عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی مکانیک و هوافضا کلیرنس و اخذ ویزا برای رشته های مکانیک و هوافضا

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کلیرنس و اخذ ویزا برای رشته های مکانیک و هوافضا
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-05-2011, 01:24 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-05-2011, 01:31 AM توسط Pejman.)
چنانچه سوال، نظر یا تجربه ای در کلیرنس و اخذ ویزا در رشته های مکانیک یا هوافضا دارید در این تاپیک عنوان کنید. این دو رشته به خصوص رشته هوافضا از جمله رشته هایی هستند که به دلایل امنیتی و بعضی تحریم ها ممکن است در بحث کلیرنس برای آمریکا و گرفتن ویزا برای سایر کشورها مشکل ساز شوند.
نقل قول  

آفلاین caperfild
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-08-2013, 04:38 PM
سلام رشته من ساخت و تولیده میخواستم بدونم کسی از بچه های ساخت موفق شده ویزای آمریکا رو بگیره 
نقل قول  

آفلاین salazar716
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-08-2013, 09:41 PM
(13-08-2013, 04:38 PM)'caperfild' نوشته: سلام رشته من ساخت و تولیده میخواستم بدونم کسی از بچه های ساخت موفق شده ویزای آمریکا رو بگیره 

من دو نفر رو میشناسم واسه فال 2012 اقدام کردن و ویزا گرفتن، سعید یکیشونه.
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 7
18-05-2014, 01:32 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-05-2014, 01:37 AM توسط Leopold.)
من چندین نفر رو میشناسم که رشتشون در فوق هوافضا بوده و واسه دکترای مکانیک تونستن از دانشگاه های آمریکا پذیرش و ویزا بگیرن (در واقع چاره ای هم نداشتن چون در حال حاضر امکان ادامه تحصیل در رشته هوافضا برای ایرانی ها در آمریکا وجود نداره). اگه تصمیم دارید که رشته هوافضا رو انتخاب کنید باید در مقطع فوق تقریبا قید مقاله در این زمینه رو بزنید و تزتون کاملا مکانیکی تعریف کنید تا مقاله ها واستون دردسر نشه (تازه خود مکانیک هم روش حساسیت زیاده).
تصمیم سختیه ولی به نظرم اگه این توانایی در خودتون میبینید که اگه یک سال پشت کنکور بمونید میتونید شریف یا تهران قبول شید ارزشش داره. رقابت واسه پذیرش در مقطع دکترا در رشته هایی مثل مکانیک و برق خیلی شدیده (اکثرا معدل و نمرات GRE بالایی دارن) و اگه رشتتون نامرتبط باشه شانستون کم میکنه.
(18-05-2014, 12:50 AM)'milania' نوشته: سلام دوستان
وضعیتم به شدت بحرانیه دو روز بیشتر واسه انتخاب رشته وقت ندارم خواهشاً راهنمایم کنید
ارشد امسال رتبه مکانیکم جالب نشد ولی‌ هوا فضا آیرودینامیک علمو صنعت و تهران میارم.هدف اصلیم اپلای با فانده برای دکترا مکانیک آمریکا یا کانادا.
سوالام اینه که ارشد برم هوا فضا تهران یا یک سال بمونم و ارشد مکانیک بدم؟خواهشاً خودتونو جام بذرید و همهٔ جوانبشو در نظر بگیرید(یک سال موندن پشت کنکور و سختی‌هاش...)

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین hamid807465
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-06-2015, 07:41 PM
با سلام
من فوق هوافضا از علم و صنعتم 2تا ISI دارم و 5 سال سابقه کار توی ایران. میخاستم ببینم امکان اپلای و اخذ ویزا توی آمریکا برای دکتری مکانیک دارم. ظمنا من 33 سالمه
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-06-2015, 09:32 PM
(14-06-2015, 07:41 PM)'hamid807465' نوشته: با سلام
من فوق هوافضا از علم و صنعتم 2تا ISI دارم و 5 سال سابقه کار توی ایران. میخاستم ببینم امکان اپلای و اخذ ویزا توی آمریکا برای دکتری مکانیک دارم. ظمنا من 33 سالمه

جدای از شانس کمت برای پذیرش ، برای این گرایش هم ویزا بسیار دردسر ساز شده به نظرم برای جاهای دیگه اقدام کن و روی پروپزاالت موارد حساسیت زا رو برطرف کن
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

27-12-2018, 03:27 PM
سلام بر شما

من یه سوال داشتم در خصوص گرایش مکانیک، یکی‌ از دوستانم که لیسانس مکانیک ساخت و تولید داره واسه مستر می‌خواد گرایش انتخاب کنه و واسه دکترا می‌خواد بره کانادا یا آمریک

روی ۲ تا گرایش گیر یکی‌ manufacturing (قراره روی پرینتر سه بعدی کار کنه ) و دیگری bio mechanic که همون آناتومی انسان است

می‌خواستم بدونم اگه روی addative manufacturing کار کنه مشکل ساز می‌شه؟ آخه ممکن بحث کمپزیت و مواد هم هست
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-12-2018, 12:21 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-12-2018, 10:33 PM توسط Torkan.)
(27-12-2018, 03:27 PM)Shihan نوشته: سلام بر شما

من یه سوال داشتم در خصوص گرایش مکانیک، یکی‌ از دوستانم که لیسانس مکانیک ساخت و تولید داره واسه مستر می‌خواد گرایش انتخاب کنه و واسه دکترا می‌خواد بره کانادا یا آمریک

روی ۲ تا گرایش گیر یکی‌ manufacturing (قراره روی پرینتر سه بعدی کار کنه ) و دیگری bio mechanic که همون آناتومی انسان است

می‌خواستم بدونم اگه روی addative manufacturing کار کنه مشکل ساز می‌شه؟ آخه ممکن بحث کمپزیت و مواد هم هست

سلام

گرایشی رو انتخاب کنه که واقعا دوست داره و میخواد روش کار کنه. فکر کردن به این مسایل به نظر من زیاد منطقی نیست. علت داره. ما از فردا خبر نداریم جه خواهد شد.
با این حال در جواب شما خیر additive manufacturing خیلی هم به مواد و کامپوزیت مربوط نمیشه دوست شما هم لازم نیست بگه روی فلان موضوع اص ادیتیو کار خواهم کرد. یعنی کلا فازش  ساخت و تولیدی هست. از نظر من مشکل خاصی نخواهد بود. مگر پروژه دفاعی برداره یا استادش خطری باشه
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر