عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
تاثیر قبولی در کنکور ایران در امر پذیرش

صفحه‌ها (3): 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تاثیر قبولی در کنکور ایران در امر پذیرش
آفلاین nimasaf
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
Lightbulb  28-08-2013, 08:14 PM
سلام به همگی دوستان
همونطور که میدونید دو روز پیش نتیجه ارشد اومده.
من از یه خانمی که پسرش اتریش بود شنیدم که قبولی در کنکور ایران میتونه تو پذیرش تاثیر داشته باشه.حالا فرقی هم نداره که کدوم دانشگاه قبول بشی.
من میخواستم بدونم این حرف چقدر صحت داره و اگر درسته باید بریم از سارمان سنجش کارنامه قبولیمون رو بگیریم یا همین که تو سایته کافیه؟؟؟؟؟
ممنون از همه
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

28-08-2013, 10:02 PM
(28-08-2013, 08:14 PM)'nimasaf' نوشته: سلام به همگی دوستان
من از یه خانمی که پسرش اتریش بود شنیدم که قبولی در کنکور ایران میتونه تو پذیرش تاثیر داشته باشه.حالا فرقی هم نداره که کدوم دانشگاه قبول بشی.
من میخواستم بدونم این حرف چقدر صحت داره و اگر درسته باید بریم از سارمان سنجش کارنامه قبولیمون رو بگیریم یا همین که تو سایته کافیه؟؟؟؟؟
ممنون از همه

من فکر نمی کنم قبولی ارشد مهم باشه. شنیدم برای بعضی کشورها قبولی در کنکور سراسری مهمه و باید از سازمان سنجش نامه بگیرید. دوستان فعال بخش اروپا بهتر می تونن نظر بدند. ولی این رو بگم که برای غیر اروپا تا حالا نشنیدم جایی قبولی آزمون سراسری رو بخوان.

نقل قول  

آفلاین mr.h.gm
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-08-2013, 10:54 PM
سلام

من هم فقط برای آلمان شنیدم که قبولی در دانشگاه سراسری براش مهم باشه ( روزانه و شبانه ) و در مورد آآمریکا می دونم که مهم نیست
در مورد آلماآلمان هم بله باید از سازمان سنجش تاییدیه بگیرید.
SBA - UNIVERSITY OF TEHRAN
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

30-08-2013, 11:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-08-2013, 11:12 PM توسط Torkan.)
(28-08-2013, 08:14 PM)'nimasaf' نوشته: سلام به همگی دوستان
ممنون از همه

دوست من بله واسه اروپا به خصوص کشورهای حوزه اسکاندیناوی مهمه نسبتا ولی واسه امریکا نه...
هر چند شما که ضرر نمیکنی یه گواهی بگیر از سنجش به راحتی بعد وزارت علوم تایید کنه بعد ببر ترجمه و همراه مدارکت باشه هم گواهی رتبه و هم گواهی قبولی
 2900 هم هزینشه لااقل چند ماه پیش اون طور بود
با احترام

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین P.E
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-08-2013, 11:49 PM
(30-08-2013, 11:12 PM)'Charming' نوشته:
دوست من بله واسه اروپا به خصوص کشورهای حوزه اسکاندیناوی مهمه نسبتا ولی واسه امریکا نه...
هر چند شما که ضرر نمیکنی یه گواهی بگیر از سنجش به راحتی بعد وزارت علوم تایید کنه بعد ببر ترجمه و همراه مدارکت باشه هم گواهی رتبه و هم گواهی قبولی
 2900 هم هزینشه لااقل چند ماه پیش اون طور بود
با احترام

تاثیر زیادی نداره (تقریبا صفر) بخصوص در اسکاندیناوی مگر اینکه در مدارک درخواستی ذکر شده باشه. مهمترین فاکتور معدل هست. 
موفق باشید
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-08-2013, 03:11 AM
درسته...معدل قدیمیترین و هنوز معتبرترین و قابل ارجاع ترین مدرکی هست که وجود داره و اهمیتش خیلی زیاده....شما از دانشگاه ازاد پیام نور غیر انتفاعی دولتی هر چی فارغ شده باشید برای دانشگاه ها زیاد مهم نیست...مهم تر معدل هست....چون اونها فرصت نمی کنن دانشگاه ها رو تک تک نگاه کنند...گرچه شاید ظالمانه به نظر بیاد ولی سیستمی هست که وجود داره و هنوز کار می کنه....در مقاطع مختلف بسته با فاکتورهای دیگه ممکنه ارزش نسبی اش فرق کنه ولی جزو تاپ هاست....
(30-08-2013, 11:49 PM)'P.E' نوشته:
تاثیر زیادی نداره (تقریبا صفر) بخصوص در اسکاندیناوی مگر اینکه در مدارک درخواستی ذکر شده باشه. مهمترین فاکتور معدل هست. 
موفق باشید

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

31-08-2013, 11:35 AM (آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2013, 11:37 AM توسط Torkan.)
(30-08-2013, 11:49 PM)'P.E' نوشته:
موفق باشید

دوست من کشورهایی مثل سوید و نروژو ...تاثیر داره...
در ضمن منظور بنده کنکور ارشد و رتبش هستش و حتی کارشناسی و رتبش که تقریبا مشخص کننده اعتبار اون دانشگاهی که قبول شدین میتونه باشه
صد در صد معدل مهم تر هستش ولی خوب بنده گفتم فرستادن این جور گواهی ها هم درصد اندکی تو پذیرش تاثیر داره همون طور که واسه دوستم تو بلژیک اتفاق افتاد
با احترام

دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین P.E
**
نقل قول

31-08-2013, 01:05 PM
(31-08-2013, 11:35 AM)'Charming' نوشته:
دوست من کشورهایی مثل سوید و نروژو ...تاثیر داره...
در ضمن منظور بنده کنکور ارشد و رتبش هستش و حتی کارشناسی و رتبش که تقریبا مشخص کننده اعتبار اون دانشگاهی که قبول شدین میتونه باشه
صد در صد معدل مهم تر هستش ولی خوب بنده گفتم فرستادن این جور گواهی ها هم درصد اندکی تو پذیرش تاثیر داره همون طور که واسه دوستم تو بلژیک اتفاق افتاد
با احترام

همونطور که گفتم تاثیرش بسیار کمه البته اگر رتبه خیلی خوبی گرفته باشید ارزش گرفتن داره ولی باز هم کم تاثیر داره. اضافه کردن مدارک زیاد به application package بعضی وقتها غیر از اینکه شما را desperate j نشون میده هیچ تاثیر دیگه ای نداره. 
شما اگر با معدل کم رتبه یک کنکور ارشد ایران شده باشید براحتی ریجکت میشی ولی شخصی با یک نمره معدل بالاتر قبول میشه.
درضمن شناخت دانشگاههای کشورهایی مثل فنلاند و سوئد از دانشگاه های ایران زیاد نیست (بنده در هر دو کشور درس خوندم و میخونم)

موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

31-08-2013, 02:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2013, 02:02 PM توسط Torkan.)
(31-08-2013, 01:05 PM)'P.E' نوشته:
همونطور که گفتم تاثیرش بسیار کمه البته اگر رتبه خیلی خوبی گرفته باشید ارزش گرفتن داره ولی باز هم کم تاثیر داره. اضافه کردن مدارک زیاد به application package بعضی وقتها غیر از اینکه شما را desperate j نشون میده هیچ تاثیر دیگه ای نداره. 
شما اگر با معدل کم رتبه یک کنکور ارشد ایران شده باشید براحتی ریجکت میشی ولی شخصی با یک نمره معدل بالاتر قبول میشه.
درضمن شناخت دانشگاههای کشورهایی مثل فنلاند و سوئد از دانشگاه های ایران زیاد نیست (بنده در هر دو کشور درس خوندم و میخونم)
موفق باشید.

ممنون دوست من
بنده هم عرض کردم هیچ چیز به گرد پای معدل نمیرسه و نخواهد رسید این پر واضح هستش
ولی در نظر داشته باشید دانشجویانی با شرایط تقریبا برابر که میخوان یک درصد هم شده خودشون رو مجزا نشون بدن اونوقت ...
ببینید حرف بنده اینه که هر چی دارید رو کنید حتی اگه تاثیرش کم باشه
با احترام

نقل قول  

آفلاین nnasrin
**
نقل قول

17-04-2014, 12:48 PM
من اینجا دکتری هم قبول شدم ولی علاقه ای به شاخه کاری اینجا ندارم جون ادامه ارشدم نیست.
میخوام بدونم به نظرتون اگه بخوام به یه استاد ایرانی دانشگاه خوب  آمریکایی ایمیل بزنم، استادی که البته تحصیلات آکادمیکش ایران نبوده، خوبه بگم که اینجا قبول شدم و تا حالا که فقط کورس ورک هست معدل خوبی داشتم؟ یا نه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): 1 2 3 بعدی »