عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
تجربیات زندگی در آمریکا

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تجربیات زندگی در آمریکا
آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
10-08-2013, 09:34 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2013, 09:36 AM توسط ForeverBlue.)
(18-05-2013, 09:33 PM)'ShahdaD' نوشته: مدت هاست که وقت نکردم به فروم سر بزنم، بعد از مدت ها در حالی دارم این متن رو می نویسم که سوار اتوبوس greyhound هستم و دارم از شیکاگو به مینیاپولیس میرم. اتوبوس های greyhound وای فای مجانی داره. اما این قضیه مهم نیست، مهم اینه که الان که توی اتوبوس نشستم کسی به من نگفت اون اول بشن، کسی نگفت خانم ها نباید جلو بشینند یا آخر بشینند، هیج کس چیزی نگفت، به جز اینکه لطفا هدفنتون رو بذارید توی گوشتون، به حق بقیه احترام بگزارید، هیچ کس حق من رو زیر پا نگذاشت و این مهمترین قضیه برای من بود و هست. 
یادم هست چقدر از این شرایط مینالیدم، خوب یادم هست وقتی کسی به حقم تعرض میکرد و من نمیتونستم چیزی بگم چقدر اعصابم رو خراب میکرد، اما حالا من در جایی هستم که میخواستم باشم. هستم نه به خاطر شانس خوبم، نه به خاطر پولداری پدرم. به خاطر اینکه خواستم و تلاش کردم برای اینکه در این لحظه باشم و در این زمان، و از این بابت بسیار خوشحالم. اتفاقا زمانی که من از ایران خارج شدم شاید بدترین زمان بود، زمانی که وقتی من بودجه ام رو بر اساس دلار 1000 تومانی بسته بودم، اما دلار به 4000 تومان رسید، اما این قضایا روی من تاثیر نگذاشت، من تصمیم خودم رو گرفته بوده که به رویام برسم، شاید باید بعضی روزها 10-12 ساعت کار کنم و درس بخونم اما این قضیه مهم نیست، مهم اینه که خواستن توانستن است.
اگر واقعا چنین مسایل کوچیکی در احتماع شما رو آزار میده و رویاتون میگه باید اینجا یا هرجای دیگه توی دنیا باشید، به هیچ کس گوش ندید که شما میتونید یا نمیتونید و یا اینکه مگه شما چند سال زندگی می کنید که بخواید این همه سختی رو به تن 
بخرید، کاری که  درست هست رو انجام بدهید و مطمین باشید که نتیجه لاش هاتون رو میگیرید..و یک چیز رو همیشه به یاد داشته باشید و اونم اینه که همیشه بدونید که بعضی وقت ها بعضی نقشه ها براتون کار نمیکنه، شما نیاز ندازید همیشه موفق باشید، بلکه نیاز دارید وقتی به عقب نگاه می کنید یک تعییر بزرگ در زندگیتون داده باشید، و این چیزی است که من هر روز بهش نگاه میکنم و هر روز خدا رو شکر میکنم براش، در آخر این نوشته ام رو با این جمله تموم میکنم:
what is the point of being on this world? if all you wana do is be like to everyone and avoid trouble?

به قول حضرت سعدی: 
بسیار سفر باید تا پخته شود خامی                 صوفی نشود صافی تا درنکشد جامی

سعدی به لب دریا دردانه کجا یابی؟؟                 در کام نهنگان رو گر می‌طلبی کامی

همه آنهایی که به هر نحو زندگی در بیرون از ایران را تجربه کرده اند و برای آن زحمت کشیده اند، چنین حسی را دارند. بیخود نیست که تاثیر گذارترین رخدادها در زندگی انسان را به ترتیب این 3  مورد ارزیابی کرده اند: 1- فوت نزدیکان 2- مهاجرت 3- ازدواج یا طلاق

یعنی مهاجرت تاثیری عمیق تر از ازدواج بر زندگی  انسان دارد و تحولی بسیار شگرف است. بدیهی است که چنین تحولی جز با تلاش بسیار حاصل نمیشود. 

خود من یادم است قبل از مهاجرت با یکی از بزرگان صحبت میکردم، به من گفتند آن جایی که تو میروی، انسان را به خاطر انسان بودنش تکریم میکنند و بها میدهند. وقتی میبینم با من خارجی سیاه مو  با همان احترامی رفتاری میشود که با یک آلمانی موبور یا یک سیاه پوست سومالیایی یا یک سوئدی فشن یا یک پاکستانی با لباس محلی، متوجه حرف آن دوستم میشوم. هرچند استثناهای اجتناب ناپذیری هم وجود دارند اما بسیار بهتر از آن است که آدم در ممکلت خودش احساس غریبه بودن کند.

هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین ShahdaD
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 14
10-08-2013, 12:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2013, 12:43 PM توسط ShahdaD.)
بحران هویت:

شاید این سومین باره که این متن رو مینوسیم و بعد دوباره دکمه backspace رو فشار میدم. دارم توی دایره لغات پارسیم دنبال واژه هایی میگردم که تیتیر رو برای مخاطبم توضیح بدم، دایره لغاتی که به لطف یا شوربختی کمتر صحبت کردن زبان مادریم هر روز کوچک تر و کوچک تر میشه. شاید مثل هویت ایرانی که هر روز محو تر و محو تر میشه. به نظر من ما در ایران دچار انواع و اقصام گمگشتگی هویتی هستیم. به طور واقعی شاید بتونم بگم نحوه تربیت رفتار ایرانی علت اصلی این موضوع هست. متاسفانه در فرهنگ ایرانی ما آنچنان وارد رسم و تعارفات روزمره میشیم که هیچ منیتی برامون باقی نمیونه. به نوعی این من نوعی هر روز بارها و بارها زیر پا گداشته میشه، نه توسط مردم بلکه توسط خودشخص و سپس نوبت به خانواده ای میرسه که به ترتیب یکدیگر رو زیر پا بگذاریم. خیلی راحت با این فرضیه بزرگ میشیم که این کار رو نکن زشته، وقتی ازت میپرسند هنوز گرسنه ای بگو نه..و سپس نوبت به خانواده میرسد که هر کدام نظر شخصی خودشون رو در مورد نحو زندگی شما اعمال کنند از آخه پسر/دختر رشته عکاسی رشتتست؟ و سپس به مرحله ای فامیل و اطرافیان میرسیم! میدونی اگر پسرخاله دختر عمه خاله محمود بفهمه که دختر بابا پسردایی نوه عمه اش عکاسی میخونه یعنی چی؟ میدونی پست سرمون چی میگن؟ 

در جامعه ایرانی ما با ترس بزرگ میشیوم..با ریا بزرگ میشیوم و با زیرپا گذاشتن بیشتر خود و خود و به همین دلیل هست که تا این اندازه در مجیط های ایرانی تنش زیاد هست. ما می آموزیم چگونه خودمون رو زیر پا بگذاریم و در خیلی مواقع دیگران را زیر پا بگذاریم..در حقیقیت، در جامعه ما حق هیچ مفهومی ندارد..

وقتی من نوعی از جامعه اینچنینی و جهان سومی به جامعه جهان اولی پا میگذارم اولین چیزی که متوجه میشیم اینه که من در حوزه رفتار اجتماعی به شدت از آمریکایی های هم سن و سال خودم عقب هستم. متوجه میشم جوانان آمریکایی هم سن و سال من ترسی از بروز دادن علاقه هاش نداره..یک دختر آمریکایی ترسی از داشتن یک تتو روی بدنش نداره..حتی، اگر خانواده اش با این امر مخالف باشند. در آمریکا قانون به سمت شما میاد و اعلام میکند بعد از سن 18 سالگی شما یک انسان بالغ هستید و میتونید برای خودتون تصمیم بگیرید. در اینجا چیزی به نام حمایت های عجیب و غریب خانواده های ایرانی و جهان سومی دیده نمیشه..به نوعی بیشتر موقع ها بعد از 18 سال فرد باید خودش کار کنه تا خرج زندگیش رو بپردازه اما ما با پدیده ای به نام زیرپاگذاشتگی شخصیت نوعی خود در خانواده و جامعه آمریکایی کمتر و کمتر روبرو میشیم. به نوعی شما در آمریکا می آموزید که چطور ماهی بگیرید و در ایران خانواده و اطرافیان آمده اند که هر روز ماهی رو به درون گلوی شما بیاندازند.

و در آخر صحبتم رو با این چند جمله تموم میکنم، خیلی وقت ها ما به این امید از محیط فرار میکنیم که محیط برای ما مناسب نیست. اما وقتی وارد جامعه به نسبت ایده الی مثل آمریکا میشیم شاید بازهم محیطمون رو مقصر جلوه بدیم..یادمون نره به طبع از جامعه ای که ازش صحبت میکنیم تاثیراتی روی ما داشته باشه. شاید خوب باشه از خودمون بپرسیم علت اینکه نرخ مطالعه در ایران تا این جد پایین هست چیه؟

who looks outside, dreams: who looks inside awakes.

کمی به درون خودمون بنگریم هم بد نیست!
متن بالا تنها و تنها نظرات شخصی بنده در مورد جامعه ای که در ایران بود و قصد توهین به هیچ شخص خاصی رو نداشتم.
نقل قول  

آفلاین ashkan065
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-04-2014, 10:12 PM
ادم اگر 30 روز قبل از شروع ترم وارده امریکا بشه برای اقامت میتونه تو خواب گاه بره یا هنوز دایر نیست خواب گاه؟
در تابستان چی شخص میتونه در ایالات متحده در خواب گاه بمونه ؟منظور زمانه تعطیلی دانشگاه هاست
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
19-04-2014, 10:18 PM
(19-04-2014, 10:12 PM)'ashkan065' نوشته: ادم اگر 30 روز قبل از شروع ترم وارده امریکا بشه برای اقامت میتونه تو خواب گاه بره یا هنوز دایر نیست خواب گاه؟
در تابستان چی شخص میتونه در ایالات متحده در خواب گاه بمونه ؟منظور زمانه تعطیلی دانشگاه هاست

دوست عزیز بستگی به دانشگاه مقصد داره.
من خوابگاه رو کلا توصیه نمیکنم گرون هستش. بعضی از دانشگاهها انجمن ایرانی دارن که اتفاقا جالبه پیش پای همین سوال شما چند لحظه پیش باهاشون حرف میزدم!! خلی خوب کمک کردن و گفتن ول کن خوابگاه رو فعلا بیا چند روز بعد واسه خودت خونه و ...دست و پا میکنیم. (بهترین روش همینه اگر دانشگاه شما انجمن داشته باشه واقعا خوبه واسه هماهنگی)
اما باز میتونید با خود دانشگاه هماهنگ کنید صد در صد واسه چند روز اول میتونین مکان بگیرید ولی مشکلاتی داره:
مثلا باید از اینجا رزرو کنید تا اونجا معطل نشید. کمی هم گرون هستش ولی خوب چاره ای نیست اگه مجبور باشید. شنا به on-campus housing دانشگاه برید همه چی رو نوشته. دانشگاه هم هیچ وقت تعطیل نیست!

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین severus57
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

26-10-2014, 02:07 PM
اگر زن و شوهری که ویزای F1,f2 دارند در آمریکا بچه دار شوند وضعیت اقامت زن، شوهر و بچه به چه صورت خواهد بود؟ آیا به این واسطه امکان گرفتن اقامت وجود دارد؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

27-10-2014, 01:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-10-2014, 01:38 PM توسط M1KE.)
بچه شهروند به حساب میاد ولی پدر و مادرش به این واسطه حق خاصی براشون ایجاد نمیشه. وقتی بچه به سن 21 سالگی رسید می تونه برای پدر و مادرش درخواست اقامت بده. 

(26-10-2014, 02:07 PM)'severus57' نوشته: اگر زن و شوهری که ویزای F1,f2 دارند در آمریکا بچه دار شوند وضعیت اقامت زن، شوهر و بچه به چه صورت خواهد بود؟ آیا به این واسطه امکان گرفتن اقامت وجود دارد؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین لاله11
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-11-2015, 08:59 PM
سلام دوستان عزیز
من یه چندتا سوال دارم.
این نگرانی من به این دلیل که خودم هیچ چیزیو ندیدم و فقط از شنیده های من ناشی میشه ممنون میشم اگه از تجاربتون برام بگین.
سوال اولم در مورد حجاب من از یه طرف شنیدم که مشکلی نیست حجاب داشتن از طرف دیگه این اخباری که در مقابل مسلمونا در کشورهای دیگه شنیدم منو نگران کرده. چون من خیلی مسئله حجاب برام مهمه البته در حد معمولش و میخوام بدونم دیگران چطور برخورد می کنن؟
موضع بعدی در مورد امنیته. این اخبار در مورد تیراندازی ها تویه دانشگاه های امریکا یه کم منو نگران کرده مثلا اتفاق چندروز پیش در اورگون یا میشیگان. مخصوصا الان که دید همه نسبت به مسلمانا بد شده
البته این فقط تصورات من از چیزایی که شنیدم
بابت راهنماییتون ممنونم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

16-11-2015, 09:31 PM
(16-11-2015, 08:59 PM)لاله11 نوشته: سلام دوستان عزیز
من یه چندتا سوال دارم.
این نگرانی من به این دلیل که خودم هیچ چیزیو ندیدم و فقط از شنیده های من ناشی میشه ممنون میشم اگه از تجاربتون برام بگین.
سوال اولم در مورد حجاب من از یه طرف شنیدم که مشکلی نیست حجاب داشتن از طرف دیگه این اخباری که در مقابل مسلمونا در کشورهای دیگه شنیدم منو نگران کرده. چون من خیلی مسئله حجاب برام مهمه البته در حد معمولش و میخوام بدونم دیگران چطور برخورد می کنن؟
موضع بعدی در مورد امنیته. این اخبار در مورد تیراندازی ها تویه دانشگاه های امریکا یه کم منو نگران کرده مثلا اتفاق چندروز پیش در اورگون یا میشیگان. مخصوصا الان که دید همه نسبت به مسلمانا بد شده
البته این فقط تصورات من از چیزایی که شنیدم
بابت راهنماییتون ممنونم

درود

هیچ نگرانی بابت حجاب و بی حجاب و کم حجاب و اینا نیست. اصلا مفهومی نداره تو آمریکا این چیزا. این از این.
خوب ایالت های کمی تا قسمتی خطرناک و ... و ... هستن و بعضی دانشگاهها مثل ویزجینیا تک مثلا شهرت دارن به این جور اتفاقات. بلاخره شما باید بعضی موارد رو در نظر بگیرید تا امینت حفظ بشه. دقت کنید که حالا من هیچی کسی هست که 35 ساله اینجاست خودش میگفت تا این لحظه تفنگ ندیدم به چشمم. خوب صد البته این رو نمیشه به همه تعمیم داد. ولی یک نکته رو در نظر بگیرید. شما هر جای این کره عجیب غریب خاکی باشید ممکنه در همون لحظه در اون نقطه ای که کاملا امن هست هم اتفاقی براتون بیفته که باور کردنش سخته. پس وقتی هدفی رو میخواید دنبال کنید زیاد نباید به این مسایل توجه کنید.
مثلا پسر خاله من میخواد بره لیون فرانسه دو ماه بعد واسه ترم بهار. 4 ساله هم تلاش میکنه. خوب هفته پیش چی شد پاریس؟! الان نره؟!
شما میگید تصورات من از شنیده ها، این دقیقا یعنی چی!

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

22-11-2015, 10:07 AM
با سلام به شما
حجاب و مسلمان بودن خطري نداره ولي هر روز مردم افراطي نسبت به اين قضيه حساس تر مي شوند ولي بيش از 95% آمريكايي ها نگاه منفي ندارند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

19-02-2016, 09:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-02-2016, 12:12 AM توسط MaMi.)
بد ندیدم این رو اینجا به اشتراک بذارم. قصد تبلیغ هم ندارم صرفا تجربه های یک دختر 30 ساله که تازه اومده آمریکا، از دیدش نسبت به ایالات متحده و ارتباطات و احساس تنهایی و ...
من کاری با دکتر روانشناسش و میزان توانایی او ندارم ولی به نظرم داشتن اطلاعات میتونه مفید باشه.

بااحترام،
ترکان

فایل‌های پیوست
.rar   احساس تنهایی.rar (اندازه 16.5 MB / تعداد دانلود: 520)
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »