عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Resume & CV سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه
آفلاین Ashkanmath
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-06-2013, 03:32 AM
با سلام خدمت جواب دهندگان عزیز

من چند تا مدال المپیاد ریاضی دارم 
دوتا جهانی _(که واسشون مدرک انگلیسی دارم+ تو دوتا سایت  معتبر واسه المپیادا   اسمم  ثبت شده راحت قابل سرچه)

و سه تا مدال داخلی ( که مدرکم فقط  از اینا  لوح تقدیره  اونم به زبون شیرین پارسی )

میخاستم بدونم وقتی اینارو  تو رزومه ام  و    CV مینویسم   باید مدارکم دال بر صحت اینا  برای هر دانشگاه بفرستم.
وچه جوری بفرستم اینترنتی یا پستی؟

نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
30-06-2013, 06:42 PM
(30-06-2013, 03:32 AM)'Ashkanmath' نوشته: با سلام خدمت جواب دهندگان عزیز
من چند تا مدال المپیاد ریاضی دارم 
دوتا جهانی _(که واسشون مدرک انگلیسی دارم+ تو دوتا سایت  معتبر واسه المپیادا   اسمم  ثبت شده راحت قابل سرچه)
و سه تا مدال داخلی ( که مدرکم فقط  از اینا  لوح تقدیره  اونم به زبون شیرین پارسی )
میخاستم بدونم وقتی اینارو  تو رزومه ام  و    CV مینویسم   باید مدارکم دال بر صحت اینا  برای هر دانشگاه بفرستم.
وچه جوری بفرستم اینترنتی یا پستی؟

سلام
نه لازم نیست. شما فقط در CV تون قید کنید. دانشگاه ها مبنا رو بر اعتماد می گذارند. 
(اما مدارک و لوح تقدیرهاتون رو نگه دارید تا اگر اگر احیانا لازم شد، داشته باشید)
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین salazar716
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

02-08-2013, 08:58 PM
سلام.
یه رزومه ای یکی از دوستام پیدا کرد که متاسفانه الان هر چی میگردیم نمیتونیم پیداش کنیم...طرف تو قسمت honors نوشته بود visiting scientist بعد اسم یه آدم شاخی تو رشته اش رو آورده بود، یه چند تا همینجوری تکرار کرده بود.
این کار اصن مرسوم هست؟ اگه هست یه جمله ی بهتر میشه جایگزین کنین؟
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
02-08-2013, 09:43 PM
خوب در ایران اگر اشتباه نکنم این همون فرصت مطالعاتی هست و کاملا رایج هست و معمولا دانشجویان دکترا تا اساتید دانشگاه از این فرصت ها استفاده می کنند تا از تازه های اون دانش در اون زمینه برخوردار شوند
بلی...امری رایج هست و میشه در رزومه گذاشت...عنوان هم می تونه researcher  باشه یا عناوین دیگر....
(02-08-2013, 08:58 PM)'salazar716' نوشته: سلام.
یه رزومه ای یکی از دوستام پیدا کرد که متاسفانه الان هر چی میگردیم نمیتونیم پیداش کنیم...طرف تو قسمت honors نوشته بود visiting scientist بعد اسم یه آدم شاخی تو رشته اش رو آورده بود، یه چند تا همینجوری تکرار کرده بود.
این کار اصن مرسوم هست؟ اگه هست یه جمله ی بهتر میشه جایگزین کنین؟

نقل قول  

آفلاین aryangolden
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-12-2013, 07:12 PM
دوستان اگه کلا این بخش رو توی رزومه مون نیاریم خیلی بد میشه؟
من هرچی فک میکنم هیچ افتخاراتی ندارم!! فعلا اینا رو نوشتم:
Took Maximum degree (20/20) in BSc. Thesis by the endorsement and confirmation of jury.
 Took Maximum degree (20/20) in MSc. Thesis by the endorsement and confirmation of jury.
 Ranked in the top 4% of the Master’s degree participants in the national entrance exam.
 Ranked in the top 1% of the bachelor’s degree participants in the national entrance exam
نظرتون چیه؟
اصلا خوبه اینارو نوشتن؟
طریقه نوشتنش چطوره؟
ممنون!
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

12-12-2013, 04:55 AM
(06-12-2013, 07:12 PM)'aryangolden' نوشته: دوستان اگه کلا این بخش رو توی رزومه مون نیاریم خیلی بد میشه؟
من هرچی فک میکنم هیچ افتخاراتی ندارم!! فعلا اینا رو نوشتم:
Took Maximum degree (20/20) in BSc. Thesis by the endorsement and confirmation of jury.
 Took Maximum degree (20/20) in MSc. Thesis by the endorsement and confirmation of jury.
 Ranked in the top 4% of the Master’s degree participants in the national entrance exam.
 Ranked in the top 1% of the bachelor’s degree participants in the national entrance exam
نظرتون چیه؟
اصلا خوبه اینارو نوشتن؟
طریقه نوشتنش چطوره؟
ممنون!

طبیعتا اگر افتخارات خاصی ندارید، لازم نیست که حتما این بخش رو در رزومه بیارید، اما آوردن رتبه‌های بالا در کنکورهای سراسری رو می‌تونید جزو افتخارات بیارید. به نظرم گرفتن نمره ۲۰ در پروژه‌ها رو نمی‌شه افتخارات مهمی تلقی کرد (البته بماند که حتی در صورتی که بخواهید بیارید هم متن انگلیسی‌ای که نوشتید چندان درست نیست).
برای رتبه‌های کنکور سراسری هم بهتره از متنی شبیه به زیر استفاده کنید. من آمار شرکت‌کنندگان رو ندارم و همین جوری یک عددی نوشتم. اگر شما هم آماری از تعداد شرکت کنندگان ندارید، می‌تونید تعداد کل رو حذف کنید. همچنین سال رو با توجه به سالی که کنکور دادید اصلاح کنید.
Ranked in the top 4% among more than 10000 graduates participating in the nationwide M.Sc. program entrance exam, Iran, 2011.
Ranked in the top 1% among more than 300,000 students participating in the nationwide undergraduate entrance exam, Iran, 2007.

«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین aryangolden
**
نقل قول

13-12-2013, 09:09 PM
(12-12-2013, 04:55 AM)'Babak' نوشته:
طبیعتا اگر افتخارات خاصی ندارید، لازم نیست که حتما این بخش رو در رزومه بیارید، اما آوردن رتبه‌های بالا در کنکورهای سراسری رو می‌تونید جزو افتخارات بیارید. به نظرم گرفتن نمره ۲۰ در پروژه‌ها رو نمی‌شه افتخارات مهمی تلقی کرد (البته بماند که حتی در صورتی که بخواهید بیارید هم متن انگلیسی‌ای که نوشتید چندان درست نیست).
برای رتبه‌های کنکور سراسری هم بهتره از متنی شبیه به زیر استفاده کنید. من آمار شرکت‌کنندگان رو ندارم و همین جوری یک عددی نوشتم. اگر شما هم آماری از تعداد شرکت کنندگان ندارید، می‌تونید تعداد کل رو حذف کنید. همچنین سال رو با توجه به سالی که کنکور دادید اصلاح کنید.
Ranked in the top 4% among more than 10000 graduates participating in the nationwide M.Sc. program entrance exam, Iran, 2011.
Ranked in the top 1% among more than 300,000 students participating in the nationwide undergraduate entrance exam, Iran, 2007.

ممنون بابک عزیز
حقیقتش خیلی ها میگن که این بخش حتما باید باشه و اگه نباشه خیلی تو ذوق میزنه، برای همین منم یه چیز هایی نوشتم
اگه کلا حذفش کنم یک مزیتی هم که داره اینه که رزومه ام میشه کلا یک صفحه که فک کنم خیلی بهتر از 2 صفحه بودنه!؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-12-2013, 09:23 PM
دوست عزیز به نظر من تو ذوق نمیزنه اگر هم نیاورید.
اگر جزو top های کلاس خودتون هستید خیلی بهتر هستش حتی یه نامه از دانشگاه بگیرید بدید ترجمه اونرو اپلود کنید یا بفرستید تاثیرش خیلی زیاد تر از مثلا کنکور و ... هستش
هر چند من خودم نوشته بودم تو رزومه مثلا فلان رتبه رو اوردم تو کنکور ولی نیاز نیست اونطور که باید و شاید.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

14-12-2013, 12:55 AM
(13-12-2013, 09:09 PM)'aryangolden' نوشته:
ممنون بابک عزیز
حقیقتش خیلی ها میگن که این بخش حتما باید باشه و اگه نباشه خیلی تو ذوق میزنه، برای همین منم یه چیز هایی نوشتم
اگه کلا حذفش کنم یک مزیتی هم که داره اینه که رزومه ام میشه کلا یک صفحه که فک کنم خیلی بهتر از 2 صفحه بودنه!؟

من شخصا از چندین نفر افراد حرفه‌ای و استادها شنیده‌ام که ضرر قرار دادن اطلاعات غیرمفید و بی‌اهمیت در رزومه بیشتر از منفعتشه. در نتیجه اطلاعات کم اهمیت رو در رزومه قرار ندید. نه تنها این جور اطلاعات کمک خاصی به شما نخواهد کرد، بلکه باعث خواهد شد که رزومه شما غیرحرفه‌ای به نظر برسه.
همه این‌ها رو گفتم، اما منظورم این نبود که شما باید قسمت افتخارات رو از رزومه حذف کنید. همون طور که قبلا هم گفتم، می‌تونید رتبه‌های کنکور سراسری رو اگر خیلی چشمگیر بوده در رزومه بیارید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین javad90
**
نقل قول

Question  15-04-2014, 04:29 AM
سلام. در رابطه با ثبت نکات مرتبط یا غیرمرتبط دوستان نظرات متفاوتی داشتن که خب هنوز برام کاملا مشخص نشده، پس لطفا یکم راهنماییم کنید. رشته دانشگاهیم نرم افزار بود و نکته خاصی در بخش آکادمیک ندارم و به نظرم بیشتر باید روی این نکات و سوابق کاریم تاکید کنم. به نظرتون چند تا موردی که پایین ذکر کردم میتونه توی رزومه یا سی وی قرار بگیره؟ رشته ارشدم برای اپلای هم نرم افزار خواهد بود.

مسابقات مهارت
  • حضور در اردوی تیم ملی مهارت ایران جهت شرکت در مسابقات جهانی مهارت[1]؛ لندن 2011
  • شرکت در مرحله‌ی اول و دوم اردوهای آماده سازی مسابقات جهانی مهارت؛ کانادا 2009
  • مدال نقره دهمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته‌ی فناوری اطلاعات - راه‌حل‌های نرم‌افزاری برای کسب و کار[2] در سال 1388
  • رتبه سوم و دیپلم افتخار نهمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته‌ی فناوری اطلاعات - نرم‌افزار
  • دیپلم افتخار هشتمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته‌ی فناوری اطلاعات - نرم‌افزار
  • رتبه اول دهمین دوره مسابقات استانی مهارت در استان البرز
  • رتبه اول نهمین دوره مسابقات استانی مهارت در استان مازندران
  • رتبه اول هشتمین دوره مسابقات استانی مهارت در استان مازندران
* در این مسابقات نفر اول هر شهرستان به استان و نفر اول هر استان به مرحله کشوری راه پیدا میکنن، با این حساب آیا رتبه های شهرستانی یا استانی اهمیت داره یا همون رتبه های ملی ذکر بشه کافیه؟
[1] http://www.Worldskills.org
[2] Information Technology - Software solution for business​
جشنواره وب ایران
  • برنده برترین وب سایت در دسته وب سایت سازمانی در پنجمین جشنواره وب ایران
  • کاندید بهترین وب سایت در دسته تفریحی و گردشگری در پنجمین جشنواره وب ایران
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »