عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز پرکردن فرم‌های درخواست پذیرش کامل بودن مدارک در زمان تکمیل application

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کامل بودن مدارک در زمان تکمیل application
آفلاین pna63
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-12-2012, 03:02 AM
سلام دوستان
می خواستم بدونم اگر در زمان تکمیل اپلیکیشن هنوز آزمون تافل را نداده باشم و مثلا 3 ماه بعد واسه آزمون ثبت نام کرده باشم می تونم apply کنم یا باید بعد از گرفتن نتیجه اقدام کنم اگر صبر کنم deadline پاییز 2013 می گذره . لطفا راهنماییم کنید ممنون Huh
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-12-2012, 03:07 AM
سلام

این مسیله برای هر دانشگاه فرق میکنه
ممکنه یه جا قبول کنه و جای دیگه نه
بهتره سایت خود دانشگاه رو ببینید که آیا جواب این سوال رو داده و اگه نداده بود با یه ایمیل بپرسید
موفق باشید
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-12-2012, 09:37 AM
(14-12-2012, 03:02 AM)pna63 نوشته: سلام دوستان
می خواستم بدونم اگر در زمان تکمیل اپلیکیشن هنوز آزمون تافل را نداده باشم و مثلا 3 ماه بعد واسه آزمون ثبت نام کرده باشم می تونم apply کنم یا باید بعد از گرفتن نتیجه اقدام کنم اگر صبر کنم deadline پاییز 2013 می گذره . لطفا راهنماییم کنید ممنون Huh
همونطور که امیرحسین گفت دانشگاه با دانشگاه فرق میکنه.باید از خود دانشگاه بپرسین تا مطمئن بشین اجازه میدن.مثلا برای ترکیه تمامی دانشگاه هاش GRE یکی از مدارک مورد نیاز هست.اما من پرسیدم ازشون که ندارم و بعدا میدن.گفتن اشکالی نداره.اما حتما باید موقع ثبت نام که همون سپتامبر هست بدی به ما!
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

29-12-2012, 12:42 AM
سلام
2 تا سوال درباره پر کردن فرم های پذیرش دارم:1-موقع پر کردن فرم های آنلاین، آیا میشه فرم ها رو تدریجی پر کرد؟ یعنی مثلا اطلاعات لازم رو وارد کنیم، CV رو اتچ کنیم، اما به عنوان مثال SOP رو نه و مثلا چند روز بعد این کار رو بکنیم؟یا نه باید تمام ملزومات کامل بشه تا تایید بشه؟

2-برای قسمت ریکامندیشن که باید اساتید مورد نظرمونو معرفی کنیم تا دانشگاه مقصد اطلاعات لازم رو برای اون اساتید بفرستند تا بتونن فرم ها رو برامون پر کنند، چه موقعی هست؟ آیا وقتیست که اپلیکیشن فی رو دادیم و تمام سایر فرم ها اعم از CV و SOP رو اتچ کردیم و کار تموم شده و یا خیر زمان دیگه ای داره؟

مرسی از راهنماییتون
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-12-2012, 12:52 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-12-2012, 12:53 AM توسط blur.)
(29-12-2012, 12:42 AM)Nasim67 نوشته: سلام
2 تا سوال درباره پر کردن فرم های پذیرش دارم:1-موقع پر کردن فرم های آنلاین، آیا میشه فرم ها رو تدریجی پر کرد؟ یعنی مثلا اطلاعات لازم رو وارد کنیم، CV رو اتچ کنیم، اما به عنوان مثال SOP رو نه و مثلا چند روز بعد این کار رو بکنیم؟یا نه باید تمام ملزومات کامل بشه تا تایید بشه؟

2-برای قسمت ریکامندیشن که باید اساتید مورد نظرمونو معرفی کنیم تا دانشگاه مقصد اطلاعات لازم رو برای اون اساتید بفرستند تا بتونن فرم ها رو برامون پر کنند، چه موقعی هست؟ آیا وقتیست که اپلیکیشن فی رو دادیم و تمام سایر فرم ها اعم از CV و SOP رو اتچ کردیم و کار تموم شده و یا خیر زمان دیگه ای داره؟

مرسی از راهنماییتون
سلام، عموما سیو میشه وبعدا می تونید بهش اضافه کنید و "معمولا" هم با پرداخت اپلیکیشن فی کاملا سابمیت میشه. قبل اون می تونید اطلاعاتتون رو ویرایش کنید ولی باید کلا کامل شه و فی هم پرداخت شه تا اپلیکیشن کاملی محسوب شه.

2- زمانی که اپلیکیشن آنلاین رو پر میکنید اطلاعات ریکامندرهارو هم وارد می کنید و بعد سابمیت اپلیکیشنتون به اونا میل فرستاده میشه، البته معمولا.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
29-12-2012, 12:54 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-12-2012, 12:55 AM توسط MaMi.)
(29-12-2012, 12:42 AM)Nasim67 نوشته: سلام

مرسی از راهنماییتون
درود.
1- بستگی به نوع Application Form دانشگاه داره. حدود 95% دانشگاه ها این امکان رو به شما میدهند که فرم رو بتدریج تکمیل کنید و تعداد کمی هستند که امکان ذخیره کردن فرم وجود نداره و باید یکباره از پر کردن فرم تا Submit کردن رو طی کنید.

2- باز هم بستگی به دانشگاه داره، تعدادی از دانشگاه ها مثل NCSU، OSU، MSU و ... این قابلیت رو دارند که وقتی شما اسم و ایمیل اون افراد رو وارد میکنید، با فشردن کلید Save، ایمیلی به طور خودکار برای اون افراد ارسال میکنند ولی تعدادی دیگه از دانشگاه ها مثل VT یا UGA فقط وقتی که فرم رو Submit کردید برای افراد لیست شده، ایمیل ارسال میکنند.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین alirezazz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

24-07-2013, 01:41 PM
سلام
من در مورد ددلاين دانشگاه ها سوالي دارم، ددلايني كه در سايت دانشگاه هاي امريكا زده ايا اين ددلاين براي فاند و پذيرش يكيه يا اينكه ددلاين فاند فرق مي كنه؟
مثلا در ثايت دانشگاه texas arlington ددلاين رو اينتوري نوشته،

General Application Deadlines
Fall Semester: June 1
Spring Semester: December 1
Summer Semester: April 1
International Application Deadlines
Fall Semester: May 1
Spring Semester: October 1
Summer Semester: March 1
ما بايد در زمان اينترنشنال مدارك رو بفرستيم يا اينكه جز جنرال هم مي تونيم بفرستيم؟
راستي حتما بايد زماني كه براي دكتري مدارك را مي فرستيم بايد از فوق ليساس فارغ التحصيل شده ياشيم يا اگه ترم اخر هم باشيم مشكلي نيست؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-07-2013, 02:07 PM
(24-07-2013, 01:41 PM)'alirezazz' نوشته: سلام
من در مورد ددلاين دانشگاه ها سوالي دارم، ددلايني كه در سايت دانشگاه هاي امريكا زده ايا اين ددلاين براي فاند و پذيرش يكيه يا اينكه ددلاين فاند فرق مي كنه؟
مثلا در ثايت دانشگاه texas arlington ددلاين رو اينتوري نوشته،
General Application Deadlines
Fall Semester: June 1
Spring Semester: December 1
Summer Semester: April 1
International Application Deadlines
Fall Semester: May 1
Spring Semester: October 1
Summer Semester: March 1
ما بايد در زمان اينترنشنال مدارك رو بفرستيم يا اينكه جز جنرال هم مي تونيم بفرستيم؟
راستي حتما بايد زماني كه براي دكتري مدارك را مي فرستيم بايد از فوق ليساس فارغ التحصيل شده ياشيم يا اگه ترم اخر هم باشيم مشكلي نيست؟؟؟؟

احتمال داره ددلاین فاند زودتر باشه و معمولا اعلام می کنن. در همون دانشگاهی که نام بردید هم گفته و خواسته به صفحه مربوطه مراجعه کنید:
Please note the financial aid application deadlines may be earlier. For more information about applying for financial aid, visit the Financial Aid website.
شما اینترنشنال هستید.
معمولا در فرم ازتون پرسیده می شه که چه زمانی فارغ التحصیل می شید.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین alirezazz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

24-07-2013, 02:18 PM
با سپاس از شما بابت پاسخ
بله به اين صفحه توجه داشتم اما اين صفحه مشكل داره، در كل پرسيدم كه ايا تاريخ ها با هم يكي است يا نه؟ و اين دانشگاه را مثال زدم
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-07-2013, 02:27 PM
(24-07-2013, 02:18 PM)'alirezazz' نوشته: با سپاس از شما بابت پاسخ
بله به اين صفحه توجه داشتم اما اين صفحه مشكل داره، در كل پرسيدم كه ايا تاريخ ها با هم يكي است يا نه؟ و اين دانشگاه را مثال زدم

در کل احتمال زیادی داره که ددلاین فاند زودتر باشه یا کسانی که اول تقاضا دادند اول هم بررسی شوند. برای هر دانشگاهی باید جداگانه بررسی کنید. گاهی دانشکده ها هم ددلاین جداگانه قرار می دن که باید به اون هم توجه کنید.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 21-05-2025، 08:25 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی