عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا سفر به آمریکا بایدها و نبایدهای فرودگاه های آمریکا

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بایدها و نبایدهای فرودگاه های آمریکا
آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-06-2013, 05:48 PM
دوستان یه زحمت بکشن صفحه ی قبل رو هم بخونن بعد سئوالشون رو بپرسن. به خدا فقط یه صفحست.

برای ساز خیلی ها میپرسن...اصلاً نگرانی نداره. من  تارم رو با خودم آوردم. یکی از آشنا هامون هم دوتا دف..... اصلاً گیر نمی دن. فقط بگید ساز هست ...خودِ مهماندار ازتون می گیره می ذاره یه جای امن.
تارم من رو گذاشتن تو یه جایی مثل کمد دیواری.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-06-2013, 09:57 PM
(17-06-2013, 10:50 PM)'kaakkava' نوشته: سلام
- می‌خوام بدونم کلا چه کارایی رو میشه انجام داد تا زمان بازرسی در پورت ورودی آمریکا به حداقل برسه، تا بتونیم به پرواز بعدیمون برسیم؟ مثلا من می خوام مطلقا هیچ مواد غذایی با خودم نبرم تا درگیر بازرسی اون بخش نباشم. چه کار دیگه‌ای میشه کرد؟ (من فاصله‌ی بین دو پروازم ۲ ساعت و در فرودگاه شیکاگو هست.)
- آیا مقدار دارویی که با خودم می‌برم هم باید استعلام کنم و در اون صورت بازرسی جدا داره؟   
خیلی ممنون

این رو هم اضافه کنم که در هواپیما به شما فرمی custom declaration می‌دهند. این فرم رو می‌تونید در اینجا ببینید. با خودتون موادی نیارید که در این فرم گفته شده تا بتونید به همه سوال‌های پاسخ منفی بدید. در این صورت احتمال این که وسائل شما رو بگردند کم می‌شه. البته همیشه باز این احتمال هست و تضمینی نیست که نگردند، اما در صورت پاسخ منفی این احتمال کم خواهد شد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
25-06-2013, 09:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-06-2013, 12:08 AM توسط amin_mb.)
قفل چمدون:
بهتره چمدونتون رو قفل نکنید حتی از این قفل های بین المللی که می گنTSA .

واجب ترین کار اینه که به دسته ی چمدونتون یه روبان رنگی ببندید یا یه چسب شب رنگ بزنید تا چمدونتون متمایز از دیگران باشه و سریع پیداش کنید.
اگر می ترسید زیپ چمدونتون باز بشه با روبان یا این این سیم های پلاستیکی گره بزنید.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 11
21-07-2013, 05:11 PM
دوستان عزیز، همون طور که در اینجا اشاره شد، به دلیل اضافه شدن فرایند اضافه ای در چک کردن دانشجویان خارجی و از طرفی دیگه، شلوغی فرودگاه های شهرهای ورودی امریکا (Port of Entry) در زمان های نزدیک به شروع ترم و این مورد که بعضی از دوستان بعد از ورود به امریکا باید مجددا از POE تا شهر مقصد رو با هواپیما طی کنند، تخمین حدودی زمان لازم بین دو پرواز (ورودی به POE و خروجی از POE) میتونه ایده ای کلی درباره مدت زمان لازم جهت انجام کارهای گمرکی و... در POE ها، به دوستان بده. از طریق این سایت میتونید، زمان تقریبی انتظار جهت انجام بازرسی (CBP Inspection) رو در تمامی فرودگاه های امریکا (بین المللی و داخلی) بدست بیارید.

پ.ن: لازمه دوباره تاکید کنم که زمان های ذکر شده در این سایت، همگی تقریبی (و اصطلاحا آماری) است و طبق توصیه دوستان با تجربه، پیشنهاد میشه که حداقل زمان لازم بین پرواز ورودی به POE و پرواز بعدی تون، رو 3 ساعت در نظر بگیرید تا خدایی نکرده نگران نرسیدن به پرواز بعدی نباشید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
23-07-2013, 04:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-07-2013, 06:23 PM توسط MaMi.)
از اونجایی که معمولا یکی از مواردی که دوستان عزیز همراه خودشون می برند، غذا (Food به اصطلاح کلی اش) است و برای بسیاری از دوستان، سوال است که چه چیزایی رو میشه برد یا چه چیزایی رو نمیشه. پیشنهادی که میشه کرد اینه که در این موارد همواره به سایت های دولتی امریکا که به طور دقیق قوانین رو ذکر کرده اند، مراجعه کنید، و به "شنیده ها" و "حدس" و "گمان ها" توجه نکنید، شاید یک مقدار سختگیرانه بنظر بیاد ولی مطمئنا، جلوی استرس، نگرانی و یا خدایی نکرده مشکلات احتمالی بعدی رو خواهد گرفت.

در این سایت میتونید لیست اقلام غذایی مجاز (برای استفاده شخصی) که میتونید در فرودگاه همراه داشته باشید رو مشاهده کنید

به امید سفری آروم و بی خطر برای همه دوستان Smile
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Star7
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

10-08-2013, 06:39 PM
سلام به همه دوستان خوب

بچه ها! به نظرتون چايي دست سازي كه پر اين چيزاي گياهي هست مث بابونه و بومادران و سنبل الطيب و هزار تا چيز ديگه كه من بار اول بود اسماشونو مي شنيدم  مشكل ساز مي شه؟ اينا همه برگ و ريشه ن و فقط عناب داخلش هسته داره...

ممنون
مژده ی رحمت برساند سروش. . .
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
10-08-2013, 08:39 PM
(10-08-2013, 06:39 PM)'Star7' نوشته: سلام به همه دوستان خوب
بچه ها! به نظرتون چايي دست سازي كه پر اين چيزاي گياهي هست مث بابونه و بومادران و سنبل الطيب و هزار تا چيز ديگه كه من بار اول بود اسماشونو مي شنيدم  مشكل ساز مي شه؟ اينا همه برگ و ريشه ن و فقط عناب داخلش هسته داره...
ممنون

سلام 

تا اونجایی که من دیدم به چیزای خشک گیر نمیدن. البته شاید بستگی به فرودگاه و اون افسر هم داشته باشه ولی معمولا نگاه میکنه و بگین چیزای خشک هست چیزی نمیگه. البته اون هسته عناب رو نمیدونم. شاید بشناسه شایدم نه. بستگی داره واقعا به اون آدم. مثلا یکی از بچه ها بود که افسر حتی بوی گلپر شنیده بود میشناخت و گفته بود داری؟ البته نگرفته بود ازش. یکی هم بود که از شیکاگو وارد شده بود و سبزی قرمه تازه آورده بود ولی شانسی ندیده بودن و نگرفته بودن. 
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

19-09-2013, 01:07 PM
امیدوارم سوالم جای درستی مطرح شده باشه
این قانون 5000دلار بیشتر نمیتونیم ببریم یا 10000دلار هنوز هم پابرجاست؟
چقدره مبلغی که میتونیم ببریم؟
در ضمن از دوستانی من شنیدم لای کتابا و ... بردن میخوام ببینم چقدر این میتونه حقیقت داشته باشه؟
ممنون
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-09-2013, 01:35 PM
(19-09-2013, 01:07 PM)'Charming' نوشته: امیدوارم سوالم جای درستی مطرح شده باشه
این قانون 5000دلار بیشتر نمیتونیم ببریم یا 10000دلار هنوز هم پابرجاست؟
چقدره مبلغی که میتونیم ببریم؟
در ضمن از دوستانی من شنیدم لای کتابا و ... بردن میخوام ببینم چقدر این میتونه حقیقت داشته باشه؟
ممنون
بااحترام

من الان 2-3 مرتبه است هم برای خودم و دوستان دارم بیش از 10000 هزار دلار می برم اصلاً نه پرسیدن و نه بررسی کردن. البته بیشتر سعی کنید در کوله پشتی که داخل هواپیما میبری حالا بین کتاب یا لباس و چیزی قرار بدی و مقداری هم نزد خودت نگه داری. البته تا پارسال که همه قسمتهای فرودگاه نوشته شده بود بیش از 5000 دلار ممنوع است. اما من 2-3 هفته پیش که پرواز داشتم چیزی در قسمت های مختلف فرودگاه ندیدم.
ازاد اندیش باشی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

19-09-2013, 01:51 PM
پس قانون 5000دلار نوشته؟
عجیبه بعد رفتن هم باید یه کارمزدی خونواده بده واسه پول فرستادن
بله ظاهرا اونجور که معلومه بنده هم باید وقتی لای کتاب ها رو باز کردم به جای نوشته های کتاب عکس جرج واشنگتن رو ببینم!!
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »