عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت مشاوره‌های گذشته amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت
آفلاین zahya
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-06-2013, 12:15 PM
با سلام به آقا امین عزیز..
من برخلاف همه که آرزو دارند بهترین دانشگاههای کانادا تحصیل کنند من ترجیح میدهم یه دانشگاه سطح پایینتر برای دکترا اقدام کنم. اما 2 تا سوال دارم؟؟

1- اگر بتونم از یه دانشگاه رده پایین در کانادا پذیرش بگیرم، بعدا چه مشکلاتی پیش خواهد آمد؟؟ (وزارت علوم...)
2- یکی از استادهایی که با ایشون تماس برقرار کردم، فکر کرده من برای post doctمیخوام اقدام کنم وکلی کارهاشو برام فرستاده، حالا من چه پاسخی بدم؟؟
ممنون به خاطر وقتی که برای ما میگذارید. 

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-06-2013, 02:46 PM
(29-04-2013, 03:20 PM)'armince' نوشته: ممنونم از راهنماییت.
سوال دیگه اینکه برای کنترل به ترتیب اولویت چه کشورهایی رو بهتر میدونی که واسه فاند ساده تر بشه گرفت
انرژی های تجدید پذیر
شبکه های هوشمند
کنترل هیبرید
بیوتک

آرمین عزیز به نظرم به ترتیب
شبکه های هوشمند= سیستم های بیو
انرژی های تجدیدپذیر=کنترل هایبرید

اینها باشند.
ولی رشته به رشته، دانشگاه به دانشگاه و کشور به کشور فرق می کنه. نمیشه تعمیم خاصی داد.
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-06-2013, 02:49 PM
(04-06-2013, 12:15 PM)'zahya' نوشته: با سلام به آقا امین عزیز..
من برخلاف همه که آرزو دارند بهترین دانشگاههای کانادا تحصیل کنند من ترجیح میدهم یه دانشگاه سطح پایینتر برای دکترا اقدام کنم. اما 2 تا سوال دارم؟؟
1- اگر بتونم از یه دانشگاه رده پایین در کانادا پذیرش بگیرم، بعدا چه مشکلاتی پیش خواهد آمد؟؟ (وزارت علوم...)
2- یکی از استادهایی که با ایشون تماس برقرار کردم، فکر کرده من برای post doctمیخوام اقدام کنم وکلی کارهاشو برام فرستاده، حالا من چه پاسخی بدم؟؟
ممنون به خاطر وقتی که برای ما میگذارید. 

درود دوست خوبم
همیشه دوستان با تجربه در امر پذیرش بهمون پیشنهاد دادند که دانشگاه های مختلف از همه رنکی در سبد اپلای قراردهیم. 
1-بستگی داره چقدر ردش پایین باشه. اگه جزو لیست های مورد تأیید وزارت علوم نباشه، بالطبع اجازه معافیت تحصیلی برای ارائه وثیقه نخواهند داد و همچنین ارز مبادله ای هم دریافت نخواهید نمود. 
البته این نکته را باید خدمتتون اشاره کنم که می تونید به وزارت علوم مراجعه فرمایید و درخواست کمسیون کنید برای اینکه اون دانشگاه مد نظر را بررسی کنند.
2-خیلی مودبانه ولی صریح براشون توضیح بدهید که قصدتون دکتری هست نه پس داک. 
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.

آفلاین zahya
**
نقل قول

04-06-2013, 05:57 PM
درود مجدد
سوال اول:چطوری میشه فهمید مورد تایید وزارت علوم ما هست یا نه؟؟حضورا باید مراجعه کنیم یا از طریق سایت هم میشه؟
سوال دومم: ما که پذیرش و فاند از دانشگاههای خارج میخواهیم بگیریم دیگه ارز مبادله ای و وثیقه چی میگه؟؟
بازم ممنونم به خاطر اینهمه مهربونیتون..

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
04-06-2013, 06:32 PM
(04-06-2013, 05:57 PM)'zahya' نوشته: درود مجدد
سوال اول:چطوری میشه فهمید مورد تایید وزارت علوم ما هست یا نه؟؟حضورا باید مراجعه کنیم یا از طریق سایت هم میشه؟
سوال دومم: ما که پذیرش و فاند از دانشگاههای خارج میخواهیم بگیریم دیگه ارز مبادله ای و وثیقه چی میگه؟؟
بازم ممنونم به خاطر اینهمه مهربونیتون..

خواهش می کنم. عزیزید.
1- از این لینک
2- بعضی موقع ها فاند یا بورس کل هزینه های دانشگاه و زندگی را پوشش نمیده که ارز مبادله ای نیاز خواهد بود.

موفق و موید باشید.

آفلاین amir_khazeni
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-08-2013, 04:44 PM
با سلام 
من دانشجوی فوق لیسانس برق کنترل از دانشگاه تهران هستم .معدل لیسانس 17.17 و معدل ارشد فعلا ! 17.85 که بیشتر هم میشود. دارای 4 مقاله آماده شده برای ژورنال elsevier و دارای 4 tech report .نمره زبانم 94 و می خواهم gre هم بدهم 
زمینه تحقیقاتی : رباتیک -کنترل ربات و سیستم بیولوژیکی 
                     شبکه هوشمند انرِژی 
                    شناسایی سیستم ها

به نظرات کجا می توانم بروم و تو استادی رو میشناسی که به من معرفی کنی (اگر باهاش تماس داری که چه بهتر) براش من اقدام کنم ؟

امیر
ممنون

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-08-2013, 06:05 PM
با سلام

دوست خوبم به خاطر معدل خیلی خوب لیسانستان و اعتبار بالای دانشگاه محل تحصیل تقریباً هر دانشگاهی را می توانید انتخاب کنید. اما برای آمریکا نمره GRE بسیار مهم است. 
با یک نمره خیلی خوب GRE و همچنین اگه بتونید نمره زبانتان را بالای 100 و معدل فوقتان را نیز بالای 18 برسانید، شرایط شما بسیار عالی خواهد شد.

برای دانشگاه های آمریکا، نمره بالای GRE و زبان از اهیمت بیشتری برخوردار است تا تعداد مقالات.
اما برای دانشگاه های معتبر اروپایی (هلند، سوییس) مقالات اهمیت بسیار زیادی خواهند داشت و تا حدودی نیازی به نمره زبان نیست.

ارادت

آفلاین amir_khazeni
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-08-2013, 06:14 PM
ممنون از پاسخ شما

می خواستم بدونم که شما از اساتید اطلاعی داریئ چون دیدم هم رشته هستیم و گفتم اگر امکان دارد اطلاع دهید

در کانادا فعلا

آفلاین armince
**
نقل قول

30-08-2013, 10:26 PM
سلام امین جان
یه سوال: کاردانی کنترل - کارشناسی قدرت - ارشد کنترل
به نظرت به مشکل ایجاد میکنه تو پروسه اخذ فاند؟ فاکتور منفی حساب میشه؟
( واسه یه خانم البته فکر نمیکنم تفاوتی داشته باشه)

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-08-2013, 12:37 PM
(30-08-2013, 10:26 PM)'armince' نوشته: سلام امین جان
یه سوال: کاردانی کنترل - کارشناسی قدرت - ارشد کنترل
به نظرت به مشکل ایجاد میکنه تو پروسه اخذ فاند؟ فاکتور منفی حساب میشه؟
( واسه یه خانم البته فکر نمیکنم تفاوتی داشته باشه)

سلام دوست خوبم

نه هیچ مشکلی نداره. تازه می تونید راحت تر برای پوزیشن های کنترل قدرتی اپلای کنید.

بنده هم لیسانسم قدرت بود. 

ارادت

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »