عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-08-2013, 04:12 AM
(11-08-2013, 07:32 AM)'engineer79' نوشته:
البته رشته اي كه من ميخواهم ادامه بدم اصلا در حوزه نفت و گا زنسيت. من ميخواهم گرايش ديناميك و ارتعاشات بخوانم و يا نانو. بازهم مشكل ايجاد خواهد شد؟

کلا از قدیم رشته مکانیک (و چند رشته دیگه) جزو رشته های حساس بودند، که بستگی به گرایش این مورد شدت و ضعف داشت
بعد آگوست 2012 گرفتن ویزا برای رشته های مرتبط با انرژی خیلی سخت شد
خوبه شما مستقیم با نفت و گاز ارتباط ندارید، ولی قاعدتا در زمان مصاحبه از سابقه کاری شما سوال میشه که ممکنه حساسیت رو بیشتر کنه...البته اصلا نمیگم که ویزا نمیگیرید، ولی برحال شانستون در مقایسه با یک رشته غیر حساس اختمالا کمتر خواهد بود
به نظر من برای امریکا در کنار کشورهای دیگه اقدام کنید که اگه بدشانسی اوردید و صدور ویزای امریکا به مشکل خورد، جای دیگه ای رو هم داشته باشید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین Roghi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-08-2013, 12:21 PM
با سلام و خسته نباشید
من دانشجوی کارشناسی ارشد ریاضی گرایش محاسبات نرم-ساختارهای جبری منطقی در دانشگاه شهید بهشتی هستم.معدلم بدون احتساب نمره سمینار و پایان نامه 16/17 است و لیسانس ریاضی محض از دانشگاه پیام نور با معدل 14/86 دارم.با توجه به اینکه هیچ مقاله ای ندارم و هیچ فعالیت پژوهشی نداشته ام و تنها فعالیتم در دانشگاه شهید بهشتی این بوده که استاد حل تمرین درس مبانی علوم ریاضی و درس مبانی آنالیز ریاضی در ترم گذشته بوده ام و با توجه به اینکه قادر نیستم هزینه ای برای ادامه تحصیلم در مقطع دکترا پرداخت کنم آیا با این اوضاع می تونم امیدوار باشم در یکی از دانشگاههای خوب آمریکا مثل هاروارد،ام آی تی، برکلی و...با فاند پذیرش بگیرم؟لطفا بطور کامل راهنماییم بفرمایید.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-08-2013, 04:28 PM
(12-08-2013, 12:21 PM)'Roghi' نوشته: با سلام و خسته نباشید
من دانشجوی کارشناسی ارشد ریاضی گرایش محاسبات نرم-ساختارهای جبری منطقی در دانشگاه شهید بهشتی هستم.معدلم بدون احتساب نمره سمینار و پایان نامه 16/17 است و لیسانس ریاضی محض از دانشگاه پیام نور با معدل 14/86 دارم.با توجه به اینکه هیچ مقاله ای ندارم و هیچ فعالیت پژوهشی نداشته ام و تنها فعالیتم در دانشگاه شهید بهشتی این بوده که استاد حل تمرین درس مبانی علوم ریاضی و درس مبانی آنالیز ریاضی در ترم گذشته بوده ام و با توجه به اینکه قادر نیستم هزینه ای برای ادامه تحصیلم در مقطع دکترا پرداخت کنم آیا با این اوضاع می تونم امیدوار باشم در یکی از دانشگاههای خوب آمریکا مثل هاروارد،ام آی تی، برکلی و...با فاند پذیرش بگیرم؟لطفا بطور کامل راهنماییم بفرمایید.
با تشکر

سلام
شما قادريد در SOP  كه براي اين دانشگاه هاي خيلي معروف مينويسيد توجيهشون كنيد كه چرا اونها بايد بين اون همه اپليكنتهايي كه درخواست پذيرش دارند شما رو انتخاب كنند؟ اگر بتونيد به اين سوال خودتون اول پاسخ بديد ميزان شانستون در اين دانشگاه ها مشخص ميشه. از نظر من هيچ كاري نشد نداره ولي از قديم هم گفتن سنگ بزرگ علامت نزدنه [img]images/smilies/smile.gif[/img]البته من يه نكته از تجربيات يك دانشجو كه تازه تصميم ميگيره وارد پروسه ي پذيرش بشه بگم .اين قسمت رو فقط براي اينكه ديدي پيدا كنيد ميگم اصلا قصدم به شخص خاصي نيست: 
-دانشجو روزي كه سال دومه و ميخواد بعدا اپلاي كنه ( در حال تصميم گيري) :  من فقط استنفورد كمترش و اصلا قبول ندارم 
-دانشجو سال آخر دانشگاه : حالا استنفورد و بركلي و MIT‌هم شد ديگه جهنم الضرر 
-دانشجو در پي مدارك زبان و يك سال هم بيكار :
آقا چه كاريه اونا باشه ولي حالا من TOP 10 ‌هم كلا قبول دارم 

-دانشجو بعد از دادن آزمونها و بسي رنج بردن براي GRE و كسب نتيجه ي اندك : دوستام ميگن تا 30 تاي اول خوبه چه بسا عالي
-دانشجو بعد چك كردن جدول رنكينگ و شاگرداي استادها و دانشگاه ها يي كه اونها ازش اومدن :‌آقا اين ليست رنكينگ و دادن حتما همه ي اين 150 تا دانشگاه هاي خوبيه. من كه از هر كدوم فاند بگيرم ميرم. 
-دانشجو بعد از زدن n ‌ايميل به استادها كه مثلا 10 تاشون گفتن اپلاي كن چند تاشون بازنشسته شدن تو همين برهه، چند تاشون گفتن به به چه رزومه ايي اگر دانشگاه تو رو خواست بيا مذاكره و ... الي آخر :‌من كلا تو هر دانشگاهي از آمريكا پذيرش بگيرم فاندم بده به نظرم شاخ قول و شكستم .

اين چيزي كه شايد به نظر من و شما طنز بياد ، واقعيت تلاش دو ساله ي يك دانشجوي ايراني با رزومه ي خوب يا متوسطه ( نه عالي) ممكنه حتي در بين اين دوستان كساني باشند كه از هر جهت نابغه باشند با رزومه هاي عالي اما اين اتفاق براشون بيوفته براي همين گفته ميشه درصدي از شانس هم در اين قضيه دخيله. شما وقتي در پروسه ي پذيرش قرار ميگيري روز به روز واقع بين تر ميشي. بهتره كه اين واقع بيني زود اتفاق بيوفته چون يك آن به خودت ميايي كه 2-3 سال رو گذروندي و هنوز هدفت MIT. من قلبا به اين هدف احترام ميزارم. اگر در خودتون ميبينيد كه با بهترين دانشجوهاي دنيا از هر كشوري رقابت كنيد و ببريد من بهتون توصيه ميكنم كه خيلي مصمم و جدي شروع كنيد و اصلا نا اميد نشيد. الان چيزي كه در دست شما قرار داره نمرات زبانه. اگر بتونيد اونها رو در حد عالي بياريد هيچ چيز غير ممكن نيست. شادزي
[img]images/smilies/shy.gif[/img]

%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین فرزانه66
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-08-2013, 01:42 AM
با سلام و تشکر فراوان بابت وقتی که برای پاسخگویی به سوالات صرف می کنید.
میشه لطفا دانشگاه هایی که برای رشته ی مدیریت در آمریکا خوب هستند و می تونم به گرفتن فاند کامل از اونجا امیدوار باشم رو معرفی کنید.
امیدوارم سوالم رو جای درستی پرسیده باشم.[img]images/smilies/shy.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین engineer79
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

15-08-2013, 08:11 AM
(10-08-2013, 04:05 AM)'mahyarelc' نوشته:
درود
به نظرم شرایط شما کاملا بستگی به نمره GRE داره، متاسفانه معدل لیسانس شما کم هست (و اگه تهران یا شریف نخوندید به احتمال زیاد دانشگاهتون شناخته شده نیست در امریکا)
برای جبران معدل نمره GRE بسیار کمک کننده میتونه باشه، پس نمره GRE بسیار خوبی نیاز خواهید داشت
مورد دیگه اینکه متاسفانه در مورد رشته های مرتبط به انرژی در یک سال اخیر سخت گیری زیادی صورت گرفته (اطلاعات بیشتر در اینجا)، با توجه به بک گراند شغلی شما که مربوط به گاز و نفت هست (در مورد تخصصی که میخواین اپلای کنید اطلاعی ندارم البته)  این مورد میتونه مشکل ساز بشه...به نظرم کشورهای دیگه هم درصورت امکان مد نظر قرار بدید، چون بحث گرفتن ویزا در این رشته ها برای امریکا کمی پیچیده هست
موفق باشید

GPA را بر چه اساسي مد نظر قرار مي دهند؟ مثلا وقتي دانشگاهي GPA 3 مي خواهد. آيا منظور اين است كه هم براي ليسانس و هم ارشد بالاي 3 باشد يا مجموع؟ اگر مثل معدل من يكي پايين 3 باشد يكي بالاي 3 كلا آن دانشگاه من را رد مي كند يا ساير بخشهاي رزومه را نيز مد نظر قرار مي دهد؟
نقل قول  

آفلاین bluen
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-08-2013, 05:55 PM
سلام دوستان
 خلاصه شرایط من اینه:
الان یه isi  Q1  سابمت دارم( که ریوایز خورده و فکر کنم اکسپت میشه به زودی)
تا مهر دومی و تا آبان سومی سابمیت میشن ( دوما اکسپت هم میشه چون واسه یه وورک شاپه)
آخر مهر آیلتس میدم که 7 فکر می کنم میشم.

اما مشکل من GRE  هستش که واسه آبان نمی رسم و میخام Feb 2014  تهران امتحان بدم.با توجه به اینکه واسه Fall 2014  میخام آپلای کنم( دکتری مکانیک- جامدات) فکر میکنید مشکلی داره که زمان اپلای بگم فوریه نمره GRe  را ریپورت می کنم؟ آیا دیر ریپورت کردن GRE  میتونه باعث ریجکت یا ندادن فاند بشه؟
هرچند دیدم که داسه اپلای آنلاین میگه یا نمره GRE  بدین یا تاریخ امتحان. حدود رنک 40 به بالا مد نظر منه که میشه گفت ددلاینشون هم بعضا تا مارس زمان داره.البته من آّبان یاید پایان نامه را هم جمع کنم!!!

ممنون از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-08-2013, 07:49 PM
(16-08-2013, 05:55 PM)'bluen' نوشته: سلام دوستان
 خلاصه شرایط من اینه:
تا مهر دومی و تا آبان سومی سابمیت میشن ( دوما اکسپت هم میشه چون واسه یه وورک شاپه)
اما مشکل من GRE  هستش که واسه آبان نمی رسم و میخام Feb 2014  تهران امتحان بدم.با توجه به اینکه واسه Fall 2014  میخام آپلای کنم( دکتری مکانیک- جامدات) فکر میکنید مشکلی داره که زمان اپلای بگم فوریه نمره GRe  را ریپورت می کنم؟ آیا دیر ریپورت کردن GRE  میتونه باعث ریجکت یا ندادن فاند بشه؟
هرچند دیدم که داسه اپلای آنلاین میگه یا نمره GRE  بدین یا تاریخ امتحان. حدود رنک 40 به بالا مد نظر منه که میشه گفت ددلاینشون هم بعضا تا مارس زمان داره.البته من آّبان یاید پایان نامه را هم جمع کنم!!!
ممنون از راهنماییتون

ممکنه به خاطر دیر رسیدن شانستون رو از دست بدین. من اگر به جای شما بودم. امتحان آبان ماه که معمولا اکتبر برگزار میشه رو میدادم. اگر نمره ام حداقل رو میاورد ریپورت میکردم همونو اگرم نه که میرفتم سراغ فوریه. تا مدارک اپلایت کامل نباشه اصلا بررسی نمیکنن. 
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-08-2013, 10:02 PM
(16-08-2013, 05:55 PM)'bluen' نوشته: سلام دوستان
 خلاصه شرایط من اینه:
ممنون از راهنماییتون

من هم با سعید موافقم. شما اگر فوریه امتحان بدید، با توجه به این که چند هفته‌ای طول می‌کشه تا نتیجه امتحان آماده و ارسال بشه، دانشگاه‌ها نمره شما رو حداقل تا مارس دریافت نخواهند کرد و ممکنه ددلاین‌ها بگذره. اگر چه ممکنه بعضی دانشگاه‌ها با شما راه بیان و اگر دو، سه هفته‌ای بعد از ددلاین نمره به دست‌شون برسه هم قبول کنند، اما همه دانشگاه‌ها این کار رو نمی‌کنند و بعضا خیلی راحت به خاطر ناقص بودن مدارک رد می‌کنند. به همین خاطر به نظر من اگر هدف‌تون ‌Fall 2014 هست، فوریه برای GRE دیره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Pouryas
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-08-2013, 12:22 PM
سلام دوستان
من دانشجوی ترم آخر مهندسی صنایع دانشگاه تهران هستم میخواستم بدونم با شرایطی که دارم میتونم از آمریکا یا کانادا پذیرش با فاند کافی بگیرم؟
تا به حال یک کنفرانش در کانادا و سه کنفرانس داخلی.یک کتاب و یک مقاله هم سابمیت کردم
نمره ی تافلم 114 و GRE واسه ی Octobr میدم. اما معدلم 13.9 هستش
نقل قول  

آفلاین M0TRIX
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

19-08-2013, 04:45 PM
سلام.

نمره زبانتون خیلی خوبه.اگه بتونیئ  رو هم خوب بدین معدل کمتون رو پوشش میده و میتونید امیداور به فاند باشید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... 224 بعدی »