عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟

صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... 188 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 19 رای - 4.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
آفلاین علی آذری
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-07-2013, 11:03 PM
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم باشرایطی که من دارم میتونم بورس ازکشوری برای مقطع دکترا بگیرم.
کارشناسی ازدانشگاه ازادواحدفیروزکوه معدل17.08
کارشناسی ارشد ازدانشگاه ازادواحدزنجان بامعدل16.51
سه مقاله isiباایمپکت فاکتور1
مشکل زبان هم ندارم.
رشته من مدیریت بازرگانی هستش.
میتونم بورس دکترا ازکشوری بگیرم.

ممنون ازلطفتون.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Thumbs Up  28-07-2013, 11:38 PM
(28-07-2013, 11:03 PM)'علی آذری' نوشته: سلام خسته نباشید میخواستم بدونم باشرایطی که من دارم میتونم بورس ازکشوری برای مقطع دکترا بگیرم.
کارشناسی ازدانشگاه ازادواحدفیروزکوه معدل17.08
کارشناسی ارشد ازدانشگاه ازادواحدزنجان بامعدل16.51
سه مقاله isiباایمپکت فاکتور1
مشکل زبان هم ندارم.
رشته من مدیریت بازرگانی هستش.
میتونم بورس دکترا ازکشوری بگیرم.
ممنون ازلطفتون.

سلام ،به آکادمیاکافه خوش اومدین
دانشگاهاتون شناخته شده نیست ولی معدلاتون خوبه. تو رشته شما بورس گرفتن بسیار سخته ولی طاهرا مقالاتتون خوبن. اما برای رشته های بیزنس باید زبانتون بالاتر از بقیه رشته ها باشه قطعا.شما نیاز 100% به تافل یا آیلتس دارید و نیز gre/gmat. مشکل زبان نداشتن یک طرف و برای آزمون آماده شدن طرف دیگه ای هست.باید تلاش کنید و ایشالا بتونید نتیجه بگیرید.
موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین alireza406
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-07-2013, 12:47 AM
سلام . یه سوا داشتم. با معدل 15 ریاضی محض از شریف چه جاهایی شانس گرفتن پذیرش دارم؟؟ در ضمن آیا 9 ترم شدن امتیاز منفیه ؟؟ ممنون
نقل قول  

آفلاین bzz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-07-2013, 12:59 AM
دوسته عزیز به آکادمیا خوش امدید.
اطلاعات خیلی کمی در اختیار ما گذاشتید-اینکه چه مقطعی؟ فکر میکنم لیسانس هستید.آیا مقاله دارید یا خیر؟ زبان شما در چه حدی است؟؟ آیا امتحان تافل یا جی ار ای(برای امریکا فقط لازم است) دادید یا خیر؟همه اینها در گرفتن پذیرش تاثیر گذار است.من پیشنهاد میکنم تاپیک را از اول مطالعه بفرمائید.متوجه خواهید شد چه فاکتورهایی در گرفتن پذیرش تاثیر گذار است.در ضمن اگر جزوه پذیرش هم از لینک زیر دانلود و مطالعه بفرمائید به طور کامل با مراحل پذیرش آشنا خواهید شد
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...9%88%D8%B1
خیر 9 ترم شدن شما نمره منفی در رزومه شما نداره-
دانشگاه تون یکی از شناخته ترین دانشگاه ها در ایران است-اگر بقیه اطلاعات هم بگید شاید دوستان بتونند کمکتون کنند
موفق باشید
(29-07-2013, 12:47 AM)'alireza406' نوشته: سلام . یه سوا داشتم. با معدل 15 ریاضی محض از شریف چه جاهایی شانس گرفتن پذیرش دارم؟؟ در ضمن آیا 9 ترم شدن امتیاز منفیه ؟؟ ممنون

هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین alireza406
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-07-2013, 01:04 AM
ممنون .من مقطع کارشناسی هستم. زبانم هم متوسطه.ولی ضعیف نیست!! هنوز هیچ اقدامی برای هیچ امتحانی نداشتم .چون احساس می کنم خیلی معدل متوسطی دارم و کار سخته! مقاله هم ندارم
نقل قول  

آفلاین bzz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

29-07-2013, 01:15 AM
خوب دوسته عزیز
شما اولین کاری که باید انجام بدی خواندن زبان هست-نمره زبان یکی از مهمترین فاکتورها برای گرفتن پذیرش هست.
شما چون در مقطع کارشناسی هستی انتظاری نمی رود که مقاله داشته باشی-
معدلتون هم نه اونقدر ها هم پایین نیست نا امید نشید-نکته مهم دانشگاه شما است که از دانشگاه خوبی فارغ التحصیل شده اید-
در مقطع فوق لیسانس گرفتن فاند از دانشگاه های امریکا یک مقدار مشکل است-اما شما می تونید یا در ایران در همین دانشگاهی که هستید در مقطع فوق لیسانس درس بخونید در طی اون به مقاله و زبان هم حتما توجه کنید حتما از یکی از دانشگاه های خوب پذیرش خواهید گرفت-اما اگز بخواهید در خارج از ایران تحصیل کنید میتونید دنبال پوزیشن های خالی در دانشگاه های اروپا باشید-اگر هم از نظر مالی مشکلی نداشته باشید و فاند نخواهید که کار خیلی راحتر است هم در اروپا هم در امریکا-
بازم تکرار میکنم حتما جزوه پذیرش را مطالعه بفرمائید-راهنمایی بسیار کاملی دوستان زحمت کشیده اند گردآوری کرده اند
(29-07-2013, 01:04 AM)'alireza406' نوشته: ممنون .من مقطع کارشناسی هستم. زبانم هم متوسطه.ولی ضعیف نیست!! هنوز هیچ اقدامی برای هیچ امتحانی نداشتم .چون احساس می کنم خیلی معدل متوسطی دارم و کار سخته! مقاله هم ندارم

هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین alireza406
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-07-2013, 01:22 AM
ممنون از راهنماییتون. من فقط می تونم روی گرفتن فاند حساب کنم ..اما روی چه رنکی با این شرایط می تونم حساب کنم؟؟ بعد در مورد تغیر رشته به صنایع . اصلا همچین کاری برای ارشد ممکنه ؟؟ موفق باشین..
نقل قول  

آفلاین negar 271
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-07-2013, 02:37 AM
سلام دوستان من پزشک هستم و برای گذراندن دوره ی دستیار تخصصی علاقه مند به دریافت پذیرش از کشور آلمان هستم راهنمایی بفرمایید من از دانشگاه دولتی کاشان با معدل 16،5 هستم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Shocked  29-07-2013, 04:59 AM
(29-07-2013, 01:22 AM)'alireza406' نوشته: ممنون از راهنماییتون. من فقط می تونم روی گرفتن فاند حساب کنم ..اما روی چه رنکی با این شرایط می تونم حساب کنم؟؟ بعد در مورد تغیر رشته به صنایع . اصلا همچین کاری برای ارشد ممکنه ؟؟ موفق باشین..

فاندم میتونید بگیرین ولییی همون مدارکی که bzz گفتن رو جور کنید با نمره های خوب البته. رنک رو اینها تعیین می کنند+شانس+ارتباط با استاد+ sop + ریکام و .... .توصیه می کنم جزوه راهنمای پذیرش و مطالب تاپیکهای سایت رو به مرور بخونید تا اطلاعاتتون بیشتر بشه و البته زبان رو فوری شروع کنید. برای زبان باید اینطوری که گفتین حداقل 2سال وقت بذارید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین davood_bm90
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-08-2013, 01:28 PM
سلام
من لیسانس عمران دارم با معدل 14.5 از علوم و تحقیقات فارس
فوق عمران از دانشگاه سراسری شیراز با معدل 17
و مدرک ایلتس 6.5
یه مقاله هم دارم
شانسی دارم برای گرفتن بورس کامل؟
ترجیحا کانادا یا استرالیا باشه 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... 188 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 23-06-2025، 01:02 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی