرفه؟ اگر هست حتما روش زمان بگذاريد ممكنه با يافتن استاد شانستون بيشتر باشه. با اين نمرات خيلي رقيب داريد و ممكنه نتونيد فاندي بگيريد. نظرم اينه تافل بره رو 100 به بالا. GRE‌حداقل وربال و تا 450 ببريد. البته در مدل جديد اگر رو 320 بياريد شانستون خيلي افزايش پيدا ميكنه. رو نمرات زبان بيشتر كار كنيد اگر فاند براتون مهمه. چون ممكنه پذيرش رو بگيريد اما براي فاند تضميني نيست. ممكنه بشه ممكنه نشه. شادزي[img]images/smilies/shy.gif[/img] 
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین had
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-09-2013, 12:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-09-2013, 12:32 PM توسط had.)
میخواستم بدونم با این شرایط تونم  برای دکترا فول فاند از آمریکا بگیرم  
معدل 18 دانشگاه آزاد تهران مرکز رشته کامپیوتر نرم افزار(نفر اول خروجی دوره)
معدل 16.50 ارشد تهران مرکز
2 مقاله ISI
آیلس7با تشکر از شما
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-09-2013, 04:18 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-09-2013, 04:20 AM توسط mahyarelc.)
(05-09-2013, 12:30 PM)'had' نوشته: میخواستم بدونم با این شرایط تونم  برای دکترا فول فاند از آمریکا بگیرم  
معدل 18 دانشگاه آزاد تهران مرکز رشته کامپیوتر نرم افزار(نفر اول خروجی دوره)
معدل 16.50 ارشد تهران مرکز
2 مقاله ISI
آیلس7با تشکر از شما

درود
بله به نظرم با این شرایط و یک GRE نسبتا خوب شرایط مناسبی برای دانشگاههای خوب امریکا دارید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین hasti_m
**
نقل قول

06-09-2013, 05:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-09-2013, 05:49 PM توسط hasti_m.)
سلام
دوستان من فارغ التحصیل امیرکبیرم، رشته ام مهندسی پزشکیه و معدلم 15و خورده ای. در مورد نمره زبان هم دفعه قبل تافل رو 89 شدم، با این شرایط چقدر شانس پذیرش با فاند(فاند کامل البته!) از دانشگاههای آمریکا دارم؟ و اینکه پذیرش با فاند برای مستر آسونتره یا دکترا مستقیم؟ درسته فاند برای مستر سختتره ولی میخوام بدونم پذیرش دکترا مستقیم شرایط خیلی تاپ و عالی میخواد آیا؟

راستش من هنوز GRE ندادم چون آمریکا رو مد نظر نداشتم، آیا بدون نمره GRE میشه به استادا ایمیل زد و ازشون جواب گرفت یا معمولا نمره GRE رو هم میخوان؟

داشتن مقاله چقدر میتونه موثر باشه برای مقطع فوق؟ اگر مقاله  (خارجی) از پروژه ام بدم میتونه تاثیر معدل رو کم کنه و شانسم رو بیشتر کنه؟

من شنیدم آمریکا خیلی رو نمره تافل حساس نیس و GRE مهمتره، به نظر شما من دوباره تافل هم بدم (میدونم که این بار بالای 100 میتونم بیارم) یا وقتمو رو GRE بذارم؟
بعد من اگه بهمن بخوام GRE بدم آیا خیلی از ددلاین ها رو از دست میدم؟
شرمنده سوالام زیاد شد، واقعا لطف میکنید اگه راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-09-2013, 10:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-09-2013, 10:38 PM توسط mahyarelc.)
(06-09-2013, 05:45 PM)'hasti_m' نوشته: سلام
دوستان من فارغ التحصیل امیرکبیرم، رشته ام مهندسی پزشکیه و معدلم 15و خورده ای. در مورد نمره زبان هم دفعه قبل تافل رو 89 شدم، با این شرایط چقدر شانس پذیرش با فاند(فاند کامل البته!) از دانشگاههای آمریکا دارم؟ و اینکه پذیرش با فاند برای مستر آسونتره یا دکترا مستقیم؟ درسته فاند برای مستر سختتره ولی میخوام بدونم پذیرش دکترا مستقیم شرایط خیلی تاپ و عالی میخواد آیا؟
راستش من هنوز GRE ندادم چون آمریکا رو مد نظر نداشتم، آیا بدون نمره GRE میشه به استادا ایمیل زد و ازشون جواب گرفت یا معمولا نمره GRE رو هم میخوان؟
داشتن مقاله چقدر میتونه موثر باشه برای مقطع فوق؟ اگر مقاله  (خارجی) از پروژه ام بدم میتونه تاثیر معدل رو کم کنه و شانسم رو بیشتر کنه؟
من شنیدم آمریکا خیلی رو نمره تافل حساس نیس و GRE مهمتره، به نظر شما من دوباره تافل هم بدم (میدونم که این بار بالای 100 میتونم بیارم) یا وقتمو رو GRE بذارم؟
بعد من اگه بهمن بخوام GRE بدم آیا خیلی از ددلاین ها رو از دست میدم؟
شرمنده سوالام زیاد شد، واقعا لطف میکنید اگه راهنمایی کنید

درود
کلا همونطور که احتمالا میدونید گرفتن فاند برای دوره Master در امریکا بسیار سخته، و به نظر با رزومه شما در شرایط فعلی متاسفانه شانس زیادی ندارید
بدون شک GRE یکی از فاکتورهای مهم (در کنار بقیه موارد) هست. آوردن نمره بالای GRE تا خدودی ضعف معدل رو برطرف میکنه
شما اگه حتما میخواید بعد لیسانس (برای Master یا PhD مستقیم همراه با فاند) امریکا بیاین به نظرم باید وقت زیادی برای GRE بگذارید
همچنین احتیاج به نشون دادن توان تحقیقاتی خودتون هم دارین (که مشخصا بوسیله مقالات و در درجه پایین تر بوسیله recommendation میتونه مشخص بشه)
شما هر وقت و با هر رزومه ای میتونید به استادها ایمیل بزنید، ولی با شرایطی که GRE ندادید و -اینطور برداشت کردم که - مقاله ای ندارید یکم گرفتن جواب مثبت (برای فاند) بعیده
من نمیدونم requirement دانشگاه مورد نظرتون برای تاقل چند بوده، ولی مثلا اگه 80 بوده، و شما 89 دارین، به نظرم بهتره وقت رو روی GRE بگذارید
برای امتحان بهمن فکر میکنم تعدادی از دانشگاهها رو از دست میدید(چون احتمالا تا بعد March جواب GRE اعلام بشه )
گزینه های آلترناتیو شما اینه که یا فوق رو توایران بگیرید، و با رزومه کامل برای دکرا اپلای کنید ؛ یا اگه حتما میخواین برای بعد لیسانس اقدام کنید شاید برای ترم Spring هم فکر کنید بد نباشه (البته موقعیت ها کمتره). در صورتیکه مقاله های خوبی بتونید ارائه بدید و نمره GRE مطلوبی کسب کنید (و در درجه بعد بتونید بازم نمره تافلتون رو ارتقا بدید) به نظرم ممکنه برای PhD مستقیم یا partial fund برای Master شانس داشته باشید. (البته باز اون خورده ای معدلتون مهمه که چند باشه!)
موفق باشید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین sassss
**
نقل قول

08-09-2013, 03:32 PM
با سلام می خواستم بپرسم که گرفتن پذیرش همراه با فند در رشته هایی مثل مدیریت بیمه و مدیریت مالی خیلی سخته با علم به این موضوع که این جور رشته ها در ایران خیلی قوی نیستند ممنون.
نقل قول  

آفلاین Behnaz sadat
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-09-2013, 04:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-09-2013, 03:33 AM توسط MaMi.)
سلام من مدرک تحصیلیم لیسانس نقاشی‌ با معدل ۱۷ می‌باشم می‌خواستم بدونم برای کارشناسی ارشد در رشته نقشی‌ شانسی دارم

ویرایش توسط MaMi به دلیل تبدیل پینگلیش به فارسی
نقل قول  

آفلاین پریسا ع
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-09-2013, 09:08 PM
با عرض سلام وخسته نباشید من کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی از دانشگاه آزاد قزوین خوندم ومعدلم 18.20 در مورد زبان هم ADVANCE رو تموم کردم اما امتحان ندادم میخوام بدونم چطوری میتونم ویزای فول فاند از آمریکا بگیرم ممنون از راهنماییهاتون.
نقل قول  

آفلاین gisiya
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-09-2013, 10:49 PM
سلام ببخشید من عضو جدید هستم و زیاد با این سایت اشنا نیستم پس عذر خواهی میکنم اگه سوالم تکراریه.من لیسانسم رو در رشته ی گیاه پزشکی از ازاد(علوم تحقیقات ) دارم.ایلتسمم 6 شدم.معدلمم 17/27.مقالم دارم می خواستم بدونم شانسم برای پذیرش و فاند چقدره؟ جی ار ای حتما لازمه؟؟ خیلی ممنون می شم اگه راهنماییم کنید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... 224 بعدی »