عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
خرید اتومبیل در امریکا

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
خرید اتومبیل در امریکا
آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-05-2013, 04:55 AM

خیلی ها می گن بریم اکشن ( مزایده) ماشین بخریم ارزون در میاد. به نظر من آکشن = 99% شانس هست . چون حتی اجازه نمی دن ماشین رو روشن کنید!
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
18-05-2013, 10:07 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-05-2013, 10:10 AM توسط mahyarelc.)
با تایید صحبتهای دوستان عزیز، با نظر بابک جان موافقم که نمیشه حکم کلی صادر کرد
من مواردی زیادی میبینم ماشین زیر 5000 دلار (2000-3000 رو زیاد میبینم)؛ با مایلاژ بالای 100 هزار که راضی هستن دوستان
البته یه موردی هم هست به نظرم بستگی به رانندگی شخص هم داره
بطور مثال من ماشین با مایلاژ بالا با دنده manual رو خیلی پیشنهاد نمیکنم، چون احتمال اینکه اشخاص قبلی با گیربکس خیلی رفتار خوبی نداشته باشن هست!
در کل نظر شخصیم اینه اگه میخواین ماشین ارزون بگیرید سعی کنید از بقیه دانشجوها بخرید...چون معمولا استفاده ی extreme از ماشین نمیکنن
در ضمن بستگی به مقدار احتیاج شما هم داره...اگه فقط میخواین تا دانشگاه/خرید/گردش در شهر برید به نظرم ماشین ارزون اصلا مشکلی نداره، ولی اگه زیاد رانندگی میکنید و مخصوصا خیال مسافرت با ماشین رو هم دارید بهتره ماشین مطمئن تری بگیرید

You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-05-2013, 06:23 PM
سلام دوستان 
وقتی میگم ماشین original title هست مفهمومش چیه؟ مرسی 
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
19-05-2013, 07:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-05-2013, 07:53 PM توسط Shahrouz.)
دروددر استرالیا Vehicle title ، مبتنی بر فرمی قانونی است (چیزی مشابه سند ) که نشون دهنده مشخصات ماشین و مشخصات مالک وسیله نقلیه هست . 

در آمریکا هم گویا مشابه هست و از طریق DMV یا Department of motor vehicle  این فرم issue می شه. گویا فرم اولی که issue می شه original فرم هست و اگر این فرم رو دریافت نکنید یا گم کنید بایستی در خواست Duplicate title  بدین. من این 2  لینک1 و 2  رو هم برات پیدا کردم البته فکر کنم ایالت به ایالت بایستی درخواست کرد. 
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-05-2013, 10:57 PM
(19-05-2013, 06:23 PM)'m.ost' نوشته: سلام دوستان 
وقتی میگم ماشین original title هست مفهمومش چیه؟ مرسی 

شهروز توضیحات کامل رو داد. احتمالا منظورشون اینه که Duplicate Title نیست، هر چند که Duplicate Title هم مشکل خاصی نداره و مثل ایران نیست که نگران این باشید که شاید کسی ماشین رو به چند نفر فروخته باشه. البته ممکنه کسی پیدا بشه که از این کارها بکنه، ولی این جور موارد واقعا نادره.
Clean Title اما معنی متفاوتی داره و شما احتمالا در آگهی‌ها این رو زیاد می‌بینید. معنی Clean Title اینه که ماشین تصادفی نیست یا مشکلات مکانیکی عمده نداشته که در Title اش درج شده باشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین jake
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-05-2013, 12:45 AM
دوستان این جا هم در سایت ........ آگهی های خیلی خوبی درج شده البته در مورد صحت یا غلط بودنش اطلاعاتی ندارم !! 
دوستان باتجربه اگر توضیحی دارید بیفزایید.

به نظرم قیمت های بدی نداره؟! 
http://losangeles.ebayclassifieds.com/ca...ut=gallery
\\\\\\\\\\\//////////
| MY dream is to be FREE |
///////////\\\\\\\\\\
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-05-2013, 12:18 AM
(20-05-2013, 12:45 AM)'jake' نوشته: دوستان این جا هم در سایت ........ آگهی های خیلی خوبی درج شده البته در مورد صحت یا غلط بودنش اطلاعاتی ندارم !! 
دوستان باتجربه اگر توضیحی دارید بیفزایید.
به نظرم قیمت های بدی نداره؟! 
http://losangeles.ebayclassifieds.com/ca...ut=gallery

درود
من که منظورتون رو درست متوجه نشدم از اینکه میفرمایید قیمتهای خوبی داره...ولی کلا وبسایتهای مربوط به خریدماشین که خیلی زیاد هست
میتونید برای اطلاعات در مورد مقایسه قیمت ها به پست 1 همین تاپیک مراجعه کنید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-05-2013, 08:01 AM
من در پی پیدا کردن یه ماشین خوب ...این سایت رو پیدا کردم...خوبیش این بود که تعداد افرادی که  Review  نوشتن بالا هست.
Car Reviews & Ratings

http://autos.aol.com/reviews/
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 9
26-05-2013, 07:42 AM
خب من هم بعد از چند قرن ماشین خریدم... دست و جیغ و هورای بلنـــــــــــــــــد [عکس: 577719_hapydancsmil.gif]
 راستش خیلی وقت بود دنبال ماشین بودم. بنا به دلایلی هی نمی شد بخرم به قول معروف مشکلات مادی ومعنوی! اما دیروز این طلسم شکسته شد.
من همش دنبال ماشین Used  بودم. دور ماشین صفر رو خط کشیده بودم. چرا؟! اونقدری که باید پول نداشتم.... و درامدم هم آنچنانی نیست که بتونم خودم به تنهایی بتونم وام بگیرم. ( یعنی تا دیروز ساعت 9 صبح اینجوری فکر می کردم)

خب اول رفتم دنبال ماشین used certified. نتبجش خوب بود نسبتاً. 
با خیلیا صحبت کردم و گفتن آره خوبه...ما داریم و....
خلاصه یکی از دوستام گفت: ببین بیا بریم پیش این آشنای ما که هم ماشین خودم رو ازش گرفتیم هم ماشین شوهرم... چندین ساله تو این کاره و می دونه چیکار درسته. 
حتی این آقا به قدری منصف بودن که دوستم که خواسته ماشین بخره گغته: من دیلر تویوتام دیگه..می گم اگه می خوای RAV4 2013 بخری الان نخر...تازه اومده هیچ تخفیفی نداره برو هاندا بخر....
خلاصه آقای بسیار محترمی بودن و خیلی هم خوب راهنمایی می کردن. دقیق و درست و بی شیله پیله.
نشستیم کلی حساب کتاب کردیم . بین ماشین نو و Used  وused certified.  از نظر مکانیکی و از نظر مالی و خدمات تعمیر و....
نتیجه ی کلی این شد که ماشین رو سه ساله لیز کنم و در صورتی که خواستم بخرم بقیه ی پولش رو به مبلغ همین امروز ( نه سه سال دیگه) می دم. اگر هم نخواستم مال خودشون می شه و یا اینکه می تونم با ماشین دیگه ای عوض کنم .
مثلاً این سه سال کلاً 7000$ دادم... اگر بخوام با ماشین تویوتای دیگه ای عوض کنم انگار 7000$ اول رو دادم...از ادامش رو پرداخت می کنم.
خوبیش اینه که توی این سه سال هر بلایی سره ماشین بیاد ...یه زنگ می زنم به تویوتا همه کارش رو انجام می دن. حتی پنچری و کارواش و تعویض روغن و......
خلاصه با توجه به کردیتی که داشتم + درآمد فسقلیم.... خدا رو شکر دیل خیلی خوبی نصیبم شد.
0.00001 APR  ( سود) = 4 سنت در ماه
0.00$  پول پیش.
 هر ماه 245$  میدم تا 36 ماه ( که بعد تکلیف ماشین معلوم میشه)
همینطور تویوتا برای کرولا 2013 هاش تا آخر این ماه تخفیف ویژه داشت که ماشین به جای 19000$ می شد 16000$. 

*******این آقاهه خیلی خوب در مورد همه چیز راهنمایی می کردن. گفتن ببین کردیتت عالی. بالای 760 بود. اینو از بین نبر...1 یا دو پرداخت نابجا چه واسه 1 دلار- چه واسه 1000 دلار . این کردیت اسکور خوب رو نابود می کنه و 7 سال طول می کشه تا به همین اسکور برگردی.

[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-05-2013, 07:45 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-05-2013, 07:50 AM توسط lavender.)
چند تا نکته:

1 ) برای دانشجو ها ازشون پرسیدم.
گفت اول اینکه بذارید کردیتتون خوب شه که نیازی به فرد دیگه نداشته باشید  که بخواد ضامنتون بشه. 1 سال و یه ذره واستید.
دوم اینکه تاریخ ویزاتون مهمه.
نگرانی نداره واقعاً نهایتش یه کم پول پیش می ذارید  شاید حدود 500 دلار کافی باشه.

2) گفتم چرا نخرم خب؟
گفت: ببین تو اگه ماشین رو بخری تا آخر آخرش بیخِ خرت هست. اما اگه تو این سه سال یه چیزیش بشه یا یه تصادفی کنی از ماشین چیزی کم نمی شه. حتی بخوای بفروشیش هم تویوتا همون قیمتی رو که امروز بهت گفته ازت می خره.
جوری که خودش می گفت بهترین راه اینکه ماشین رو لیز کنید و از مزایای خیلی خوبش استفاده کنید و بعد بخریدش.

[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »