عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست سوالات، گرایش ها و دانشگاه های مربوط به رشته محیط زیست

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات، گرایش ها و دانشگاه های مربوط به رشته محیط زیست
آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-05-2013, 01:43 AM
گرچه توریسم از محیط زیست و کلا بحث این تاپیک جداست ولی در مورد این رشته، اساتیدی که در رشته های GEOGRAPHY کار می کنن می تونن از موارد مرتبط باشند!  
(11-05-2013, 01:31 AM)'مروارید' نوشته: با سلام
دوستان برای رشته توریسم در چه شاخه ای باید به دنبال این رشته باشم؟
با تشکر

نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-05-2013, 05:36 AM
درود

در اینجا اشاراتی به وضعیت درآمدی شغل های سبز (به طور مثال پالایش) شده است

نقل قول  

آفلاین mojtaba75
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-07-2013, 05:45 PM
سلام دوستان .
میخواستم برای ورود به رشته محیط زیست راهنمایی کنید .
من سوم دبیرستان هستم . رشته کامپیتور که جز رشته فنی است . به این رشته هیچ علاقه ندارم و میخوام محیط زیست بخونم .
لطفا یه راهنمایی کلی بکنید ک باید تغییر رشته بدم یا نه و .. 

ممنون .

نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

18-07-2013, 08:20 PM
(18-07-2013, 05:45 PM)'mojtaba75' نوشته: سلام دوستان .
من سوم دبیرستان هستم . رشته کامپیتور که جز رشته فنی است . به این رشته هیچ علاقه ندارم و میخوام محیط زیست بخونم .
ممنون .

درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
تا جایی که من اطلاع دارم، رشته محیط زیست در رشته های گروه فنی و حرفه ای تعریف نشده است و شما باید برای ورود به رشته محیط زیست، از طریق کنکور سراسری (منظور کنکور برای ورود به دوره کارشناسی) رشته های نظری (علوم تجربی/ریاضی فیزیک/...) اقدام کنید. موفق باشید Smile
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

21-07-2013, 05:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-07-2013, 05:34 PM توسط soilman.)
البته اگر رشته ی ریاضی فنی هستید تا جایی که اطلاع دارم می توانید رشته های مهندسی محیط زیست را برای تحصیلات دانشگاهی انتخاب کنید یا مهندسی عمران - گرایش محیط زیست - اگر در شاخه ی تجربی یا دیگر موضوعات هستید خوب فقط در شاخه ی تجربی می توانید این کارو کنید و محیط زیست یا رشته های مرتبط با محیط زیست مانند مهندسی علوم خاک رو انتخاب کنید...از رشته های بیولوژی هم تا حدودی می توان به محیط زیست مرتبط شد ولی در کل باید ببینید علاقه تان به کدام شاخه نزدیک تر است...
(18-07-2013, 05:45 PM)'mojtaba75' نوشته: سلام دوستان .
ممنون .

(18-07-2013, 08:20 PM)'MaMi' نوشته:

درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
تا جایی که من اطلاع دارم، رشته محیط زیست در رشته های گروه فنی و حرفه ای تعریف نشده است و شما باید برای ورود به رشته محیط زیست، از طریق کنکور سراسری (منظور کنکور برای ورود به دوره کارشناسی) رشته های نظری (علوم تجربی/ریاضی فیزیک/...) اقدام کنید. موفق باشید Smile

نقل قول  

آفلاین _mana
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-08-2013, 06:26 PM
سلام دوستان من مهندسی منابع طبیعی گرایش محیط زیست می خونم و واسه فوق طراحی فضای سبز رو می خوام انتخاب کنم و سایت های مربوط به دانشگاه های فرانسه رو دیدم و طراحی فضای سبز رو پیدا کردم که اونرو جزو urban and regional planning and Architecture قرار داده بودن در صورتیکه یکی از زیر شاخه های محیط زیست هست ایا این به این معنی یه که بایستی واسه طراحی فضای سبز معماری خوند؟چون من رشتم مهندسی منابع طبیعی_محیط زیست نه معماری !!ممکنه بگید باید چه کار کنم اینطورد واسه انتخاب دانشگاه دچار مشکل می شوم..ممنونم.
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

28-08-2013, 01:31 AM
دوست عزیز

تقسیم بندی های رشته ها در خارج از کشور لزوما با ایران یکی نیست مخصوصا در رشته های کشاورزی و منابع طبیعی و محیط زیست

شما باید ببینید که شرایط قید شده برای درخواست در اون رشته رو دارید(زبان و غیره) و با منشی یا اساتید اون رشته ارتباط برقرار کنید و چک کنید...پس صرفا به خاظر اینکه معماری تو عنوان هست و شما معماری و علوم مرتبط فعالیت نداشتید نمی تونه دلیل باشه که نتونید اقدام کنید...
(23-08-2013, 06:26 PM)'_mana' نوشته: سلام دوستان من مهندسی منابع طبیعی گرایش محیط زیست می خونم و واسه فوق طراحی فضای سبز رو می خوام انتخاب کنم و سایت های مربوط به دانشگاه های فرانسه رو دیدم و طراحی فضای سبز رو پیدا کردم که اونرو جزو urban and regional planning and Architecture قرار داده بودن در صورتیکه یکی از زیر شاخه های محیط زیست هست ایا این به این معنی یه که بایستی واسه طراحی فضای سبز معماری خوند؟چون من رشتم مهندسی منابع طبیعی_محیط زیست نه معماری !!ممکنه بگید باید چه کار کنم اینطورد واسه انتخاب دانشگاه دچار مشکل می شوم..ممنونم.

نقل قول  

آفلاین Saba79
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-06-2014, 03:07 PM
با سلام.مي خواستم بدونم بازار كار شته محيط زيست در امريكا جه جوريه؟؟و كدوم كرايش محيط زيست واسع ارنجا بهتزه؟؟

با سلام.مي خواست بدونم بازار كار كدوم كرايشرشته محيطزيست در امريكا بهتر است؟و اصلا اينده كاري خوبيداره يا نه؟؟ممنون
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
19-06-2014, 05:12 PM
دو تا هست یا environmental science هست یا environmental engineering هست که فکر کنم منظور شما دومی باشه
هر کدومشون گرایش های مختلفی دارن و نمیشه گفت کدوم بهتره چون بازار اینجور رشته ها معلوم نیست چجوریه مخصوصا برای مهاجرها
(19-06-2014, 03:07 PM)'Saba79' نوشته: با سلام.مي خواستم بدونم بازار كار شته محيط زيست در امريكا جه جوريه؟؟و كدوم كرايش محيط زيست واسع ارنجا بهتزه؟؟

(19-06-2014, 03:11 PM)'Saba79' نوشته: با سلام.مي خواست بدونم بازار كار كدوم كرايشرشته محيطزيست در امريكا بهتر است؟و اصلا اينده كاري خوبيداره يا نه؟؟ممنون

نقل قول  

آفلاین NAZIN
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-07-2014, 01:16 AM
سلام دوستان
منابع آزمون دکتری آبخیز چیه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »