عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری ژورنال‌ها سوالات پیرامون submit مقالات در ژورنال ها

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون submit مقالات در ژورنال ها
آفلاین saman1989
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-09-2013, 05:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-09-2013, 05:47 PM توسط saman1989.)
سلام. بنده چندتا مقاله به زبان فارسی دارم که سطح کیفیشون مطلوب هست و اخیرآ دوتا از اونها توی نشریات داخلی چاپ شدن. متآسفانه وضعیت زبان من چندان مطلوب نیست(دست و پا شکسته در حد آیلتس 3) و مقاله ایی به زبان انگلیسی ندارم. به نظر شما آیا امکان داره همین مقالات رو به انگلیسی ترجمه کنم و برای isi سابمیتشون کنم. به نظرتون کار درستی هست و چند درصد امکان پذیرش مقالات وجود داره؟ (مقالات تو حوزه ی علوم انسانی هستش)
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-09-2013, 05:54 PM
(06-09-2013, 05:43 PM)'saman1989' نوشته: سلام. بنده چندتا مقاله به زبان فارسی دارم که سطح کیفیشون مطلوب هست و اخیرآ دوتا از اونها توی نشریات داخلی چاپ شدن. متآسفانه وضعیت زبان من چندان مطلوب نیست(دست و پا شکسته در حد آیلتس 3) و مقاله ایی به زبان انگلیسی ندارم. به نظر شما آیا امکان داره همین مقالات رو به انگلیسی ترجمه کنم و برای isi سابمیتشون کنم. به نظرتون کار درستی هست و چند درصد امکان پذیرش مقالات وجود داره؟ (مقالات تو حوزه ی علوم انسانی هستش)

درست نیست شما دقیقا همون مقالات رو ترجمه کنید. بخصوص که در مجله چاپ شدن
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین saman1989
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-09-2013, 06:37 PM
نشریاتی که چاپ کردن مقالات رو داخلی هستن.. حالا اون یکی دو تای دیگه  که چاپ نشدن چی؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-09-2013, 09:58 PM
(06-09-2013, 06:37 PM)'saman1989' نوشته: نشریاتی که چاپ کردن مقالات رو داخلی هستن.. حالا اون یکی دو تای دیگه  که چاپ نشدن چی؟

داخلی هم باشن باز فرقی نمی کنه....مجله ست... اونایی که جایی چاپ نکردین رو می تونید ترجمه کنید و به ژورنال های خارجی بفرستید فقط بدونین که ترجمه توسط یه نفر دیگه معمولا زیاد نتیجه ش جالب نمیشه....بالاخره هر رشته ای اصطلاحاتی داره که با ترجمه مستقیم خوب درنمیاد...به این موارد دقت کنید...
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-10-2013, 09:57 AM
دوستان بعضی از ژورنال های معتبر نام 3 داور رو میخوان هنگام سابمیت مقاله به خصوص تو elsevier که مقاله شما رو بررسی کنن...
درسته ممکنه این سه نفر رو که شما انتخاب میکنین به عنوان داور نذارن ولی خوب یکی از مراحل سابمیت مقالات هستش...
یه فایل ویدیو آموزشی مال خود sciencedirect رو میذارم تا دوستان آشنا بشن با نحوه کار
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-10-2013, 11:49 PM
من جایی بهتر از اینجا واسم سوالم پیدا نکردم اگه مدیرا صلاح دونستن انتقالش بدن.
من یک مقاله واسه یک ژورنال ISI فرستادم و چون از تعداد صفحات مجازش بیشتر شد گفتن که باید پول صفحات اضافی رو باید بدم. بعدش در یک قسمتش گفته که اگه مقاله ای ژورنال شما رو cite کنه یک refund به شما تعلق میگیره. میخواستم ببینم کسی چنین تجربه ای داشته؟ اگه اینطوریه من با کارت دوستم پرداخت کنم تا اگه مقاله من cite کردن چند سنتی به این دوستم برسه Big Grin

فقط دوستانی که تجربه دارن لطف کنن پاسخم رو بدن. ممنون
قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

17-01-2014, 11:14 PM
درود

آیا در پروسه ی بررسی مقالات تفاوتی بین فرستادن برای special issue و حالت عادی خود ژورنال هست؟

با سپاس
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-01-2014, 01:52 PM
(17-01-2014, 11:14 PM)'soilman' نوشته: درود
آیا در پروسه ی بررسی مقالات تفاوتی بین فرستادن برای special issue و حالت عادی خود ژورنال هست؟
با سپاس

درود
بله
special issue قطعا داوری های خاص خودش رو داره و بایستی این مساله که در راستای این issue هست یا خیر نیز توسط داور و ادیتور چک شود. احتمالا به دلیل محدودیت تعداد مقالات issue ، داوری ها هم سخت تر صورت می گیرد.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

18-01-2014, 02:34 PM
با سپاس شهروز جان
در راستای اون جلد خوب مسلما این رو نویسندگان چک می کنند ولی در مورد طول مدت بررسی اینجور که گفتید یه جورایی ممکنه بیشتر از روند معمولی که به همون ژورنال می فرستی طول بکشه.درسته؟
چون باید مقالات هم به حد معمول برسه برای اون تعداد ولی از نظر IN PRESS شدن بعد از قبول شدن تفاوتی نباید باشه اگه اشتباه نکنم
(18-01-2014, 01:52 PM)'Shahrouz' نوشته:
درود
بله
special issue قطعا داوری های خاص خودش رو داره و بایستی این مساله که در راستای این issue هست یا خیر نیز توسط داور و ادیتور چک شود. احتمالا به دلیل محدودیت تعداد مقالات issue ، داوری ها هم سخت تر صورت می گیرد.

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

13-06-2014, 01:23 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-06-2014, 01:24 AM توسط Torkan.)
سلام
من جای واقعا مناسبی پیدا نکردم واسه سوالم همینجا میپرسم:
من مقاله ای رو که سابمیت کرده بودم در یکی از ژورنال های ELSEVIER تو رو خدا ببینین با یه بهونه ساده چه طوری از زیر بار حداقل داوریش در رفتن!(البته من الان که خارج از کشورم ولی این رو وقتی داخل بودم نوشته بودم و الان هم همان ادرس و ایمیل و ... هنگامی که داخل ایران بودم رو دادم( واقعا اینجاست که تفاوت ها نمایش داده میشه و اسامی و داشتن استاد و حتی کشور) چطور ممکنه یه ادیتور به این سادگی بعد دو روز سابمیت که واقعا هم زحمت داره (خودتون میدونین کلا باید از درس و مشق! زد و هی اینور اونور کرد عکسارو و...) برگردوند. عجیبه یکی از دوستان یک ماه پیش هم مقاله ای با محتوای مقاله ما فرستاده بود و MAJOR REVISION خورده البته! اولش برگردوند گفت در صفحه اول مشخص کن CORRESSPONDENCE AUTHOR کیه در حالی که در خود سابمیت مشخص کرده بودم(یکی نیست بگه بابا جان من دارم همه کارها رو میکنم و شما هم تایید رو به من ایمیل زدید حالا میگید کورسپاند کیه!!)
این هم نوشته شون:

Dear...................,

I have now considered your paper, and have to let you know that we do not cover this topic currently.

Thank you for giving us the opportunity to consider your work.

Yours sincerely,
البته خودمونیم اون سطر سوم نبود دیگه سوت میکشیدم!
دوستان نظرتون چیه؟

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 20 بعدی »