عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
فرم DS-160

صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 32 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
فرم DS-160
آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-10-2012, 05:38 PM
الان رو نميدونم ولى تا چند ماه بپيش ايرادى نداشت كه فرم دى اس جديد پر كنيد ولى بايد حتما پرينت اخرين فرم رو همراهتون ببريد، براى اطمينان به نظرم از خود سفارت ايميل بزنيط بپرسيد ولى جورى نگيد كه فكر كنن فقط بخاطر گرفتن وقت ميخوايد فرم پر كنيد، بگيد كه شماره سويسم ممكنه تغيير كنه. ولى در كل قبلا كه ايرادى نداشت، باز سفارت به سفارت ممكنه فرق كنه.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-05-2013, 10:30 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-05-2013, 10:42 AM توسط maryam4312.)
درود
اگر تغییری در اسم یا فامیلمون داشته باشیم (حذف پسوند نام خانوادگی مثلا) باید در قسمت
Have you ever used other names (i.e., maiden, religious, professional, alias, etc.)?
بنویسیم درسته؟
Person/Entity Paying for Your Trip رو چی بزنیم؟بعضیا میگن self بعضیا میگن باید دانشگاه رو زد
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
18-05-2013, 01:59 PM
(18-05-2013, 10:30 AM)'maryam4312' نوشته: درود
اگر تغییری در اسم یا فامیلمون داشته باشیم (حذف پسوند نام خانوادگی مثلا) باید در قسمت
Have you ever used other names (i.e., maiden, religious, professional, alias, etc.)?
بنویسیم درسته؟
Person/Entity Paying for Your Trip رو چی بزنیم؟بعضیا میگن self بعضیا میگن باید دانشگاه رو زد

در مورد سوال دومتون، این مورد بیشتر برای ویزاهای توریستی کاربرد داره و در مورد ویزاهای دانشجویی نظرها متفاوت است، عده ای از دوستان میگن بنویسید Self و عده دیگه ای میگن دانشگاه رو بنویسید (با فرض اینکه فاند داشته باشید) ولی بنظر شخصی من، چون دانشگاه هزینه مسافرت شما رو پرداخت نمیکنه، باید Self نوشت. ضمن اینکه طبق تجربه دوستان، این سوال، خیلی مورد مهم و حیاتی هم نیست.
در مورد سوال اول هم بنظرم باید ذکر کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین masoodn
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

24-05-2013, 08:41 PM
سلام
من برای ترم پاییز  2013 آمریکا پذیرش دارم و وقت سفارت گرفتم. فقط یه سوالی راجع به فرم ds160 دارم.
در یک قسمت این فرم میپرسه ...Have you ever been refused a U.S. Visa 
سوال من راجع به همین قسمته. بنده 8 سال پیش که 16 سالم بود به همراه مادرم رفتیم سفارت آمریکا تو دبی برای تقاضای ویزای توریستی که برای تابستون بریم اونجا. اما تو سفارت حالا به دلایلی مثل این که شما اینجا زیاد ملک ندارید و امثالهم گفتند که ویزا نمیدیم اما هر وقت شرایطتون درست شد بیاید. و مهر آبی زد تو پاسمون. که application received. حالا یه سوال اینجا که 1) آیا این مهر آبی به منزله همون reject هست؟ و من باید اون سوال رو Yes جواب بدم؟
2) این که در این قضیه متقاضی اصلی ویزا مادرم بوده و من در واقع companion و همراه ایشون بودم و این تقاضای ویزای مادرم هست که رد شده نه من، اما خوب به هر حال در اون زمان فرم ds160 برای من هم اونجا ارائه شده و رکوردهای من و  اسم من ممکنه هنوز هم موجود باشه اونجا ( اینم بگم که با این که تو پاس من مهر زد اما اون پاس زیر 18 سال من باطل شد و من الان پاس جدید دارم که مهری هم توش نیست)
حالا من نمیدونم که آیا این سوال رو باید yes  جواب بدم یا no و کاملا مردد هستم. اگه کسی هست که تو این زمینه اطلاعات داره و میتونه کمک کنه خواهش میکنم که به سوال من جواب بده. کل جزئیات رو هم فکر میکنم گفتم.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین smhmnejad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-05-2013, 11:59 PM
سلام به همه، من فرم DS-160 را سابمیت کردم، اما با یک اشتباه کوچک، اسم پدر را اشتباه تایپ کردم (یعنی اسم پدرم تو پاسپورت من یک جور دیگه نوشته شده)، حالا به نظر شما من یک فرم جدید دیگه بفرستم و با اون روز مصاحبه برم، یا کنسولگری دوبی فرم را برام دوباره باز میکنه (میل زدم هنوز جواب ندادن)، یا اینکه مهم نیست و روز مصاحبه مطابقت نمیدن !؟ کلا، سابقه داشته این سفارت (دبی) فرم را دوباره باز کنه، چون من تو سایت چندتا سفارت دیدم اینکار امکانپذیره مثل قبرس.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-05-2013, 12:08 AM
(24-05-2013, 11:59 PM)'smhmnejad' نوشته: سلام به همه، من فرم DS-160 را سابمیت کردم، اما با یک اشتباه کوچک، اسم پدر را اشتباه تایپ کردم (یعنی اسم پدرم تو پاسپورت من یک جور دیگه نوشته شده)، حالا به نظر شما من یک فرم جدید دیگه بفرستم و با اون روز مصاحبه برم، یا کنسولگری دوبی فرم را برام دوباره باز میکنه (میل زدم هنوز جواب ندادن)، یا اینکه مهم نیست و روز مصاحبه مطابقت نمیدن !؟ کلا، سابقه داشته این سفارت (دبی) فرم را دوباره باز کنه، چون من تو سایت چندتا سفارت دیدم اینکار امکانپذیره مثل قبرس.

درود. دوست من، شما میتونید یک DS-160 دیگه تکمیل کرده و با DS-160 جدید برای مصاحبه به سفارت تشریف ببرید. احتمال مطابقت دادن وجود داره، بنابراین پیشنهاد میکنم که حتما، دوباره فرم DS-160 جدیدی، تکمیل کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

25-05-2013, 10:03 AM
(24-05-2013, 08:41 PM)'masoodn' نوشته: سلام
من برای ترم پاییز  2013 آمریکا پذیرش دارم و وقت سفارت گرفتم. فقط یه سوالی راجع به فرم ds160 دارم.
در یک قسمت این فرم میپرسه ...Have you ever been refused a U.S. Visa 
سوال من راجع به همین قسمته. بنده 8 سال پیش که 16 سالم بود به همراه مادرم رفتیم سفارت آمریکا تو دبی برای تقاضای ویزای توریستی که برای تابستون بریم اونجا. اما تو سفارت حالا به دلایلی مثل این که شما اینجا زیاد ملک ندارید و امثالهم گفتند که ویزا نمیدیم اما هر وقت شرایطتون درست شد بیاید. و مهر آبی زد تو پاسمون. که application received. حالا یه سوال اینجا که 1) آیا این مهر آبی به منزله همون reject هست؟ و من باید اون سوال رو Yes جواب بدم؟
2) این که در این قضیه متقاضی اصلی ویزا مادرم بوده و من در واقع companion و همراه ایشون بودم و این تقاضای ویزای مادرم هست که رد شده نه من، اما خوب به هر حال در اون زمان فرم ds160 برای من هم اونجا ارائه شده و رکوردهای من و  اسم من ممکنه هنوز هم موجود باشه اونجا ( اینم بگم که با این که تو پاس من مهر زد اما اون پاس زیر 18 سال من باطل شد و من الان پاس جدید دارم که مهری هم توش نیست)
حالا من نمیدونم که آیا این سوال رو باید yes  جواب بدم یا no و کاملا مردد هستم. اگه کسی هست که تو این زمینه اطلاعات داره و میتونه کمک کنه خواهش میکنم که به سوال من جواب بده. کل جزئیات رو هم فکر میکنم گفتم.
با تشکر

با توجه به این که شما درخواست ویزا نداده بودید و به سن قانونی نرسیده بودید، فکر نمی‌کنم ضروری باشه که جواب سوال رو yes بدید، اما در عین حال رد شدن درخواست ویزای قبلی مساله خیلی مهمی نیست. در نتیجه اگر خیلی نگران هستید که ممکنه اطلاعات رو در سیستم‌شون چک کنند و براتون مشکل‌ساز بشه می‌تونید جواب yes بدید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین masoodn
**
نقل قول

26-05-2013, 01:42 AM
خیلی ممنون از پاسختون عزیز
آره من از چند نفر دیگه هم پرسیدم گفتن که برای اینکه اونجا مشکل ساز نشه یه وقت بزن yes  و توضیح بده.
کاش اینطور که شما میگید باشه و رد شدن اون درخواست قبلی تاثیر منفی نداشته باشه، چون من اینطور شنیدم ، یا مثلا این که اونجا فامیل دارم تاثیر منفی داره و این مسائل یکم نگرانم میکنه....
تشکر فراوان
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

26-05-2013, 06:54 AM
(26-05-2013, 01:42 AM)'masoodn' نوشته: خیلی ممنون از پاسختون عزیز
آره من از چند نفر دیگه هم پرسیدم گفتن که برای اینکه اونجا مشکل ساز نشه یه وقت بزن yes  و توضیح بده.
کاش اینطور که شما میگید باشه و رد شدن اون درخواست قبلی تاثیر منفی نداشته باشه، چون من اینطور شنیدم ، یا مثلا این که اونجا فامیل دارم تاثیر منفی داره و این مسائل یکم نگرانم میکنه....
تشکر فراوان

من وقتی ویزای دانشجویی امریکا رو گرفتم که یک سال قبلش دو بار برای ویزای دانشجویی با پذیرش از همون دانشگاه اقدام کرده بودم و رد شده بودم. دوستان و آشنایان زیادی هم دارم که با وضعیت مشابه ویزا گرفتند. برای شما که این جریان رد شدن ویزای قبلی خیلی کم اهمیته و به نظرم اصلا جای نگرانی نیست. داشتن فامیل هم درسته که شاید نکته منفی باشه ولی باز اون هم خیلی مهم نیست و بسیارند افرادی که از افراد درجه یک خانواده‌اشون در امریکا بودند و تونستند ویزا بگیرند. نگران نباشید و روز مصاحبه با خیال راحت و تسلط صحبت کنید. این روزها سفارت در اغلب مواقع با دانشجوها راه میاد و کمتر پیش میاد که ویزای دانشجویی رو رد کنند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین fariba48
**
نقل قول

07-06-2013, 01:19 AM
در مورد سوال اینکه کجا می خواهید در آمریکابمانید من که یه آپارتمان می خواهم اجاره کنم باید حتما از الان جایی رو رزرو کنم ادرس دقیق محل اجاره رو بنویسم ؟؟ یا میتونم حدودی بگم کجا ساکن می شوم .چون هنو جایی رو نگرفتم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 32 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
6 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 12-05-2025، 08:55 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی