عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-08-2013, 11:32 AM
(27-08-2013, 01:53 AM)'soghanlig' نوشته: 1-معدل لیسانس 13.74 از دانشگاه تبریز و فوق 15.71 از علم و صنعت 
2-رشته: مهندسی شیمی - بیوتکنولوژی
3-نمره زبان: مدرک ندارم ولی سطح انگلیسیم بالاست
4-تعداد مقالات: 2 مقاله ISI 
5-مقطع پذیرش: دکتری
اکثر دانشگاههای کبک مثل  هم دانشگاه های کشورهای غیر انگلیسی زبان اروپا مدرک انگلیسی نمیخوان، به نظرتون شانسم واسه اونا چقدره؟

به نظر من هم معدل لیسانس و هم فوق تون برای کانادا نسبتاً پایینه و با توجه به اهمیتی که کانادایی ها به معدل می دند، شانس تون خیلی بالا نیست.

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
31-08-2013, 11:41 AM
(27-08-2013, 02:48 AM)'MohamadM' نوشته:
با سلام مجدد،
معدل دوره لیسانسم 15.93 اما شنیدم بعضی از دانشگاهها نمرات دروس عمومی رو در نظر نمیگیرن، که اگه اینطوری باشه به 17 میرسه. در مورد نمره زبان هم با توجه به جستجویی که کردم اینو میدونم که اکثر دانشگاههای کانادا (مثل مک مستر، بریتیش کلمبیا و ویکتوریا و ...) واسه رشته و مقطع من آیلتس 6.5 میخوان.
ضمنأ یک سوال دیگه اینکه خودم اقدام کنم یا از طریق شرکتهای مهاجرتی کار رو پیش ببرم؟
مرسی

به نظر من اصلا طرف شرکت ها نرین که پول تون رو هدر دادین
سایت به این خوبی هستش دیگه و سایر سایت های انگلیسی زبان
بله دانشگاه به دانشگاه فرق داره باید خودتون بپرسین و جستجو کنین از office مربوطه البته شما با بالاتر از 6.5 فکر کنین چون رقابت سخته
در ضمن استاد یادت نره تو کانادا
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین 44rozaa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-09-2013, 12:21 AM
با سلام و خسته نباشید
ببخشید چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید: 1-من کارشناسی ارشد فیزیک دارم پایان نامم در زمینه لیزر بوده و الان دنبال مقاله در زمینه لیزر پزشکی هستم اگه رزومه ام رو کامل کنم میتونم بورس دکتری فیزی پزشکی از کانادا بگیرم؟ 2-معدلم زیاد جالب نیست کارشناسیم 14.28 و ارشدم 16.78 هست! آیا اگه سعی کنم نمره جی آر ای سابجکت خوبی بیارم میتونه جبران بشه؟ 3- من تا بخام رزومه ام رو پر کنم چن سال دیگه میشه یعنی شاید تا 34 سالگی شایدم بیشتر... کلا آیا سن برای بورس دکتری گرفتن مهمه؟؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-09-2013, 01:20 AM
(01-09-2013, 12:21 AM)'44rozaa' نوشته: با سلام و خسته نباشید
ببخشید چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید: 1-من کارشناسی ارشد فیزیک دارم پایان نامم در زمینه لیزر بوده و الان دنبال مقاله در زمینه لیزر پزشکی هستم اگه رزومه ام رو کامل کنم میتونم بورس دکتری فیزی پزشکی از کانادا بگیرم؟ 2-معدلم زیاد جالب نیست کارشناسیم 14.28 و ارشدم 16.78 هست! آیا اگه سعی کنم نمره جی آر ای سابجکت خوبی بیارم میتونه جبران بشه؟ 3- من تا بخام رزومه ام رو پر کنم چن سال دیگه میشه یعنی شاید تا 34 سالگی شایدم بیشتر... کلا آیا سن برای بورس دکتری گرفتن مهمه؟؟

دروود و ضمن خوش امدگویی به شما 
رزومه هر چقدر کامل باشه و دقت توش داشته باشید و از نهایت ترفند ها استفاده کنید نظر استاد رو بخودش جلب میکنه، کارشناسیت یکم پایینه اما با نمره بالای زبان قابل ترمیم خواهد بود. پیشتر پاسخ دادن دوستان که داشتن جی ار ای در کانادا خیلی تاکید نمیشه اما داشتنش ممکنه مثبت تلقی بشه. اما نداشتنش هم ضرری نمیزنه!! من خودم فردی رو میشناسم در سن 35 سالگی در کانادا شروع به تحصیل دکتری کرد. البته اینم بدون مطمئناً سالهای بیکاری خودت رو باید با دلیل قانع کننده پاسخ بدی! منظورم سابقه کاره! 
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین 44rozaa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-09-2013, 02:03 PM
ممنون از پاسختون.. من در حال تدریس بصورت حق التدریسی در دانشگاه آزاد هستم.. پس بنظرتون اگه مقاله خوب بدم  جی آر ای سابجکت فیزیک رو هم بدم چون Alberta ظاهرا میخاد در این صورت میتونم در رشته فیزیک پزشکی در یکی از دانشگاههای Alberta یا carleton یا B.colombia بورس خوب بگیرم چون ارشدم خود فیزیک بوده؟
نقل قول  

آفلاین 8642310240
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-09-2013, 11:01 PM
معدل لیسانس 15/27 از دانشگاه روزانه زنجان و فوق با معدل 15/67 از آزاد تهران جنوب
رشته مهندسی برق گرایش قدرت
نمره زبان فعلا ندارم
یک مقاله بین المللی و دو مقاله داخلی
مقطع پذیرش دکتری
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

03-09-2013, 12:00 AM
(01-09-2013, 02:03 PM)'44rozaa' نوشته: ممنون از پاسختون.. من در حال تدریس بصورت حق التدریسی در دانشگاه آزاد هستم.. پس بنظرتون اگه مقاله خوب بدم  جی آر ای سابجکت فیزیک رو هم بدم چون Alberta ظاهرا میخاد در این صورت میتونم در رشته فیزیک پزشکی در یکی از دانشگاههای Alberta یا carleton یا B.colombia بورس خوب بگیرم چون ارشدم خود فیزیک بوده؟

بله. اگر دانشگاه Alberta یکی از موارد مورد نظر شماست بله باید اقدام کنی و با این مواردی که بیشتر توضیح دادی میشه اقدام کرد.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

03-09-2013, 12:02 AM
(02-09-2013, 11:01 PM)'8642310240' نوشته: معدل لیسانس 15/27 از دانشگاه روزانه زنجان و فوق با معدل 15/67 از آزاد تهران جنوب
رشته مهندسی برق گرایش قدرت
نمره زبان فعلا ندارم
یک مقاله بین المللی و دو مقاله داخلی
مقطع پذیرش دکتری

با این شرایط شانس شما متوسطه چون معدل فوق و نمره زبان نداری از طرفی مقاله شما خیلی قدرتمند نیست ضمن اینکه اگر بخواهی شانست رو تخمین بزنی بهتره مدارک زبان بالا و توصیه نامه قوی و سابقه کار مرتبط رو به رزومه خودت اضافه کنی. ضمن اینکه دانشگاههای متوسط تا خوب رو در نظر بگیر نه عالی.
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
03-09-2013, 12:08 AM
(01-09-2013, 02:03 PM)'44rozaa' نوشته: ممنون از پاسختون.. من در حال تدریس بصورت حق التدریسی در دانشگاه آزاد هستم.. پس بنظرتون اگه مقاله خوب بدم  جی آر ای سابجکت فیزیک رو هم بدم چون Alberta ظاهرا میخاد در این صورت میتونم در رشته فیزیک پزشکی در یکی از دانشگاههای Alberta یا carleton یا B.colombia بورس خوب بگیرم چون ارشدم خود فیزیک بوده؟

همونطور که گفتین آلبرتا معمولاً GRE می خواد، حالا بطور مشخص فیزیک رو نمی دونم البته ولی رشته های دیگه میدونم که می خواست. بعلاوه حتی جاهایی که جز موارد الزامی هم نیست، داشتن یه نمره خوب GRE اونم برای فیزیک که امتحان Subject داره، تاثیر خیلی زیادی در پوشش دادن معدل داره و بنظر من برای شرایط شما ارزش داره که روش وقت بذارین. شما بهر حال کارتون هم تدریس و تحقیق تو دانشگاه بوده و خودش به نسبت به کارهای غیر مرتبط خیلی خوبه. مقاله خوب داشتن خیلی کمک می کنه، ولی برای مقاله خوب دادن دچار وسواس نشین، یکی 2 تا مقاله داخلی یا خارجی نه چندان معتبر هم اگر دارین، باهاشون همراه با یه نمره زبان خوب شروع کنید به اپلای، و همزمان می تونید رو مقالات بهتر و معتبر تر هم کار کنید. من نمونه های زیادی از دوستان رو دیدم که بدون مقاله های آنچنانی یا حتی کلاً بدون مقاله هم تونستن پذیرش با فاند بگیرن. اینو از این نظر میگم که لازم نیست اونطور که خودتون گفتین کارتون رو 3-4 سال عقب بندازین برای رسوندن رزومه به اون حد ایده آلی که مد نظرتونه. شانستون رو در عین اینکه دارین رزومتون رو کاملتر می کنین، وسط راه هم امتحان کنید.  موفق باشین
نقل قول  

آفلاین 44rozaa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-09-2013, 06:47 PM
خیلی ممنونم... من متاسفانه مشکلم اینه که زبان عقبم فک میکنم خیلی طول میکشه که مسلط بشم...در ضمن به پول بیشتری هم نیاز دارم که فک میکنم باید صبر کنم.. راستی کلا پروسه بورس گرفتن چقد پول نیاز داره ؟ یعنی کل هزینه ها شامل امتحان زبان و ....؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 109 بعدی »