عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه
آفلاین jay
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-07-2013, 06:30 PM
ببخشید اگر سوالم خیلی ابتدایی به نظر می رسه.من در کل لیسانسم رو در ایران نبودم و به این پروسه ها آشنانیستم.به دلایلی فوق رو می خوام ایران بخونم و با دیدن این تاپیک یکذره ترسیدم.
چند تا سوال دارم:
1.چرا بعد از اتمام تحصیل ریز نمرات رو رایگان به دانشجو تحویل نمی دهند و چرا باید بابتش پول داد؟
آیا این پول دادن  ها برای کسانی است که زود می خواهند مدارکشون رو آزاد کنند؟اگر کسی بخواد پروسه عادی رو طی کنه چقدر طول می کشه تا مدارکش (ریزنمرات و دانشنامه)رو تحویل بگیره؟

2.آیا این در مورد همه دانشگاه ها صحت داره ؟آزاد ,دولتی؟
We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special
Stephen Hawking

نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-07-2013, 07:11 PM
(10-07-2013, 06:30 PM)'jay' نوشته: ببخشید اگر سوالم خیلی ابتدایی به نظر می رسه.من در کل لیسانسم رو در ایران نبودم و به این پروسه ها آشنانیستم.به دلایلی فوق رو می خوام ایران بخونم و با دیدن این تاپیک یکذره ترسیدم.
چند تا سوال دارم:
1.چرا بعد از اتمام تحصیل ریز نمرات رو رایگان به دانشجو تحویل نمی دهند و چرا باید بابتش پول داد؟
آیا این پول دادن  ها برای کسانی است که زود می خواهند مدارکشون رو آزاد کنند؟اگر کسی بخواد پروسه عادی رو طی کنه چقدر طول می کشه تا مدارکش (ریزنمرات و دانشنامه)رو تحویل بگیره؟
2.آیا این در مورد همه دانشگاه ها صحت داره ؟آزاد ,دولتی؟

1-شما هنگام آغاز تحصیلات در رشته های روزانه دولتی برگه ای امضا می کنید که از تحصیلات رایگان استفاده کرده و پس از اتمام دوره به همان اندازه برای کشور کار خواهید کرد. اگر درستان تمام شد و کار پیدا کردید با گذشت اون تعداد سال دانشنامه و ریزنمراتتون آزاد می شه و می تونید برای دریافتش اقدام کنید. برای فوق این مدت 2-3 سال (مطابق با زمان تحصیلتون) هست. برای کسانی که می خواهند زودتر یا بدون کار کردن مدرک رو بگیرند راه حل هایی مانند لغو تعهد یا خرید مدرک وجود دارد. تا زمانی که داخل کشور باشید گواهی موقت کاملا معتبر هست.
2- تنها دانشگاه های دولتی روزانه اینگونه بوده شامل آزاد، شبانه ... نمی شه.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

07-09-2013, 02:46 PM
ورودی 89 ریاضی کابردی هستم. مدتی است که دنبال گرفتن Fund از دانشگاهی معبر هستم، حالا که کارا داره پیش میره میگین ترمی یک میلیون و شصد و شصت هزار تومن. در حالی که ورودی 88، ترمی حدوداً 400 تومن. سوال اینجاست، واسه ترجمه و ریز نمرات دوباره باید پول داد؟ گفتن این فرایند 2 هفته طول میکشه. خداییش کفر آدم در میاد، آخه این پرداخت پول با وضعیت خانوادگی من خیلی مشکله.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

07-09-2013, 03:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-09-2013, 03:39 PM توسط Torkan.)
دوست من بله هزینه های 89 نسبت به 88 چهرا یا حتی 5 برابر شده
اگر واقعا توان ندارید بعد فارغ التحصیلی از طریق عدم کاریابی اقدام کنید که یکسال زمان میبره بعد فارغ التحصیلی و کمی ریسکی هستش ولی خوب پولتون جیبتون میموه
البته تخفیف هم داره هزینه های 89 که چی بگم واللا اصلا تخفیفش روغن دار نیستش!!
بله ترجمه بحثش جداست و اگه دانشگاه ریز نمره انگلیسی نمیده باید این مراحل رو طی کنین
تنها راهش درخواست از دانشگه مقصد هستش که نمرات غیر رسمی رو بدین بهشون تا فرایند طی بشه ولی بازم راه گریز ندارین و در نهایت رسمی ها رو میخوان
پ.ن:اگر واقعا توان ندارین برین به سمت کاریابی و عدم کاریابی
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

07-09-2013, 06:20 PM
با تشکر از راهنمایی کاملتون. من ورودی 89 هستم و 1 سالی است که فارغ تحصیل شدم، حالا هم با دوره سربازی سرگرم هستم. مدتی که باید صبر کرد تا فرایند پیگیری از کاریابی طی شود موجب اطلاف وقت و expire شدن مدرک زبان می شود. با شرایط کنونی، حتی در صورت پذیرش در ترم Octobr 2014، ملزم postpone کردن ترم اول خود هستم، تا دوره خدمت به پایان برسد و برای ویزا اقدام کنم. خارج از این مسائل، رزومه خوبی دارم و برای پذیرش در یک دانشگاه نسباً خوب شانص خوبی دارم. اما سوالی دیگر، من کارشناسی رو در دانشگاه پیام نور گذراندم (مدرک کارشناسی را هم تهیه کردم)، هزینه تقریبی ریز نمرات و آزاد کردن مدرک (کل هزینه) حدود 7 میلیون است، درسته؟
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-09-2013, 07:08 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-09-2013, 07:09 PM توسط Torkan.)
حدود 6.8 تا 7.4 با توجه به رشته
شما به این پیوست مراجعه کن شاید تخفیف هم گرفتی!!

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین valorous
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-09-2013, 10:05 PM
سلام
ببخشید یه سوالی برام پیش اومد این که قیمت مدرک ورودی های 90 کمتر از 89 میشه؟
این منطقیه؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین h.younesi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

Question  09-09-2013, 01:03 AM
سلام و ممنون بابت فروم مفیدی که راه انداختین. من تازه با فروم آشنا شدم و اولین و اساسی ترین سوالم در مورد هزینه مورد نیاز برای آزاد کردن مدرک کارشناسی ارشد دانشگاه دولتی هست. شنیدم 15-16 میلیون میشه!!! درسته؟!! [img]images/smilies/huh.gif[/img]

با احترام
و سوال دیگه اینکه به ازای 4 یا 5 ترم ارشد چقد باید کار کرد تا بشه مدرک رو آزاد کرد؟ اگه سابقه کار کمتر از میزان مورد نظر باشه آیا اون مدت سابقه کار رو محاسبه و از هزینه کم میکنن؟

بسیار ممنون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

09-09-2013, 07:44 AM
اولا بله دوست من هزینه ها زیاد شده
البته اونقدر ها هم فک نکنم ولی من مال ورودی 90 به بعد رو نمیدونم باید تو سایت وزارت بگردین
در ضمن به سال ورود و رشته و ...موارد بستگی داره(مثلا شبانه باشی دیگه پول نمیدین)
هر چقدر درس خوندین همون قدر کار میکنین تا بتونین مدرک ازاد کنین مثلا ارشد 2 یا 2.5 سال و لیسانس 4 تا 6 سال و دکتری رو نمیدونم!!
شما برو سایت وزارت علوم بگرد پیدا کن
http://msrt.ir
بله کسر میشه
با احترام

نقل قول  

آفلاین QUPHAS
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-09-2013, 08:00 AM

.pdf   1390 kharide madrak.pdf (اندازه 235.37 KB / تعداد دانلود: 37)
(09-09-2013, 01:03 AM)'h.younesi' نوشته: سلام و ممنون بابت فروم مفیدی که راه انداختین. من تازه با فروم آشنا شدم و اولین و اساسی ترین سوالم در مورد هزینه مورد نیاز برای آزاد کردن مدرک کارشناسی ارشد دانشگاه دولتی هست. شنیدم 15-16 میلیون میشه!!! درسته؟!! [img]images/smilies/huh.gif[/img]
با احترام
و سوال دیگه اینکه به ازای 4 یا 5 ترم ارشد چقد باید کار کرد تا بشه مدرک رو آزاد کرد؟ اگه سابقه کار کمتر از میزان مورد نظر باشه آیا اون مدت سابقه کار رو محاسبه و از هزینه کم میکنن؟
بسیار ممنون

سلام دوست من  و خوش اومدی به فروم
این فایل که گذاشتم ماله برای ورودی 90! برای 91ارشد تقریبا! هررشته 600 تومان گرونتر شده یعنی بالای 30% رفت روش! اگر امسال بگیم حداقل 600 بره روش برای ورودی امسال علوم پایه تقریبآ 3.2 میلیون میرسه! قسمت فان ماجرا اینه که شبانه 1.5 میشه! [img]images/smilies/huh.gif[/img]

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 49 بعدی »