عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا

صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 26 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا
آفلاین amirit
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-08-2013, 11:32 AM (آخرین تغییر در ارسال: 28-08-2013, 11:50 AM توسط amirit.)
میشه واضح بفرمایید؟
منظورتون از کارهای تخصصی شبکه چیست؟
من رشتم الکترونیک و کارشناسی ارشد میخونم و نمیدونم در چه کلاسهایی شرکت کنم که از لحاظ درآمدی چه در ایران چه در امریکا عالی باشد . خیلی وقت پیدا کردن این کلاسها ذهنم رو درگیر کرده اگه بتونی کمکم کنی که راهم رو پیدا کنم و از لحاظ فکری راحت شم ازت ممنون میشم.
موفق باشی.
نقل قول  

آفلاین amirit
**
نقل قول

29-08-2013, 12:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-08-2013, 01:04 PM توسط amirit.)
میخاستم ببینم چه توی ایران چه تو امریکا کدام یک از شغلهای زیر در آمد بیشتری دارد؟ (تاکید می کنم چه تو ایران چه توی امریکا)  لطفا حدود درآمد این دو شغل را در هر دو کشور ذکر کنید.

شماره 1)
 تسلط کامل بر نرم افزارهای elastix  و asterisk
تسلط کامل بر codec ها و پروتکل های sip و H323
تسلط کامل بر Administration  سیستمهای Linux
آشنایی کامل با مفاهیم Qos و TCP/IP

شماره 2)
نصب و راه اندازی سیستمهای مبتنی بر Microsoft windows server 2003 & 2008
نصب و راه اندازی سیستمهای مبتنی بر linux
تسلط کامل بر مجازی سازی ((Virtualization Infrastructure
آشنایی کامل با مفاهیم شبکه

منتظر جوابتان هستم چون خیلی مهم ممنون.

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-08-2013, 10:43 AM
من خیلی وقته که از بازار کار ایران دورم، در نتیجه در مورد ایران اظهار نظر نمی‌کنم. در مورد امریکا، معمولا شماره ۱ درآمد بهتری داره، اما همه این موارد ۱ و ۲ رو در قالب کارهای IT و administration طبقه‌بندی می‌کنم. معمولا متخصصینی در امریکا درآمد بالاتری دارند که به جای این که کار کردن با نرم‌افزارها یا سیستم‌ها رو بلد باشند، ایجاد و تولید خود نرم‌افزارها و سیستم‌ها رو بدونند و منظور من از کارهای تخصصی در پست قبل هم همین بود.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

30-08-2013, 11:46 AM
با سلام
دست همه ی مدیران درد نکنه که دقیق جواب سوال دوستان رو میدن.و با تشکر ویژه از آقای بابک
میخواستم بدونم ،وضعیت کاری رشته ی حمل ونقل یا راه وترابری در امریکا چطوره؟؟؟قبلا شنیده بودم هم فاند دادنشون خوبه هم کار.حالا یکی دو سالی گذشته مسلما اوضاع تغییر کرده.الان اطلاعی دارید از این رشته؟ این رشته در دانشگاه های امریکا هنوزم دارای فاند خوب هست و بعد اتمام تحصیل وضعیتش چطوره؟؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین amirit
**
نقل قول

30-08-2013, 11:47 AM
برای کارهای تخصصی شبکه که فرمودید باید چه کلاسهایی رو بریم برای یادگیری؟
شغل شماره یک که نوشته بودم همون تخصصی voip میشه دیگه درست؟
بعد میشه کلاسهایی آموزشی که برای یادگیری این موضوع ها که برای شغل شماره یک هست را بفرمایید؟
پر درآمدترین شغل در امریکا برای ما ایرانیها چیست؟

ببخشید تعداد سوالهام زیاد شد.

نقل قول  

آفلاین amirit
**
نقل قول

30-08-2013, 06:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-08-2013, 06:47 PM توسط amirit.)
من برای کار میخام بیام امریکا شما توصیه می کنید که بیام. چون درآمد تو ایران واقعا پایین.
آیا راهی است که بدون داشتن تخصص بشه پول درآورد؟
کلا شما چه راه حلی پیشنهاد می کنید که بشه اونجا خوب پول درآورد؟
آیا فقط با تخصص لینوکس میشه درامد خوبی داشت؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

31-08-2013, 12:22 PM
(30-08-2013, 11:46 AM)mahnaz103 نوشته: با سلام
دست همه ی مدیران درد نکنه که دقیق جواب سوال دوستان رو میدن.و با تشکر ویژه از آقای بابک
میخواستم بدونم ،وضعیت کاری رشته ی حمل ونقل یا راه وترابری در امریکا چطوره؟؟؟قبلا شنیده بودم هم فاند دادنشون خوبه هم کار.حالا یکی دو سالی گذشته مسلما اوضاع تغییر کرده.الان اطلاعی دارید از این رشته؟ این رشته در دانشگاه های امریکا هنوزم دارای فاند خوب هست و بعد اتمام تحصیل وضعیتش چطوره؟؟
ممنون

متاسفانه من از وضعیت این رشته اطلاع چندانی ندارم و نمی‌دونم وضعیت کاری و فاند در این رشته در حال حاضر به چه صورته.

(30-08-2013, 11:47 AM)amirit نوشته: برای کارهای تخصصی شبکه که فرمودید باید چه کلاسهایی رو بریم برای یادگیری؟
شغل شماره یک که نوشته بودم همون تخصصی voip میشه دیگه درست؟
بعد میشه کلاسهایی آموزشی که برای یادگیری این موضوع ها که برای شغل شماره یک هست را بفرمایید؟
پر درآمدترین شغل در امریکا برای ما ایرانیها چیست؟

ببخشید تعداد سوالهام زیاد شد.

من برای کار میخام بیام امریکا شما توصیه می کنید که بیام. چون درآمد تو ایران واقعا پایین.
آیا راهی است که بدون داشتن تخصص بشه پول درآورد؟
کلا شما چه راه حلی پیشنهاد می کنید که بشه اونجا خوب پول درآورد؟
آیا فقط با تخصص لینوکس میشه درامد خوبی داشت؟
ممنون

فکر می‌کنم بهتر باشه من اول جواب قسمت دوم سوال شما رو بدم.
من توصیه نمی‌کنم شما بیایید امریکا برای این که کارهای فنی معمول مثل تخصص لینوکس یا کارهای روتین شبکه و غیره درآمد زیادی برای شما به همراه نخواهد داشت و بدون داشتن شغل و درآمد مناسب امریکا می‌تونه از بهشت به راحتی تبدیل به جهنم بشه. جایی که امکانات تفریحی و رفاهی بسیاری داره که فقط از دور باید نگاهشون کرد و از طرفی برگشتن به ایران هم بسیار سخت خواهد شد.

ضمن این که شما چطور برای کار می‌خواهید به امریکا بیایید؟ آیا گرین کارد دارید یا شهروند امریکا هستید؟ اگر نیستید و از طریق ویزای کار می‌خواهید وارد امریکا بشید، باید بگم که احتمال این که شرکتی پیدا بشه که بخواهد کسی رو برای کارهای روتین مثل Network Administration از ایران استخدام کنه و براش ویزای کار بگیره خیلی کمه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین amirit
**
نقل قول

31-08-2013, 01:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2013, 03:21 PM توسط amirit.)
من گرین کارت دارم میگیرم. و بیشتر به خاطر کار میخام بیام امریکا. حالا شما چه کاری پیشنهاد می کنید که سخت نباشه و درآمد خوبی هم داشته باشه؟
توی سایتهای کاریابی که جستجو می کردم برای لینوکس سالی 60 هزار تا رو میدن درست؟
ولی نگفتید که اونجا چجوری میشه پول خوب درآورد؟
نقل قول  

آفلاین amirit
**
نقل قول

01-09-2013, 08:56 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-09-2013, 09:48 AM توسط amirit.)
شما چه کاری را به من پیشنهاد می کنید که با توجه به رشته من که الکترونیک هست درآمد بالایی بتوانم داشته باشم؟ و در ایران هم قابل استفاده باشد.

در شغل نیازی به اینکه مدرک ccna voip رو بگیرم هست یا فقط همین تخصص هایی که میخاد رو بدونیم کافی؟
•دارای حداقل مدرک کاردانی در رشته های مرتبط با کامپیوتر
•مسلط به تکنولوژی و تجهیزات VoIP
•مسلط به Codecها
•مسلط به مباحث TCP/IP و QoS
•آشنا به Freeswitch
•آشنا به Asterisk یا Cisco Call Center و تجربه عملی
•آشنا به پروتوکل های SIP و H.323
•آشنا به سیستم های UNIX Based مخصوصا Linux
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-09-2013, 07:21 AM
(01-09-2013, 08:56 AM)'amirit' نوشته: شما چه کاری را به من پیشنهاد می کنید که با توجه به رشته من که الکترونیک هست درآمد بالایی بتوانم داشته باشم؟ و در ایران هم قابل استفاده باشد.
در شغل نیازی به اینکه مدرک ccna voip رو بگیرم هست یا فقط همین تخصص هایی که میخاد رو بدونیم کافی؟
•دارای حداقل مدرک کاردانی در رشته های مرتبط با کامپیوتر
•مسلط به تکنولوژی و تجهیزات VoIP
•مسلط به Codecها
•مسلط به مباحث TCP/IP و QoS
•آشنا به Freeswitch
•آشنا به Asterisk یا Cisco Call Center و تجربه عملی
•آشنا به پروتوکل های SIP و H.323
•آشنا به سیستم های UNIX Based مخصوصا Linux

راستش اگر من اون فرمول جادویی که بشه بدون زحمت زیاد پول زیادی درآورد رو می‌دونستم، وضعم خیلی بهتر از این بود! Wink
برای شما که مدرک دانشگاهی خیلی قوی ندارید، داشتن مدارک سیسکو می‌تونه خیلی کمک کنه که کار بهتری پیدا کنید. به خصوص اگر بتونید مدارک بالاتر سیسکو مثل CCNP یا CCIE رو بگیرید می‌تونه از نظر درآمد و پیدا کردن کار خیلی مفید باشه. همچنین زبان‌تون رو خیلی تقویت کنید که اینجا رسیدید بتونید صحبت کنید.
در ضمن حقوق‌ها رو با درآمد ایران مقایسه نکنید. درآمد حدود ۶۰ هزار دلار در سال در امریکا درآمد کاملا متوسطیه و با چنین درآمدی می‌شه یک زندگی خیلی معمول داشت. گفته می‌شه که در امریکا برای این که شما دغدغه مالی نداشته باشید باید حدود ۵۰ هزار دلار در سال درآمد داشته باشید که این رقم احتمالا در بعضی از ایالت‌ها مثل کالیفورنیا شاید یک کم بیشتر هم باشه. در نتیجه با درآمد حدود ۶۰ هزار دلار در سال شما احتمالا مشکل مالی نخواهید داشت، اما اصلا این طور فکر نکنید که با این درآمد می‌تونید زندگی کاملا مرفهی داشته باشید.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 26 بعدی »